|| || || || || || || 

1. listopadu 2011

... říjnové tipy!

... dnes další pravidelná rubrika tipů pro minulý měsíc!! ;)
Už jsem dlouho jsem chtěla vyzkoušet vychvalovanou "červenou řadu" od značky Bioderma, ale nedávno jsem byla v lékárně a všimla jsem si akce ... kdy ke krému (čistící a vyhlazující krém na problematickou pleť) byla zdarma micerální voda (sada stála 395,-) Takže jsem samozřejmě neodolala a stejně zelená řada na problematickou a mastnou pleť mi rozhodně pasuje lépe než ta červená (citlivá pleť). No a hodnocení? Micerální vodu používám 2x denně ráno a večer - krém většinou jen večer, protože ráno nestíhám :)))) ale je možné ho používat i pod make-up ... zkoušela jsem to a super! (četla jsem, že se někomu drolí, ale já to nezaznamenala) Chtěla bych napsat, že opravdu cítím a vidím, že pleť se mi rozhodně minimálně o 50% zlepšila!! Takže koupě nelituji, protože jsem si už dokonce koupila tohle výhodné balení ještě jedno!! :)
Že má Essence krémy jsem vůbec netušila až posledně v Drážďanech jsem to zaznamenala a zaujala mě tato winter edice (tří vůní - cookies, strawberry cup cake a vanilka pokud se nepletu) :))) já si vybrala jahodu jak vidíte, protože ta vůůůůůně ... mmm to je prostě jahodovo/vanilková zmrzlina :))) Vstřebává se celkem dobře ... používám ho hlavně přes den ve škole! No za 0,95 eur určitě doporučuji!!! :))
Snow Fairy balzámek na rty z LUSH! Loni jsem si před vánoci kupovala javorový mls, ale letos to u mě vyhrál Show Fairy, protože sprchový gel se stejným názvem mám ještě od loňských vánoc a je to ta nejúúúžasnějí žvejkačková vůně co znám :)))) Balzám je naprosto totožný, konzistence není nic moc (celkově LUSH balzámy jsou docela dost tuhé) ale dá se to :))) Jinak nelekejte se té svítící růžové ... rty to jen příjemně zbarví do růžova :))
Moje oblíbená řesenka je sice z Yves Rocher, ale jelikož tato řasenka od Maybelline byla ve slevových kartičkách z DM s 50% (a mě se moc líbil její obal:D) rozhodla jsem se jí vyzkoušet ... gumový kartáček mě na pohled moc nezaujal, ale po prvním vyzkoušení jsem byla nadšená! S kartáčkem se hrozně dobře pracuje, nenanáší moc barvy, řasy nejsou slepené a dodává fakt objem! Mám takový pocit, že jsem si jí nekoupila naposledy .... :)))
Potřebovala jsem nějaký nový "kabelkový" pudr a delší dobu jsem měla zálusk na MAC. Takže jsem si ho konečně pořídila ... vybrala jsem si jemný kompaktní pudr v odstínu NC20, který mi perfektně sedí! Pudr krásně zmatní a vydrží! Další věc, kterou jsem si nejspíš nekoupila naposledy! :)
 NARS - ORGASM (o té jsem tu již psala) myslím, že k této tvářence už nemusím nic dodávat :))) ...
Essence laky za 4,90 ... no nekupte je, že???!! :))) a ESSIE klasika z IN STYLE :) v odstínu Nice is Nice! Já Vám fakt nevím, ale ať lak stojí 4,90 nebo 600 mě drží na nehtech stále stejně ... (asi mám opravdu nějaké "divné" nehty) :D:D
A poslední věc je okamžitá ZÁZRAČNÁ péče o L'oreal, která hrozně hezky voní!! Myslím, že stojí určitě za vyzkoušení, protože vlasy po ní jdou krásně rozčesat a hlavně už jsem nějaký čas nepoužila Gliss Kur sprej na roztřepené konečky a co používám tuto péči ... nemám je vůbec roztřepené!!! Takže něco na ní vážně bude :)
Mám dojem, že jsem se Vám tu už zmiňovala jak mi nesedla takhle vychvalovaná báze od L'oreal ...je v ní ubráno opravdu velmi málo (tzv. 2x vyzkoušená) a protože vím, že spoustě Vás sedí - je mi jí líto jí vyhodit a mě se doma jen zbytečně povaluje ... takže pokud máte zájem prodám jí za 300,- včetně poštovného!!!!
Napište na e-mail - angellovely-things@email.cz a domluvíme se! ;)

29 komentářů:

  1. LUSH Snow fairy a krém na ruky od Essence sa mi páčia! ZA tú cenu by som krémy brala aj dva :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ten krém od Essence je vážně úžasný♥! Mám doba jahodový a čokoládu,a jsou to tak nádherné vůně!Mmmm♥ Vůně vydrží několik hodin a vláčné ruce mám po skoro celý den! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Na ten krem od essence ctu vsude samou chvalu, asi ho budu muset omrknout! Nars Orgasm mam uz neco pres rok a je to moje go to blush kdyz nestiham, hodiu se opravdu ke vsemu!

    OdpovědětVymazat
  4. joo dneska jsem si koupila ten krém, taky jahodový :)) a tá vůně áách :** jinak uvažuju o koupi i toho čokoládového a možná i toho vanilko-banánového :) ..za tu cenu nekup to :*** :D

    OdpovědětVymazat
  5. super článek :)
    o biodermě dlouho přemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten balzámek od Lush si pravděpodobně pořídím, líbí se mi :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja chcem tiež ten krém na ruky.... tu v Brne ešte nie sú..
    Nars Orgasm používam už asi 4 roky, ide ku všetkému!

    giveaway whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ten balzám od Lush vypadá skvěle, možná ho zkusím:)

    OdpovědětVymazat
  9. nejsi sama, mě se laky na nehty loupou klidně už druhý den, stačí delší vana nebo příprava večeře, takže dražší už z principu nekupuji, jsem celkem spokojená s těmi od Flormaru...

    OdpovědětVymazat
  10. Nemít ty báze doma 4, tak ji od tebe odkoupím:D Taky chci ten krém od Essence, ale u nás ho nemají...chjo

    OdpovědětVymazat
  11. Ten krém od Essence je holky vážně super!! :))

    Hell: Je to báze pod make-up.

    Jana P. Nene já to nemyslela právě naopak mě drží celkově všechny laky velmi dobře!! :))) takže rozdíly nevidím no ...

    OdpovědětVymazat
  12. mně essie lak taky nedrží, nechápu jak někomu může vydržet na nehtech 14 dní..

    krém od essence si chci taky pořídit, sice krémy na ruce nepoužívám, ale tenhle mě zaujal!

    a o řasence od maybelline mi ani nemluv. celé to černé hrdlo mám od toho obřího kartáčku zamáčklé vevnitř, barva se mi matlá všude.. no znova si jí určitě nekoupím, tohle je od maybelline podle mě celkem propadák.

    a L´oreal zázračnou péči tedy vyzkouším ;)

    OdpovědětVymazat
  13. ÓÓ snow fairy balzámek, tak ten musím mít! MAC a NARS bych ráda vyzkoušela, ale až moje peněženka bude o něco plnější, haha!

    OdpovědětVymazat
  14. Krém esscence vidím už na xtým blogu a okamžitě si pro něj musím jet, jinak to nejde :-)
    Jinak díky za tip, že Lush dělá na Vánoce snow fairy! To si asi musím pořídit!

    A k těm lakům - ať za 30 nebo Chanel, mě nedrží nic :D :D

    OdpovědětVymazat
  15. Akci na Biodermu Sébium jsem taky využila, mám krém Sébium Mat a stejně jako Tobě mi nadmíru vyhovuje, takže se chystám zajít si ještě pro jedno balení:) Na krémy od Essence mám taky zálusk, tak doufám, že je ještě seženu:)Řasenku One by one jsem si taky (pod nátlakem reklamy:-D) koupila, ale moc mi nevyhovuje, takže zůstanu u staré dobré Max Factorky:) Jinak přesně tyhle články zbožňuju, i když díky nim dost utrácím, protože ráda dám i na recenze blogerů:-D

    OdpovědětVymazat
  16. Btw ta bioderma je teda hrozná, za mě ne. Ani micelárka, ani krém. Dělá na obličeji jakejsi podivnej silikonovej povlak, no nesnáším krémy tohoto typu...

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělý příspěvek!! Je vidět, že Ti dal práci a já mám takové články nejradeěji. Biodermu zbožňuju, takže s tím názorem na fluid souhlasím. Řasenku i krémíky mám ráda. A musím si pořídit ten zázrak od Loreálu a ten balzámek od Lush, už jen pro tu barvu! :DD

    OdpovědětVymazat
  18. mám uplně stejný pudr MAC i stejný odstín a je můj nejoblíbenější! :) a krém na ruce essence mám s vanilkou, krásně voní. děkuji za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  19. Natálje: Fakt jo? Každému sedne prostě něco jiného no ... já jsem s tou řasenkou fakt spokojená! :)

    Katie: já tenhle typ článků také žeru, ale mám stejný problém jako ty ... mám pak pocit, že všechny ty doporučované věci si musím nutně pořídit taky!! (i když je třeba ani nepotřebuji) :D

    Dashulka: jak už jsem psala no ... každému sedí něco jiného :)

    Mia: Já tu řasenku koupila vlastně na Tvé doporučení :))) a nelituji!! Barvu má fakt skvělou, ale počkej až ucííítíš tu vůni jestli jsi na takové ty žvejkačkové vůně tak to je přesně balzám pro Tebe!! ;)))

    OdpovědětVymazat
  20. Rozhodně hodící se článek Angel, o lush kosmetice slýchám samé dobré věci, ale nemám páru kde se dá koupit :D můžes napsat v jakých obchodech? a tipy od Lush kosmetiky? díky, EN ;)

    OdpovědětVymazat
  21. nalákala si ma na cupcakový krém na ruky, neviem čí ho majú aj v čechách?

    OdpovědětVymazat
  22. Nikkie Yorková: Lush má v ČR pouze jeden kamenný obchod a to v Praze (OC Palladium) :)) a moje tipy? zkus mrknout tady http://angellovely-things.blogspot.com/search/label/Lush už jsem tu o výrobcích, které ráda používám psala :) Ta mě rozhodně doporučuji Tea Tree pleťovou vodu, Fresh Farmacy (mýdlo na obličej), masku Mask of Magnaminty a třeba scrub na rty Bubblegum nebo sprchový gel Snow Fairy!! :) Mrkni na http://www.lushcz.cz/ :)

    Levander: mají ho v Rossmanuu :)

    OdpovědětVymazat
  23. krém na ruce od essence mám taky v plánu koupit, ale všechny 3 vůně :D

    OdpovědětVymazat
  24. Krémy na ruce od essence mám ráda, jsou super!
    A tu tvářenku od NARS si taky musim pořídit už!

    OdpovědětVymazat
  25. souhlasim s chvalou kremu, mam vanilkovy a je paradni- ruce, ktere se mi jinak behem hodiny po naneseni kremu opet vysusi, po nem mam hebke jeste skoro pul dne :) a ta vune, co se na nich drzi, mmmmm :)

    OdpovědětVymazat
  26. OMG I love the BIODERMA products. I can't live without them!

    OdpovědětVymazat
  27. Ahojky, nemáš zájem prodat ten krém biodermy akn? Psala si totiž u Mii, že ti už nevyhovuje.. velice ráda bych ho od tebe odkoupila. Kdyžtak e-mail na mě: evchelseaclub@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...