|| || || || || || || 

29. července 2011

... ELF2!

... na doporučení jedné kamarádky jsem vyzkoušela i pár výrobků z řady ESSENTIALS a jak si přečtete níže byla jsem příjemně překvapená :) Jinak mám šampon na štětce proto se Vás chci zeptat četla jsem tam, že šamponu malé množství, které se smíchá s vodou. Máte někdo zkušenost v jakém poměru to s tou vodou namíchat? :) ... a nezapomeňte na stále probíhající giveaway :)

27. července 2011

... Guess - Cat Power!

... dnes mi přišla do sbírky už třetí kabelka :) je to první věc od Guess, kterou jsem si objednala po netu a ještě k tomu z aukra. Přišla mi až z Orlanda (USA) a to přesně za týden :) Na fotkách vypadá světlejší než je ... ve skutečnosti je více tmavě modrá a celkově je hezčí :)))
Nevím proč, ale hrozně moc se mi na první pohled líbila ... přijde mi taková hezká, letní :)
Jinak tenhle týden by mi měl ještě dorazit kartáč na vlasy Tangle Teezer a pár produktů od ELF, kterých se mi teď doma nějak nahromadilo a ještě jsem Vám je neukázala ... takže asi v nejbližší době udělám další ELF post! :) ... a nezapomeňte na stále probíhající giveaway :)

26. července 2011

... giveaway4!

... ano už 300 pravidelných čtenářů! Děkuju moc a proto odměním 3 z Vás :))))

Úkol? 1, Musíš být follower mého blogu! 
2, Napiš do komentářů svůj e-mail + jaký dárek jsi si vybral/a + třeba nějaký vzkaz to už je jen na Tobě :)

Výherci? budou 3 a každý dostane po jedné ceně! :)

O co se soutěží? 1x LipSmacker lesk na rty (Fanta), 1x LipSmacker balzám na rty (Bubblegum), 1x Sally Hansen lak na nehty - odstín 91 So Poppy :) 

Uzávěrka soutěže? 7.srpna (23:59) 

Vyhodnocení? Pomocí random.org
Hodně štěstí! :)))

25. července 2011

... drdol v akci!

... dnes slíbené fotky s drdolem :) Musím se přiznat, že jsem ho o víkendu ještě vylepšila, protože jsem našla u mamky starou podkolenku se kterou ho mám ještě větší než s tou ponožkou, kterou jsem Vám ukazovala v minulém postu :))) Jinak fotky jsou z dnešního dne kdy jsem šla s kamarádkou na oběd :)

22. července 2011

... ponožkový drdol!

Hrozně moc se mi nedávno líbilo video o tomto drdolu u Petry, která má něj tu potřebnou vycpávku ...
Já jí  bohužel nemám takže jsem musela improvizovat a vzpomněla jsem si, že kdysi jsem na netu viděla postup s ponožkou.Takže tohle určitě není žádný můj výmysl (nápad), ale převzala jsem to.
Pokud třeba nemáte také tu vycpávku a chcete tento drol zkusit tak klidně můžete, protože nějakou starou ponožku má doma určitě každá z  nás :)))))
Budete potřebovat - lak na vlasy, kartáč, pinetky, gumičku, nůžky a samozřejmě to hlavní - starou teplejší ponožku!! :D

20. července 2011

... leopardí šaty!

Fotky jsou z neděle - mám na sobě moje oblíbené šaty, které mám cca 2 roky ...
Pamatuji si, že jsem je kupovala někdy v lednu ve slevách v Ann Christine za pouhých 129,- no a pak v létě jako když je najdete ... no znáte to :)))))
PS. Tak koukám, že na těch fotkách mám ještě hrozně barvu než ve skutečnosti :D zase tak bílá už nejsem :))

18. července 2011

... červencové tipy!

... uff tak konečně jsem se dostala k tomuto článku, který mám v plánu už nejméně měsíc! Mám dojem, že podobný článek tu ještě nebyl a rozhodla jsem se, že takový nějaký článek budu psát asi každý měsíc (teda spíše podle toho jestli vyzkouším nějaké dobré/špatné výrobky) Dnes tu mám několik skvělých výrobků, ale i pár které mě docela dost zklamaly. Takže jdeme na to! :)

Jako první je tento krém z Lush, který používám už více jak měsíc a jsem z něj naprosto nadšená já i moje mamka, která mi ho neustále krade z nočního stolku :D (ale to bude za chvíli minulost, protože má za týden narozky a já jsem jí koupila už její vlastní :D) ale zpět k tomu krému. Krém voní krásně levandulově a jak si můžete přečíst je určen na suché ruce, které já mám neustále :( a musím říct, že mi opravdu pomohl, krásně se vstřebává a jeho vůně není nijak násilná ba naopak moc příjemná ... mažu si ruce vždy, když jdu spát a mám takový pocit, že při té vůni se mi i lépe usíná :))))))) Jinak tohle balení 100ml seženete v Lush za 295,-


15. července 2011

... palmičky :D

Nové tílko, řetízek :))) další cross do sbírky!!!!!! Jsem s nima poslední dobou vážně úplně posedlá ...

13. července 2011

... SALE!

Delší dobu tu nebyl nákupní článek takže dnes ho tu máte :) Byla jsem na nákupech v Praze ... jen ty dvě poslední věci jsem koupila v Ústí tohle pondělí :)
Jo a kdo nevíte tak je teď v H&M taková akce, když nakoupíte 3 zlevněné věci dostane dárkovou kartičku v hodně 150,- na příští nákup, která platí od 25.07 do 07.08.2011 :)))

12. července 2011

... Krakov!

Musím se Vám přiznat, že z Krakova jsem byla naprosto unešená. Než jsme se přihlásili na tento výlet tak nám v hotelu říkali, že kdo má rád Prahu tak se mu tam bude určitě líbit - takže nebylo co řešit :) Já osobně jsem chtěla navštívit hlavně Wawel a přilehnou hrobku (jelikož na ty jsem přímo vysazená a moc ráda je navštěvuji) :))) Absolvovali jsme s průvodcem už zmiňovaný Wawel a centrum starého města. Řeknu Vám, že jsem si tam připadala skoro fakt jako v Praze!!! Opravdu jsem byla velice překvapená jak krásné tohle královské město je ... byl tam někdo z Vás? Líbilo se Vám? :)

11. července 2011

... Slovensko!

ahoj všichni, tak konečně jsem zase doma :) Celý minulý týden jsem trávila v krásné Tatranské Lomnici ... jak můžete vidět na fotkách počasí nám úplně nepřálo, ale zase tak hrozné to nebylo. Dva dny sice skoro stále pršelo, ale další dny už bylo hezky :) Jinak mám připraven ještě jeden foto-článek z tohoto pobytu - konkrétně z Polska (Krakova) myslím, že těch fotek je pro dnešek až moc takže to až zase příště :)

7. července 2011

... ELF!

... ani já jsem neodolala a objednala si na zkoušku pár věcí od ELF kosmetiky! Jelikož recenze na tuto kosmetiku jsou tak dobré až se mi to zdálo nějaké podezřelé :) Objednala jsem takové ty základní věci - tři štětce, tvářenku, pudr, korektor a lak na nehty. Jak vidíte objednávala jsem převážně z řady STUDIO kde se mi moc líbí obaly, protože např. z řady ESSENTIALS mi ty obaly přijdou takové trošku fórové, že se to všechno z toho musí sypat (tvářenky, pudry, stíny) ale to je jen můj názor - nezkoušela jsem je takže to možná není pravda. Celkově hodnotím tuto koupi moc pozitivně a v budoucnu si určitě ještě něco objednám :))

4. července 2011