|| || || || || || || 

13. června 2012

... Schwarzkopf Professional kúra!

... pěkné středeční odpoledne :) Dnes pro Vás mám poslední produkt k recenzi, který mi byl zaslán z e-shopu krasa.cz. Tentokrát se jedná o kúru pro zachování barvy od Schwarzkopf Professional. Tato kúra by podle popisu měla regenerovat barvené vlasy a jejich poškozenou strukturu, dodávat vlasům zdravou sílu a zářivý lesk. Kúra mi byla zaslána v balení 30ml (které je dostačující tak akorát na jeden měsíc) jelikož se kúra aplikuje 1x týdně takže na ty čtyři použití bez problémů vystačila. Hned na začátku mě zaujala její vůně ... je sice květinová což já moc nemusím, ale přijde mi hrozně taková svěží, jemná a není vůbec otravná! Což beru jako velké plus :) Aplikace jak jsem už psala 1x týdně do ručníkem vysušených vlasů a nechat působit 5-10minut a poté samozřejmě opláchnout! Abych k Vám byla upřímná tak nemůžu napsat, že po používání jsem viděla nějaké velké rozdíly nebo snad "zázraky" ... ostatně já s vlasy jsem už nějakou tu dobu celkem spokojená a jelikož používám i jiné kúry např. L'oreal Full Repair (má nejoblíbenější) a nebo zábalový krém Gestil Wonder takže se to celkem dost špatně hodnotí! Ale rozhodně můžu napsat, že po použití této kúry jsou vlasy jemné a hezky voňavé :) Je to opět produkt, který bych já sama nevyhledávala a po vyzkoušení asi ani vyhledávat už nebudu ......
Co se týče ceny tak balení o obsahu 200ml seženete -TADY- za 279,- ;)
... a jaká je Vaše oblíbená kúra/maska/zábal? :)))))

16 komentářů:

  1. To pidi balení je hrozně roztomilé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem zvyklá používat masky z řady L'oreal Professionel a jsem s nimi spokojená, jelikož jsem mívala melíry, tak ještě dopoužívávám tu na melíry a jinak na konečky mi nejlíp dělá olejíček od Biosilku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase používám olejíček od Gliss Kur se kterým jsem také spokojená, ale o tom Biosilk jsem už také četla a velmi mne láká! ;)

      Vymazat
  3. Já sice nemám barvené vlasy, ale hrozně se mi líbí to balení! Masku od Schwarkopf vůbec neznám, takže jsem ráda že už o ní něco málo vím z tvé recenze :) Jak ses vůbec dostala ke spolupráci s krasa.cz? Vybrali si tě nebo si je oslovila sama? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vybrali sami :) Někdy na začátku tohoto roku mi od nich přišel e-mail s nabídkou spolupráce. Spolupracuji s nima už podruhé a zatím to vypadá, že i nejspíš potřetí :)))

      Vymazat
  4. Já jsem úchylná na přírodní věci, takže používám spíš masky Lush a chystám si i na nějakou od Korres :)
    Ale recenze super, ostatně jako vždy!
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji ;) Jinak mě zase od Lush masky na vlasy nechávají celkem v klidu ... to spíš na pleť mě lákají :)))

      Vymazat
  5. vypadá dobře, ale to je fakt pidi baleníčko :D

    OdpovědětVymazat
  6. mám několik těhle sérií a všechny výrobky jsou skvělé, nemůžu si stěžovat! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám barvené vlasy, takže by se mohla hodit, ale já si nechci pořizovat masku na zachování barvy, ale spíš na odstranění barvy, takže asi ne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Diky za uprimnu recenziu...ja som ten typ, co ma uplne v pohode vlasy, ale asi mi je to luto a musim si na ne furt nieco patlat :D

    http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělá recenze :) Možná vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  10. jen si nemysli, bioderma má i známé bloggerky, ale z nějakého důvodu nepřijely :)
    bioderma spolupracuje celkem s 12bloggerkami, pokud se dobře pamatuju

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...