|| || || || || || || 

5. října 2010

... šaty?!

Ano je to tak 21.ledna mám maturitní ples!!! Musim se přiznat, že to nějak moc neprožívám jako některé mé spolužačky, které velice intenzivně řeší jaké si vezmou šaty + ví přesně i jakou barvu už asi od druháku :))))) Ale čím více se to blíží a my o tom ve škole více a více diskutujeme, připravujeme, plánujeme ... začíná to i na mě doléhat. Jelikož moje kámošky mají snad už všechny obstarané šaty ... a furt mě straší, že až je začnu shánět já - tak už nebudou.
Já bych to zase až tak nehrotila, ale nervuje mě to prostě :D ...
Stále tedy přemýšlím jaké šaty?!! Chci něco jednoduchého, ale zase rozhodně NECHCI určitě dlouhé šaty + mít na hlavě klasickou "vazbu" :))))))))))))))) co bych ráda je malá korunka na hlavě!

Co si o tom myslíte vy? Krátké/dlouhé?
Jaké jste měli na maturáku? (nebo jaké jsou vaše vysněné šaty na tuto příležitost) ?

U mě to zatim vyhrávají ty tři(jedny) první - mají i spoustu barev na výběr :) ...
.... a nebo snaď tyto? :)))))

19 komentářů:

  1. tyhle šaty jsou moc pěkné...na maturiták mi ale přijdou moc odvážné...no nevím..:)

    OdpovědětVymazat
  2. ty an druhé fotce chce moje kamarádka:D

    já osobně jsme vždy pro krátké šaty, v dlouhých si přijdu jak stará mladá.

    a ty šaty mi naopak nepřijdou nějak moc odvážné, klidně bych si je na maturiťák vzala:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nicol: ... kamarádka má dobrý vkus :))) jojo to jsi to vystihla přesně - jako stará mladá. Dlouhé prostě ne :))) ale každému se líbí něco jiného no :))))) ...

    OdpovědětVymazat
  4. tohle neni nic pro mě;)
    já už mám také vysněné šaty na maturák a to jsem v druháku:D ale budou geniální, vím to:D

    OdpovědětVymazat
  5. No tohle bych si vzala na maturák, ale kamarádky, na svůj nikdy ne, to jsem raději pro dlouhé a my je na gymplu měli i doporučené, jsou prostě slavnostnější, tohle mi přijde, až moc , promiň laciné. Ale každému se líbí něco jiného.

    OdpovědětVymazat
  6. nie je zasadou kazdeho plesu ze saty musia byt dlhe?

    OdpovědětVymazat
  7. šatky jsou krásný všechny, mě se nejvíc líbí ty modré, ale brala bych je trošičku delší, aby byly ke kolenům. Maturák mám už řadu let za sebou. Všechny jsme měly dlouhé šaty, až na jednu. Většina korzet a šlehačkovou parádu dole. Mě se to nelíbilo. Takže korzet ano, ale lehce asymetrický, měla jsem krásný štíhlý pas, takže vyniknul. Spodní část šatů byla splývavá. Vše červený satén. Ale třeba jedna holčina, punkerka, měla krátké maskáčové a k tomu křiklavé červené silonky. Taky vynikla..:)

    OdpovědětVymazat
  8. k maturáku patří dlouhé šaty, pro mě jsou dlouhé jasná volba...je to skoro jediná příležitost ještě na svatbu, kde si budu moct připadat jako princezna...určitě bych zvolila dlouhé

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se moc líbí ty bílé na druhé fotce. Nemám moc ráda dlouhé šaty :(

    OdpovědětVymazat
  10. Záleží na postavě,
    když má někdo postavu je jedno jaký si vezme.. a ty ji určitě máš a ty krátké jsou vážně moc hezké ! A volila bych z těch prvních 3 kousků(až na tu kytku ,nebo co to tam je ;) ) ty poslední jsou ale táké zajímavé. řekla bych že takové jemnější

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem měla dlouhé, ale princeznovské a opravdu jsem z nich byla nadšená. Kamarádka měla krátké a ještě tenhle rok si o ní povídají, co to měla na sobě. Krátké jsou dost odvážné, ale zase doba jde kupředu a já bych teď sáhla asi po nějakých takových jako tu prezentuješ plus botky na vysoookééém podpatku :) je to hlavně o tom, na co se cítíš :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty bílé jsou krásné... taky jsem byla odhodlaná, že na svůj ples v klasických dlouhých šatech prostě nepůjdu. Ale nakonec jsem neodolala a byla jsem za to ráda... jednou za život být trošku za princeznu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jé holky já už měla maturák před pár lety, no pár, před 7 :-) A měla jsem krásný dlouhý šaty v losové barvě.
    Ale moc se mi líbí na maturiťák bílé šaty, takže kdybych maturovala znovu, asi bych si vybrala nějaké hezké bílé

    OdpovědětVymazat
  14. Ja by som urcite zmenila svoje saty na svojej stuzkovej, ale vtedy ani nebol taky krasny vyber ako teraz.

    Uprimne si myslim, ze ak si das kratsie saty budes to pocase lutovat. Ono kratke saty su fajn, tieto na obrazku si mozes zobrat aj na nejaku rodinnu oslavu.. Maturitny ples je len jeden a treba si ho vychutnat s plnou krasou.. je to vstup do dospelosti a preto sa v dlhych satach mozes citit "stara" al dospela. tak to ma byt :) ono ci chces ci nechces tie rocky pribudaju. Sama som tento rok pomahala vybrat sestre saty (btw su aj na mojom blogu) a viem, ze existuju uz aj ine latky a materialy a strihy, ktore by som ti na tuto udalost odporucila viac.. :) dufam, ze sa nehnevas ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak já osobně mám do maturáku ještě stráášně daleko, ale brzy bude svatba sestřenky, takže bych nějaké slavnostnější uvítala. :-)
    Můžu se prosím zeptat, kde se dají objednat? (ty nahoře i dole)?
    Moc děkuju :-))

    Jinak já bych si asi vzala dlouhé, ale to je věc názoru. :)

    OdpovědětVymazat
  16. A NA JAKÝ STRANCI SE TYHLE ŠATY PRODÁVÁJ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kupovala jsem je tady - http://www.spolecenskeaplesovesaty.cz/alveste/eshop/3-1-Koktejlove-saty/0/5/27-Koktejlove-korzetove-saty-8000 :)

      Vymazat
  17. Děláš si srandu?? Já vim že to píšu pozdě :D Ale na maturiťák máš mít nějaké ohromné šaty, tahle bys si vzala já až se pudu kouknout na bráchy.

    OdpovědětVymazat
  18. Vůbec, já jsem taky měla krátké šaty. Záleží co se komu líbí. Já kupovala na http://www.spolecenskesaty.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...