|| || || || || || || 

7. ledna 2011

... face care!

... momentálně teď používám :)
1, Balea - levný, ale velice příjemný odličovač očí :)
2, Bourjois - Svěží odličovací mléko pro obličej a oči.
3, Bourjois - Face scrub pro unavenou pleť s pomerančovou dření. Hezky voní :)
4, LUSH - Fresh Farmacy - "mýdlo na pleť" aneb zklidňující a čistící kostka pro problematickou pleť. Velice dobrá a učinná věc, ale POZOR pleť docela dost vysušuje. Takže se pak musíte mazat mastnějším krémem a bude to OK :) Jinak nádherně provoní koupelnu :))))
5,  LUSH - Mask of Magnaminty - maska, která dobře se kombinuje s tím Fresh Farmacy "mýdlem" hrozně moc příjemná a ta mátová vůně mmmmm :)))) Jestli máte problémovou pleť tak určitě vyzkoušejte ... a uvidíte ten zázrak :))))
6, LUSH - Tea Tree Water - pleťová voda s tea tree, grapefruitem a jalovcem :) Docela výrazně voní, ale mě to nevadí :)
7, NIVEA - univerzální krém (velice mastný) - já ho používám mometálně na obličej. Jak už jsem psala 4, Fresh Farmacy docela vysušuje a po tomhle krému je moje pleť tak jak má být :)))
8, Faberlic (ruská kyslíková kosmetika) - krém na obličej chránící proti špatnému počasí :)

15 komentářů:

  1. Jéé, mohla bych se zeptat, v jaké cenové relaci se pohybuje ta kosmetika Bourjois? :) Taky bych jí chtěla vyzkoušet. A jinak další nakopnutí, proč konečně zajít do Lush, mám docela problematickou pleť a už mě to štve, protože věci (drahé věci!!) z lékarny mi nepomáhají :( .)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek. Niveu používám taky, to je klasika a hodí se na vše.
    Jinak to Lush ti závidím...až pojedu někdy do Prahy, musím si nakoupit do zásoby! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek:)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý článek .. Mám celkem problematickou pleť . Ty jsi měla taky ? Jenom jestli ten LUSH pomáhá , když ho chválíš .. Do Prahy mám daleko .. ale pře internet by to mohlo jít, takže doporučila by jsi něco ? .. a zhruba cenu . Když odpovíš (sem) budu ti vděčná . ^.^ Děkuji . A článek je kvalitní . :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, skvělý článek. :) Chtěla bych se zeptat jak jsi spokojená s tou LUSH kosmetikou a co by jsi kdyžtak doporučila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně by vyhovovala ta maska jediný problém je v tom ,že nesnáším mátu...budu se muset rozhlídnout po něčem jiném...

    OdpovědětVymazat
  7. Mirabelle: ten odličovač stojí myslím 130,- a ten face scrub snad 79,- ale přesně nevim. Seženeš v Douglasu a nebo ten odličovač mají i ve Schleckeru :) Jo to mě taky nikdy z lékárny nebo drogeie nepomohlo nic :(

    Meggie: ahoj, no já mám spíš hodně citlivou. Prostě občas nějaký ty pupínky se mi objeví... hlavně na bradě a čele a mám dost černé tečky. Určitě bych tyhle 3 produkty co mám doporučovala kombinovat spolu. Jelikož jsou všechny na problematickou pleť a mě opravdu přijde, že mi dost pomohly. A ještě něco ... někde jsem četla, že když se budeš mýt tím "mýdlem" tak se budeš těšit na každé jeho použití. Musím potvrdit, že se fakt těším na každý večer až se s ním zase očistím a ucítím tu skvělou vůni na které jsem začala být závislá :))))))))))))))
    Jinak to "mýdlo" mě vyšlo 0,125kg na 245,- a maska stojí 175,- a pleťová voda 130,- mrkni na web lushcz.cz a tam se dozvíš více :)

    Lucy: jak už jsem psala výše ... spokojená jsem opravdu moc. Každý člověk je jiný a vyhovuje mu něco jiného takže fakt vyzkoušejte a uvidíte, ale třeba tu masku mi doporučovalo více lidí :))))))) je to různé no ...

    Aný: jé to já zase mátu mám moc ráda ... hlavně čaj :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tu kabelku Guess ti závidím. :) Vím, že už jednu máš a je moc hezká! Já bych taky moc chtěla kabelku z Guess, ale nikdy se mi nepovede našetřit tolik peněz, ale tak snad to v budoucnu napravím! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já tedy nepoužívám nic z toho co tu máš... ale ten krém NIVEA chci vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  10. balea je dobrý a tu vodu s teatree mám ráda.. i když je to silnéé :D

    OdpovědětVymazat
  11. mas super blog a ako pozeram mas rada prijemne vone:)

    OdpovědětVymazat
  12. Lush je všude, Lush tě vidí, je to velký bratr tvé koupelny! =D

    OdpovědětVymazat
  13. mne Lush strasne intenzivne vonia... som nikdy nenabrala odvahu si nic kupit, lebo raz som dostala od nich mydlo a este nieco a neprestalo to smrdiet ani ked som to odlozila na balkon :D

    http://girlwiththeblackarm.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, chtěla bych se tě zeptat na to mýdlo na pleť od LUSH... mohla by jsi mi k němu napsat něco více, protože mě hodně zaujalo :) A zatím jsem ho viděla jen u tebe. Děkuju moc.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...