|| || || || || || || 

9. listopadu 2011

... beauty box!

... myslím, že o beauty boxech toho bylo napsáno již mnoho takže si dovolím pominout jeho představování! BB jsem si objednávala někdy na konci srpna pokud se nepletu - kdy na LG bylo napsáno, že zájemci přijde (tělové mlíko + řasenka Bourjois + časopis LG a ještě nějaké vzorečky) upřímně jsem teď v listopadu už ani nedoufala, že dorazí ... ale opak se stal pravdou - přišel včera!! Takže jsem se s radostí vydala na poštu (to že místo 119,- (za cenu kdy já jsem objednávala) platím 139,- jsem neřešila a těšila buhvi co tam mít nebudu že??!!)  Když jsem BB otevřela byla jsem dost zklamaná :( našla jsem v něm jednu pěnu do koupele (máme doma sprchový kout) takže super!! :( + 3 vzorečky nějakých parfémů + vzorek krému Babor + 10% slevu do Fann Parfumerie a samozřejmě časopis LG. Moc jsem se na BB těšila, ale bohužel je pro mě velkým zklamáním a pochybuji, že si ho někdy znovu ještě objednám :((( co vy? přišlo Vám to co mělo?

33 komentářů:

  1. ci im to uz nie je blbo....kopa staznosti a oni nic...

    OdpovědětVymazat
  2. Objednávala jsem ho v půlce září, přišel mi cca za měmsíc, teda ke konci října. Neměla jsem tam skoro nic. Jeden krém na ruce, 3 vzorečky parfémů (od dvou jen prázdné krabičky), pak časopis, FANN kartičku, krém na oči a toť vše. Psala jsem jim, kde je ten zbytek a doposlali mi 2 parfémky, které chyběly a přidali ještě vzoreček šamponku a krému. Nic moc, zklamání veliké a dokud to nebudou mít pořádně vyřešené, víckrát si nic neobjednám! (P.S. Já platila dokonce 159kč)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem přemýšlela o objednání toho toho Boxu .. JENŽE když sem slyšela a četla(omlazeni.cz) rychle jsem se rozmyslela !

    OdpovědětVymazat
  4. Me nepřišlo vůbec nic a to jsem objednavala na konci srpna. A jestli to ještě nejakym zázrakem dorazí, ani si to nepůjdu vyzvednout. Takovej skvělej, ve světe populární nápad a oni to takhle pokazí...

    OdpovědětVymazat
  5. mně třeba nic nepřišlo ve velkém balení jako všem ostatním :( za to vzorků různýcjh krému a vonavek :-\ taky jsem byla zklamaná a už se nechystám objednávat

    OdpovědětVymazat
  6. mš ještě nepřišel a to jsem si to taky objednávala na konci srpna a pokud to přijde, tak si to taky ani nevyzvednu. měli tam psáno, že to přijde do 30 dní, takže ať si teď BB strčí někam :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mne prisiel minuly tyzden, tiez som o tom pisala na svojom blogu..cakala som nanho skoro 3 mesiace.

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. tak to nechapem ako si mozu dovolit ti namiesto teloveho mlieka a riasenky poslat nejake trapne vzorky a penu do kupela...ako...ja som o tom len citala na par blogoch ale ani neviem kde s ato objednava...dobre tak :/

    OdpovědětVymazat
  9. Missy: 159,-?! to je vážně síla. Koukám, že cenu stále navyšují, ale produkty omezují ... :-/

    Nicola: je to vážně směšné, že to u nás nemůže fungovat jako v jiných zemích (viz. Německo, VB aj.)

    OdpovědětVymazat
  10. a představ si, že jsem slyšela, že už se posílají jen vzorečky. to buď za tohle teda ráda. :) podobně to mám i já, ovejdnávala jsem 14. září no.. budu o tom mít článek :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já objednávala tři BB, ale došel mi jen jeden, podobný tomu tvému. Měla jsem v něm tělové mléko, spoustu vzorečků, slevovou kartičku do Fann a časopis. Čekala jsem ale něco víc, zahraniční BB, GlossyBoxy a jiné jsou přímo nabité kosmetikou. U nás je to děs a hrůza :(

    OdpovědětVymazat
  12. já jsem si BB neobjednávala, ikdyž jsem dlouho chtěla, ale nakonec z toho nějak sešlo. Asi by to nebylo nic pro mě, ikdyž mě to občas štve, když na některých blozích vidím, jaké krásy někomu přišly...

    OdpovědětVymazat
  13. já si ho objednávala v půlce září a stále nic, ted docela v áhám, jestli si ho vyzvednout, ale moje zvědavost bude vysoká, takže asi jo =) pak budu bud naštvana, nebo mít radost =) uvidíme =)

    OdpovědětVymazat
  14. Já ho objednávala v půlce září a mamka mi v pondělí volala, že mi přišel balíček s časopisem, slevou do Fann a nějakou vodou..nic víc.

    OdpovědětVymazat
  15. mne došiel len jeden, mala som v ňom krém na ruky - som s ním maximálne spokojná, 2 vzorky krémov, 2 vzorky parfémov, vzorku skvelého šamponu a kondicionéru, kartičku Fann a časopis...:)

    a žiadneho ďalšieho balíčka sa už nedočkám, lebo ako som sa dočítala, prestali to posielať na Slovensko...:(((

    OdpovědětVymazat
  16. jak na to tak koukám, tak to jde od desíti k pěti - u někoho jsem na konci léta četla, jak dostal řasenku a spoustu super vychytávek. Já jsem v půlce září už řasenku nedostala, ale bylo tam toho spousta, takže mi těch 139 kč přišlo adekvátních a teď tvoje zkušesnost - no hrůza!

    kdyžtak tady je článek o tom mém http://kavarenskapovalecka.blogspot.com/2011/09/beauty-box.html
    a pokud je ta možnost, napiš jim tam, popřípade pokud to jde nějak "reklamovat" (aby věděli, že nejsi spokojená);)

    OdpovědětVymazat
  17. s naším BB mě opravdu hodně zklamali... myslela jsem, že tenhle projekt bude stát za to, ale chybička se vloudila :/

    OdpovědětVymazat
  18. holky probuďte se! co by jste chtěly za 139kč?!nabitou ruličku značkovou kosmetikou za tisíce?buďte rádi že se u nás něco takového vůbec děje!vždyť nemusíte dostávat kvanta za nízkou cenu!jde o to věci vyzkoušet!!!

    OdpovědětVymazat
  19. taky jsem byla zklamaná, přišel mi po 2 měsících a mám v něj úplně to samé, včera jsem o tom psala post :/

    OdpovědětVymazat
  20. Ja jsem objednavala jeste predtim nez posilaly prvni BB, prisel mi vcas, ale bohuzel misto miceralky a rasenky jsem dostala jen vzorky a vyschlou mini rasenku,stary casopis a musela jsem jim nekolikrat psat aby mi aspon poslali telove mleko,trvalo jim to dalsí 3 tydny.Byla jsem hodne zklamana a myslim že pravem, ale presto jsem jim dala 2 sanci a objednala se sisley, ale nic uz nepřislo, takze za mě teda zklamani velke!!!

    OdpovědětVymazat
  21. Já si objednala Sisley a přišel mi nějaký krém na ruce Babor... Daruji ho jako vánoční dárek, ale byla jsme hrozně zklamaná... A také jsem platila 159,- :-// No už nikdy víc!

    OdpovědětVymazat
  22. tak to chápu, že jsi zklamaná .. to bych asi taky byla. zvlášť když ani tu pěnu nijak nemůžeš využít :( škoda no ...
    dáš někdy na blog fotku té rtěnky, jak vypadá (třeba i na rtech) :) ? ai sbude o dost tmavší než ta moje růžová, že?

    OdpovědětVymazat
  23. taky už znovu neobjednám (když už davaji jen testery), ale jsem ráda, že jsem to zkusila. :) na tom papírku píšou, že to oranžový je krém, ale nějak to lepí než se to vsákne, že se mi to zdá jako sprcháč nebo ta pěna no. :D nevím, ale škoda, že to nemůžeš využít, jestli to je teda ta pěna. :( Možná to bude jako hezký dárek, nebo giveaway. :P

    OdpovědětVymazat
  24. mm ja si väčšinou časáky radšej kupujem v stánkoch alebo s predplatným a kadejakými týmito ako bb nemám dobré skúsenosti! vždy to príde dokrčené pooíjané alebo rozbité alebo to pre istotu ani nepríde!

    OdpovědětVymazat
  25. se zas roztrhle pytel s článkama o beauty boxech :D asi jsem pozadu,neva =D
    Forever free

    OdpovědětVymazat
  26. Lucy: jojo teď na webu LG co jsem koukala jsou fakt na fotce jen vzorečky :X NOCOMMENT ....

    Léa: no jo o těch co mají v zahraničí si můžeme nechat zdát :((

    Lucia: já se těšila právě na tu řasenku Boujois :)

    Anonymní: ano jde o to vyzkoušet, ale takové vzorečky se dají dostat v parfumeriích a zadarmo. Nečekám, že tam bude hafo plných balení drahých výrobku, ale jestli jsi viděla fotky zahraničních boxíků co tam dostávají musíš uznat, že ten náš je směšná napodobenina ...

    DANIELA: ano dám :) mám připravené foto v pátečním článku ...

    Hell: ... o nic jsi nepřišla :)

    OdpovědětVymazat
  27. angellovely-things- je pravda že balíčky se trochu liší třeba od glossy, ale kolik stojí tam?15liber?možná víc..musí nám stačit to co máme, a když se nám to nelíbí proč objednáváte??

    OdpovědětVymazat
  28. Tyjo zlatý glossybox. Za tu cenu bych si to u nás v ČR nikdy neobjednala.

    OdpovědětVymazat
  29. Objednávala jsem si také v Záři. A BB přišel až teď. Bohužel místo řasenky a odličovače přišlo mléko a vzorečky....

    OdpovědětVymazat
  30. Taky jsem si ho chtěla objednat, ale nakonec jsem si to rozmyslela a udělala jsem dobře. Ze všech stran slyším, jak jsou s ním holky nespokojené. Je to hrůza, to co v zahraničí normálně bez problémů funguje, tak v ČR jsou s tím jen problémy.

    OdpovědětVymazat
  31. Tak to je síla... Já ale tedy s BB byla spokojená, platila jsem sice 159, ale přišel asi za 3 týdny a bylo toho v něm dost. Můžete se kouknout samy zde - http://gabriela-braunova.blogspot.com/2011/09/beauty-box.html

    OdpovědětVymazat
  32. Objednávala jsem v půli září a kupodivu došel do měsíce - měla jsem to už za 159,-...vychytala jsem plné balení krému,za což jsem byla ještě ráda po přečtení mnoha recenzí na vyschlou řasenku.
    Celkově bych to zhodnotila tak, že za uplynulý rok nelituju ničeho kdy jsem se nechala strhnout davem tolik, jako objednávky BB. Never more!

    OdpovědětVymazat
  33. Dneska jsem rozbalila svůj BB a neuvěříte! Stíny na oči od HR (Helena Rubinstein)! Paráda, čekala jsem sice přes 2 měsíce, ale stálo to za to!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...