|| || || || || || || 

3. listopadu 2011

... UGG

... pěkné čtvrteční odpoledne :) Dnes Vám ukážu můj první vánoční dárek (vlastně já už ani nic jiného nechci, haha :D) Jak jsem se Vám tu již zmínila chtěla jsem si objednat UGG z victoriasecret.com. Objednávala jsem je tuto neděli večer a dnes v 9:30 jsem je měla už doma! :)) Doručení jsem zvolila standartní takže jsem si ani dalších 20$ nepřiplácela za rychlejší doručení. O to milé překvapení pro mě bylo, když mi dnes ráno volali z UPS, že budou za hoďku u nás! :))) Je mi jasný, že Vás bude asi zajímat kolik stály takže to tu napíšu rovnou - 150$ boty + 20$ (čistící + impregnační sada) + 39$ poštovné a balné takže 209$ celkově! DPH (20%) 752,- + 250,- (odměna komisionáře???! či co to je) takže jsem ještě 1002,- doplácela.Objednala jsem nakonec opravdu barvu chesetnut a to jsem chtěla nejdříve šedé, ale jak už jsem psala v článku z Drážďan live šedé a čokoládové se mi prostě vůbec nelíbily :( Myslím, že tyhle jsou prostě klasika a já stejně nosím v 90% na sobě jen černou barvu takže to v zimě alespoň trošku oživím :) Podle mě tyhle boty buďto milujete nebo je nesnášíte! Jak jste na to vy? Líbí se Vám tenhle typ bot?? :)))
 Ještě se s Vámi podělím na závěr o pár krásných fotek z katalogu VS, který mi přišel :))))

52 komentářů:

  1. Sú úžasné! Ja by som ich však nevynosila,stačia mi aj tie nepravé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju válenky...na zimu sou jedinečný...pořizovala sem si minulej rok k Vánocům...nejdříve sem z toho nebyla ani malinko nadšená...teď je miluju...i když nemám UGG ale jen od Young Spirit...
    Tyhle sou moc hezký :) takhle hnědý sem si chtěla pořídit letos ještě nízký...

    OdpovědětVymazat
  3. Psala jsem velmi podobny clanek loni, kdyz jsem si je koupila ja. Bud je milujes nebo nesnasis... Ver mi, ze toho nakupu nebudes litovat! Ja svoje UGG miluju, pockej, az prijde snih :-) Ani po celosezonnim noseni se mi vubec nesesmajdaly, coz vetsinou udelaji jejich levnejsi nahrazky. Takze gratuluji k nakupu, budes je milovat ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa nepáčia, ale určite v zime dobre zahrejú, a ja budem ľutovať že také nemám :)

    giveaway whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsou skvělé! Taky bych si přála jedny, Ježíšku! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou teda fakt krásný, ale takový peníze bych za to asi nedala :D Tak snad ti aspoň dlouho vydrží! :)

    OdpovědětVymazat
  7. mne sa strašne páčia,jedny mám za 40 €,aj to mi príde veľa,neviem mne to príde veľmi veľa peňazí za niečo,čo vydrží max.rok

    OdpovědětVymazat
  8. Verr: na ty Young Spirit jsem také koukala ... nejsou špatné!! :)))

    Mora e Bioda: v to doufám, že je budu milovat a budu spokojená!!! :)) už se nemůžu dočkat až udeří pořádně mrazy abych je mohla otestovat :)))

    Claire: ta cena je strašná! Já cca před 2ma lety jsem také říkala, že bych ty právě stejně ani nechtěla, ale postupem času jsem změnila názor! :) Uvidíme no ... budu Vás informovat jak jsem spokojená! :))

    Pastelka: UGG vydrží max. rok???! to je blbost :) tyhle boty právě vydrží!!! Alespoň co jsem četla určitě více sezón ... rok vydrží možná tak nějaké z New Yorkeru :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Nemyslim si, ze vydrzi rok... Ja uz je rok mam a jak jsem psala, jsou porad pekne, nesesmajdane a to jsem jim loni dala zabrat! Ale musim se opakovat, prave v tuhle chvili se pozna ta kvalitnejsi botka. Verte, ze se nechci nikoho dotknout, ale vsechny ty znicene valenky, co jsem na ostatnich videla, byly prave ty nahrazky, no...
    K tvoji otazce - koupila jsem si trochu jinou verzi, ktera je na vrchu kozena a tak udrzba byla jednodussi nez u tech tvych. Nekupovala jsem tu jejich kosmetiku, ale hodne jsem tu kuzi promazavala bezbarvym kremem, ale to ty nedelej, asi by sis znicila ten povrch! :-) Ale urcite je naimpregnuj pred prvnim nosenim a hlavne pred prvnim snehem, sul, kterou se sypou chodniky dela "dokonale" mapy i na tech mych... Ale pokud jsou predem naimpregnovane, sundas to nasledne jemnym kartackem. Uzij si je :-)

    OdpovědětVymazat
  10. no s tím DPH a doplatkem poště za vyřízení (taky pořádně nechápu za co se jim jako platí) mě vážně se.. :)) z US se už skoro nevyplatí nic kupovat :( každopádně UGGs určitě stojí za to a věřím, že si je užiješ! :)

    OdpovědětVymazat
  11. jééé mám stejnéé:) prosimtě platila si clo?? mamka si ted objednávala něco od Victorias Secret a platila o hodně víc protože clo by děsně drahý :((

    OdpovědětVymazat
  12. Řadím se mezi ty UGGy nepolíbené .. prostě se mi nelíbí ..
    Ale určitě budu závidět nohy v největším teple : ))

    OdpovědětVymazat
  13. ten kožíšek vevnitř ti HOOODNĚ závidím :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Tak jsi se konečně dočkala viď :-) Ale jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem ze skupiny lidí, kteří je nenávidí. Možná jsou pohodlné a teplé... Tyto origo vypadají, že něco vydrží. Ale to co vidím na ulici to je jen sešmajdaný kus čehosi.

    OdpovědětVymazat
  16. Jéé! Ta kolekce PINK ve Victoria's Secret je super ;)) Jinak mě se moc líběj UGG ale já mám válneky z F&F, ;) UGG se mi strašně líběj v růžové barvě ;))

    OdpovědětVymazat
  17. jeej, tak to gratulujem a tisko zavidim tu farbicku:)))

    OdpovědětVymazat
  18. bože, já je chci taky!!! ale vyšší :)

    OdpovědětVymazat
  19. Já je také miluju a ty Tvé jsou teda božské!! A ty krémíky a kartáček! No luxusní. :))
    Naprosto sdílím Tvé nadšení:)

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám uplně ty samí :D jsou úžasný .) ale nechodit s nima do mokra jinak se zničí :/ určitě bych si chtěla koupit další do zbírky :)

    OdpovědětVymazat
  21. Love these boots! are very confortable! :)
    Kisses!

    OdpovědětVymazat
  22. Mně se líbí, ale zatím nosím jen ty levné náhražky hehe!

    OdpovědětVymazat
  23. jsou hrozně krásný,udělala jsi dobře že máš nakonec hnědý :)

    OdpovědětVymazat
  24. Přesně tyhle bych si k vánocům moc přála! Stály tě teda dohromady 209$ nebo 209$ + ještě těch 1002kč? nějak jsem to nepochopila:)a myslíš že to čistění je k tomu nutné, nestačilo by to naimpregnovat něčím obyčejným?

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní: 209$ + 1002,- je to bohužel dost drahá "sranda" :((( doufám, že brzo budu moct napsat, že to za ty peníze stálo! :)) Musíš Ježíška přemluvit tak jako já a třeba bude také štědrý!! :))) Jinak hele já nevím jestli je to nutné, ale je tam i sprej, který se přímo stříká dovnitř, aby Ti ten kožíšek voněl a ničí bakterie) jako myslím, že je to asi určitě dobré, ale na omlazeni.cz jsem četla, že je holky impregnují i nějakým sprejem od Baťi a dobrý prej :))) Takže nevím no ... zatím nemám zkušenost :)

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné,líbí se mi i ty nižší,ale do sněhu jsou lepší naopak ty vyšší že :)achjo nejsou penízky :((

    OdpovědětVymazat
  27. No minou sezonu az do nedavna jsem to naprosto nechapala jak nekdo muze nosit takovou strasnou vec.... a hlavne spoustu lidi v tom nejak neumi chodit a maji to tak strasne enchutne sesmajdane.... ale obevila sem sice levnou nahrazkou ale mam zezadu vlajku britanie .. urcite vyfotim a dam na blog zitra a hlavne je vnich teplo ... ano propadla jsem tomu:)

    OdpovědětVymazat
  28. takže skoro pět litrů za takový boty jo :DD tak to teda nepochopím proč sis nekoupila radši nějaký pořádný kožený...

    OdpovědětVymazat
  29. moc pěkný výběr. Já mám teď takových bot na podzim-zimu, že si vystačím s těmi svými za 600.

    OdpovědětVymazat
  30. Katie: chápat to nemusíš! Pořádný kožený si můžeš koupit ty ... já jsem chtěla tyhle :) každý má hold jiný vkus ...

    OdpovědětVymazat
  31. naprosto je miluju, akorát do nich solidně teče když na to přuijde ale co by? jsou super! :)
    czechmadegirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  32. Nie je to tak úplne ako to píšeš "buďto milujete nebo je nesnášíte", môj názor na ne je niečo medzi :). Tie napodobeniny z Gatu neznášam a UGG sú super :). Nie že by som bola z nich totálne bez seba, ale potešila by som sa takému darčeku :). Ale mne sa viac páčia tie šnurovacie čižmy ako napríklad tieto http://3.bp.blogspot.com/-JAVWU0H323c/Tpk17VsqSPI/AAAAAAAAAD0/H3fRSZnjUtM/s1600/cats3.jpg :)

    OdpovědětVymazat
  33. Jsou moc krásné a ta sada krémů je taky úžasná.
    Za ty peníze to určitě stojí za to :)

    http://zuzizuzana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  34. Jsou užasné !!! Jak jsi psala někdo je miluje někdo nesnáší! Ja je miluju, ale nesnáším právě lidi kteří je mají na nohách z gatu za 300 sešjmadané flekaté od soli atd! Já si letos kupovala Diesly a jsem moc spokojená, je velký rozdíl mít na noze Uggy za 3000 a trapnou nahražku za 300, nechápu jak někdo muže napsat že jsou drahé když si spočítáš že si koupíš za 300 a vydrží ti měsíc protože pak sešjmadaš paty, a boty za 3000 maš třeba na 3-5let nebo třeba do smrti ! Záleží jen jak se o ně staráš a jak si jich vážíš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně :) ty napodobeniny v NY, Tally Weijl aj. vypadají pak na noze opravdu otřesně a ještě když jsou promočené/sešmajdané :( no hrůza ...

      Vymazat
  35. Ted si tu pročítám další komentáře a akorat se nervuju nepochopím jak někdo muže napsat že ti do Uggu za 5OOO poteče :D

    OdpovědětVymazat
  36. Krásne závidím ti ich :D pls http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/ navštvte :D

    OdpovědětVymazat
  37. Lidi co tady píšou, že vydrží max. rok... já je mám 11 let a pořád vypadají jako nové !!!! :-) Ale pravé, nesmíte kupovat žádné šunty

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj ty válenky jsou úžasný :) Taky uvažuji že si je letos objednám a nadělím si je k Vánocům.Jen si nevím rady s tou velikostí.Tady u nás mám velikost 39.Ty tvé jsou taky velikost 39 žé?A nemohla by si mi změřit prosím délku stelky (vnitřní délka boty) u těch bot?A roztáhly se ti třeba po nějakém nošení nebo jsou pořád stejné?Děkuji moc za rady :)

    Nikol K.
    kdyby si mi odepsala na email:
    Nikola.Koukolska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, taky bych si chtěla objednat tyto botky na zimu - válenky ugg, mám skoro podobný dotaz jako slečna přede mnou a to velikost - tenisky mám 38 mohu zvolit i takto válenky? A jaké je to us číslování 5 (opravdu hloupý dotaz, že?). Roztáhnou se po nošení a jakým sprejem impregnuješ a jak často prosímtě? No a dále se chci zeptat na tvůj osobní názor, zda se vyplatí objednávat z asosu nebo odsud:http://www.uggaustralia.com/womens-classic-short-boots/5825,default,pd.html?dwvar_5825_color=NAVY&dwvar_5825_size=05&start=39&cgid=women-boots (mám známou, která mi je vezme do letadla, takže nemusí řešit částku za dopravu). Líbí se ti tyto: http://www.sarenza.eu/ugg-australia-clovis-s332-p0000040253.Moc Ti děkuji za názor a nezlob se, že tě otravuji :) Přeji příjemný den :) Kdyžtak můj mail: ocmanice112@gmail.com
    Peta Kovaříková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahooj, no já Ti tu velikost zaručit nemůžu, ALE já osobně mám tenisky 39 a UGG ve 39 mi sedí naprosto perfektně! Co se týče roztáhnutí tak jsem to také četla, ale já nic takového za první sezonu nezaznamenala takže mi to přijde jako blbost! Mám čistící a impregnační sadu určenou přímo k UGG (viz. výše mé fotky). Impregnuji je předtím než je začnu nosit (před sezonou) a pak také po každém čistění/mytí :)
      Jinak koukala jsem, že na asos.com vyjdou teď na necelých 5500,- (classic short) takže kdybych si je teď objednávala z netu tak bych asi volila asos jelikož z USA z VS sice vyjdou levněji, ale ve finále se k tomu přičte DPH a jsi vlastně na té stejné částce +- jako z asosu :)
      Ale pokud máš tedy možnost objednat z ofic.webu a někdo Ti je k nám dopraví (jestli jsem to dobře pochopila) tak být tebou volím tuhle možnost. To tě vyjdou určitě nejlevněji :)
      Jinak ty černé jsou zvláštní (líbí se mi ten kovový štítek vzadu a zdobení okolo) ale přijdou mi takové moc mohutné (třeba na živo vypadají lépe) ale takhle celkově se mi moc nelíbí :) U mě vede prostě ta klasika ....

      Vymazat
    2. jo a zapomněla jsem velikost 38 je v US číslování 7 (5 je to v UK) :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...