|| || || || || || || 

16. dubna 2012

... NYX Cosmetics!

... pěkné pondělní odpoledne :) dnes pro Vás mám recenzi na čtyři kosmetické produkty značky NYX, které jsem obdržela od e-shopu b2nshop.com. Tento e-shop z Los Angeles nabízí dále také produkty od SIGMA a FACE FRONT nebo i oblečení od Diesel, Levi's a True Leriligion. Balíček mi přišel přesně za 6dní. Poštovné je podle váhy, ale co jsem se dívala tak za tyto čtyři věci by vyšlo přesně na 11.03$ Platit je možné jenom online platební kartou (přes PayPal to bohužel nejde). Ještě chci upozornit, že tohle byla má úplně první zkušenost se značkou NYX a jak jsem spokojená se dozvíte už níže .....

NYX POWDER BLUSH (TERRA COTTA) Jakožto velká milovnice tvářenek jsem si samozřejmě jako první hned jednu musela vybrat. Zvolila jsem klasickou pudrovou v bronzovo/broskvovém odstínu s trochou zlatého odlesku, který je naživo opravdu moc hezký! Tvářenka je hodně pigmentová a celkem práší, ale tohle neberu jako mínus u žádné tvářenky (mě osobně to nevadí) Výdrž hodnotím velmi pozitivně a klidně si koupím i jiný odstín, protože co jsem koukala - výběr odstínů je opravdu VELIKÝ! :)
Shrnutí: myslím, že tato tvářenka je na přicházející léto jako stvořená! ;)
NYX SINGLE EYE SHADOW (ICED MOCHA) 
Jako další jsem zvolila mono stín v odstínu, který bych popsala jako šedo/hnědo/bronzový no prostě mocha :)))) Opět naprosto skvělá pigmentace jako u zmiňované tvářenky a bez báze jen s přepudrovanými víčky pudrem mi vydrží bez problémů skoro celý den :) takže naprostá spokojenost ...
NYX CONCEALER JAR (LIGHT) 
Přiznám se, že tenhle korektor ve skleničce jsem si chtěla objednat od NYX už delší dobu, ale nějak jsem to neudělala prostě ... takže další produkt, který jsem hned věděla, že musím mít!!! Někde jsem i četla, že je srovnatelně dobrý jako korektor od MAC Sculpt v obdobném balení, ale to nemůžu posoudit, protože MAC nemám. Co se týče tohoto korektoru tak já jsem z něj opravdu nadšená! Mám ho v odstínu Light (ve skleničce vypadá celkem tmavší viz. první foto) než ve skutečnosti na ruce/obličeji je to opravdu světlý odstín pod kterým si slovo light představuji. Konzistenci bych popsala jako tužší-krémová. Já třeba nemám moc ráda tekuté korektory a používám již několik let úplně obyč. tuhý od Miss Sporty, který mi vyhovuje nejvíce, ale musím uznat, že tenhle mu dost dobře konkuruje a 100% ho budu používat dále, protože kryje mé pleťové nedostatky velmi dobře! ;)
NYX Stay Matte but not Flat Liquid Foundation (SOFT BEIGE)
Minerální matující make-up bez obsahu oleje. Podle fotek z google jsem zvolila odstín Soft Beige, když jsem ho doma rozbalila a vyzkoušela na ruce trošku jsem se lekla jak byl oranžový a prostě jiný než jsem si představovala, ale tak nevadí říkala jsem si a zkusila jsem ho na pleť - aplikovala jsem ho stipple štětcem a překvapivě na mě tak oranžově vůbec nevypadal a po chvíli s pletí opravdu krásně splynul ;) Takže jsem si říkala je to OK a vyrazila do města, ale když jsem se vrátila cca po 3h domů a podívala se do zrcadla tak jsem měla menší ŠOK!!!! Vypadala jsem jako POMERANČ! :-//////// Make-up na mojí pleti fakt ošklivě zoxidoval a vypadala jsem HROZNĚ :((( takže bohužel ho hodnotím velmi záporně a používat ho asi dále ani už nebudu...
Závěrem bych chtěla moc poděkovat e-shopu b2nshop.com za ochotu, rychlé jednání/dodání a možnost vyzkoušet značku a produkty pro mě naprosto nové! Thanks! ;))))
PS. Ještě Vás opět prosím o hlasování pro mojí fotku na FB (je to ta třetí se zmrzlinou) - TADY - :) (kdo hlasoval minule už NEMUSÍ, protože jde poslat jen jeden hlas) pro snadnější hlasování se prosím nejdříve přihlaste na Váš Facebook a poté klikněte na můj již zmíněný odkaz! 
Za případné hlasy Vám moc děkuji ;) 

30 komentářů:

  1. Super recenze! Můžu se zeptat jak jsi se dostala ke spolupráci s tou stránkou? :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta tvářenka vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda super věci, gratuluju ke spolupráci!:-) Na mě by ta tvářenka byla moc oranžová, jsem bledule, takže bych šla do světlejší barvy:-) Ale jinak souhlasím, že jestli tvářenka práší nebo ne taky moc neřeším.. Do recenzí je fajn to zmínit, ale nemyslím, že je to nějaká velká vada na kráse.

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo také si myslím!! :) ale když se to s ní nepřežene není až tak výrazná jak možná vypadá :)

      Vymazat
  4. na tu tvářenku si dělám zálusk a ta barva očních stínů je moje nejoblíbenější!

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá recenze ! Hned bych si tvářenku, stíny i korektor objednala :)

    OdpovědětVymazat
  6. výrobky vypadají pěkně :) tvářenku v broskvovém odstínu bych si chtěla pořídit, mám jen samé růžové. to s tím make-upem je škoda. no ale nemžůže být vždycky všechno dokonalé že. aspoň že ostatní výrobky jsou dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě dřív používala jen broskvové a postupem času jsem přešla na růžové takže proto jsem si vybrala opět broskvovou abych měla změnu! ;)
      Jasný no, třeba někomu vyhovuje :) možné je vše ... každý je jiný :)

      Vymazat
  7. NYX mám docela i ráda, především jejich rtěnky. s tím make-upem je to škoda, ale už na ruce mi přijde hodně do oranžova.

    OdpovědětVymazat
  8. Adi : Ahoj Chtěla jsem se zeptat zda jsi nemusela platit extra clo za balík, protože většina blogerek uvádí , že platí clo za balík+poštovné děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super věcičky :)

    OdpovědětVymazat
  10. to je skvělý
    moc se mi líbí ten make- up :)

    OdpovědětVymazat
  11. Od NYX nic nemam. Ty stiny a tvarenka vypadaji moc fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  12. NYX mám ráda, měla jsem pár věcí kdysi

    OdpovědětVymazat
  13. Od Nyx mám dvě rtěnky a taky super. Odstíny sice nejsou můj šálek kávy, ale to jim neubírá na kráse a kvalitě.
    Jinak ty stíny jsou dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  14. NYX znám přes jejich pigmenty, jednu dobu byla vůli nim hotová mánie, nevím, jestli ještě trvá ;)

    (btw. ten mejkap vypadá skoro stejně oranžově jako ten rimmel :))

    OdpovědětVymazat
  15. nejvíc mě lákají ty stíny :) a nechápu, proč se vubec vyrábí tak oranžové make-upy, to snad nemůže sedět nikomu...

    OdpovědětVymazat
  16. Tvarenky od NYX bych rada skusila taky:)

    OdpovědětVymazat
  17. Zajímavé, teda nedovedu si představit, že bych chodila po městě jak pomeranč! :D Ale určitě to nebylo tak horzné! :) Každopádně děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc se mi líbí odstín těch stínů, to by byl přesně pro mě:)
    P.S. Na mém blogu právě probíhá giveaway:)

    OdpovědětVymazat
  19. Vypadají teda skvěle, krásně pigmentované :)

    OdpovědětVymazat
  20. Od NYX planujem už dlho niečo si zaobstarat :) super veci :)

    OdpovědětVymazat
  21. so wonderful products! love that iced mocha eye shadow:)
    please visit me in free time:)
    http://mesmerize87.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. S kozmetikou od NYX zatiaľ skúsenosti nemám ale vyzerá celkom kvalitne. Snáď sa už niekedy dokopem a objednám si z tade :).

    http://anett-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Fůůů, to je ale oranžovej makeup! :-D Ale jinak mám NYX ráda, jejich pigmenty především.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...