|| || || || || || || 

21. června 2012

... Dream Girls BB Cream (SKIN79)

... před nějakým časem jsem Vám tady psala o VIP GOLD Super BB Cream od Skin79, který jsem si objednala ve formě tří vzorečku i přestože jsem byla spokojená mě stejně nejvíce lákal tento Dream Girls, který jsem bohužel na ebay ve formě vzorečků nenašla a tak jsem to riskla a objednala plné balení. Mám ho doma už více jak měsíc takže myslím, že můžu s klidem napsat jak mi doopravdy vyhovuje :)
Jedná se tedy o Dream Girsl BB Cream z dílny Skin79, který je opět určen pro mladou problematickou, mastnou a citlivou pleť. Což přesně já mám. Obsahuje výtažky z grapefruitu a papáji po kterých velmi příjemně voní. Na rozdíl od zmiňovaného VIP GOLD Super Cream nepůsobí jeho odstín na první pohled vůbec "zašedle", ale je to klasický tzv. ivory odstín. Mé pleti naprosto vyhovuje a krásně s ní splyne a působí velmi přirozeně (dá se i velmi dobře vrstvit). Je velmi lehký a na pleti není vůbec cítit. Po nanesení, ale opět platí, že potřebuje rozhodně přepudrovat jinak bych se opravdu dost leskla. Mám pocit, že přepudrovaný vydrží určitě déle než ten VIP GOLD a celkově jsem ráda, že jsem si objednala plné balení, protože mi přijde o trošičku lepší! (ale pokud koupíte ten VIP GOLD tak rozhodně také nešlápnete vedle) Ještě bych asi měla zmínit, že krytí není samozřejmě žádná velká hitparáda (také to není make-up, že:)))) ale s korektorem je to myslím velmi slušné a na léto naprosto ideální (už jen protože má SPF30) mě osobně to stačí a používám ho teď moc ráda! :) Kupovala jsem ho zase na ebay.com za cca 170,- (poštovné bylo zdarma) a co vy a BB? ;)
(fotky jsou bez úprav)

59 komentářů:

  1. Ahoj, prosím tě, dá se na ebay u tohoto prodejce platit "jen" kartou nebo to musí jít přes paypal? máš z tohoto prodejce dobrý pocit?Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jde to jen přes PayPal a pocit mám dobrý, protože nebyl žádný problém s objednávku ;) Jinak kupovala jsem ho přesně tady - http://www.ebay.com/itm/320732039499

      Vymazat
  2. Super, děkuji za recenzi! Přemýšlím o něm už docela dlouho :) Koukala jsem na něj na aukru a tam je teda o dost dražší :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Ja se zamilovala do Missha BB creams, ale pro me je to v lete nepouzitelny jak je delaji vsechny svetle :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je blbé :X já právě tenhle problém řešit nemusím jelikož se nikdy v létě nijak výrazné neopálím a už vůbec né v obličeji :)

      Vymazat
  4. páááni, tak ten vypadá skvěle!!! :-)) skvělý efekt!

    OdpovědětVymazat
  5. Héééj, to mě zaujalo jako... Chtěla bych si místo Garnier pořídit něco jiného... a tohle vypadá nadějně. Díky za tip a já jdu omrknout net :-)

    OdpovědětVymazat
  6. jsem ráda, že ti vyhovuje, já ho mám moc ráda! :) teď chci ale vyzkoušet jeden od skin food :)

    OdpovědětVymazat
  7. já bych moc ráda vyzkoušela jeden z těch asijských, ale nejsem si jistá jestli by mi sedl odstín :( tenhle vypadá skvěle.

    OdpovědětVymazat
  8. já už teď jedině BB :)) ten od garnier mi vyhovuje, ale třeba kouknu po jiném až dojde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten Garnier nezkoušela, ale vůbec mě neláká i když je pravda, že poslední dobou na něj čtu většinou kladné recenze .... ze začátku mi přišlo, že bylo dost negativ, ale teď tolik ne :) No ale uvidím ... nikdy neříkej nikdy :)))

      Vymazat
  9. Wau!! Jdu ho koupit! :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Já teda BB stále nevyzkoušela, ale asi tomu časem také neodolám :D
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Z fotek náhodou vypadá, že kryje skvěle! Pěkně přirozeně. Ale stejně jako Plum, asijský BB krémy nejsou nic pro mě ani v zimě a v létě ani omylem :). Tak v podstatě ze zvědavosti testuju ty "evropský" verze různých značek, ale stejně mě asi žádnej bůhvíjak neoslní...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... no co se týče BB máme my celoročně "bílé" výhodu, že nám budě sedět většina těch asijských :))))

      Vymazat
  12. Já jsem si BB docela oblíbila, a to jsem vyzkoušela zatím jen ten garnier. Sice jsem si musela zvykat na ten glow efekt, ale začlo se mi to líbit. Jen mě mrzí, že se mi brzo leskne pleť, a tak jsem ráda za tip! :) Jinak podle fotek bych řekla že má lepší krytí než garnier, a tak do něj možná půjdu, pokud si to opět nerozmyslím a nevyzkouším nějaký make up od Dermacolu. Achjo, zase dilema :(

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle mě zrovna lákal jako blázen, ale nemám ani mastnou ani problematickou pleŤ :D a zrovna ma tak hezkej obal :D

    OdpovědětVymazat
  14. ten obal je skvělý :) a já zatím použila jen od Garnieru :) a objednáváš normálně přes ebay.com? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám pleť spíše sušší, takže by to pro mě nebylo to nejlepší, ale vypadá dobře!

    OdpovědětVymazat
  16. Ten vypadá dobře + cena je fajn! Na léto, pro mě asi ne, ale na zimu... :) Děkuju za tip, mám tutéž pleť, tak mi snad sedne :))

    OdpovědětVymazat
  17. Ja som si pred nedavnom objednala z http://bbkremy.sk niekolko vzoriek- Missha M Signature Real Complete BB krém SPF 25 PA - 20ml
    Missha M Perfect Cover BB Cream SPF 42 No.23 10ml
    a este taku sadu 4 roznych bb kremov od Skin79,
    zatial testujem, ale som spokojna, aj ked, vydrz by mohla byt lepsia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o těch Missha jsem četla už také dost chvály ... takže v budoucnu nejspíše také někdy objednám :)

      Vymazat
  18. podle fotky kryje pěkně a vypadá přirozeně:) já jsem zkoušela jen ten od garnieru ve vzorečku, ale leskla jsem se po něm jak disco koule:D

    OdpovědětVymazat
  19. všichni ho všude vychvalují a já pořád né a né jít a vyzkoušet ho :)) musím co nejdřív napravit! :)

    http://amynoblewoman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Tak jsem byla rozhodnutá, že si koupím Missha BB, ale nějak jsi mi znejistěla. :) Takže ještě budu chvilku přemýšlet. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já teď čekám až mi přijde BB cream od L'oreal - Nude Magique. O tomto jsem už také slyšela a vypadá docela zajímavě.

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten L'oreal co jsem viděla na fotkách je hodně zvláštní jak je jakoby bílej, ale také by mne zajímal ;)

      Vymazat
  22. Na pleti vypadá pěkně a SPF 30 je na léto výborné!:-)

    OdpovědětVymazat
  23. Já vlastním BB krém od Garnier a jsem s ním velmi spokojená. Teď vlastně ani nic jiného v těch vedrech nepoužívám:)

    OdpovědětVymazat
  24. hrozně dlouho chci nějaký bbcream od skin79 zkusit.. ale bojím se prostě, že nevychitám odstín... :) no.. jednou to možná risknu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak si zkus nejdříve objednat jen ty malé vzorečky jako jsem to udělala já (stojí pár korun na ebay) takže to není zase nějaká velká investice :)

      Vymazat
  25. udělala jsi mi touhle recenzí velkou radost, byla jsem už totiž zoufalá z celé té nabídky BB creamů. na tenhle jsem už několikrát koukala, pár recenzí jsem četla, ale pořád mi to vrtá v hlavě jestli bude opravdu vhodný na mastnou pleť. ale zkusím ho, protože ten BB cream od Garnier mi 100% nesedl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus a uvidíš, ale mě opravdu moc vyhovuje jak už jsem psala v článku :) takže snad bude i Tobě ;)

      Vymazat
  26. To je super, že i fejky vyhovují :), dobré vědět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že je to fake jsi vzala jako kde???

      Vymazat
    2. Také myslím, že za ty peníze to originál nebude...

      Vymazat
    3. ale prosím Vás a to jako soudíte podle toho jak je předražený u nás, né? :)))) Když se podíváš na ebay tak zjistíš, že zrovna tenhle se tam pohybuje nejvíce okolo těch 10 dolarů ... jo jsou tam nějaké výjimky snad i za 20, ale to podle mě jen zbytečně natažené .... a navíc co jsem viděla některé fake tak z těch vytékala jen taková obarvená voda a tenhle můj je naprosto v pořádku.

      Vymazat
  27. A máš to originál? V poslední době totiž pozoruju, že těch falešných se na ebay vyskytuje čím dál víc:/ můžu se zeptat od jakého prodejce jsi ho objednávala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prodejce je tady - http://myworld.ebay.com/ideaseller_kr a co jsem koukala v negativních komentářích má snad jen od jednoho člověka, že si myslí, že je to fake protože měl alergickou reakci ... ale alergickou reakci může mít člověk na cokoliv a nemusí to být rozhodně fake. Jinak doporučuji přečíst si tento článek u viennettky - http://viennettka.blogspot.cz/2012/04/skin79-vip-gold-super-plus-beblesh-balm.html kde zrovna zmiňuje toho mého prodejce ;) Takže já bych se takového objednávání vůbec nebála a jsem psala krém mi vyhovuje a jsem s ním spokojená! ;)

      Vymazat
  28. Já teď přemýšlím o tom novém Garnieru pro mastnou pleť, ale všeobecně mi Garnier nedělá moc dobře, tak pořád nevím. :D Nejlepší je to na léto stejně úplně bez ničeho. :) Aspoň se opálím. ;)
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No musím uznat, že ten nový Garnier mě také láká, ale včera jsem na něj viděla už recenzi (a tedy i jeho odstín) a opět jako nic moc ... nemyslím si, že mi bude vyhovovat takže zase asi nic :X

      Vymazat
    2. Já na ní právě koukala k Ceady - tam jsem ho vlastně i objevila - tak nevím. :) Třeba to bude lepší. :D
      www.diarykristina.blogspot.com

      Vymazat
  29. BB cream je určitě nejvhodnější na léto, ikdyž teď používám spíše jenom korektor a pudr :) Trošku se bojím těch odstínů, protože v létě se docela dost opálím, ale hodně si mě na něj nalákala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak tenhle problém já řešit nemusím jelikož, když už se trochu opálím tak tělo, ale obličej v podstatě nikdy aby byl vidět nějaký viditelný rozdíl. Jinak korektor a pudr v létě také nosím celkem často ;)

      Vymazat
  30. Ja musím niečo silnejšie ale skvelá recenzia!

    OdpovědětVymazat
  31. poď na giveaway :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/06/giveaway-i.html

    OdpovědětVymazat
  32. Ahojky, já mám doma taky BB Cream od skin79, ale mám ten v růžovém obalu (nevím jestli má nějaký speciální název) a byla to nejlepší koupě!! :)
    www.emslife.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ten taky vypadá slibně! Mám chuť si koupit všechny bb creamy od skin79 :) Určitě bych ani s jedním nebyla zklamaná !

    OdpovědětVymazat
  34. teda to před a po je hodně výrazné :)

    OdpovědětVymazat
  35. Podle fotky vypadá, že kryje dost :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...