|| || || || || || || 

4. června 2012

... KVETNOVÉ TIPY!

... hezké pondělí! Dnes jako každý nový měsíc mé tipy za ten minulý ;)
Čistící pásky na nos (5kusů - $2,99ebay.com)
Nevím jak vy, ale já těchto čistících pásků na nos vyzkoušela už hrozně moc ... ať to byla levná Balea nebo o něco dražší Nivea, Purederm a u všech byl výsledek nic moc. Úplnou náhodou jsem nedávno narazila na tyto z ebay ... cena je velmi příznivá (prodávají je i po více kusech) velmi mi připomínají pásky od Purederm s výtažky černého uhlí. No a musím říct, že pro mne osobně jsou to zatím nejlepší a nejúčinější pásky, které jsem kdy vyzkoušela! Rozhodně pokud nakupujete na ebay tak je zkuste! Já příště objednávám více kusů :)
Nails hands feet to shine for glossy buffer set (Douglas cena - ??? byl to dárek)
Podobnou soupravu na leštění nehtů jsem už kdysi měla, ale kde je jí konec to už netuším :)))) Takže se mi tato velmi hodila! Jsou v ní celkem 3 "pilníky" 1, krok - nehty očistí 2, krok - zjemní povrch nehtů a 3, krok - dodá nehtům koneční lesk! Myslím, že je to skvělý pomocník pro každého kdo si o nehty rád pečuje :) Funguje to velmi dobře takže nemám co vytknout! ;)
Essence - Sun Club (glamour to go eyeshadow - 02 long beach) Rossmann 80,-
Takhle paletka mě nedávno zaujala u Mii. Takže jsem se hned po ní druhý den podívala jestli jí ještě prodávají a samozřejmě, že ano! Prodává se ve dvou barevných variantách já jsem zvolila 02 long beach což jsou ideální odstín, které využiji při každodenním líčení naprosto bez problémů. Líbí se mi jak paletky balení tak i přiložený 2v1 štěteček/aplikátor. Stíny trošku práší a pigmentace rozhodně není nijak slavná, ale jsem už psala na denní ideální a stačí mi. Já jsem spokojená! ;)
 Yves Saint Lurent - Rouge Volupte Perle Lipstick - č.108 Celestial Mauve (objednávala jsem z "jahody" za 354,- momentálně už ale zase stojí 773,-)
Po YSL rtěnce jsem toužila už hrozně dlouho a jelikož mám momentálně rtěnkové období a ONA byla na "jahodě" ještě ke všemu v takové velké slevě ... no mohla jsem odolat?! :D Je to studený růžovo/fialový odstín, který ač je sice celkem světlý mi myslím sluší. U rtěnky jsem byla překvapená krásnou vůní (připomíná mi žvýkačky od Chupa Chups Tutti Frutti) jen teda výdrž není žádná sláva bohužel, ale líbí se mi natolik, že jí to odpouštím :D 
Claire's - Blackberry lip balm (Claire's 69,-)
Tenhle balzám se mi líbil hned na první pohled. Voní moc příjemně po ostružinách a borůvkách, ALE nedoporučuji ho "nosit" mezi lidi :D Jelikož jak vidíte na fotce celkem dost barví ... takže na takové to domácí nošení super, ale jinak NE! :)))
Benefit - Stay Don't Stray (cena ??? dárek)
Tenhle primer pod stíny jsem chtěla vyzkoušet už delší dobu a až nedáno mi kamarádka darovala tuto miniaturu, kterou někde dostala k nákupu. Po prvním vyzkoušení mě, ale mé nadšení přešlo, protože je to naprosto průměrná báze pod stíny, která vydrží max. půl dne ... ve vedru ani to ne :X Což já teda očekávala vzhledem k ceně klasického balení opravdu větší "zázraky" takže rozhodně do dalšího balení nejdu :-/
Calvin Klein - hydratační make-up (Infinite Hydration Moisturizing Foundation - č. 101 Soft Beige) objednávala jsem opět z "jahody" za 197,- momentální cena už je 564,-) 
Opět jsem se nechala nalákat velkou slevou ... jelikož jak víte já a tekuté make-upy to nejde moc dohromady, ale tenhle se mi líbil už delší dobu a velmi výrazná sleva prostě opět rozhodla! :D Make-up příjemně voní, oceňují pumpičku se kterou se dá krásně podle potřeby "vymáčknout". V lahvičce se mi odstín zdál naprosto perfektní po "vymáčknutí" na ruku mi přijde trošku tmavší, ale jak uvidíte na fotce po rozetření je odstín naprosto v pohodě a sedí mi. Je potřeba určitě přepudrovat. Nějaké extra hydratace jsem si nevšimla, kryje dostatečně i bez korektoru, nezalézá do pórů a na pleti je příjemný! Takže za mne určitě ANO! ;)
Ryor - gelová slupovací maska (TETA drogeriie 94,-)
Momentálně moje naprosto nejoblíbenější maska! Je to má první slupovací a jsem z ní nadšená! Na samotné slupování se vždy nemůžu dočkat (sice mám občas v očích slzy a bude to znít asi divně, ale ta bolest je mi při tom celkem i příjemná :D) jen doporučuji dát větší vrstvu lépe se slupuje a hlavně nedávat k obočí a vlasům (protože tam to bolí fakt jako čert - což už ani není mě přijemné (zase všeho s mírou)) :D Já osobně mám po ní pocit, že mám pleť krásně vyčištěnou jako bych si dala ty čistící pásky na nos na celý obličej, haha :)))))
Freeman - pleťový peeling meruňka (Rossmann 149,-)
Koupila jsem si ho vlastně kvůli té Ryor masce, protože po sloupnutí vždy použiji tento peeling a odstraním tak případně zbytky na které jsem zapomněla :) Moc s peelingy zkušenost nemám, ale tenhle hodnotím velmi dobře k mé potřebě stačí. Hezky voní, není až tak hrubý, ale když trošku více přitlačíte určitě ho ucítíte, díky částečkám ze skořápek ořechů :)
Yves Rocher - hloubkově čistící maska (Yves Rocher cca 109,-??? ve slevě)
Pro změnu bílá pleťová maska, která rychle schne a krásně stahuje póry. Nechává se působit jen 3 minuty. Jsem s ní spokojená!

Bělící zubní pasta Crest 3D White Glamorous White (objednávala jsem z belici-pasky.com 259,-)

Už nějaký čas chci zkusit bělící pásky od Crest, ale pro začátek jsem si říkala, že zkusím pastu. Vybrala jsem si tuto, která by měla už po 5ti dnech rozzářit zuby. Upřímně jsem si žádné velké změny nevšimla a už vůbec né po pěti dnech. Takže pro mne je asi stejně "účinná" jako pasta Rembrandt, kterou jsem si koupila loni a žádnou velkou změnu jsem také nezaznamenala :-/
Yves Rocher - malinový ocet pro lesklé vlasy (Yves Rocher cca 80-90,- ve slevě)
O tomhle octu na vlasy jsem už někde četla a nedáno jsem v YR viděla, že je ve slevě tak jsem si říkala, že ho konečně musím zkusit. Účinky/změny na vlasech nějaké velké jsem sice nevypozorovala, ale ta jeho vůůůůně je opravdu úžasná a mám vždy dobrý pocit, když ho použiji, že pro své vlasy něco dělám ... no znáte to, né? :))
Essence - nail art protecting base coat (Rossmann cca 55,-??)
Tenhle ochranný podkladový lak jsem v Rossmannu zaznamenala nedávno, když jsem si šla pro nějaký podkladový a jsem s ním moc spokojená. Měla jsem i trochu zažloutlé nehty a zdá se mi, že mi je i trochu "vybělil" Takže rozhodně ho budu kupovat dále ...
China Glaze - ano další do sbírky (objednávala jsem opět z hairbeauty.cz) :)))
Tentokrát odstíny - SESCRET PERI-WINK-LE, TWINKLE LIGHTS, MISTLETOE KISSES :)

80 komentářů:

  1. Wow, YSL rtěnka za tak super cenu?? Tak to je super! Ty pásky teda musím také vyzkoušet, černé tečky jsou mým jediným velkým problémem :/
    Jinak super recenze, jako vždy! Já už na svém blogu také jednu mám..mojí premiéru :D
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Jahodu" to chce sledovat často a pak tam člověk takhle občas přijde na velmi výrazné slevy :)) Jinak ty pásky jsou fakt super ... mrknu pak k Tobě na recenzi ;)

      Vymazat
    2. Už jsem to tam také stihla projet :D dost se mi líbí ty make-upy Korres, jen to nechci riskovat s tou barvou, tak si sjedu do centra a vyzkouším je na vlastní kůži :)

      Vymazat
    3. Jojo to je nejlepší také to tak dělám! Omrknu odstín v parfumérce a pak až objednávám to samé s parfémy :)))

      Vymazat
  2. Teda ten malinový ocet musím taky zkusit, hrozně mě láká ta vůně!

    VOŇAVÁ GIVEAWAY S LUSH:
    http://illussoire.blogspot.cz/2012/06/vonava-giveaway-s-lush.html

    OdpovědětVymazat
  3. tie cistiace pasiky na nos - jedno balenie je na jedno pouzitie, aleob na viac?

    OdpovědětVymazat
  4. zajímavý článek! já s paletkou od essence moc dobré zkušenosti nemám. je taková dost průměrná až podprůměrná, stíny moc nedrží a pigmentace taky nic moc. naopak mě překvapila Tvoje kritika báze Stay don´t stray, kterou bych chtěla vyzkoušet! pokusím se někde taky splašit nějaký vzorek, protože to není zrovna malá investice a tak bych nechtěla být zklamaná :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No fakt Stay Don't Stray jako nic moc ... stíny mi opravdu déle drží s obyč. přepudrováním víček pudrem než s tímhle :( Také mě to zklamalo, protože jsem si chtěla to klasické balení pořídit :) Jinak ty stíny nejsou nějak výrazné, ale já jsem spokojená.

      Vymazat
  5. Krásné typy ! Nikdy předtím jsem o některých výrobcích ani nevěděla. Krásný článek. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super typy :) Nejvíc mne zaujala ta rtěnka :) Kdyby byla pořád tak "levná", jdu do ní.. snad ji zase zlevní :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo no, ale určitě bude zase ve slevě! Chce to fakt sledovat! ;)

      Vymazat
  7. Do té masky od Ryoru chci jít už hodně dlouho. Někdo ji chválí, někdo ne, ale většinou jo :) Ta bolest by mi asi ani tolik nevadila, protože jsem zvyklá na kosmetiččino nípání v mém problematickém obličeji. Holky jsou sralbotky :D ale jinak dobrý komentář si k tomu dala :D :)

    http://sunnyym.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka vypadá krásně, určitě se po ní podívám.
    Dneska jsem si šla pro tu masku, ale bohužel ji neměli :(
    Jiank ta maska od Yves Rocher je jedna z věcí, kterou od této značky prostě musím mít :D

    OdpovědětVymazat
  9. S tou YSL rtěnkou jsi měla štěstí, taková skvělá sleva! :) Je moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo :) měla jsem radost, protože jsem jí chtěla už fakt dlouho a ta normální cena tam je pěkně vysoká a nemluvě o ceně třeba v Sephoře :X

      Vymazat
  10. Pěkný, tu rtěnku závidím :).

    OdpovědětVymazat
  11. Super tipy, dost ti závidím ty nákupy ve slevách :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc toužím po té masce od ryoru :) Čtu samé skvělé recenze, jen ji nějak nemůžu v drogériích naleznout, ale já budu detektivkovat dál :) Užívej sluníčko(až se znovu objeví :D) a nákupy :)

    http://bebeautiful-lee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)))) zkus nějakou TETU tam Ryor alespoň u nás mají a velký výběr celkem :)))

      Vymazat
  13. Já na jahodě nikdy nic nenajdu :D

    OdpovědětVymazat
  14. celkom dosť produktov a všetky vyzerajú tak dobre,najmä ten rúž a peeling

    OdpovědětVymazat
  15. Ta první maska a peeling vypadají opravdu dobře. A o rtěnce radši ani mluvit nebudu :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Na tieto články s tipmi sa vždy teším :)))
    Máš perfektný blog

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělý článek :) Maska YR je úžasná a peeling Freemann vypadá luxusně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Freeman je celý luxusní! Mám tu značku ráda :) Příště se chystám na peeling na tělo ... také naprosto úžasně voní! ;)

      Vymazat
  18. Pastu Crest mám (konkrétně Advanced Vivid myslím) a je to bezva doplnění páskového bělení. Používám ji, když ten den třeba piju colu nebo kávu a mám pocit, že funguje. Ale brala bych ji spíš na udržení barvy, na bělení jsou bezva ty pásky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo jako doplněk k tomu páskovému bělení jsem to také četla. Já si koupila jeden na vyzkoušení (prý je to vidět už po první aplikaci) ale zatím jsem ho nevyzkoušela :)

      Vymazat
  19. miluji tyhle TIPOVÉ články :)

    Jinak tě zvu ke mě na Giveaway :)
    http://lola-dressmaker.blogspot.cz/2012/05/flower-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  20. No tak ten malinovy ocot Yves Rocher by som za povodnu cenu urcite nekupovala dievcata, su to vyhodene peniaze.. Ak to chcete pre dobry pocit tak ano, ma to super vonu ale prebije ju velmi lahko vona samponu a kondicioneru takze za vela to nestoji a vysledky su neviditelne.. Aspon moj nazor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plná cena se mi za to také nechtěla dávat, ale když byla ta sleva tak jsem neodolala :) Ale jak jsme psala jako účinky taky nepozoruji, ale ta VŮNĚ! :) Rozhodně tu lahvičku s chutí vypotřebuji! ;)

      Vymazat
  21. Ten Freeman peeling je opravdu ksvělý. Zkoušela jsem ho v obchodě a moc se mi líbila ta krémová konzistence, ale nechala jsem ho tam.. Vrátím se pro něj :D

    OdpovědětVymazat
  22. Čistící pásky na nos, slupovací masku od Ryoru a hloubkově čistící masku od Yves Rocher mám taky a jsem s výrobky hodně spokojená :) Akorát malinový ocet na vlasy od Yves Rocher mě trošku zklamal. Souhlasím s tebou že jeho malinová vůně je užasná ale to je asi tak všechno, moc mi nesedl. :)

    OdpovědětVymazat
  23. SKvělý článek :) Po rtěnce YSL také toužím!! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ta YSL rtěnka byla ve slevě docela dlouho a hrozně mě lákalo ji objednat... nakonec jsem odolala, protože tenhle odstín by mi asi neslušel. Snad zlevní někdy i jiný :) Ten balzám vypadá dost děsivě :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo byla ... já také chvíli odolávala, ale pak jsem prostě nemohla už dál :D:D Odstínu jsem se také trochu děsila, ale na mě mám pocit, že vypadá fakt hezky :)) Joo ten balzám je opravdu děsivý :D fakt mezi lidi s tím nepřipadá vůbec v úvahu ... jinak ale hezky hydratuje a voní :)

      Vymazat
  25. Vždy sa tak nadchýnam nad tými lakmi :) Mohla by si článok venovať svojej zbierke :)
    stylebookbysarah.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. no wow, opravdu úžasný blog =) je tu tolik věcí

    OdpovědětVymazat
  27. YSL rtěnku jsem měla vyhlídnutou dlouho a hned jak se ve slevě objevil ,,nositelný" odstín, vzala jsem ji, což byla ta samá jako máš ty. Voní hezky a balení krásné, akorát mi přijde, že jakoby hodně taje na rtech. Aplikuji obezřetně, tyhle odstíny jsou potvory a občas umí zvýraznit, to co člověk nechce. Jinak mě velmi překvapil ten make up CK, celkově jsem si myslela, že je to jenom taková kosmetika do počtu, jakože, když mají parfémy, oblečení, tak proč nespatlat nějakou tu dekorativku. Mám od nich rtěnku a ta mi tento názor hned vyvrátila. Někdy se zkrátka vyplatí nakupovat bez předsudků :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak si napsala! Také jsem čekala na "nositelný" odstín :) S tím táním máš pravdu také jsem to vypozorovala a také mi přijde, že celkem dost ubývá oproti jiným rtěnkám ... mám skoro 1cm už pryč :-/ Jinak ten make-up je dobrý jak jsem psala a od CK mám ještě bronzer a ten je také super takže bych tuhle kosmetiku určitě nezatracovala ;)

      Vymazat
  28. Pěkné tipy! YSL rtěnku v akci ti závidím, brousím si na ní zuby už dlouho, takže začnu jahodu také sledovat. :) A bázi na oči doporučuji Artdeco - stíny/pigmenty i linky s ní vydrží celý den (tím myslím 10 hodin určitě), je tedy v kelímku a musí se aplikovat prstem, balení vydrží ale dlouho. Mají jí v Douglasu a cena je cca 200,- Kč (kelímek má 5ml). To jen tip ode mě, pokud sháníš bázi na oči. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě sleduj, protože se to tam mění fakt každou chvíli ty akce :) Děkuji za doporučení o Artdeco bázi jsem už slyšela, ale nikdy jsem se po ní nesháněla, ale asi budu muset :)

      Vymazat
  29. ty pásky vypadají dobře, že bych objednala? :) a tu masku od ryoru jsem měla taky, ale vadila mi kvůli tomu hnusnýmu pocitu při slupování :-/

    GIVEAWAY!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou vážně skvělé a ta cena je myslím také přijatelná :) No mě právě to slupování fakt baví a užívám si ho :D:D

      Vymazat
  30. malinovy ocot mam a je skvelo vonavyyyy <3
    http://bloomingflowers-ika.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  31. Ale nee, tolik krásných věcí a já zase začínám mít nákupní horečku :D Pásky na nos ani neznám a nikde jsem je neviděla :D To pouzdro s pilníky je úžasné´, přesně něco takového bych potřebovala. Stíny od essence, jak jsi říkala mají vážně krásné barvy a i já je nejvíce používám, jsou takové neutrální. Teda ten balzám na rty, zajímalo by mě, jak by se na mě lidi dívali kdybych chodila po měste s pusou modrou jako od borůvek :D Jinak, tu gelovou slupovací masku si chci šíleně moc koupit, žádnou jsem ještě nevyzkoušela a slyšela jsem na ni dost chvály. A od Yves rocher masku mám taky, mám celou tu řadu a je vážně fajn :-)

    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Po té masce od Ryoru se asi kouknu, nalákala jsi mě! :)

    OdpovědětVymazat
  33. wow ty nás nešetříš :) taky spíš používám pěnové make - upy ( od lorealu ) ale tedka chci zkusit bud CK a mám objednany od MACu :) tak jsem zvědavá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také používám nejraději pěnový od L'oreal - Matte Morphose ;)

      Vymazat
  34. No jo, já pořád říkám, že kosmetika z Korey je nejlepší!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  35. Malinový ocet na vlasy od YR taky používám a vlasy po něm nádherně voní. Co se týče těch stínů od Essence, tak ty mám taky a jsem velice zklamaná jejich pigmentací:( A do bělících pásek Crest určitě jdi!!! Teď finišuju s bělící kúrou a výsledky jsou více než skvělé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je opravdu dokonalá! :) Jinak ta pigmentace jako opravdu nic moc, ale zase tak hrozné nejsou i když samozřejmě vlastním i lepší a znovu bych si je nejspíš už nekoupila.

      Vymazat
  36. Ja som skúšala aj bieliace pásky a aj pastu...no žiadny účinok...veľa ľudí si to chváli...no som asi divná, lebo mne to vôbec nepomohlo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě pomohla loňské léto sada White Pearl :))) vybělení bylo opravdu viditelné a momentálně i teď mám zuby v podstatě hezké ... občas mi je i teď někdo pochválí, že mám nějaké bílé zuby, né?! Ale já bych přece jen chtěla ještě trochu více bílé! :)))))))

      Vymazat
  37. krásny článok :) tie pásiky na nos musím skúsiť :)

    http://julieknowshow.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  38. Velmi pekna zbierka roznych veci, som rada, ze vzdy k tomu davas aj tvoj nazor, clovek sa lahsie rozhoduje :)

    OdpovědětVymazat
  39. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  40. Pěkný článek. Ta rtěnka Yves Saint Lurent je úžasná! Moje vysněná je Chanel. :) Ale čekám jestli nebude někdy někde ve slevě. :D

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj,
    ten malinový ocet mám taky. Účinků jsem si vážně moc nevšimla, ale vlásky pak voní nádherně. Jinak - zvu tě na giveaway o kokosový olej - ke mně na blog :)

    pa Belle Hanele

    http://bellehanele.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  42. Asi si pujdu pro tu slupovací masku. Ta mě vážně zaujala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se ji snažím už dlouho sehnat, ale mají už ji prý jen na webovém obchodě =(

      Vymazat
  43. Jo, ta maska od Ryoru a peeling od Freemanu jsou super, nedám na ně dopustit =)

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. Takových věcí! :)) Já naopak čím je větši vedro a je tepleji, tak toho používám čím dál tím méně a nyní s opálením klidně chodím ven jen v řasence bez make-upu.. ale ráda se vždcyky pokochám, líbí se mi ty pilníčky, na ty se podívám :))

    OdpovědětVymazat
  45. Tak k tej paste Glamorous white: ta pasta neobsahuje peroxid, bieli len povrch zubov. To by si mala vediet, ze za 240 Kč si zuby asi nevybielis predsa. Vybielis povrch, ale pod povrchom nie. Skus pasky Crest, tie su ucinne a nie su take drahe ako bielenie u zubara. ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...