|| || || || || || || 

5. července 2012

... ČERVNOVÉ TIPY!

... hezké čtvrteční/sváteční odpoledne i dnes mám pro Vás mé kosmetické tipy za minulý měsíc ;) 
Přeji hezké svátky/prodloužený víkend a těm co mají prázdniny jako já - užívejte jich!! ;))))))
Bioderma - Sébium Pore Refiner (lékárna cca 340,-)
Poslední měsíc/e se všude hodně psalo o POREfessionalu od Benefit, který by měl minimalizovat/skrýt rozšířené póry. Nejdříve jsem si ho chtěla také koupit, ale pak mi kamarádka doporučila Pore Refiner od Biodermy, který plní v podstatě tu stejnou funkci a je 2x levnější než zmiňovaný Benefit :)
No můžu Vám napsat, že pro mě je to naprostý OBJEV ROKU! Používám ho jako "podkladovou bázi" pod make-up (nejvíce na T-zónu, ale občas i na celý obličej) a póry jsou opravdu minimalizovány a méně viditelné. Je lehký, nemastný a i make-up mi vydrží o mnohem déle a hlavně SE NELESKNU!! :)))
Dermacol - GROW SÉRUM (DM, cana - cca 160,-)
Rovnou napíšu, že jsem si tohle sérum na růst čas koupila spíše z takového rozmaru ... jelikož jsem četla u více z Vás, že opravdu funguje a já jsem sice nikdy neměla problém s řasy, protože je mám od přírody hezké, ale znáte to ... co když po použití tohodle "zázraku" to bude ještě lepší??! :)))) a výsledek? Určitě i já můžu potvrdit, že je mám opravdu ještě o trošilinku delší a řekla bych, že i méně padají :))))) Kdo máte horší řasy tak by jste to, ale určitě posoudily lépe než já .......
ELF - Sada na obočí (odstín ash) (z elfkosmetika.cz 95,-)
Na obočí používám občas tužku od Essence, ale takhle sada se mi už líbí nějaký čas ... obsahuje vosk, pudr + praktický štěteček. Odstín mi celkem i sedí, ale na to upravené/obarvené obočí si nějak nemůžu zvyknout :D Rozhodně ale doporučuji kdo sháníte takovou sadu, protože dobře drží a mají celkem dost odstínů na výběr ;)
ARTDECO - báze pod stíny (parfumerie/drogerie Müller - 6,69eur)
Chtěla jsem jí už dlouho, protože ty báze co mám od Benefit, Too Faced a ELF nejsou sice špatné, ale jako 24h určitě nevydrží a je v podstatě jedno jestli si víčka jen přepudruji pudrem a nebo použiji ty báze. Tahle báze mi přijde celkem dost mastná na rozdíl od těch co mám a je z nich určitě nejlepší, ale těch 24h to stále není :)))))))))))
Carmex - balzám na rty (parfumerie/drogerie Müller, cena - 1,99eur)
Jednoznačně nejlepší balzám na rty co jsem vyzkoušela!!! Cítím z něj mentol a na rtech je chladivý (ten pocit mi trošku připomíná lesky na rty, které "zvětšují rty") Měla jsem teď poslední dobou dost suché rty a po nanesení balzámu byl ten nepříjemný pocit hned pryč ... rtům okamžitě uleví a je celkově moc příjemný! Takže při příští návštěvě Drážďan si ho koupím určitě ještě i v tubě :)
KIKO - Origami face palette (03 Deep rose bronze) 6,99eur (koupeno s 50%slevou)
Od KIKO už pár věcí mám a se všemi jsem spokojená. Takže když jsem viděla, že právě probíhají slevy ... musela jsem mít tuhle paletku, která obsahuje 5 různých odstínů a můžete ji použít buď jako bronzer, tvářenku, rozjasňovač a nebo i třeba jako stíny :) Já osobně jí používám jako tvářenku (po smíchání všech odstínů Vám vznikne krásný broskvový odstín, který je myslím naprosto ideální na léto ;) Paletka nepráší a výdrž je také velmi dobrá + navíc se mi moc líbí balení, ale jako menší mínus vidím (zvláštní/divnou vůni) :X
ELF - Beauty Books NATURAL EYE (z na elfkosmetika.cz za 99,-)
Paletka, která obsahuje dvanáct odstínů mě zaujala hlavně tím, že byla ve slevě :D a jelikož takové natural odstíny mám velmi ráda ... neodolala jsem a objednala ji :) Rozhodně nelituji, protože stíny za 1, nepráší za 2, jsou to krásné syté barvy! Jednoduše nemám co vytknout! :)
... třetí a druhá řada ;)
ELF - Bílá tužka na oči zvětšující (z elfkosmetika.cz za 39,-)
Měkká, sytá barva + praktické ořezávátko! Opět nemám co vytknout! ;)
ELF - Štětec na pudr kulatý (z elfkosmetika.cz za 95,-)
Celkem zklamání, protože štětec je dost malý ... představovala jsem si ho úplně jinak. Ale jinak je jemný, hebký jako všechny ze STUDIO řady.
edit: díky viennettce jsem zjistila, že jsem místo toho kulatého štětce na pudr Vám nafotila omylem štětec na tvářenku, který mám už delší dobu. Takže se omlouvám a co nejdříve dodám správnou fotku štětce :) Jinak to nemění nic na tom, že je ten štětec opravdu malý a nic moc ...
ELF - Stínovací štětec (z elfkosmetika.cz za 39,-)
Není tak jemný jako z štětce z řady STUDIO, ale jinak ho hodnotím velmi dobře. Mě vyhovuje a stačí na to moje "umění" se stíny :)))))))))))))))
ELF - Štětec na korektor (z elfkosmetika.cz za 39,-) 
Já ho používám nejčastěji na rozjasňovač při nanášení na nad očnicový oblouk ;)
China Glaze - KIWI COOL-ADA (z hairbeauty.cz za 120,-) 
China Glaze - FOUR LEAF CLOVER (z hairbeauty.cz za 120,-)
ESSIE - BIKINI SO TEENY (DM - 7,95eur)
China Glaze myslím nemusím ani komentovat ty se tu teď objevují v tipech měsíce vždycky a já si prostě hrozně oblíbila! :) Co se týče ESSIE laku tak mám doma cca čtyři z InStyle asi jako spousta z Vás, ale tenhle co jsem si koupila v Drážďanech nemá s těma co mám doma naprosto NIC SPOLEČNÉHO! :X Je naprosto jiný ... má krásně široký štětec, není tak tekutý no prostě ty z InStyle to je asi nějaká napodobenina :))))))
(odstíny celkem odpovídají skutečnosti)
BODY MUD MASK - Zpevňující maska z mořského bahna - (Douglas, cena - ??? byl to dárek)
Tuhle masku charakterizuje naprosto nádherná vůně, kterou vůbec nedokážu popsat, ale je taaak SVĚŽÍ! :))) Vůni cítím ještě dlouho po umytí, pokožku zanechá jemnou a je prostě skvělá! ;) Takže pokud chcete ve sprše někdy vypadat jako Shrek určitě jděte do ní!!! :))))))))))))))
Balea - kokosový fluid po opalování (z DM cca 60-70,-)
Moc se mi líbí obal a navíc kokosovou vůni prostě můžu! Obsahuje malé třpytky, které na kůži zůstanou ještě druhý den, nelepí, lehce se vstřebává a krásně chladí ... co víte si přát??! :)))
Tangle Teezer - (z asos.com za 14liber) 
Miláček bez kterého si už neumím vůbec představit žít! :X TT máme doma dva a já už nějaký čas chtěla i tento "kabelkový" nebo-li kompaktní a nedávno jsem uviděla na asosu tenhle z nějaké limitované edice v leopardím vzoru no a věděla jsem, že musí být prostě můj! :))))
Jinak o TT jsem psala -TADY- ;)

69 komentářů:

  1. Do toho bahýnka bych teda neřekla, že hezky voní, ale když to říkáš :D
    Tangle Teezer si musím také konečně pořídit, protože na něj slyším jen samou chválu! :)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. O tom balzámu na rty Carmex čtu pořád jenom samou chválu, takže si ho brzo asi taky pořídím : )

    OdpovědětVymazat
  3. ta Bioderma mě láká už hodně dlouho! :) na sérum na řasy od Dermacolu mám stejný názor, můžu ho jedině doporučit! a na balzámky od Carmex čekám, až mi dorazí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teezer zbožňujem ... zvládne aj ten najprelakovanejší účes, ktorý by nič už nerozčesalo :D nedám na neho dopustiť .... môj BFF

    http://purpurovalastovicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Carmex za mnou jede z Floridy :))) tak se těším až vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tie farby tých lakov och!!

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. ja mam ten Benefit aj mam na svojom blogu na neho recenziu..o tej boderme som pocula chvalu, ale aj to, ze sa nespoji s make upo a vyvara flaky..

    Dievcata giveaway o Catrice lak a holograficke samolepky na nechty:

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/07/giveaway-o-catrice-samolepky-na.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no toho jsem se právě také bála, ale je to naprosto v pořádku! Žádné fleky, cucky se nekonají! :)

      Vymazat
  8. ta bioderma mě zaujala :) a tangle chci takyyyy <3

    OdpovědětVymazat
  9. mne sa najviac páči ta paletka od elfu, a aj ten štetec na puder som mala vo výhlade ale ked je taký malý....

    nadkinsvet.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jako fakt mě zklamal :( představovala jsem si ho úplně jinak ......

      Vymazat
    2. Ten štětec ale není na pudr, je na tvářenku, proto je malý :-)
      Pore Refiner mám taky ráda, stejně tak bázi Artdeco (i když Too Faced ještě víc) nebo duo na obočí od Elfu. Moc bych si přála dostat se v blízké době do Drážďan a koupit si tu Kiko paletku!

      Vymazat
    3. ehm já jsem pitomá :D teď koukám na fotku a já nafotila opravdu štětec na tvářenku, který mám už delší dobu :D ale to nemění nic na tom, že ten na pudr nový je opravdu malý a blbý :X Ta KIKO paletka je super a měli ji myslím ještě ve třech další odstínech ;)

      Vymazat
  10. musím říct, že spousta tvých oblíbenců je i mezi mými oblíbenci :) jinak ta bahenní maska je skvělá! chystám o ní brzy post :) fakt krásná vůně a ta jemná kůže po ní! bomba prostě :)

    OdpovědětVymazat
  11. Wooow, bombatické nákupy, palec hore ! :) Po tom séru od Dermacolu už dávnejšie pokukujem a asi si ho zajtra aj zájdem kúpiť. Ja mám podobné sérum ale od Catrice a používam ho už tretí mesiac a stále nič. Škoda, že ten kokosový fluid nemajú zatiaľ aj v našej Dm. :/

    www.bautybytimej.blogspot.ccom

    OdpovědětVymazat
  12. Moc povedený článek, a Pore Refineru začínám vážně uvažovat :)

    OdpovědětVymazat
  13. To bahynko nevypada tak lakave jak ho popisujes :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no nevypadá moc dobře, ale je to fakt pro pokožku skvělá věc ;)

      Vymazat
  14. Dermacol - GROW SÉRUM musím vyzkoušet a vychvalovaný Carmex jednou snad taky. :) Až mi dojde POREfessional, tak zkusím možná to od Bidermy. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vždycky když píšeš o lacích na nehty China Glaze, říkám si, že si prostě musím nějaký objednat, mají nádherné barvy! :))

    OdpovědětVymazat
  16. Na Artdeco nedám dopustit :) Je super :)

    Jinak přemýšlím na Tangle Teezer. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TT fakt doporučuji ... my s mamkou na něj nedáme dopustit :))

      Vymazat
  17. ja tu Bioderma věc (sérum) používám místo krému zase, na den..:)
    a mátový carmex zbožňuju,mám ten v tubě, je to láska!:)

    OdpovědětVymazat
  18. vaaaau konečne niekto, kto napíše o niečom lacnejšom a rovnako účinnom ako porefessional !! To musím vyskúšať! Tu bielu ceruzku z elfu som mala a myslím si , že je nanič, pretože mala veľmi slabú farbu a na vnútornej linke ju vôbec nebolo vidno. A ináč kde si objednávala to kiko?

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se ta tužka nezdá špatná jak jsem psala no ... já jsem spokojená. Jinak tu KIKO paletku jsem koupila přímo v jejich obchůdku v Drážďanech :)

      Vymazat
  19. tie laky musím mať :) vďaka za skvelé nápady...nevieš či sa dá niekde v čr alebo sr kúpiť ten carmex? videla som niekoľko videí na youtube v ktorých o ňom rozprávali a dlhšiu dobu ho chcem vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě nedá ... alespoň já na něj tedy nikde nenarazila :X Zkus nějaké e-shopy a nebo ho určitě seženeš na asos.com a nebo na ebay.com ;)

      Vymazat
  20. práve som prešla obrázok za obrázok a stále len chcem...chceeem...chceeeeeeem :-D

    OdpovědětVymazat
  21. Juuu, mně asi nejvíc zaujala ta paletka od Elf. Je skoro jak naked! :DD:) Krásný článek :* díky za tipy a pore refiner mám též moc ráda a také akn fluid, který mě zbavil všech pupínků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :))) Jsem ráda, že se líbí. Jinak joo s tou paletkou máš pravdu ... nějaká inspirace tam určitě je :)))))) Já ten AKN fluid měla také, ale mé pleti moc nesedl takže ten už nepoužívám ....

      Vymazat
  22. slintám nad barvami laků :D, v nejbližší době se určitě chystám CHG vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, bázi Artdeco používám denně =) Mám jí velmi ráda, ale jak píšeš, úplně bez chybičky není. Je lepší než ELF a to o moc, ale nevydrží přes pár hodin, i když i tak se mi zdá velmi dobrá. Neprošla mým zátěžovým testem, kdy jsem se nalíčila ve 13.00, večer byla na koncertu a když jsem se vrátila kolem půlnoci domů, stíny se mi slily do známé "čárky". Ale to mi úplně nevadí, na den úplně stačí =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, naprosto souhlasím ... perfektní určitě není, ale jak jsem psala je určitě nejlepší z těch co mám. Od rána do večera nevydrží, ale pokud se nechystám večer na nějakou akci tak je mi to celkem jedno a pokud někam večer jdu tak se většinou stejně přemaluji/namaluji komplet znova :)

      Vymazat
  24. řadu Sébium miluju :) budu si doplňovat zásoby, tak přihodím i tenhle krém. Přece jen lepší než shánět 900Kč na nový Porefessional, který mi také dochází už... přesně tak s těmi ESSIE laky, nedá se srovnávat, má nádhernou barvičku :) to bahníčko vypadá skvěle, já tohle miluju :P Carmex a TangleTeezer bych si také chtěla pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sébium řada mi také moc vyhovuje! :)) Ten Pore Refiner určitě zkus a uvidíš no co Ti bude sedět lépe ;)

      Vymazat
  25. být tebou tak navážu spolupráci s biodermou :) (když s nima může spolupracovat slečna http://adelletta.blogspot.com/ s uplně nulovou návštěvností :D tak proč bys nemohla ty :P :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem před nějakým časem spolupracovala s e-shopy, pod které patřil e-shop biodermashop.cz, ale přímo z bioderma.cz mi nikdo zatím žádnou spolupráci nenabídl :)

      Vymazat
    2. informuj je sama, jako ostatní bloggerky :)

      Vymazat
    3. já se nikomu nehodlám vnucovat :) pokud by přišla nabídka zvážím jí ... pokud ne tak prostě nic, ale rozhodně si já sama nikam o nic psát nebudu! ;)

      Vymazat
  26. Ta zelená neonka je úžasná, tu ti strašně závidím! :) Jinak paletku na obočí od ELF mám taky, s tím gelem mi dlouho přišlo, že to moc přirozeně nevypadá, tak jsem vsadila jenom na ten ,,čtvereček" se stínem a vypadá to parádně, hned líp a nikdo ani nepozná, že máš obočí nějak upravené, tak to možná zkus taky. :) A na to sérum od Dermacolu už taky dlouho koukám, přestože jsem se svými řasami spokojená, říkám si totéž, co ty. :D Takže do toho taky půjdu. :)
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip - zkusit to jen s tím pudrem jsem zatím nezkoušela, ale brzy to tedy vyzkouším :)))

      Vymazat
  27. Tangle teezer jsem si nedávno koupila a jsem z něj taky unešená:-) krásně rozčesává:-)

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Moc mě baví tvoje recenze a tipy!:)

    OdpovědětVymazat
  29. ten tangle sa mi k tebe uplne hodi. bazu art deco mam tiez, too faced som skusala len v obchode, ale zdala sa mi lepsia od tejto, a so sadou na obocie od elfu mozem len suhlasit..

    OdpovědětVymazat
  30. Jak tak na to koukám, budu se muset brzy stát multi-milionářkou, abych si podobnou výbavu taky mohla pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. multi-milionářkou nemusíš být ... neboť já jí určitě nejsem ;)

      Vymazat
  31. Balzám vypadá moc dobře :)

    http://vitaestbonum.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Téda hrozně mě zaujaly ty barvy laků

    OdpovědětVymazat
  33. to mléko po opalování z DMka jsem používala v chorvatsku, a nemůžu si ho vynachválit, ty třpytky vypadají krásně:))

    OdpovědětVymazat
  34. laky od china glaze jsou super! :) mám v plánu si jich teď pár objednat :)

    OdpovědětVymazat
  35. OMG! Ten zelený lak od Chiny Glaze je naprosto úžasný! Ten musím mít :DD

    http://monikanov.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. Ten lak od Essie má nádhernou barvu! Kabelkový TT už mám delší dobu a je skvělý. Jinak bázi od artdeca používám skoro půl roku a jiná mi ani neláká, každopádně mně 12 hodin vydrží (v 6 ráno se namaluju do práce a ještě v šest večer mi nalíčené oči krásně drží) a je skvělá i na pigmenty.
    A tu bázi od Dermacolu asi vyzkouším a uvidím, jestli budou nějaké výsledky. :)

    OdpovědětVymazat
  37. Tenhle článek byl jediný, který jsem za posledních 14 dnů na dovolené stihla přečíst než se taŤkovi rozbil notebook a jelikož jsem byla zrovna ve Francii, tak jsem si tam sérum od Biodermy rovnou koupila :) těsím se až ho vyzkouším. Jinak opět super článek, jako vždy ;) a když vidím věci z Mülleru budu muset co nejdříve do Drážďan :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeee to je hezké! děkuji :) Jinak doufám, že Ti to sérum sedne stejně dobře tak jako mě a nebudeš zklamaná! ;))

      Vymazat
  38. Moje řasy jsou samy od sebe jedna velká katastrofa, a tak jsem asi před rokem zkusila Loreal Paris sérum reaktivující řasy a byla jsem z něj naprosto nadšená. Řasy byly delší i o několik mm a vůbec nepadaly! Bohužel ho asi přestali vyrábět, protože už ho teď nemůžu nikde sehnat, ať už v drogeriích nebo na internetu, proto jsem zkusila právě Grow sérum od Dermacolu a když to poměřím s Lorealem, přijde mi, že nemá naprosto žádný účinek. :/ Ale třeba mu jen křivdím, ještě jsem ho ani celé nedopotřebovala, tak se k němu asi vrátím, protože bych za chvíli neměla nač používat řasenku. :D
    Moc bych chtěla vyzkoušet ten Carmex balzám, četla jsem o něm jen samou chválu. :)

    OdpovědětVymazat
  39. But all those lovely clothes I wanted before Christmas are going cheap!You mean last season's stuff? Which will soon look tired come spring? You know the mantra: when your mind is fugged by sale signs, buy only classics.Hmm, I'm not really michael kors sale into black shifts and cashmere sweatersI appreciate the dilemma. But if there's one area where even the most fashion-forward can stand a bit of classicism, it's accessories. When the post-Christmas shopping bug bites, invest in one thing, regardless of whether it's on sale, that will give your wardrobe a boost michael kors week in, week out.
    The approach also enabled Kate Spade to pass the all-important $1bn (£640m) turnover threshold in 2014. Accessible luxury brands talk about turnover in billions, not millions. Tory Burch and Michael Kors are both personal billionaires (the only other in American fashion is Ralph Lauren).Kors fought through michael kors outlet online sale bankruptcy in the Nineties; Burch was, back then, just another a well-heeled Manhattanite working in fashion PR. Maybe she had dreams of her own brand? Maybe not. She only founded it in 2004; a decade later, it was worth £1.92bn. Meanwhile, the Michael Kors brand is now worth £12.8bn. That’s michael kors sale £12.8bn built not on Michael Kors’ mainline – with its £6,000 leather coats or £2,000 sundresses in fil coupé organza – but on accessible stuff, like a £230 watch, or a £315 bag, called the Selma, that’s so ubiquitous I’ve stopped counting how often I’ve seen it.
    Other highlights included michael kors cyber monday the £345.5m purchase with Gingko Tree of the Fosse Shopping Park in Leicester, and in partnership with Norges Bank Investment Management, buying the Church Commissioners for England’s 64.2 per cent holding in the Pollen Estate in London for £381m.These deals also flag up another way in which the Crown Estate michael kors outlet maintains a good financial position.Because it cannot borrow or raise, the firm is increasingly forming joint ventures. As well as Gingko and Norges, the Crown Estate has formed partnerships with investors such as Healthcare of Ontario Pension Plan and Land Securities.It also made £451m of disposals, largely non-core assets, to macys michael kors ensure it can keep a healthy spending capability.
    If Sweeney’s kingdom is large, it is also rich, having brought forth revenue from diverse sources: TV shows such as Dancing with the Stars and Modern Family, books by Mitch Albom and Candace Bushnell, tween and kid fare such as Hannah Montana michael kors black friday sales and A.N.T. Farm. But it’s her prescience about how we’ll want to consume this content that has earned Sweeney her reputation as an innovator. ABC has been “a leader in promoting the other screens,”

    OdpovědětVymazat
  40. The Vancouver-based maker of the most famous yoga pants in the world has had its fair share of bad press over the past couple of years, but it's still wildly popular. Sales in the third quarter of 2014 were $419.4 million, a 10 percent increase from the same Michael Kors Handbags,Michael Kors Handbags Outlet,Michael Kors Handbags On Sale period the year before. The ladies at both Vogue.co.uk and Vogue.com might love their Uggs, but that doesn't make the shearling-lined booties any less basic. In 2013, sales of the perennially popular footwear tallied $818 million. (A slight michael kors purses dip from the year previous, although that number doesn't include e-commerce or Ugg's own stores.)2014 was a good year for fashion journalism, all told. There was a significant changing of the established guard: Cathy Horyn, the former chief michael kors outlet online store 49.00 outlet fashion critic of the New York Times, announced her departure in January, but continued to write landmark pieces for T and Harper's Bazaar;

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...