|| || || || || || || 

19. července 2012

... Ziaja - pomerančové máslo!

... hezký čtvrtek :) Nedávno jsem tady zveřejnila recenzi na dva produkty od značky Ziaja z řady NUNO.
Dnes se podíváme na další výrobek, který mi byl zaslán. Vybrala jsem si jak můžete vidět níže na fotkách tělové máslo z pomerančové řady, která mě hned na první pohled moc zaujala. Jelikož mám ráda všechny možné citrusové vůně tohle byla jasná volba :) Na úvod musím napsat, že naprosto božsky voní a přiznám se, že když ho používám mám hroznou chuť a tendenci ho vždycky ochutnat :D ta vůně mi přijde úplně "hypnotická" (ale zatím jsem to nezkoušela - ovládám se, haha) :))) Máslo má tužší konzistenci, ale přesto se velmi hezky roztírá. Vstřebávání by mohlo být o trošku lepší/rychlejší, ale není to nejhorší! Co se týče toho myslím nejhlavnějšího - HYDRATACE?! = tu hodnotím na 1*!!! Důkazem, že jsem si ho opravdu velmi oblíbila je i poslední fotka ... kde můžete vidět, že už jsem skoro na dně (a to upozorňuji, že ho mám doma necelý měsíc) dokonce i já jsem překvapená jak pravidelně ho používám :) Jelikož co si budeme povídat ... jsem v pravidelném mazání pokožky docela lajdák :X Ráda nakupuji všelijaké mléka, másla, ale mažu se spíše sporadicky ... nebo když už opravdu je to akutní a jsem vysušená jako treska :))))))))))))) No něco na té "hypnotické" vůni asi bude co mě nutí ho opravdu pravidelně používat! Takže já za sebe můžu říct, že budu velmi brzy objednávat další balení, protože je prostě skvělé! :) 
... a co vy - máte tohle tělové máslo? mažete/nemažete se pravidelně? :)
Jinak máslo seženete -ZDE- (200ml) za 99,- :)
... a nebo zkuste štěstí v právě probíhající Ziaja - GIVEAWAY! tady na blogu kde můžete vyhrát tři libovolné výrobky podle Vašeho výběru! ;)

46 komentářů:

  1. a co vůně, drží? Já mám kakaové máslo v tom velkém bílém balení s pumpičkou, úžasně promastí a co je neskutečné, že vůni cítím z těla i druhý den! No kdo by nechtěl vonět jako kakao celý den :D...jediné co mi trochu vadí je, že se roztírá opravdu z tuha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. druhý den vůni určitě necítím, ale mažu se většinou večer u televize a tu vůni cítím celý večer :)

      Vymazat
  2. ja som sa tak včera utrhla z reťaze :D a vykúpila som končiacu sériu tieňov od catrice ... a potom mali v zľave Loreal na čistenie pleti ... a čistiacu vodu od Nivea ... mali by mi zakázať vstup no zľavnených oddelení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem dnes byla taky v Rossmannu a bylo tam toho dost ve slevě, ale naštěstí jsem se udržela a odešla jen s pitím :D

      Vymazat
  3. Ta vůně musí být úžasná, já mám kakaové tělové máslo a je nejlepší tak bude určitě i tohle:) Časem bych ho chtěla vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  4. rada by som ho vyskúšala, milujem veci ktoré voňajú :)

    http://wehateloverscompany.blogspot.sk/- tu nájdeš tiež voňavé recenzie :)

    OdpovědětVymazat
  5. já mám máslo z řady z pecek hroznového vína a není špatné, ale na můj vkus málo voní :) jsem teď trochu navyklá na hodně voňavá mazadla, tak možná jindy zkusím másla z jiné řady :) pomerančová řada vypadá sympaticky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. bohužel ano :X našla jsem tam methylparaben a propylparaben ...

      Vymazat
    2. bez parabenů by vám krém vydržel asi měsíc! a musel by být v lednici! Ne všechny parabeny jsou špatné!!! Sylva

      Vymazat
  7. Tělová másla mám ráda, mé oblíbené je z the body shop:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty mě také lákají, ale nikdy jsem si zatím žádné nepořídila :(

      Vymazat
  8. Očuchávala jsem v Chorvatsku, voní nádherně, cítím mandarinku, ale nechala jsem ho tam :(

    OdpovědětVymazat
  9. tohle mě láká také. tedy ta pomerančová řada hlavně. mamka má doma tělové máslo z řady oliva, a to je taky skvělé, navíc ta vůně je celkem příjemná, na to že je olivová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě ta olivová řada nevoní :X měla jsem vzoreček krému na ruce a teda za mě určitě NE :X ....

      Vymazat
  10. Máš úžasnej blog :)) strašně ráda se sem vracím :))

    http://verca-blogforgirls.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to mě láká a moc! Miluji takové vůně, takže by to určitě bylo něco pro mě :-) Já jsem bohužel docela veliká sušenka, takže bez krému ani ránu! Od Ziaji nemám zatím nic, tak snad se to změní :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Mažu se denně a tělová másla mám ráda, hlavně tedy v zimě. Hezká recenze, přemýšlím, že bych od Ziaja něco na tělo vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to závidím ... mazat denně bych se také potřebovala, ale nedokopu se k tomu prostě :/

      Vymazat
  13. Ten si koupila moje mamka a já jí na něj chodim, je užasnej a nádherně voní!:))

    OdpovědětVymazat
  14. to máslo mám a je úžasný :)) ráda ho používám, ta vůně ♥

    OdpovědětVymazat
  15. och, toto masielko som si chcela kupit, ale nakoniec som si kupila obyc. telove mlieko. tak ked ho dominam, idem urcite na maslo! :)

    OdpovědětVymazat
  16. koukala jsem na něj u Rossmana, ta vůně je skvělá :)ale nejradši mám stejně všechno, co voní jako čokoláda nebo kokos:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a u nás v Rossmannu ho nemají :((( jinak kokosové vůně ty já také můžu! ;)

      Vymazat
  17. mám ho doma, zatím čeká v polici, až vypotřebuji jiné věci na mazání, ale už se na něj těším, voní moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  18. ja mám z pomarančovej rady sprchove maslo a je super až nato že tu vonu potom po sprchovani už nejak necitim :) a voni tiež ešte odolavam :D mam aj recenziu na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj ! Pozývam ťa do mojej novej Giveaway v ktorej ide o parfém v hodnote 80 Eur ( 1499 kč ) :) http://jojaslife.blogspot.sk/2012/07/giveaway-2.html + som tvoja nová sledovateľka ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Tyhle krémy mám ráda a ještě ten obsah za tu cenu, jsem ráda, že něco takového existuje. Líbí se mi tvůj blog, follow you. :)

    Zvu tě na návštěvu i k sobě. ;)
    http://elizabethlore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. mám spadeno na pomerančový peeling. a neodradí mě od něj ani jeho nepřírodní složení :)

    OdpovědětVymazat
  22. rozmýšľala som nad ním a nakoniec som ho nezobrala :) teraz si ho určite kúpim :) milujem takéto všelijaké voňavé telové mliečka a maslá :) ďakujem za recenziu :)
    http://simply-cherry.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Já z pomerančové řady zatím nic nemám, ale moc mě láká ten sprchový peeling! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Z téhle řady mám peeling a jsem s ním nad míru spokojená. Máslo mám naopak zase kakaové... ale paní v Ziaja obchodě mi říkala, že to pomerančové je prý fajn na léto, že není tak moc hutné, tak o něm taky uvažuju :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mám nový blog a asi víš, jak je těžké mít nové členy, budu ti moc vděčná za podporu a třeba i pravidelného čtenáře! Měj se hezky a ahoj! :)
    Ps.Pěkný článek:)

    OdpovědětVymazat
  26. môžem sa spýtať čo stojí poštovné, prípadne je možné objednávať aj zo SR? pretože v dorgérii vždy nájdem len odličovače, prípadne nejaké kreémy, no nie to naj zo ziaje

    OdpovědětVymazat
  27. Já používám Ziaja sprej na chodidla proti plísni. Plísněmi sice netrpím, ale koupila jsem si ho hlavně pro tu úžasnou vůni pomerančů. Na nohou sice jde cítit jen jemně, ale když si čichnete u pumpičky...slast! :-) sehnala jsem v Rossmannovi za 109,-. A dále od Ziaji používám pleťovou masku z řady Kozí mléko za 27,-. To je teprve něco :-). Vždycky po nanesení mám co dělat, abych si pořád nehladila pleť, protože je fantasticky jemná :-). Btw. tvůj blog jsem objevila dneska ráno a byla to láska na první pohled :-) ještě jsem se od něj neodtrhla :-). Jen tak dál. Miška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Miško, děkuji za hezký komentář :) moc mě potěšil a doufám, že se ti tu bude líbit nadále ;)
      Jinak co se týče Ziaja tak já třeba miluju krém na ruce z kozí řady! Pro mě prostě top krém co jsem vyzkoušela ... a za tu cenu, zázrak prostě :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...