|| || || || || || || 

15. října 2012

... Apple iPad!

... pěkný začátek nového týdne! V pátek k nám přišel Ježíšek s několika měsíčním předstihem takže Vám dnes můžu ukázat mého nového, placatého pomocníka. :) Přiznám se, že jsem nikdy nebyla fanouškem dotykové elektroniky a pořídit si třeba dotykový mobil mě vůbec nebere doteď, ale iPad to je něco "jiného". Líbí se mi už déle - je lehoučký, skladný, chytrý, snadno ovladatelný a také řekněme si na rovinu je to i super "hračka" :)))) Navíc do školy teď potřebujeme celkem dost knih a za 1, některé už nejsou ani v prodeji (jen na netu ke stáhnutí) a za 2, upřímně, která z Vás ráda tahá v kabelce těžké knihy?! já tedy ne :X Takže iPad je myslím super volba. Vybrala jsem si verzi pouze s WIFI, protože platit další internet by bylo zbytečné. Celkově myslím, že WIFI je teď už skoro všude (škola, kavárny/restaurace, obchodní centra .... ) + mám internet samozřejmě i v mobilu takže jsem online "neustále" :) Co vy a všechny ty "dotykáče"? Máte? Chcete/Nechcete? Ještě bych byla moc ráda za Vaše tipy na oblíbené aplikace do iPadu, které mi nesmí určitě chybět :)
Lovely Things || STORE  || FACEBOOK || TWITTER || FORMSPRING

50 komentářů:

  1. Tak to se máš! Taky bych takovýhle dárek brala :) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Loni k Vánocům jsem doma tvrdila, jaká je to zbytečnost a že bych ho nikdy nechtěla, že bych ho nevyužila, a tak ho dostal brácha. Momentálně si stojím jen za tím, že bych ho nevyužila (mobil s internetem stačí a stejně jsem hodně doma u pc), ale že je to zbytečnost, to jsem teda byla hloupá, když jsem to tvrdila! Nezbytnost to určitě není, ale fajn věcička rozhodně :)
    Nejvíc se mi doma hodí, když sedím u telky, na něco si vzpomenu a než abych šla do pokoje ke compu, tak jen natáhnu ruku na stůl pro iPad :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já když byl iPad na trhu jako novinka tak jsem na něj měla také celkem dost pesimistický názor, ale postupem času se mi líbil čím dál více :) Jinak s tím příkladem u TV ... naprosto souhlasím :D mám to momentálně úplně stejně! :))

      Vymazat
  3. Mrkni ke mně, mám dost podobný článek :-) Tablet máme doma od Samsungu, na kterém nepotřebuješ itunes ani app store a jsem moc spokojená, až se o něj trochu hádáme i přesto, že máme oba dva svůj notebook :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrknu :) Já měla nejdříve jeden Samsung tablet také vyhlídnutý, ale nakonec vyhrál Apple no ...

      Vymazat
  4. Dnes jsem objednala MacBook Pro, takže radost chápu.

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je super! vůbec se Ti nedivím, na vejšce je fakt opruz všude s sebou tahat knížky :D já si na to pořídila netbook, ale tablet byl taky ve fázi rozhodování :))

    OdpovědětVymazat
  6. já mám dotykový mobil, ale už potřebuje vyměnit

    OdpovědětVymazat
  7. opravdu skvělý pomocník, taky bych ho brala :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Závist největší, já bych brala nějaký vymazlený mobil : )

    OdpovědětVymazat
  9. Super pomocník...Ale já nejvíc závidím toho Ježíška,jak to,že chodí už tak brzo?Sakra asi jsem nebyla tak hodná,jak jsem si myslela:-D Užij si skvělej dárek a ať Ti dělá radost!Jinak já jsem konzerva,takže nic takového nevlastním,ale přítel ano a když se nedívá....Tak si občas nějakou tu hračku půjčím..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ... on celkově Ježíšek u nás chodí většinou dříve :D ....

      Vymazat
  10. lásku k Applu jsem si vytvořila pořízením iPhonu.. mám ho už 2 a půl roku (3GS) a jsem s ním maximálně spokojená.. až mi doslouží, rozhodně půjdu do 4ky nebo do 5ky.. jiný telefon už bych nikdy nechtěla.. můj taťka se se mnou vždycky hádal a zastával se htc atd.. ale teď si pořídil 4ku a k tomu i iPad a je nesmírně spokojený, jakmile už jednou začneš s Applem většinou neskončíš u jedné věci, v tom je právě ta jejich paráda, jak mezi sebou komunikujou a jak jsou propojený :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím iPhone já nevím no ... jako líbí se mi, ale celkově zatím bych dotykový mobil nechtěla žádný. Víc mě berou ty s QWEERTY klávesnicí :)

      Vymazat
  11. dokonalé :) moc závidím :P jinak já mam iphone :) a jsem taky spokojená apple je na tyto věcičky super :)

    OdpovědětVymazat
  12. Na Apple výrobcích miluju jejich výdrž. Čtvrtým rokem mám iPod touch a i přes to, že ho kamarád hodil "náhodou" ze schodů, funguje skvěle :D vyplatí se do toho investovat
    Mohla bych se zeptat, jakou má kapacitu paměti? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám s 16GB (nechci do něj rvát ani nějak fotky ani písničky na to mám iPod a na fotky pc) takže snad mi to bude stačit :)

      Vymazat
  13. Tak návštěvu Ježíška tedy závidím!:) Mě slíbil tablet, také hlavně kvůli knihám:))

    OdpovědětVymazat
  14. Zrovna o iPadu / tabletu přemýšlím. Jsem ve fázi projíždění všech možných PC recenzí, e-shopů a poraden. Na iPad moje oko také přistanulo, nedá mi to docela spát, ale ještě si nejsem 100 % jistá, že ho chci:) Byla bych ráda, až se s ním pořádně seznámíš, jestli by jsi nenapsala, jak jsi s ním sokojená, jaké aplikace používáš apod. Určitě je spoustu dobrých tabletů, ale APPLE je jako náboženství, vtáhne tě sebou a nechceš vidět ani slyšet nic jiného;):)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o tom přemýšlela a projížděla jsem různé weby/recenze také nějaký čas a rozhodla jsem se pak pro Aple .... myslím si, že Apple je prostě Apple víš jak :))) Jinak určitě se mě klidně za nějaký čas můžeš zeptat na formspring nebo na mailu jak jsem spokojená a co používám/nepoužívám :)

      Vymazat
  15. Přítel ho má a nedá ho z ruky :D No, občas musí, protože mu ho kradu...je to super věc, já bych to nejvíc využívala na ty knížky, protože je to mnohem praktičtější :) Ale momentálně nemám nějaké extra peníze navíc, takže si musím počkat, až nebudu muset kupovat tolik věcí, které opravdu potřebuji :D
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chápu :) no hele třeba bude Tvůj Ježíšek také štědrý a přinese ho :)

      Vymazat
  16. Ve skole na nej nedam dopustit:-) Jinak si pamatuju jak jsem z nej byla ze zacatku nestastna, ale ted bych ho nevymenila ani za nic :D Preju spoustu prijemnych let spolu!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :))) Já z něj nešťastná nejsem, ale je to určitě něco úplně jiného než na co jsem byla doposud zvyklá ... ale vše je o zvyku takže myslím, že se brzy dopracujeme k naprostému souznění :D

      Vymazat
  17. já nic dotykového strašně dlouho nechtěla, ale když jsem seznala, že už je to snad pořádně ozkoušené, tak jsem si jen počkala na nabídku, která mi mobil u operátora zajistila zadarmo a šla jsem do něj (protože jsem už za mobily vyhodila za celou dobu tolik, že jsem měla jasno v tom, že za tenhle teda platit nebudu :D) - a nemůžu si ho vynachválit, super věc :)

    u tabletu jsem dlouho měla názor "ježíš, k čemu, vždyť je to na nic, nemá to klávesnici", ale už jsem trochu slevila no ;) vím, že normální velikost chtít asi nebudu (páč mám netbook), ale po nějakém tabletu větším než mobil a menším než standard se možná časem mrknu ;) (ale bude to Android, co se Applu týče, není mi po chuti učit se nějaký jejich nový systém, tahle značka mě úplně míjí)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě Apple jako značka celkem bere takže ta volba byla vcelku jasná od začátku i když jsem uvažovala i o jednom tabletu od Samsung a netbooku :)

      Vymazat
  18. Taky jsem ho moc chtěla :) Udělala sem si radost asi před 2 měsíci :)

    www.luciet2.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. určitě výborná a pohodlná věcička, jak už tady spousta psala.. Knížky do kabelky jsou blbý, když není jen jedna..Ale zase knížka je knížka =) ( A tablet je tablet:D )

    OdpovědětVymazat
  20. Apple je prostě jednička, já jsem zamilovaná do iPhonu :).

    OdpovědětVymazat
  21. jako teď ti malinko závidím....né, kecám...závidím ti hodně :D
    užij si ho :)
    já mám teď složité rozhodování mezi zrcadlovkou a notebookem...:/

    OdpovědětVymazat
  22. pokud máš ten se simkou, tak určitě aplikace google drive, sdílíš tam zápisky se svým google účtem a můžeš si tam zapisovat z pc i z ipadu, dobrý je, že to nezabírá paměť a nemusíš to přemisťovat, protože to má úložiště na internetu. Pak Angry birds, ninja fruit, subway surf, iBooks určitě :) a stáhnout si můžeš všechno a pak to zase smazat :D

    A je to opravdu návykové - mám iMac, MacBook, Ipod, Ipad, Iphone ;):D Ipod je už hodně starý, seká se a raději používám Ipad, nebo Iphone, ale jinak všechno miluju!!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám bez sim, ale díky mrknu na ty aplikace všechny :) jinak já mám zatím ještě jen iPod ... uvidíme třeba časem také něco přibude dalšího :))))

      Vymazat
  23. Mám ho tiež ale v bielom a hrozne rada ho "obliekam":D má 3 púzdra, kt. striedam - Marc Jacobs, nejaké z netu a Juicy C.
    Inak som si naň rýchlo zvykla, len škoda, že veľa aplikácií je platených. A nejde tam Flash Player:/ má ešte pár drobností ale dá sa to prežiť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám zatím na něj obal jen jeden, ale časem už pořídím další, protože na to "oblékání" si také hodně potrpím ... hlavně třeba u mobilu :D miluju silikonové obaly :)

      Vymazat
  24. Příznivcem této techniky nejsem, ale třeba se to časem změní. Stále mám ráda listování v knížkách :-)
    www.justbeyourselfbypetra.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no samozřejmě knížka klasická to není, ale jak jsem psala do školy se to hodí na ty knížky, které už třeba ani nejsou v prodeji (ale jen ke stažení na netu) :)

      Vymazat
  25. Můžu se zeptat kolik stál? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tolik http://www.alza.cz/apple-ipad-2-16gb-wi-fi-black-d224820.htm :)

      Vymazat
  26. Ja bez ipadu nevychadzam z domu ! :D mam tam vsetko,emaily,dokumenty,je super , ze je taky skladny , vobec to nie je zbytocnost.

    OdpovědětVymazat
  27. mám přesne tento tablet co je na obrázku od applu mám ho ješte uplne nový prodám za hodne vyhodnou cenu kdo by mel zájem volejte je uplne ze vším i z obalem fungl nový krabcí a používaní jen mesíc volejte po případe zájmu na tel.773680500

    OdpovědětVymazat
  28. Kde mam stahnout hru subway surf na tablet?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pokud máš iPad tak na AppStore a pokud jiný s androidem tak na play.google.com :)

      Vymazat
  29. Hiya! I simply wish to give an enormous
    thumbs up for the great data you’ve right here on this post.
    I can be coming back to your blog for extra soon.

    my page :: seoul korea 7 day weather forecast

    OdpovědětVymazat
  30. Hiya! I just wish to give an enormous thumbs
    up for the nice information you’ve gotten right here on this post.

    I will be coming again to your blog for extra soon.

    My web page ... semi auto 22 wmr pistols

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...