|| || || || || || || 

23. října 2012

... Senzabox!

 ... pěkné odpoledne :) Před malou chvílí mi pošťačka přinesla tento krásný balíček a jelikož mám ještě chvíli čas něž zamířím do školy tak jsem článek napsala/nafotila hned :) Jak jistě víte minulý měsíc jsem obdržela beautybox nebo-li "balíček krásy" od Ladybox a tento měsíc jsem ho pro změnu dostala od konkurence u které se jmenuje SenzaBox :) Na úvod napíšu, že jsem minulý měsíc celkem dost litovala, když jsem viděla u ostatních bloggerek jaký byl obsah Senzaboxíku, protože se mi líbil o dost více než již zmiňovaný konkurenční, který jsem dostala. Upřímně jsem předpokládala, že se SenzaBox chtěl vytáhnout jen při prvním vydání a proto byl obsah tak pěkný, ale CHYBA - tohle říjnové vydání je podle mého názoru ještě lepší!!!
Vlastně naprosto splnil mé očekávání od beautyboxu ... když ještě u nás nebyl tak takhle nějak jsem si jeho obsah/balení představovala :)Takže já rozhodně příští měsíc za těch 289,- objednávám SenzaBox, protože je jednoduše SENZA! :D
 ... a co vy? Jaký box Vás učaroval? Nebo Vás tyhle "beautyboxíky" neberou? 
Velmi kladně hodnotím i balení! Čistá, jednoduchá bílá krabice pro tento měsíc lehce laděná do oranžové barvy ... krása prostě :)
 ... na vyzkoušení je celkem 9 produktů!
Já osobně mám asi největší radost z báze pod make-up od Dermacol (chci jí vyzkoušet už hodně dlouho) takže se mi 100pro hodí a pak mě na první přivonění očaroval parfém pivoňka od L'Occitane (myslím, že u tohoto malého balení nezůstanu :D) + tohle mini balení je opravdu rozkošné. Dále tělové mléko od L'Occitane s vůní verbeny (jejíž vůni mám hrozně ráda) mě také moc potěšilo a celkově značka L'Occitane, která je mi moc sympatická :) Takže i ostatní dva krémy moc ráda vyzkouším
 ... Deo krystal je pro mě naprostá novinka takže se také těším až vyzkouším :)
 ... + zde podrobnější popis všech produktů, které boxík obsahuje :)
Lovely Things || STORE  || FACEBOOK || TWITTER || FORMSPRING|| INSTAGRAM ||

41 komentářů:

  1. Velká lítost, že jsem si ho neobjednala. Balíček je skvělý

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem koukala u jiné blogerky a trošku mě zklamal. :( Nejsem vybíravá, mám radost z maličkostí, ale třeba minulý ladybox se mi zdá o 80% lepší. :( Jsem ráda, že jsem si ho neobjednala. Na mě je tam moc krémů, prostě mě nenaschnul, ale spíš je to o tom, že mě nic nezaujalo jako u minulého ladyboxu např.

    Určitě je ale spousta lidí, kteří tento senzabox ocení, kterým sedne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jsem psala já minulý neměla, ale podle toho co jsem viděla se mi tento měsíc líbí více :)

      Vymazat
  3. Ja tiez lutujem, ze som ho neojednala, ale na Slovensko je ovela drahsi ako Ladybox. Tento mesiac som objednala Ladybox, uvidim, co v nom bude.. Ale mnapotesi vsetko, lebo sme na minanie dve s mojou mamou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám tento měsíc ještě také objednaný Ladybox a pak se chci rozhodnout už konečně jen pro jeden, ale podle toho co jsem napsala v článku je to myslím už jasné :D Uvidím co bude teď v Ladyboxu, ale každopádně Senzabox objednávám znova ;)

      Vymazat
  4. stále váhám, jestli si nějaký "box" objednat..jednou se mi obsah velmi líbí a jindy bych byla velmi zklamaná (podle toho, co jsem viděla u jiných bloggerek)..každopádně v této kouzelné krabičce bych ráda vyzkoušela bázi pod make-up..moc často ho nepoužívám, ale zajímalo by mě, jak se pak výsledek liší :) B. (takže budu doufat a těšit se na nějakou recenzi;))

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už jí dnes odpoledne vyzkoušela a zatím teda moc dobré :)Ale uvidím zítra jak bude vypadat můj xichtík po celém dni s bází :D

      Vymazat
  5. já jsem z balíčku strašně nadšená! :) moc se mi líbí a ten flakónek je tak roztomilý! :)

    OdpovědětVymazat
  6. jé, tak to si ho objednám znovu! :)

    OdpovědětVymazat
  7. jeee super kousky k odzkouseni
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, teď mě také mrzí, že jsem si ho neobjednala....je určitě lepší než Ladybox :)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. waaau tak to uplne cumim :) oni sa fakt z mesiaca na mesiac lepsia...ten L´Occitane ma taam velmi zaujal :) aj ked Pivonku uz mam, ale Slamienkovu radu by som chcela vyskusat :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné. Akorát ta báze pod make-up ... no ta by mě nepotěšila. MU už nepoužívám (jen BB od LUMENE) a těžko říct, jestli by tak měla u mě využití, ale zas na druhou stranu - lze použít v giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. :D jsi dneska třetí, u koho mlsně pokukuji po říjnovém senzaboxu, fakt lituji, že jsem neobjednala

    OdpovědětVymazat
  12. beauty boxy jdou osobně mimo mně, ale ráda se kouknu, co tam tento měsíc je, inspirace je to dobrá!:))

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tu bázi a tu vůni ti moc závidim!! Já měla ten minulý SenzaBox, ale tenhle se mi líbí ještě víc...

    OdpovědětVymazat
  14. nejvíc by mě zaujala báze a vůně by taky nemusela být špatná :)

    OdpovědětVymazat
  15. Těším se až mi SenzaBox dojde, pokud i v mém bude báze pod make-up jsem happy! Protože se jí chystám jí koupit a tak bych nemusela... :)
    Jáj... ty jsi mě navodila na ten balíček a já se na něj již více než těším ;) Ať už jsem doma! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám dojem, že báze je úplně ve všech :) takže o to bych se nebála ....

      Vymazat
    2. To by bylo fajn, já ji mám už vyzkoušenou a byla jsem s ní spokojená, ale její cena je dost vysoká na to abych si ji mohla dovolit kupovat nějak často... už jsem myslela, že budu muset psát dopis pro Ježíška aby mi ji donesl a nakonec mi ji donese pošťák... :) Tak doufám, že i Tobě se bude báze dobře užívat, navíc krásně voní ;)

      Vymazat
  16. Dnes mi také přišel můj první senzabox a jsem mile překvapena:) Jediné z čeho nejsem úplně nadšená jsou ty dva vzorky krému od L ´ occitane jsou totiž na starší pleť, no alespoň udělám radost mamince:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to máš pravdu jsou pro starší pleť ... ještě uvidím jestli je použiji, ale když ne tak je dám mamce nebo babičce :)))

      Vymazat
  17. to jsem nečekala..hlavně ta báze je super,jinak ten kristal používám ale od jiné firmy a je úžasný!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo? a od jaké? :) já to vidím dnes poprvé ... už jsem stihla i vyzkoušet a za půl dne opravdu slušný výkon předvedl :D myslím, že budeme 100pro kámoši :)))

      Vymazat
  18. Mám ho a jsem z něj nadšená, přesvědčili mě a budu asi stále zákaznice :)

    OdpovědětVymazat
  19. Hodně dobrý obsah :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ty senzaboxy snad teď padají z nebe, že je teď má každá blogerka :-)

    OdpovědětVymazat
  21. super balíček, těším se na svůj listopadový

    OdpovědětVymazat
  22. Víceméně jsem spokojená, jen jsem čekala asi míň těch krémů a třeba víc dekorativní kosmetiky.. ale z té báze pod make-up mám obrovskou radost, protože o ní jsem přemýšlela už dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  23. Mě senzabox moc potěšil, bázi jsem zpočátku nevěřila ale pak mě příjemně překvapila! :)
    rosejuice.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Muj nazor je takový, že lady box je lepší - když neberu v potaz to, že senzabox okopíroval lady box, tak obsah krabičky byl daleko zajímavější

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, musim souhlasit .. objednala sem si senzabox a neprisel mi .. nakonec sem si ho vydupala, i kdyz firmu to dost obtezovalo ... mezi tim mi prisel ladybox a obsahove me nadchnul o dost vic

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...