|| || || || || || || 

4. října 2012

... zářijové tipy!

... pěkný čtvrtek :) Jak už jsem Vám psala na facebooku byla jsem včera doma jelikož na mě lezla nějaká chřipka takže jsem měla čas a využila ho k tomu abych Vám nafotila/sepsala kosmetické tipy za minulý měsíc. Naštěstí je mi už lépe a také jsem měla dnes jen jednu hodinu (latiny) ve škole takže pohoda :)))))))
Balea - PURE + FRESH SHAMPOO (DM - 39,90,-)
Nevím jestli znáte tento druh šamponů, ale je to šampon, který by měl z vlasů vymývat všelijaké "nánosy" od různých přípravků co běžně každodenně používáme :) Prostě takový "ozdravný/čistící" šampon.
Obsahuje minerální vodu z ledovce, příjemně/svěže voní a POZOR je bez silikonů a parabenů + má super praktickou pumpičku k dávkování. Vlasy se po něm lehce rozčesávají, jsou jemnější a samozřejmě  krásně čisté! Za těch pár korun určitě stojí za vyzkoušení :))
Balea - sprchový olej (DM cca 60-70,-)
Už jsem tady několikrát psala, že mám docela problém s tím se pravidelně mazat tělovými krémy/másly takže sprchový olej je pro mě naprosto super věc!! Nejdříve jsem si chtěla pořídit ten od Niveii, ale po bližším zkoumání jsem zjistila, že obsahuje jen 55% přírodních olejů + jsem z něj hrozně cítila ocet???! oproti tomuto Balea, který obsahuje 70% přírodních olejů a je ještě o něco levnější než Nivea. Musím tedy říct, že ani tenhle mi ale zrovna 2x hezky nevoní ... taková nějaká zvláštní vůně, ale s účinky jsem moc spokojená. Aplikace je jednoduchá, rychlá a pokožka je hezky hydratovaná :)
Ziaja - sprchový pomerančový peeling (drogerie ??? v Polsku cca 11 zlotých) 
Miluju vůní této pomerančové řady!!! Přijde mi naprosto až "hypnotická" a jak už jsem se zmiňovala u tělového másla -TADY-  opět mám chuť při sprchování tenhle peeling ochutnat :D Peeling je dost jemný takže i každodenního použití bych se nebála. Ale ta vůůůůůně je prostě nejlepší a proto plánuji si pořídit z této řady i sprchový gel, který jsem teď objevila nedávno v Globusu :))))))))))
MAC - Gleeful, minerální tvářenka (z "jahody" za nějakých cca 390,- byla v akci + mám zákaznickou slevu + byla na všechnu dekorativní kosmetiku 10% sleva ... takže proto mě vyšla na tak hezkou cenu, ale momentálně už stojí 619,-)
Jednu MAC tvářenku už mám, ale minerální je má první :) Byla jsem trošku překvapená, že ve skutečnosti v balení vypadá skoro totožně jako NARS v odstínu Ograsm, ale ve skutečnosti stejné nejsou :) Gleeful je více do červena a Orgasm je více růžový + má větší zlatý odlesk (viz. fotky níže) :)) Trošičku práší a o super výdrži se snad ani nemusím zmiňovat ... prostě MAC :)
OPI - YOGA-TA GET THIS BLUE! (OC Palladium ve slevě za 250,-)
Pár laků od OPI už mám a hrozně ráda je používám + takovou krásnou tmavě modrou ještě ve sbírce nemám. Na toto podzimní období myslím ideální barva :)
Rimmel - 405 Rose Libertine a 510 Euphoria (DM - v akci 36,90,-/kus)
Už minule jsem Vám ukazovala, že jsem neodolala mint laku od Rimmel a minulý měsíc tomu nebylo opět jinak. Tyhle laky Rimmel mají naprosto bezvadné, široké štětečky, rychle schnou a prostě jsem z nich nadšená! Takže jsem si pořídila tyhle dvě krásné barvy ... hlavně ten růžový je naprosto krásný, příjemný odstín.
SEPHORA Rouge Shine N°16 Sweetheart (Sephora se slevou 20% asi nějak přes 250,- už přesně bohužel opravdu nevím)
Rtěnka je lesklá a je to spíše takový více barvící balzám na rty (viz. fotka níže), příjemně voní a hydratuje. Co se týče výdrže tak je to takový spíše průměr, ale na rtech působí zrovna tento odstín příjemně a na denní nošení kdo má rád růžové rtěnky jako já je ideální :)
 ... zleva tři vrstvy, zprava jedna vrstva :)

41 komentářů:

  1. laudo, laudas, laudare :D
    (nejen) tohle casovani si budu pamatovat nespis navzdy, prokleti :D

    rasenka vypada vyborne a za tu cenu teprve

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naro, naras narare :D Jojo, at zije latina... Mne se libi lak opi!

      Vymazat
    2. rasenka? Já tam žádnou nevidím, ať se dívám, jak se dívám :D
      Mně se hodně líbí ta rtěnka Sephora, taková příjemná barvička, i když v balení vypadá na mě až děsivě :D

      Vymazat
    3. jo časování už jsme dnes také probírali :) no bude to "veselé" :D

      Markvitka: Mám pocit, že Moora se jen přepsala a myslela určitě tvářenku a né řasenku :))) Jinak jojo v balení vypadá moc zářivě, ale skutečnost je jiná :)

      Vymazat
  2. Rose Libertine mám! Jsem s ním také moc spokojená a nakonec si ho pořídila i mamka. Dokonce jsem na něj psala recenzi - http://bigemptywallet.blogspot.cz/2012/09/rimmel-london-60-seconds-405-rose.html
    A ten OPI lak je překrásnej!

    OdpovědětVymazat
  3. MNě zaujala tvářenka, ale plná palba by se mi zatím dávat nechtěla :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten šampon asi vyzkouším :)) A barva toho laku je naprosto úžasná!
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. laky od OPI jsou nejlepší :))
    a ten scrub jsem měla z kakaové řady, na léto naprosto ideální věc, teď ho tolik nepotřebuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i kakaová řada má takový peeling jo?! to jsem netušila ... ten by mě teda taky docela lákal :)

      Vymazat
  6. šampon je super, chtěla bych vyzkoušet ten suchý šampon z téhle řady. a rtěnka má krásnou barvu! :))

    Zvu tě ke mě na GIVEAWAY o kosmetiku jejíž tváří je Eva Decastelo! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny produkty mě lákají....ale asi nejvíce ten šampon :)

    OdpovědětVymazat
  8. Šampon určitě vyzkouším :) Rimmel laky mám hrozně ráda z těch rychleschnoucích mám všechny, jen mi přijde, že se rychle "oloupou" špičky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tím problém nemám :) jak už jsem tu psala mnohokrát mě v podstatě drží všechny laky na nehtech dobře a s klidem dám ten týden :)

      Vymazat
  9. šampon vyzkouším :)! Jo a k té rtěnce, vydrží na rtech málo protože máš jemně krycí variantu :) kdyby jsi měla vysoce krycí tak ta drzí vetsinu dne a mnohem víc kryje, vždycky mají jeden odstín v těchto dvou variantách (ale jinak pojmenovane a ocislovane,ale totozny odstín :)! Mám hot pink jak v jemně krycí tak ve vysoce krycí variantě, vysoce používám na výjiměčnější události a jemně denně. Mimochodem,taky ti tak krrásně voní po fialkách?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a Tobě jako milovnici hot pink doporučuju vysoce krycí Love test č.11, mrkni na něj :)

      Vymazat
    2. aha to jsem nevěděla, že mají vždycky dvě varianty :) Já moc zkušeností celkově se Sephora kosmetikou nemám. Jinak pamatuji si, že jsi mi tu už psala, že máš ze Sephory nějakou hezkou hot pink (takže to č. 11 si budu muset zapsat a příště na ní mrknout) :)) Já si tuhle méně krycí, ale vybrala schválně, protože těch výrazných už mám více a takovou "normálnější" na nošení třeba do školy - těch moc nevlastním no :) Jooo voní hrozně příjemně, ale mě ta vůně přijde taková neidentifikovatelná ... a jako fialky?! no nevím, ale je hezká! :)

      Vymazat
  10. dlouho sháním takhle pěknou rtěnku, tak musím už konečně zajít do Sephory! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám ten růžový lak od rimmel a jsem s ním moc spokojená :) sice mi nezaschne hned po 60 sekundách, ale barvička je to krásná :)

    OdpovědětVymazat
  12. Rtěnka má naprosto úžasnou barvičku :).

    OdpovědětVymazat
  13. pro ten šampon do DM si skočím, díky za tip:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ten lak od O.P.I. má fakt nádhernou barvu! A od Rimmel mám z této řady ( jestli to je teda nějaká řada) také jeden lak a je úžasný :-)

    OdpovědětVymazat
  15. To je náhoda! Zrovna jsem si dolakovala nehty lakem od Rimmelu Rose Libertine. Měla jsem ho jako dárek někde, už nevím kde, a je opravdu moc pěkný! Lakovala jsem se s ním dnes poprvý a je moc hezký! Navíc se s ním dobře lakuje. Má super štěteček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joojo on byl nedávno snad u ELLE jestli se nepletu jako dárek :)

      Vymazat
  16. Mně se moc líbí ten růžový rimmel! Ty máš vždycky tak pěkný laky!:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Šampon mám je moc fajn,sprcháč taky a peeling od ziaji už je snad voňavý kult:-D Moc se mi líbí lak opi na Tvých nehtech vypadá úža,krásně lesklý,kovový..A opět krásná růžová rtěnka.

    OdpovědětVymazat
  18. Ten růžový lak od Rimmelu má zajímavou barvu.

    OdpovědětVymazat
  19. Rimmel 60 seconds je jeden z mých nejoblíbenějších ať už v jakékoli barvě :)

    Právě díky tomu, co si o něm napsala.) Skvělej štětec a ultraschnoucí. To je pro moje třesoucí se Parkinsonovy ruce to nejlepší :D

    http://maplecupcake.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. těžce závidím teda, ty vždycky chytneš skvělé akce :) u té rtěnky ze sephory jsem překvapená, že není tak pigmentovaná, protože ta barva je nádherná! Rose Libertine je nádherná růžová, také ho mám :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty Rimmel laky se širokým štětečkem jsou bezkonkurenční, mám je moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo jsou fakt super :) jednu dobu už jsem říkala, že laky z drogerky nechci, ale přehodnotila jsem po vyzkoušení téhle Rimmel řady svůj názor :D

      Vymazat
  22. tvářenka je super a rose libertine taky .)

    OdpovědětVymazat
  23. zamlouvá se mi téměř vše :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj holky prosím dá se sehnat ten šampon ješte v DM nenašla jsem ho tam dekuji za info:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...