|| || || || || || || 

6. prosince 2012

... Ladybox - prosinec 2012!

... je mi jasné, že 99% z Vás už nejspíše obsah prosincového Ladyboxu vidělo a četlo o něm za posledních 48h několikrát, ale přesto bych i já ráda vyjádřila svůj názor na tohle prosincové vydání :)
Jako první mě zaujala krabice, která byla o poznání větší než tomu bývalo v předešlých měsících. Uvnitř se nacházel tenhle krásný, černý pytlík, který mě osobně evokuje balíček od Mikuláše (a ještě tomu dodávalo to kouzlo,že byl úplně ledový - jako prostě balíček sladkostí z balkonu, který mi tam vždycky Mikuláš nechával, když jsem byla malá) :))))))
Pytlík byl krásně vystlán tzv. dřevitou vlnou (jak jsem se dočetla z dopisu od Lady - hned jsem o něco chytřejší, haha :D) takže poškození produktů opravdu nehrozilo. Nevím jak Vám, ale mě si tenhle pytlík prostě získal (v období Vánoc je to určitě super nápad, ale v příštích měsících se zase těším na klasickou krabičku) :)
Co se týče produktů tak je hodnotím takto - 1, Saloos - rakytníkový balzám (Značku znám, ale nic jsem o nich nikdy neměla i když je pravda, že po ní v DM pokukuji. Takže moc ráda vyzkouším ... Balzám je čistě přírodní - měl by omezovat tvorbu vrásek a podle popisku je prý také velmi účinný na akné, ekzémy a lupénku. Dále má vysoké regenerační účinky po ozařování, popáleninách a drobných poranění. No to je hodí né? Každopádně já ho zatím zkoušela jen na rty ... a super) :)
2, NevO Dead Sea - tělové máslo Milk and Honey (Na rovinu mě teda docela šokovalo, že jeho cena za 250ml je 700,- a v Ladyboxu je ho plné prodejní balení?! Opravdu milé, samozřejmě ráda vyzkouším :) Co se týče značky v životě jsem o ní neslyšela. Vůně mě osobně moc nenadchla, ale zase že by mi smrdělo to také ne. Máslo je dost hutné, ale používám ho zatím dva dny takže moc soudit nemůžu, ale už teď můžu napsat, že se mi moc líbí jak se celkem rychle vstřebává a pokožka po něm není ulepená .. ba naopak cítím na sobě pak takový zvláštní jakoby "ochranný film" :)
3, Lavera - krém na ruce s BIO mandlemi a máslem karité (Zkoušela jsem zatím 2x a je mi velmi příjemný, vůně hezká a cítila jsem ho na rukách i ráno, když jsem si myla ruce. Takže si mě získal. Možná mrknu až vypotřebuji i po plném balení)
4, Fleur de Santé - maska&odličovač (Značku mám v podvědomí, ale tenhle výrobek jsem zatím nezkoušela. Jen mi trochu není jasné, že je to takové 2v1 - maska? odličovač? zvláštní ....)
5, Dermalogica - čistící pudr (O značce jsem už hodně četla a pokud se nepletu dost z Vás od ní vychvaluje nějaké sérum? nebo tak něco prostě ... Já zkušenost zatím žádnou nemám a upřímně mi tenhle výrobek moc sympatický není, ale uvidíme co mi to udělá s pletí :)
6, Inglot - oční stín 65 (Inglot samozřejmě znám, ale bohužel jsem se stále do jejích obchůdku nedostala takže jsem se moc těšila na výrobek, který bude LB obsahovat. No ale momentálně jsem docela zklamaná, protože můj pytlík obsahoval černý stín, který já fakt asi nevyužiji ... takové stíny vůbec nenosím. Což mě ale opravdu dost mrzí. Ještě mi taky přijde celkem hloupé, že je to vlastně stín na který člověk musí mít tu magnetickou paletku do které se vkládá jelikož takhle jeho skladování bude dost obtížné. Samozřejmě Ti co paletku mají jsou bez problému, ale myslím, že je více těch co jí nemají a bude se jim stín blbě skladovat ... Já osobně bych do LB od Inglot vybrala určitě něco jiného, lépe skladného :)
7, Lavera - hydratační krém, divoká růže (Osobně tyhle vzorky v pytlíčkách já nepovažuji za produkty, které by měli být započítány do LB + navíc nemám ráda vůni růže, ale to už je asi věc názoru) :)
8, NevO - ořezávač nehtové kůžičky (Zrovna nedávno jsem svůj starý někde ztratila a nemůžu ho najít takže tenhle nový, slušivě růžový mě moc potěšil.)
... foto stínu
Dopis od Lady, který prodělal tento měsíc také trochu změnu (za mě tedy určitě k lepšímu - jen by mohl být příště menší)
Krabice obsahovala také různé propagační letáčky jako vždy, kterých je na můj vkus až moc :X
Celkově mě tohle vydání potěšilo (hlavně máslo, krém na ruce, balzám, ořezávač nehtové kůžičky  ..... a ostatní vyzkouším) i když já osobně bych uvítala možná více dekorativní kosmetiky než "mazátek" :)))
No ale musím napsat, že jsem z těch boxů celkem "nešťastná" protože si stále nemůžu vybrat ten JEDEN, který si budu měsíčně kupovat (obě první vydání jsem dostala, ale ostatní jsem si zatím stále kupovala :/) tenhle jsem pro změnu zase dostala a i když jsem měla už celkem jasno ... tak teď zase nevím který :D Také máte někdo takové "trápení" jako já ??? :D Jste už rozhodnuté, který budete pravidelně kupovat/nekupovat?? :)

50 komentářů:

  1. tay jsem dostala LB a jsem s nim velmi spokojena, ale SB za prosinec je taky super!!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten SB za prosinec teprve přijde...,takže nevím,kde by jsi ho teď vzala.

      Vymazat
    2. ano prosincový SB teprve přijde :)
      Ale asi tím byl myšlen listopadový, který mě mimochodem moc teda neoslovil :( tak na 40% spokojenost ...

      Vymazat
  2. Mně osobně je sympatičtější SB. Nepropagovali se tak moc a prostě mi jsou mnohem sympatičtější ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, ale zrovna třeba listopadové vydání mě u SB celkem zklamalo :(

      Vymazat
    2. To teda. Ale tak doufám, že se teď budou chtít vyšvihnout :)

      Vymazat
  3. Mě udivuje, že do boxů dávají většinou stíny v pro většinu holek nepoužitelných barvách. V prvním LB (nebo SB? :-)) byly stíny od Dermacolu světle modré, světle fialové a světle růžové. Teď třpytivé černé nebo fialové. Příště by mohla být zelená :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo to máš pravdu. Bylo to v první SB. Já tipuju, že tam dávají takové odstíny jelikož se asi špatně normálně prodávají ... tak je šoupnou do boxů. Jinak si to neumím vysvětlit.

      Vymazat
    2. Asi jo. Ale hlavně že slibujou personifikované krabičky :-)

      Vymazat
    3. No, ono třeba mě by nepotěšil žádnej stín, jen tenhle černý, jinými se nemaluji, takže to je asi individuální, těžko se zavděčit všem. Asi proto si žádný box nikdy nekoupím. Když by mi sedl produkt, tak by mi stopro nesedla vybraná barva...

      Vymazat
    4. Jasně, ale tak tohle se dá ovlivnit právě vyplněním údajů v dotazníku, který je na stránkách SB i LB. Když někdo vyplní, že se líčí přirozeně a používá tělové stíny a pak mu přijdou třpytivé černé, tak se o personifikaci nedá mluvit.

      Vymazat
  4. ja LB mam moc rada.. opravdu mi prijde lepsi nez SB, ktery me uz podruhe zklamal.

    Jinak ja mam take cerny stin a u me mas uz nejaky tutorial co s nim - ostatne da se krasne rozetrit, tkaze jestli se Ti chce, tak mrkni:
    LB clanek: http://www.blondatejsvet.cz/2012/12/ladybox-prosinec-2012.html
    a Tutorial ke stinu: http://www.blondatejsvet.cz/2012/12/im-look.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě SB zklamal zatím jen jednou, ale fakt se nemůžu prostě rozhodnout :(( Což mě pěkně šve! Nejlepší řešení by asi bylo = neobjednávat ŽÁDNÝ! :D
      Děkuju moc na ten tutorial určitě mrknu ;)

      Vymazat
  5. Já tomu nehovím, ale určitě je to roztomilé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to se máš :) alespoň nemusíš mít pak takovou blbou starost jako já, že nevím který objednávat :D

      Vymazat
  6. Mně šíleně potěšilo tohle vydání LB, dokud jsem nezjistila že mám černé stíny (které NIKDY nepoužiju) a že mi zapomněli přibalit jeden produkt a musím ho reklamovat. :(
    Jinak to tělové máslo je BOŽÍ!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty stíny mě taky mrzí :( škoda no ... snad budeme mít příště větší štěstí :)
      Jinak to máslo mi také vyhovuje, ale až ho dodělám shánět se po něm nejspíš určitě nebudu (ta cena mě fakt odrazuje) :X

      Vymazat
    2. Já jsem si objednala jeste prosincovy senzabox a tim s boxikama koncim... bohuzel se mi zatim trfili do vkusu jen jednou... a to je dost malo. :( Ale to maslo je fakt boží, kdyby nebylo tak drahé tak na něj přesedlám :)

      Vymazat
  7. Já také pořád nevím, který si kupovat. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si od začátku kupuji SB a jsem spokojená vždy.LB mně podle toho,co jsem viděla,zatím neohromil ničím.Takže,já mám jasno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala výše mě listopadový SB celkem dost zklamal, ale teď jsem koukala na facebooku, že budou spolupracovat s LUSH :) což se mi moc líbí ....

      Vymazat
  9. tenhle měsíc se mi lady box ( nebo spíš lady bag ) moc líbí :)


    PS: Zvu tě k sobě na giveaway.

    OdpovědětVymazat
  10. tak ja som to teraz videla po prvy raz,inak mne sa zdal lepsi SB ako LB ale to posledne balenie (ktore bolo moje prve aj posledne) mateda nezaujalo ani trochu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vždycky se prostě nemůžou trefit do vkusu všem no ... je to hold ten risk, který mě ale osobně dost láká. Jsem hrozná prostě :D

      Vymazat
  11. Za mě určitě Ladybox vede!!! :)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Je fakt, že ty stíny jsou hodně individuální. Každý dostal něco jiného a jen málokdo má štěstí, že dostane ten, který se mu hodí...

    OdpovědětVymazat
  13. Fakt v tom nejsi sama, já stále váham, který z nich objednávat pravidelně...:D Takový moje dilema posledních dnů :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám jasno - pravidelně ani jeden :) Možná občas LadyBox - ten se dá objednat i dodatečně, když už jsou známé produkty ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to, že se dá objednat i po zveřejnění produktů je opravdu super také jsem si toho už všimla :)

      Vymazat
  15. mě zklamalo balení :// těšila jsem se na krabici. ale ladybox na mě čeká doma, takže si moje názor na něj budeš moci přečíst až tak v sobotu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě ten pytlík přijde jak jsem už psala o vánoce jako skvělý nápad :) myslím, že krabic si ještě užijeme až až :))))

      Vymazat
  16. mně dorazí nakonec až začátkem týdne, protože jsem trdlo a něco popletla :D a to se na tenhle tak těším :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeee ty se tedy načekáš :))) to by mě také pěkně štvalo :(

      Vymazat
  17. Kromě druhého vydání LB, který jsem dostala zdarma ke zrecenzování, doma žádný jiný beauty box nemám a ani si ho nehodlám kupovat. Sice ten pocit překvapení, že nevím, co bude uvnitř je fajn, a vlastně se ke mě dostanou i produkty, které třeba neznám, ale raději ty tři stovky investuju do jednoho produktu. Jinak Saloos a NevO jsou super značky. Od Saloosu mám doma celkem dost kosmetiky, ať už obličejový olej, krém nebo balzám na nehty a všechno je super. Od NevO jsem si před několika lety koupila dárkovou kazetu, ve které byl i multifunkční pilník na nehty, který leští nehty. A ten je nepřekonatelný. Když se mi nechtějí lakovat nehty, tak s ním přeleštím nehty. Ty pak vypadají jako nalakované průhledným lakem, efekt vydrží na nehtech cca 2 týdny. Fakt super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jednu stranu je to pravda, ale na druhou stranu ten pocit zvědavosti, že nevím co tam bude se mi hrozně líbí a láká mě to stále ty boxy objednávat, ale je pravda, že kdyby si za to člověk koupil něco co opravdu chce, udělal by možná lépe ... než mít doma "sto padesát" tělových másel :)
      Jinak já se Saloos nemám vůbec žádnou zkušenost a NevO jak jsem psala vůbec neznám. Každopádně ten pilník o kterém píšeš bych moc chtěla ... jednou mi byl někde nabízen na vyzkoušení a je pravda, že jsem ten jeden nehet na který jsem ho zkoušela měla tak úúúžasně lesklý (jako opravdu nalakovaný) pěkně dlouho :)

      Vymazat
  18. Určitě mě LadyBox potěšil... jen možná mohli vymyslet něco jiného než opět tělové máslo, protože v minulém balení byla rovnou dvě másla... a tedy měla jsem tam navíc ještě vzorek sprchového gelu... :) Ale stále nevím pro který box se rozhodnout, protože vždy každý překvapí něčím jiným...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... mám pocit, že tělová másla se tam budou vyskytovat úplně nejvíce. No ale musím napsat, že já na to mazání jsem velkej lajdák a taky mě právě docela dost baví, že jsou tam ty miniaury a člověk to vypatlá za týden a nemusím to používám měsíce (v tomhle fakt nesnáším stereotyp a neustále bych zkoušela něco jiného/voňavého) :D

      Vymazat
    2. Mám totiž pocit, že se budu moci mazat až do příštích Vánoce... :D Uvidíme co přinese SenzaBox... :)

      Vymazat
  19. Já si objednávám SB, výběr značek u nich je mi víc sympatický a přijde mi, že dávají víc dekorativky. Já moc na ty mazátka nejsem, už toho mám takovou hromadu, že nestíhám mazat :D
    Akorát teď na ty vánoční vydání jsem udělala vyjímku a objednala si oba boxy, pak se zase vrátím k SB.

    OdpovědětVymazat
  20. čo je ladybox...? :D :D :D :P
    http://myfashion-and-me.blogspot.sk/ --> je to môj blog... ak máte čas a chuť, pozrite sa, pridávam novú giveaway

    OdpovědětVymazat
  21. Rozhodnutí kupovat/nekupovat mi leží v hlavě, říkala jsem si, že po novém roce se rozhodnu, který box upřednostním a popravdě pořád nevím :D říkám si, že když jeden přestanu, tak pak tam bude akorát něco super a já budu akorát naštvaná no :D decisions, decisions :D

    OdpovědětVymazat
  22. Já ho mám dnes už na poště. Bohužel ale ho dostanu až na Vánoce, protože mi ho mamka ihnd zabaví :-//
    Jinak se strašně těším!


    Pavlína Javůrková Blog

    Love.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj nevieš či je decembrový ladybox aj v škatuly či len v tej taške ? :D
    A prosím pozri si aj môj blog http://miss7zully.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...