|| || || || || || || 

13. prosince 2012

... listopadové tipy! ;)

.... tenhle článek tu měl být už dávno, ale já to až dnes stihla nafotit a ještě nic moc (vše jsem musela fotit u okna) + jsem zapomněla na společné foto :D ale tak snad nevadí. Je fakt peklo jak přijíždím domů už za tmy a žádné focení nepřipadá v úvahu a o víkendy zase nemám čas. Už se moc těším na svátky, které sice budu trávit seminárkou a učením na zkouškové, ale snad to tak hrozné nebude :))))) Jinak zítra se chystáme se školou na naší první exkurzi do Chemnitzu kde navštívíme i vánoční trhy ... takže se moc těším a snad pro Vás budu mít i nějaké fotky :) Přeji hezký večer .....
MUA - Heaven and Earth Pallete (z muastore.co.uk za 4libry)
Má první MUA objednávka dopadla z 90% na výbornou! Tahle paletka je toho důkazem. Přirozené, zemité odstíny jsou pro mne jako stvořené. Je krásně pigmentová a nějak výrazně ani nepráší. Já osobně co se týče stínů nejsem náročná takže za mne určitě ano - nelituji koupě :)

MUA - Out There Plumping Lipgloss (z muastore.co.uk za 2libry) 
Lesky na rty moc nemusím/nepoužívám, ale tenhle poslední dobou naprosto miluju! Mojí zálibu v růžových rtech asi už všichni znáte a tohle je nádherná "jedovatě" růžová barva! :) Lesk nelepí a je celkem hustý a krásně krycí + na rtech má výbornou výdrž! :) (celkem lituji, že jsem si neobjednala ještě nějaký odstín) 
MUA - Liptick (shade 4, nectar) (z muastore.co.uk 1libra/kus)
No a tyhle dvě rtěnky jsou pro mne bohužel velké zklamání :( Ta růžová skoro vůbec na rtech nebarví, oranžová sice ano, ale obě mají takovou divnou vůni a na rtech nejsou vůbec příjemné :( Dost lituji, že jsem je vůbec objednala, protože mi teď doma leží ....
Lancome - Color Design Lipcolor (odstín Trendy Mauve) (z "jahody" ve sleva za cca 218,-)
"Jahoda" a její slevy na luxusní rtěnky ... to je zlo!!! :D Nemůžu si prostě pomoc a tuhle krásku za něco málo přes 200,- jsem musela mít doma! Vůbec toho, ale nelituji! Barva je to pro mě celkem netypická (žádnou takovou ještě nemám) ale na tohle zimní období jako dělaná. Je to krásný hnědo/vínový odstín, který mi přijde vhodný i na denní nošení (není až tak výrazný jak se z fotky může zdát) a osobně si myslím, že mi i sluší :))) Rtěnka má skvělou výdrž, hydratuje a není pod ní třeba žádný balzám.
Gabriella Salvete - DIAMANTE MASCARA (běžně v drogeriích cena cca 160,-)
Přiznám se, že kdybych tuhle řasenku nedostala od PR GS jako dárek ... já sama bych si jí nikdy nekoupila, protože celkově od GS kupuju občas jen laky a jejich dekorativka jde naprosto mimo mě. Ale byla by to chyba, protože tahle řasenka je opravdu VÝBORNÁ! Má gumový kartáček, který je celkem zvláštně řešený (viz.foto), ale opravdu skvěle se s ní pracuje. Dokonce předčila i mou oblíbenou OneByOne. Takže pokud hledáte nějakou novou řasenku takhle dle mého názoru stojí určitě za vyzkoušení :)
Gabriella Salvete - č. 149 (běžně v drogerii cca 60,-)
Jak jsme už psala GS laky občas kupuji a mám je ráda. Hezky se aplikují, schnou a i drží! Nemám co vytknout :) Tohle je hezký stříbrno/černý odstín na zimu jako dělaný :)
Rimmel - Match Perfection cream gel make-up (odstín ivory 0100)  (běžně v drogerii tuším okolo 200,-)
Tenhle make-up jsem si koupila z důvodu, že byl jen za 99,- + u něj byl jako dárek korektor. Vzhledem k tomu, že tyhle "skleničkové" make-upy má pleť má ráda tak tenhle není výjimka. Mé mastné pleti krásně sedí, zmatní, ale samozřejmě přepudrovaní během dne je zapotřebí :)
Missha M Perfect Cover BB Cream o kterém jsem psala nedávno -TADY-
Fleur De Santé - Chestnut Glow blush (cena?? byla v Ladyboxu)
O značce FDS jsem už slyšela, ale nikdy jsem jí nevyhledávala a ani nebudu. Tvářenka má sice hezký cihlový odstín, ale zase až tak mě nezaujala. Celkem práší, ale to jako minus neberu ... spíš mám prostě jiné oblíbence.
LUSH - Brusinková štola (z lush.cz za 285,- při zadání kodu 0600 je poštovné zdarma do 16.12.12) :)
Vůbec nechápu proč jsem si jí koupila až letos poprvé??? Protože ta vůůůůůůůůně!!!!!!!!!!!!! To je něco nepopsatelně úžasného! Jsem na ní absolutně závislá a nemůžu se vždy dočkat večera až si s ní budu čistit obličej. Pokud chcete udělat sobě/mamce/kamarádce radost tak s tímhle voňavým zázrakem určitě nic nemůže zkazit! :)
Lovely Things || STORE  || FACEBOOK || TWITTER || FORMSPRING|| INSTAGRAM ||

40 komentářů:

  1. Ta paletka vypadá božsky, toužím po ní dlouho, nakonec to asi nevydržím a objednám si z MUa všechny věcičky po kterých toužím, ale jsem tedka na rozpacích, jelikož na tom seznamu jsem měla i rtěnku ve 3 odstínech, tedka je asi z košíku rychle vyndám :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já objednávala když byla nedávno ta sleva na celý sortiment a poštovné zdarma. :) Ty rtěnky mě osobně fakt zklamaly, ale třeba je to kus od kusu já nevím no :(( ....

      Vymazat
    2. já si teda rtěnky od Mua nemůžu vynachválit. Právě ten růžový odstín 4 zbožňuju nejvíce.

      Vymazat
    3. Já mám dvě a mám je moc ráda, tu 4ku jsem dala kamarádce a je také moc spokojená. Líbí se mi i ten šroubovací mini kelímek s barvou na spodu, který jsem objevila náhodou a který používám když nanáším štětečkem :)

      Vymazat
  2. Nádherné barvy, všechno se mi líbí:) Brusinkovou štolu jsem měla minulý rok a je to super věc, škoda, že to mají jen na vánoce..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo :( přemýšlím, že si ještě jedno balení pořídím, protože tohle mi dost rychle mizí :(

      Vymazat
  3. skvělé tipy :) strašně se mi líbí ta Lancome rtěnka :) Štolu taky miluuuju ♥

    OdpovědětVymazat
  4. V Chemnitz jsem byla před dvěma týdnama a bylo to tam krásný! O mém výletě jsem psala u mě na blogu tady - http://bigemptywallet.blogspot.cz/2012/12/den-v-nemecku-foto.html kdybys měla chuť se vánočně naladit, nebo před kámošema zamachrovat, můžeš se kouknout ;D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :))))))) už jsem se dívala, hezké fotky! Moc se těším :)

      Vymazat
  5. Ten make-up se totiž už přestal vyrábět, proto ho zlevnili :-( Mně taky moc vyhovuje a teď se ho snažím ještě někde sehnat, abych měla do zásoby :-D Drogerie nabízejí Match Perfection ještě jeden, 30 mililitrový, ale nenech se zmást, 100 Ivory je o dost oranžovější a více tekutý, ten mi vůbec nevyhovuje :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee tak to je škoda :( protože je opravdu super .... Ja ve skleničce miluju ještě ten pěnový od L'oreal ;)

      Vymazat
  6. o té paletce stínů taky přemýšlím, protože přesně tohle jsou odstíny, jaké využiju, nějakou zelenou nebo růžovou nepoužívám, jen ty hnědé:)

    OdpovědětVymazat
  7. tie rtenky vyzeraju super :)

    GINATRICOT GIVEAWAY:
    http://www.karissaworld.blogspot.sk/2012/12/ginatricot-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. BB cream od Misshi je můj sen už delší dobu,ale pořád sbírám odvahu :)Radši jsem si objednala makeup od revlonu :D
    http://nemesisjournal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jak jsem psala v recenzi ja jsem s nim moc spokojena :) Zatím nejlepší BB jaky jsem zkoušela!

      Vymazat
  9. řasenku mám taky a i já jsem byla překvapená, jak je dobrá :) určitě jí budu používat teď pořád :D

    OdpovědětVymazat
  10. paletky MUA jsou super, ta cena je naprosto dokonalá a pigmentace výborná! :-))
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  11. Presne to iste ako ja s tymi produktami MUA, prave som o tom napisala na blog clanok.. Paletka super a z ruzu som bola sklamana, ma uplne nadhernu farbu ale bohuzial na perach vobec nefarbi .. :/// Velka skoda.

    OdpovědětVymazat
  12. Mrknu k tobě :) a ty rtenky mě opravdu mrzí .......

    OdpovědětVymazat
  13. Asiby som mala niekedy pozriet na jahodu, takyto skvost za takuto cenu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na jahodě jsou úžasné slevy :) Mě tam teď zase moc láká jedna MAC rtěnka ... achjoo jsem hrozná :D

      Vymazat
  14. Pa paletka je uuzasna, musim si ji uz konecne objednat :) Jinak rtenka od Lancome je nadherna, jak barva tak cena :) Bohuzel ten makeup mam taky a vubec mi nevyhovuje a jsem z nej docela nastvana :/ LL*
    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletku určitě a i rtěnku doporučuji :) Opravdu?! Každému hold sedí něco jiného no :( Já si na něj nemůžu stěžovat :)

      Vymazat
  15. Paletka očních stínů je úžasná a tvářenku mám taky a jsem z ní úplně paf.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  16. Ta paleta vypadá opravdu skvěle! Ani jsem netušila, že může existovat tolik variant hnědé :-))

    Velká Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  17. MUA!!! :) taky si už odtud chci něco objednat ale pořád se mi do toho nějak nechce :D. A brusinková štola? :) Jů! Čekám na výprodej :)

    OdpovědětVymazat
  18. MUA jsem si oblíbila a hned si tam musím něco objednat! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Kamárádka ty stíny nedávno někde vyhrála je z nich úplně odvařená, jinak moc zajímavý článek :) a super blog. Líbí se mi ten design. Jsem zvědavá na další:3
    P.S.: chci tě pozvat do své giveaway - http://mineffblog.blogspot.cz/search/label/giveaway, zatím tam není moc lidí, tak je velká šance na výhru ;)
    Přeju krásné Vánoce- Odette <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...