|| || || || || || || 

9. ledna 2013

... prosincové tipy!

... pravidelný článek kosmetických tipů je tady! ;) Ještě Vás chci upozornit, že díky zablokování možnosti pokládat anonymně dotazy na formspring ... jsem se rozhodla založit ask.fm, které funguje na stejném principu. Takže Vaše případně dotazy směřujete tam a nebo na email ;)
Nivea - dry comfort anti-transpirant (drogerie/parfumerie Müller 1euro)
Nejsem si jistá zda je u nás tenhle anti-transpirant (nebo spíš deo "krém") k dostání. Každopádně mě zaujal v Německu, protože byl ve skvělé slevě a dost podobný mám už od Balea a mám ho moc ráda. Kdybych měla zhodnotit tenhle tak udělá naprosto stejnou službu jak již jednou -TADY- zmíněný Balea .. jen tedy Nivea má řidší konzistenci a tím pádem se lépe aplikuje + voní jako jejich klasický/legendární modrý krém :) Já osobně tyhle deo "krémy" moc ráda používám ... co vy?? :)
Manufaktura Peeling Soap - Orange&Grapefruit (Manufaktura cca 99,-)
Kdo má rád citrusové vůně tak bude z tohoto mýdla nadšený! Vůně je šťavnatá, svěží ... no prostě opravdu dokonalá! Nepoužívám ho každý den, ale tak 2x do týdne a je mi hrozně příjemné si s ním "brousit" kůži hlavně tedy nohy. Není nijak drsné ... spíše naopak má jemnější zrníčka, ale na kůži ho rozhodně ucítíte :)
... jen se omlouvám, že jsem mýdlo zapomněla vyfotit dříve než jsem ho použila takže teď už nevypadá zrovna výstavně no :D
Ziaja - fíkový šampon pro normální vlasy (drogerie ??? v Polsku cca 10zlotých) 
Přivezla jsem si ho ještě v létě při návštěvě Polska a až minulý měsíc se na něj konečně dostala řada. Šampon by na můj vkus mohl intenzivněji vonět, ale vůně je to velmi příjemná taková nenásilná. Je na normální vlasy a upřímně nepozoruji na sobě nějaké radikální změny ...  ale vlasy hezky umyje, zjemní.
CHI - tekuté hedvábí, 177ml (objednala jsem z e-shopu, ale teď přesně nevím už kde a cena byla ve slevě cca 280,-)
Jak asi víte vzoreček tohoto hedvábí byl nedávno v Senzaboxu. Já osobně ho za nějaký zázrak bez kterého nemůžete být nepovažuji, ale větší balení jsem objednala z důvodů, že má mamka z něj byla nadšená (měla poslední dobou neustále zacuchané vlasy) a po používání CHI je její problém pryč ... je dobré, že chrání vlasy i před teplem takže já ho používám momentálně vždy když si večer fénuji vlasy :)
Co se týče vůně tak jsem četla, že mnohým nevoní, ale mě přijde celkem nevýrazná, ale taková specifická ... no nevadí mi :)
INGLOT - lip pencil odstín 24 (z Inglot 250,-)
Matná tužka v moc příjemném/nositelném starorůžovém odstínu. Je pod ní ale rozhodně třeba balzám sama o sobě celkem vysušuje, výdrž je průměrná, ale co mě zarazilo nejvíce ... je jí hrozně málo a nejde vyšroubovat více????!!!! Nevím jestli já jsem tak blbá a nejde mi to nebo je jí fakt tak málo??! Kdo z Vás jí má budu ráda, když mi to objasníte :)
INGLOT - lipstick 60 (z Inglot cca 280,-)
Opět další HOT PINK odstín do mé sbírky! :) Mastná, lesklá a krásně pigmentová + její výdrž je opravdu úctyhodná! Takže pokud sháníte nějakou kvalitní, dlouhotrvající rtěnku mrkněte určitě po téhle řadě z Inglot;)
Paris Hilton - Tease (opět e-shop ze kterého jsem objednávala už přesně nevím, ale byla ve slevě za něco málo přes 300,-)
Mám pocit, že jsem tady už psala, že mám už delší dobu hrozně ráda toaletky od Paris. Tohle je má asi pátá a opět nezklamala! Je to dívčí, sladká (ovocně/květinová) vůně, která je mi hrozně příjemná a na léto bude ideální. Co se týče výdrže tak ta bohužel samozřejmě není nějaká valná, ale ve výsledku jsem spokojená :)

34 komentářů:

  1. ten parfém od Paris vypadá fantasticky ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ziaju mám moc ráda, ale tenhle šampon ozkoušený nemám..

    OdpovědětVymazat
  3. Chi za 280 je hodně dobrá cena:) já mám teď minibalení biosilku, ten je celkem fajn, tak přemýšlím že bych si taky koupila větší balení - buď biosil nebo chi, co jsem tak četla, tak jsou skoro to totožné produkty:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biosilk jsem ještě neměla, ale také jsem o něm četla, že s CHI jsou dost podobné :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. no jo máš pravdu ... teď jsem koukala na fotky a bylo to opravdu u Senzaboxu :)) je toho tolik, že se v tom člověk už ztrácí co kde bylo. Hned to změním, díky za upozornění ;)

      Vymazat
  5. Já jsem, taky spokojena s Chi, chtěla bych si koupit plné balení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zkus tu tužku normálně ořezat ořezávátkem s větším průměrem (seženeš v každé drogerce). ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si víc oblíbila ten druhý olejíček ze Senzaboxu, Bc oil :) ta hot pink rtěnka vypadá opravdu moc krásně.. už dlouho bych si chtěla nějakou koupit, ale vždycky si nakonec vyberu nějakou jinou, protože se mi zdá až moc hot pink :D

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo vím který myslíš, ale ten jsem zatím ještě na vlasech nezkoušela ... hot pink rtěnek se určitě neboj :) Podle mě to jsou na rtech nejhezčí rtěnky/odstíny :)

      Vymazat
  8. ten krém mě moc zaujal :) snad bdue brzy k dostání

    OdpovědětVymazat
  9. taky ty plastové tužky ořezávám, ale vždycky si u toho připadám jako úplný blbec, co ještě nepřišel na nějaký fígl :D takže jestli tady někdo zveřejní nějaké zázračné vysouvání těhle tužek, tak doufám, že si všimnu!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. se přiznám, že mě fakt vůbec nenapadlo jí ořezat ... protože jako vždyť je to plast??!! :) no ale zkusím to když mi to radíte ;)

      Vymazat
  10. Bez olejíčků na vlasy bych asi neměla tak zdravé vlasy jako teď, mám doma Biosilk i CHI a zbožňuju je :)

    OdpovědětVymazat
  11. Růžová rtěnka mě dostala! Moc pěkná :-) Jinak já jsem u nás tenhle krém od Nivea neviděla, ale stejný nabízí i Balea a já jsem s ním spokojená :-) Za 30 korun ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo jak jsem psala mám i ten Balea a za tu cenu je opravdu super :)

      Vymazat
  12. Paris Hilton ? :) Téééda mám ji ráda i její vůně...
    Jinak mě docela zaujal ten antiperspirant v krému to jsem ještě neviděla:)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Hrozně moc se mi líbí to mýdlo a o deo krému jsem uvažovala dlouho tak už si ho asi pořídím.

    OdpovědětVymazat
  14. O deo krému jsem slyšela od kamarádky a jí taky vyhovuje, takže až si na něho příště v DM vzpomenu, sáhnu po něm. :))

    OdpovědětVymazat
  15. pokud se nepletu, tak ta Inglot tužka se normálně ořezává :) alespoň tak mi to tvrdila jejich vizážistka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to ale velmi zvláštní, když je plastová :)) to vidím poprvé ...

      Vymazat
  16. ty rtěnky mají skvělé barvy :)

    OdpovědětVymazat
  17. To tekuté hedvábí se strašně dlouhou dobu chystám vyzkoušet, zatím jsem slyšela jen pozitivní názory.
    Toaletka od Paris také vypadá dost zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  18. CHI produkt by som aj ja veľmi rada vyskúšala. Zavítaj na moju giveaway: http://momosbeautydiary.blogspot.sk/2013/01/giveaway-ii.html

    OdpovědětVymazat
  19. Super tipy.. Vůni Paris znám..je úúžasná :)) u mě na blogu Giveaway - http://petulabook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuji všem za komentáře a hlavně díky holkám, které mi pomohly objasnit ZÁHADU jménem - "vysunutí" tužky :)))

    OdpovědětVymazat
  21. Mýdlo mě zaujalo na tolik, že jsem si ho hned šla koupit :)).Krásně voní tak jsem na něj zvědavá. Ta mistička na něj je moc pěkná, kde si jí sehnala?Inglot lip pencil je krásná barvička!Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak doufám, že s ním budeš stejně spokojená jako já :) My máme teď z Manufaktury nově doma tuhé mýdlo na ruce a to je taky úžasný a hlavně ta vůůůůně ;)
      Jinak ta "mistička" je talířek od nějakého hrníčku co mamka někde dostala a nepoužívá ho ... tak jsem si ho vzala a takhle využila :))) Bohužel tedy netuším odkud je ...

      Vymazat
  22. Pretty!
    Lovely blog you have here! I like it!
    Check out mine sometime when you have time ♥
    AIMEROSE

    OdpovědětVymazat
  23. Zvu tě na mou giveaway!!!http://thesimonablog.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  24. také mám ráda slaďoučké vůně, to je moje :) ty odstíny rtěnek jsou perfektní!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...