|| || || || || || || 

8. května 2013

... dubnové tipy!

... kosmetické tipy za minulý měsíc jsou tady! Přeji hezký zbytek dnešního volného dne! ;)
Jak můžete vidět minulý měsíc se nesl ve znamení řasenek :)
Rimmel - Scandaleyes (drogerie cca 180,-)
Kdo sleduje více kosmetických blogů tak tuhle řasenku již určitě moc dobře zaznamenal. Je to novinka od Rimmel na naše trhu a já si už ani nepamatuji, kdy jsem od téhle značky nějakou řasenku naposledy měla ... je to fakt asi už hooodně dlouho (obecně jsem spíš na Maybelline). Každopádně mě na ní překvapil velký kartáček (ty já moc nemám ráda) ale je zvláštní, že u téhle mi to při používá vůbec nějak nevadí a aplikace s ním je v pořádku. Hodně se mi na ní líbí, že řasy dělá opravdu krásně přirozeně zvýrazněné = bez slepování, žmoulků ... opravdu lehké a hezké řasy. Jediné to mi vadí - nepřidá moc na objemu :( Jsem zvyklá na něco trošku jiného, ale ve výsledku se řadí určitě k těm lepším řasenkám :)
KIKO - Unforgettable mascara (3,90eur, KIKO)
Když jsem byla minulý měsíc v Itálii tak jsem rozhodně nemohla vynechat návštěvu KIKO, které u nás bohužel nemáme. Tahle řasenka mě na zlevněném stojanu zaujala hned (líbí se mi jak její obal tak kartáček) :)))
Co se týče funkce tak nejlépe poslouží myslím tyto fotky -ZDE- kde jsem Vám jí ukazovala na sobě :)
S kartáčkem se dobře pracuje, neslepuje, přidá na objemu ... nemám co vytknout a za tu cenu, super koupě :)
Maybelline - Great Lash (drogerie, cca120,-)
Kdyby tato řasenka nebyla jako dárek ke rtěnce color whisper já sama bych si jí určitě koupit nešla. Za mě je to hrozný propadák! Tvar kartáčku vůbec nechápu???! Neumím s ním pracovat, nerovnovměrně nanáší barvu ... no prostě já se s ní nenamaluju ani náhodou :(
Maybelline - Color Whisper v odstínu Faint for fuchsia (drogerie, 140,-)
Za tu né moc dlouho dobu co je tato rtěnka (nebo spíš barvící balzám) na našem trhu se o ní na netu napsalo hrozně moc. Takže to nebudu protahovat a rovnou píšu, že já jsem s ní moc spokojená! Vybrala jsem si krásný růžový odstín, rty příjemně (šťavnatě zbarví do růžova), nelepí ... jen výdrž by mohla být větší, ale v pohodě. Snadno se aplikuje takže není potřeba ani zrcátka. Fakt jsem si já moc oblíbila a důkazem toho může být i to, že už jí dodělávám a mám snad už jen 1cm :)
Guess - Seductive Wild Summer (387,-, e-shop)
Chtěla jsem nějakou novou toaletku a od Guess jsem měla nedávno klasický Seductive a tak mě zujala tahle letní verze, která je na trhu, ale už déle pokud se nepletu. Na popisování vůně jsem vážně levá takže Vám můžu napsat pouze, že mi vůně přijde se zmíněným klasickým Seductive docela dost podobná jen tahle je taková lehčí, svěží a ovocnější :)
Manufaktura - Carlsbad pleťový krém (cca 150,-)
Manufakturu jsem si moc zamilovala a postupně chci vyzkoušet co nejvíce jejich produktů a vzhledem k tomu, že jsem nedávno vypotřebovala můj oblíbený pleťový krém od Bioderma tak jsem si říkala, že vyzkouším nějaký jiný. Zaujal mě tenle noční krém s vřídelní solí, který překvapivě voní jako lipo bonbony (nevím jestli jsem nějaká divná, ale já je z toho prostě cítím :D) Celkově na pleti je moc příjemný, tak akorát hutný, dobře se vstřebává, necítím se pak zbytečně ulepená a s mojí mastnou pletí si překvapivě bez problémů rozumí. Dle mého i v poměru cena/kvalita/množství stojí rozhodně za vyzkoušení :)
VICHY - tělový krém (z krasa.cz)
Další věc, kterou kdybych nedostala tak asi sama nevyhledávám, protože VICHY jako značka mě neláká. Ale tenhle krém pro suchou až velmi suchou pokožku se mi trefil do noty. Kdo mě zná tak ví, že já a mé suché nohy to je věčný boj ... líbí se mi, že tenhle krém není úplně bez parfemace, ale přitom ta parfemace jako taková jakoby nijaká (no prostě příjemná) špatně se to popisuje :/ Rychle rychle se vstřebává, nelepí a rozhodně bych ho v boji se suchou pokožkou doporučila :)
Marvis - zurbní pasta (Coin ve Florencii, 4 eura)
Přiznám se, že na tuhle pastu jsem na netu poprvé narazila úplně náhodu cca týden před odjezdem do Florencie a když jsem se dočetla, že je právě původem z "FIRENZE" bylo jasné, že si jednu rozhodně přivezu!! :) U nás se prodává myslím v Profimedu (pokud se nepletu a stojí něco málo přes 200,-) já jí koupila za 4eura a vybrala jsem si hned dvě tuhle na fotce (bělící) a pak mám ještě jednu zelenou (mátovou). Hrozně se mi líbí, že pasta je pálivá, výrazná a prostě v puse ji cítíte né jako třeba Elmex (který je takový nijaký). Co se týče toho bělení ... no upřímně žádné změny jsem nezaznamenala. A co si budeme taky povídat hrozně se mi líbí její obal, takže pokud budete někdy ve Florencii tak tohle je myslím hezký dárek jak pro sebe tak pro své blízké :)
KIKO - lak z kolekce Celebration v odstínu 422 Mint Green (4,90 eur)
Původně jsem žádný lak kupovat ani nechtěla, ale když jsme viděla u pokladny takový krásný mint odstín nešlo odolat. Lak se snadno nanáší a kryje plně v druhé vstvě. Co se týče výdrže 5dní vydrží naporosto pefektně.
Gabriella Salvete - STARS ENAMEL (01 LILA, 02 SAPPHIRE) (drogerie, 69,90,-)
Takhle kolekce se GS vážně moc povedla! Momentálně velmi módní pískový efekt mě osobně naprosto dostal a nejvíce nadšená jsem z toho fialkového odstínu. Ve dvou vrstvách nádherně kryje a má výbornou výdrž = 7 dní naprosto v klidu a překvapivě i odlakování šlo velmi hezky (oproti třeba třpytkám) :)
Lovely Things || STORE  || FACEBOOK || TWITTER || FORMSPRING|| INSTAGRAM ||

41 komentářů:

  1. Laky od GS mám taky. Úplně jsem se do nich zamilovala a už je nedám z ruky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já plánuji, že si pořídím ještě asi i ten do oranžova :)

      Vymazat
    2. Ty laky jsou skvělé!!:) Taky jich pár mám a jsem spokojená! :)



      http://twonakedminds.blogspot.cz/

      Vymazat
  2. Wow , jsou úžasný ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ty laky od GS mě hodně překvapily, vážně se jim povedly a je super, že jdou i dobře odlakovat :) Asi se po nich taky podívám♥
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek :), já naopak jsem spokojená s řasenkou Maybelline Great Lash :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek. Tipy jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tá RIMMELKA ma zaujala....nie som na drahé riasenky,ale páči sa mi... A tú tretiu som kdesi videla,že si ju strašne vychvaľujú...Tak neviem....Ale kartáčik mi príde v pohode..

    Laky sú megakrásne! Bože....tie trblietkové...to vyzerá pomaly ako kaviárová manikúra...strašne plno trblietok,to sa mi páči! A ten modrý...och joj!
    Rúž je tiež krásny,určite po ňom siahnem...Skvelé ceny,na všetkom....len škoda že ten parfém je tak drahý!Musím čakať na ježiška :D

    OdpovědětVymazat
  7. já si ty laky snad budu muset taky koupit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ta bloggerská masáž je hrozná co?! Ne, ale fakt takhle kolekce se moc povedla :) je to zajímavý efekt ...

      Vymazat
  8. Pěkně si pomluvila mojí nejoblíbenější řasenku :D jinak kvůli těm lakům od GS jsem si dokonce přestala dělat gelovky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. týjoo no holky neříkejte mi, že s tímhle si hezky namalujete řasy????!! :D Z mého hlediska je to fakt nemožné, ale proti gustu ... :))))

      Vymazat
  9. Ty laky od GS jsou fakt nádherný a strašně se mi líbila i ta fotka s tím šperkem, co jsi dávala na instagram. Luxus! :)

    OdpovědětVymazat
  10. chtěla bych vyzkoušet tu řasenku Great Lash :)

    OdpovědětVymazat
  11. ta pasta se da koupit v supermarket Eselunga po cele Italii, nejen ve Florencii, ted ji mam taky a vysledky ale nic moc:))ale je krasna, to joo
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to asi určitě jak píšeš :) já to ale myslela spíš jako tip, když někdo bude fakt přímo ve Florencii tak tohle mi přijde jako hezký originální dárek si přivézt. Prostě "made in Firenze" :)))))

      Vymazat
  12. Fialový lak od GS mám zrovna teď na nehtech a jsem strašně spokojená s tím efektem! Něco takovýho jsem ještě neviděla :D A Color Whispers mám dokonce tři: 120, 130 a 220 :) Taky jsem s nima spokojená, ale některý odstíny zvýrazňují vrásky na rtech...

    OdpovědětVymazat
  13. Přesně tenhle odstín od Kiko si chci pořídit, je krásný :)! Už mám všechny možné barvy, ale tento právě ne..musím zaúkolovat přítele, aby mi ho dovezl :).
    Mimochodem ta růžovo zelená řasenka je řasenkou mého dětství, ale mám pocit, že právě mívala jiný kartáček.
    MaláMacanda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám doma od KIKO pouze jeden lak mimo tohodle nového (ještě růžový) a jsou vážně super a mají nádherné odstíny :) Jinak ano tuhle řasenku dělají ještě i s jiným (klasickým) kratáčkem :) tak si asi měla tu ...

      Vymazat
  14. S tou Great Lash to mám stejně, já se s ní prostě nenamaluju, aniž bych ji měla všude po obličeji.

    OdpovědětVymazat
  15. Jé ta vůně guess, tu musím sehnat :)) :D:D Jinak ty laky NARS jsou vážně úžasný!

    OdpovědětVymazat
  16. Z těch laků GS jsem si koupila všechny krom toho fialového. Jak ho tady ale teď vidím, tak začínám litovat :D A to jsem chtěla šetřit :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to by jsi tedy měla :D né vážně jak jsem psala výše ten fialový mě osobně se z ních zdá jako nejhezčí :))))

      Vymazat
  17. Jo ta Guess je pěkná vůně, mám i tu druhou variantu a laky od GS pro ty se konečně chystám dnes :))

    OdpovědětVymazat
  18. Ty laky jsou moc krásné, hlavně mintový.

    OdpovědětVymazat
  19. Na Maybelline Color Whisper s koukám už strašně dlouho a vždycky mě od nákupu něco odradí... Teď si pro ní ale fakt jdu!

    OdpovědětVymazat
  20. pořád se nemůžu rozhodnout pro nějaký odstín z nových color whisper :) Great Lash má opravdu prapodivný kartáček, ale četla jsem mnoho recenzí, kde si jí lidé chválí...

    OdpovědětVymazat
  21. Super recenze:-), jinak ta vůně od Guess opravdu skvěle voní:-).
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Ty dva laky od GS mám taky a jsou jednoduše báječné, miluju je! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...