|| || || || || || || 

25. listopadu 2013

... Michael Kors - Large Hamilton Saffiano Tote

... kdo sledujete můj instagram už jistě víte, že minulý pátek jsem si konečně jela pro tuhle černou krásku. Šetřila jsem na ní skoro celý rok a proto jsem byla velmi ráda, že se před měsícem u nás otevřel první kamenný butik MK a mohla jsem si jí koupit osobně. Od začátku jsem věděla, že vyberu určitě černou klasiku v saffiano kůži, která mi přijde vzhledově hezčí tím jak drží svůj tvar na rozdíl od té v klasické kůži, která s při nošení nehezky "deformuje". Je to ale samozřejmě otázku vkusu. Celkově mám pocit, že o téhle kabelce se v poslední době dost mluví. Tím, že je velmi populární hlavně u bloggerek bývá dost často zatracována jako takové "bloggerské klišé". Mě osobně spíš leze na nervy tohle hloupé škatulkování a nemám ráda řeči typu: Hezká, ale má jí už každá druhá, bla bla ... Prostě když se mi něco fakt líbí tak si to koupím a neřeším kdo to má a nemá, né??! Hlavně, že se to přeci líbí mě. Mě třeba osobně ani nějak nežere, když potkám někde ve městě/škole slečnu/ženu, která má na sobě stejný kousek oblečení nebo stejný doplněk jako já. Spíš naopak ráda se podívám jak to daná osoba zkombinovala ... ale dost řečí. Prostě z ní mám velkou radost a doufám, že mi bude dlooouho a dloooho sloužit a dělat radost :))))
Co vy a Hamiltonka? Nebo jaká je Vaše vysněná kabelka? :)
DSC_2503dsfsdf 
DSC_2508fggf DSC_2496ghfhhff 270e5b3c535a11e3b908129a84f01860_8
Lovely Things || FACEBOOK || TWITTER || ASK.FM || INSTAGRAM ||

45 komentářů:

  1. Jestli je to klišé, to bych vůbec neřešila. hlavní je, že se ti líbí :) Já mám do budoucna zálusk na Jet Set, ty mi přijdou takové elegantní a zároveň se hodí k ledasčemu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je užasná na kolik tě vyšla?
    No já asi na nic nikdy nenašetřím :D jsem hroznej maniak,ale zas na druhou stranu než já si něco koupím rozmýšlím někdy až moc :D
    Já si teď šetřím na hodinky a rozhoduji se snad značkou MK (ale ono se to zas asi změní)
    Přijde mi že MK není pro mě luxusní značka na tolik abych za ní dala tolik peněz ( myslím tím u nás v kamenných obchodech)
    Budu muset rozmejšlet :D
    Jinak já nesnáším když v mém okolí má někdo stejnou věc :)) ale je to asi hlavně o stylu jsem ráda odlišná od všech :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojí 9065,- jinak já se právě fakt zařekla, že do konce tohoto roku si jí pořídím a taky se tak stalo, že jsem fakt zbytečně neutrácela za hadry a tak různě :)
      Jinak se co týče těch hodinek mě se od MK jich líbí až až :D Určitě je to o stylu a hlavně o tom, že jedna stejná věc vypadá dle mého na každém člověku totálně jinak :)

      Vymazat
  3. Je nádherná:) jáá se taky na ní chystám šetřit tak uvidím:)

    OdpovědětVymazat
  4. já už jsem ti na ní názor psala, tak to nechci opakovat. já jsem celkově vysazená proti takovým těm "ohraným" typům (Hamiltonka, Birkinka, Antigona...) kabelek. nevím proč, asi jak je těch tvarů všude plno... třeba ale taková LV Speedy v hnědé kostce nebo klasická prošívaná Chanelka se mi líbí :D
    ať ti dobře slouží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě to přijde promiň jako klišé ospravedlňování,že jsi si jí prostě jako jedna z dalších v davu pořídila,kabelka je to pěkná,černá super klasika,že kašleš na to co si kod že Tobě se líbí...já nechápu že to co je tolik vídané se i přesto někomu může líbit,když jsem poprvé viděl neverfull GM v damieru líbila se mi na ženách,teď na ulicích ufff na blozích ufff brečel bych
      Ale splýváš v davu hodinky MK kabelka MK celkově v blogu nejsi inspirativní,nezlob se za upřímnost,já třeba když zvažoval první nekoženou tašku byla to canvas fendi...často nevidět, druhá cestovní keepall 55 v černé epi kůži také denně nevidět a poslední další už mi u muže přijde zbytečná je Nightingale large leather bag v černé a opět moc jich nevidět
      Každopádně radost Ti přeji vím jaká byla u mé tašky Givenchy
      A ještě jednou se nezlob za otevřený názor
      Prorsum

      Vymazat
    2. Natálje: ano vím co si o tom myslíš :) Jinak já zase LV, Chanel to jde úplně mimo mě.

      Vymazat
    3. Anonymní: To si asi špatně pochopil. Já se tady neospravedlňuji a nevím ani proč bych to jako dělala. Jen jsem vyjádřila svůj názor na to proč stále tolik lidí pozastavuje nad tím, že zrovna tuhle věc má tolik a tolik lidí. Že to někoho stále tak tankuje a rozčiluje. Vždyť to by si člověk nesměl koupit vůbec nic. Mě osobně třeba LV kabelky nic neříkají, ale pokud se někomu líbí a udělá mu radost proč ne. Každý ať si kupuje a inspiruje se kde chce přeci :) Jinak já tu nikde nepíšu, že jsem originální. Řídím se tím, že si kupuji to co se mě líbí. Nemusím slepě následovat všechny trendy, ale pokud se mi něco opravdu zalíbí někde nevím důvod proč se neinspirovat a nepořídit si danou věc taky.

      Vymazat
    4. Anonymní: Já bych zase brečet z té češtin... To denně moc nevidět... :D.

      Jinak kabelka je nádherná, taky jsem po ní dlouho toužila, s tou její "masovostí" je to pořád lepší, jak kabelky z H&M, které vidím na každém kroku, nebo nekvalitní kýčovité Guess. A navíc, ta kvalita! Myslím, že za tu cenu je to opravdu skvělá investice.

      Vymazat
  5. Je krásná a doufám, že ji uvidím u tebe třeba brzy naživo :), jinak souhlasím s tebou, taky mě leze na nervy, jak někdo řeší, co kde má, hlavní je, že se to líbí tobě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je krásná, a je to i moje vysněná kabelka :)
    A taky nemám ráda ty řeči, že to má každá druhá a bla bla bla....Já nevím, ale na ulicích teda denně nepotkávám stovky slečen s touhle kabelkou, maximálně jednou za čas. A to že ji má hodně blogerek je úplně jedno, vždyť kdo chodí každý den na kafe s ostatními blogerkami, aby to bylo vidět... :D
    Užívej si ji, a ať hezky slouží:)

    OdpovědětVymazat
  7. bože, tak ta je úžasná! můžu se zeptat, na kolik tě v kamenném obchodě vyšla? děkuji :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tééda, tolik jsem teď dala za notebook :D ale je tak krásná, že ač tak drahé kabelky v mém momentálně studentském stavu neuznávám.. asi bych dokázala změnit názor O:) :D

      Vymazat
  8. Je nádherná!!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. takže jsi další co snese pouze ochání nad tím jak jsi stádní
    A neuneseš názor psaný neútočnou a neafektovanou formou
    Tak pro mě další klišé v mazání
    Prorsum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na blogu žádné komentáře nikdy nemažu! Jen jsem tu nebyla a Tvůj komentář skočil do spamu takže až teď jsem ho dala zobrazit :)

      Vymazat
    2. Pak se tedy omlouvám já rozhraní blogspot nepoužívám,takže netuším,že pokud nejsi on ale off tak to padá do spamu
      Prorsum
      Ps:mě jde o to že ani na jedné z mých tašek(krom té fendi ta je klasika zucca takže tam efka vidí každý) nejde vidět aha to je Vuitton málokdo zná epi a Nightingale už nerozluští fakt nikdo možná jen fajnšmekr protože géčka v čtverci jsou jen na upevněních u handle uchycení a to mě bere
      Než aby někdo identifikoval tolik milovaný model Prada Parndorf,nebo Hamilton bez zámečku též Parndorf...myslím že i tomu hledisku lze rozumět

      Vymazat
  10. Byla tam jen jedna nebo víc ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli tam byla jen jedna černá v saffiano kůži :) Děkuju

      Vymazat
    2. Vystavenou tam jednu měli. Jinak ale ja ji měla rezervovanou a když jim přišla (pry jen 5kusu) mi říkala slečna, když mi volala tak nevím. Zkus si tam zavolat pokud nejsi z Prahy jako ja ať tam zbytečně nejedes :)

      Vymazat
  11. Ježiš, psát o nějaké stádnosti je uplně zcestné. Každému se líbí něco jiného a stejně když to sem napíšete, tak si to ta dotyčná slečna koupí a na nikoho brát ohled nebude. Proč taky, že!

    Je krásná, jako všechny od MK :)

    OdpovědětVymazat
  12. moc se mi líbí, je překrásná a určitě takové věci neodsuzuju. vždyť je to proboha jedno. Vždy si věci pořizuju, že se mi líbí a to by přeci mělo být u výběru to hlavní. No a co, že ji má třeba víc lidí (i když teda já ji na někom nějak moc neviděla). Je nádherná a těším se na outfity s ní!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  13. Like it!! Sama jsem si o prazdninach dovezla MK jet setku a je to proste TA kabelka, co mi vyhovuje a je mi jedno, co po otevreni MK na Chodove ji sem tam nekdo ma, proste se mi libi. A zase to neni tak casta taska jako guessky atp :)

    OdpovědětVymazat
  14. Kabelka je nádherná ..hned bych ji brala...abych ti pravdu řekla jsem z Plzně a na nikom jsem ji tady neviděla...a zase až takové malé město nejsme :D je užasná...ja jdu te´d do hodinek...:)

    OdpovědětVymazat
  15. tuhle kuzi mam moc rada! at se ti hezky nosi:)
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  16. božínku, je nádherná! Tak ať ti hlavně dobře slouží a nadělá hodně parády :)

    OdpovědětVymazat
  17. Podle me ji rozhodne kazdej mit nebude, urcite ne originalku - myslim ze malo holek za ni da plnou castku. LV kabelky taky vidis na kazdy druhy, ale podle me jen malo z nich ma opravdovej original. Takze tohle by me taky netrapilo, jak rikas - kdyz se ti libi, proc ne, a originalka ti vydrzi naveky. Ja jsem takova, ze si radsi za ty penize koupim vic veci, nez jednu drahou, chapu ale ze nekdo to ma jinak. T.

    OdpovědětVymazat
  18. No je prostě nádherný, i když jí je všude plno. Vůbec to nevadí :)

    EJNET

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, zrovna jsem narazila na tvuj blog a hlavne na tento clanek. Kabelka je nadherna, ja bych si rada poridila jeji mensi sestricku, hamilton saffiano satchel, tak jsem se chtela zeptat, jestli sis nahodou nevsimla, zda ji v Praze maji a na kolik by tam vysla... Dekuju moc, Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, ale až dnes jsem si všimla dotazu. Tak snad už sis kabelku také pořídila :)

      Vymazat
  20. krásna kabelka podobnú vlastním :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, můžu se s odstupem několika let zeptat, jak je kabelka na tom? Jako jestli se na ní nějak nepodepsal zub času :) Taky uvažuju u nákupu Michael Kors kabelky, ale když už za to dám takové peníze, tak mě zajímá, jestli to vydrží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nepodepsal :) Kabelka je totž stále jako nová a i mé další dvě od MK (Jet Set a Selma messenger) které jsem si koupila cca rok po Hamilton. Jen teda vlastně u Hamitlon je trochu problém ten zámek, který se při nošení pohybuje a trochu je to tam ošoupané... ale to je vidět poouze pokud se podívá člověk z blízka. Jinak je v perfektním stavu. A to ty kabelky nijak nešetřím a nosím do školy i nákup občas menší v nich a bez problémů. Žádné škrábance, uši jako nové :) No za sebe rozhodně doporučuji. Já jsem s těma svýma třema moc spokojená a nelituji koupě ani u jedné :) Jinak mám i dvě MK peněženky a to samé. Jsou v perfektním stavu :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...