|| || || || || || || 

7. listopadu 2013

... říjnové tipy :)

... pěkné odpoledne :) Dnes si dáme opět trochu kosmetiky, kterou jsem nově vyzkoušela minulý měsíc. 
DSC_2289_YMax 
MUA - Undressed (makeupacademy.cz 169,-)
Paletku této značky již jednu mám (viz tento článek). Opět musím zmínit, že co se týče stínů nejsem asi ten pravý člověk, který může něco více hodnotit. Upřímně je používám výjimečně a ani extra dobře se stíny pracovat neumím. Z mého pohledu, ale tato paletka stejně jako ta co už mám doma je perfektní. Naprosto mi vyhovuje. Krásné odstíny, nepráší a s bází vydrží opravdu celý den, tmavší odstíny jsou velmi dobře pigmentované (světlejší jsou na tom o trochu hůře) ale i tak hodnotím celkově velmi kladně. DSC_1738_YMax DSC_2378_YMaxMUA makeup Undress your skin - porcelain (makeupacademy.cz 219,-)
Můj první MUA make-up. Před vyzkoušením se přiznám, že jsem k němu byla docela skeptická a říkala jsem si, že za nic moc asi stát nebude. Ale po vyzkoušení jsem změnila názor. Mám nejsvětlejší odstín porcelain, který je v nabídce a sedí mi perfektně. Krytí bych označila jako střední s tím, že se dá více navrstvit, ALE dle mého poté na pleti už působí trochu nepřirozeně. Je více "vidět" (když ho třeba porovnám s asijskými BB krémy, které v současnosti používám nejvíce). Výdrž na mé mastné pleti s pudrem je více jak pů dne. Podle popisku by měl být prý, ale pro všechny typy pleti. 
Rimmel - Stay Matte 201 Classic beigne (DM cca 150,-)
Tenhle pěnový make-up mě zaujal hned na první pohled, protože dříve jsem používala výhradně pěnové make-upy než jsem přešla na BB krémy. Četla jsem na něj i velmi pozitivní ohlasy takže to byla jasná koupě. Odstín pokud se nepletu mám opět ten nejsvětlejší (ze začátku jsem měla pocit, že bych možná potřebovala i o trochu ještě světlejší) ale teď už mi to nepřijde a odstín mi sedí. 
Jak jsem psala pěnové make-upy a má mastná pleť jsou odjakživa kámoši takže tenhle není výjimka a sedí mi perfektně. Krásně pleť zmatní. Krytí opět velmi slušné a výdrž to samé. Nemám co bych mu vytkla a rozhodně tahle novinka stojí za vyzkoušení. 
DSC_2304_YMaxRimmel rtěnka - Pink Fame 210 (DM 40,-)
Tuhle rtěnku jsem objevila nedávno ve výprodejovém košíku v Rossmannu. Zaujala mě hned svým krásným růžovým obalem, příznivou cenou no a samozřejmě hlavně i korálovým odstínem. Rtěnka je krásně pigmentová, matná a tím pádem trošku vysušuje takže je lepší pod ní použít balzám. Výdrž má také slušnou. Celkově ji hodnotím jako velmi dobrý (výhodný) nákup :)
Bourjois - Color Boost (02 Fuchsia Libre) (asos.com cca 5 liber)
Již minulý měsíc jsem Vám ukazovala můj první Color Boost a říkala, že si pořídím asi i fuchsiový odstín. No a jako na potvoru na asos.com probíhala sleva na Boujois takže jsem prostě fakt "musela" :D Já tyhle barvící "tužky" teď miluju a CB od Bourjois můžu jen a jen doporučit.
DSC_2366_RGBMax DSC_2357_YMaxGabriella Salvete - Mistero Grey 04 (Rossmann cca 80,-)
OPI - Stay The Night (asos.com cca 6liber)
Pískové laky jsou teď opravdu všude a Gabriella Salvete má momentálně v nabídce i další krásné odstíny na které já né a né narazit. Mám už jich asi 5 a stále nekončím. Nejlepší efekt prostě. Naposledy jsem si pořídila tento šedo/stříbrný a pak černo/červený (připomíná mi české granáty) od OPI. 
Tyhle laky mi vážně moc vyhovují. Snadná, rychlá aplikace a asi se to nezdá, ale i celkem dobře jdou odlakovat (a že na to vůbec nevypadají). Co vy a pískové laky? Taky Vás taky berou? :)
DSC_2313_YMax DSC_1763_YMaxNa závěr dnešních tipů musím zmínit říjnový LADYBOX, který dle mého názoru je svým obsahem to nejlepší co na českém trhu v krabičce krásy zatím kdy bylo. Opravdu mi udělal velkou radost a vím, že vše 100pro využiji. Rtěnka v odstínu, který mi je jako šitý na míru, řasenka (těch není nikdy dost), šampon a kondicionér plný třpytek od L'oreal. No vážně jsem byla nadšená. Co říkáte vy? :)
DSC_2073_RGBMax
Lovely Things || FACEBOOK || TWITTER || ASK.FM || INSTAGRAM ||

23 komentářů:

  1. ten lak od OPI je naprosto dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnka od Rimmel vypadáá dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten OPI lak je naprosto úžasný, jinak bych opravila v případě Rimmel make-upu název, jelikož uvádíš v názvu odstín 201 Classic beigne, ale na fotech je 100 Ivory.Tak jen pro pořádek by to asi bylo lepší =) Jinak jsem se nechala také zlákat a koupila si ho, jen tedy v odstínu 200 Soft Beige. Každopádně pískový lak od GS nevlastním zatím ani jeden a musím říct, že mě celkem nechávají i chladnou, ale to bude asi i tou cenou.
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju :) Je to tím, že ten tmavší mám ve vzorečku a ležel mi na stole, když jsem psala tento článek.

      Vymazat
  4. ten makeup mám doma též a jsem s ním vážně hodně spokojená, jen by mohl být ještě o kapátko světlejší.
    jinak ta rtěnka od rimmel je bombová

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Ty laky jsou skělý, úplně jsem se do těch pískových zamilovala :-)

    Zvu tě na Giveaway, pokud máš zájem, mrkni se :-)
    http://ms-janik.blogspot.cz/2013/11/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Laky vypadají nádherně, jeden pískový mám doma a jsem s ním moc spokojená :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ty laky z kolekce STARS mě moc lákají, hlavně ty nové Lola a Lavender. Ale bojím se, že půjdou špatně odlakovat, nějak na to nemám nervy :D



    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ten lak bože :O nemám slov.
    Na ten make-up od Rimmelu se musím podívat :). Líbí se mi hlavně to balení.

    OdpovědětVymazat
  9. Božínku, teďka opravdu lituju, že nosím gelovky, protože ten lak od OPI je božskej! :)

    OdpovědětVymazat
  10. MUA paletka i make-up jsou super, hned bych je brala. A láká mě i ten make-up od Rimmelu, stejně jako rtěnka. A z Ladyboxu jsem měla taky ohromnou radost :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/spotrebovano-rijen-2013.html

    OdpovědětVymazat
  11. Ten lak OPI je úchvatný! A ten makeup od Rimmel možná taky skončí u mě doma, navíc mám doma kuponek, takže je jen za 100;)

    OdpovědětVymazat
  12. Paletku od MUA taky mám, krásné barvy a super vydrží :) Ten makeup od Rimmelu taky mám, ale přijde mi trošku hutnější, ale to nevadí, na večer super :) Jinak ten lak od OPI je moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  13. Bože ,všechno mě to tak láká! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Taky mám dvě paletky od MUA a jsem strašně spokojená. Já je ale zase používám skoro denně a nemůžu si je vynachválit :).

    A.

    OdpovědětVymazat
  15. Přesně tuhle MUA paletku mám a některé stíny už budou spotřebované:) Je fajn, ale určitě by to šlo i lépe.. A k pískáčům: líbí se mi v lahvičce, ale ten hrubý povrch na nechtech - tomu pořád na chuť nemůžu přijít. Takže těch pár co mám přelakovávám hodně top coatem. Zní to zbytečně si je pořizovat, ale když ony se tak krásně třpytí! Za mě, kdyby vyřešili povrch do hladka, byly by nejlepší (A Stars jsou super) :) Veronika

    OdpovědětVymazat
  16. Tuhle paletku si přeji k vánocům, i když jsem se nejdřív rozhodovala mezi undressed, heaven and earth, ale nakonec jsem zvolila undressed, protože mi připadá, že kdybych chtěla můžu s ní udělat i výraznější líčení - jednou bych chtěla zkusit kouřovky :)
    Co se týče pískových laků, tak barvou mě zaujal jen jeden a to 05 Raspberry, je to nádherná růžová barvička :))

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Tu rtěnku za 40 kaček bych brala hned a ten lak?PERFEKTNÍ

    OdpovědětVymazat
  18. Laky Gabriella Salvete jsou moje oblíbené! Stars miluju)

    OdpovědětVymazat
  19. já jsem zase četla, že ten nový Stay Matte make-up s mastnou pletí moc nekamarádí :( tak já nevím... Undressed mám také a je skvělá, za tu cenu fakt skvělá kvalita. vždycky jsem toužila po NAKED, ale tahle paletka mě z toho vyléčila :) neříkám, že NAKED není kvalitní, ale tahle kráska mi bohatě stačí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...