|| || || || || || || 

30. prosince 2013

... peněženka MK a jak jsem šla po slevách :)

V sobotu jsem se trochu neplánovaně vydala do Prahy a cíleně jsem zamířila na Chodov, protože jak jsem se tu minule zmiňovala za peníze co jsem našla pod stromečkem jsem si chtěla pořídit MK peněženku. Tu jsem si nakonec vybrala. Opět jsem zvolila černou klasiku (u mě se prostě nějakých barevných experimentů asi nikdy nedočkáte :D) Celkem mě překvapilo, že jsou v MK aktuálně slevy až 50%, ale bohužel na tuto peněženku co jsem si vybrala sleva nebyla a celkově už to bylo dost přebrané. Třeba příště se poštěstí :) Každopádně už ale s věcma MK končím (pokud mě tedy ještě něco hodně nezaujme) ale zatím už nic vyhlídnutého nemám. Od nového roku mám totiž v plánu šetřit na letní dovolenou. Máte nějaké předsevzetí do nového roku? Prošla jsem se po obchodech co je kde za slevy a upřímně jsem se pobavila v H&M v Palladium kde mají přesně tento náhrdelník (který já koupila před týdnem v Drážďanech za 1euro) u nás je ve slevě za 200,- no nekupte to, že?! :D Šla jsem po delší době i do LUSH se podívat na slevy a nějak já nevím ... asi jsem z toho už "vyrostala", ale tahle mánie mě už přešla a ve slevě jsem si tam nic nekoupila jen masku Mask of Magnaminty, kterou si kupuju jako už jediný produkt pravidelně. Zašla jsem také do ZARY, kde to osobně nemám vůbec u nás ráda, protože mi přijde předražená i ve slevách a celkově tam neumím nějak nakupovat. Daleko více mě vždy láka ZARA opět v Drážďanech kde mi slevy přijdou jako opravdu slevy. Pak jsem prošla ještě další obchody, ale nikde mě nic nezaujalo. Jen tedy v C&A jsem si koupila černo/červenou kostkovanou šálu ve slevě a poté si dala tu nejlepší horkou ostružinovou čokoládu v Costa Coffee a jela domů. Chystáte se na povánoční slevy? Nebo už máte nějaký hezký úlovek? :)

Lovely Things || FACEBOOK || TWITTER || ASK.FM || INSTAGRAM ||

49 komentářů:

  1. Mě letos ve slevách taky nic nezaujalo, ale možná je to proto, že většina věcí mi přijde jako hadr, který zlevní o 100, takže mě to nedonutí si to koupit ani po slevě. Ale pojedeme do Německa, tak snad tam to bude lepší :) Vlastně včera v Lush jsem si koupila s 50% slevou nejmenší variantu sprchového gelu Snow Fairy, abych pochopila, proč to všichni tak chválí... Uvidíme, každopádně se těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snow Fairy voní úžasně. Mám ten sprcháč také ráda, ale mám ještě trochu od loňských Vánoc a doma máme momentálně takovou zásobu kosmetiky právě z Drážďan, že další věci opravdu nepotřebujeme :)

      Vymazat
  2. Nádherná peňaženka! :) Na povianočné zľavy sa vôbec nechystám,..nejak ma to vôbec nikdy nelákalo, keď si predstavím tých všetkých pobláznených ľudí v obchodoch :P

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo je pravda, že v obchodech to teď zase vypadá úplně stejně jako při předvánočním šílenství :D

      Vymazat
  3. velmi pekna :)
    ja sa tiez chystam ist nieco pokupit, ale az po novom roku :) dufam, ze dovtedy este budu nieco pekne :D

    OdpovědětVymazat
  4. Peneženka je krásná, přesně takovou bych potřebovala! Můžu se optat, na kolik tě přišla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že tam stojí kolem 3400 :) btw po zvýšení kurzu stejné jako v zahraničí...

      Vymazat
  5. Je opravdu krásná a hned bych ji brala :)

    OdpovědětVymazat
  6. S tím H&M máš pravdu, že to, čemu u nás říkají slevy je směšnost.
    Rozhodně se chystám v lednu navštívit Drážďany a něco pokoupit a jsem především zvědavá na tu německou Zaru. Vůbec bych se nebránila nějakým barevným koktejlkám, protože mě čekají dva plesy. Chtěla jsem tam jet na nákupy už v adventu, ale když jsem od kamarádek slyšela, že tam byly od pokladen fronty až ke dveřím, tak jsem nakonec byla ráda, že jsem nejela.
    A co se týše předsevzetí, těch mám milion, takže na mém blogu o nich bude více než jeden článek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam byla v adventu 3x a z toho jednou tam bylo všude opravdu extrémně moc lidí. Jakože jich tam opravdu bývá hodně, ale tohle byl už masakr. Zara je tam dle mého opravdu super a ve slevě se dají najít hezké kousky za pěkné ceny. Snad tam tedy také ulovíš něco hezkého :)

      Vymazat
  7. Wow, ta peněženka je nádherná. Saffiano kůže prostě vypadá skvostně v jakémkoli provedení. Smím se zeptat, kolik stojí na tom Chodově?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, saffiano kůže se mi také hrozně líbí. Jinak stojí 3600,- a nějaké drobné :/

      Vymazat
  8. ta peněženka je krásná v hm mi přijde že nic nemají ani v těch slevách se toho moc nenajde myslím že lepší jsou ty Dráždany:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta peněženka je pefektní ! :O
    Jinak taky jsem si řekla, že v roce 2014 končím s útratama za oblečení a našetřím si an dovču k moři, aleupřímně si nejsem jistá, jestli to dokážu :D

    OdpovědětVymazat
  10. je moooc krásná a, stejně jako tobě, by mi šla s kabelkou O:-)
    no, já si strašně chtěla (a stále chci!) ve slevách něco koupit, ale kamkoliv jdu, nemůžu nic moc vlastně najít, začnu mít záchvat, že "ale já si si chci něco koupit, ale nevim cooooo!" a nakonec odcházím otrávená domů, protože mě to už nebaví... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím :))) Časem si jí také určitě pořídiš, ne?
      Jinak je to vážně tragédie v některých obchodech. Ono je lepší vůbec tam ani nechodit a má člověk klid :D

      Vymazat
  11. Inu já šla po slevách už v pátek a pořídila jsem si nějaké oblečení a knihy :)
    jinak moc hezká peněženka

    OdpovědětVymazat
  12. Penženka je krásná :) Když jsem se v červenci rozhodla, že chci kabelku MK, tak první věc, která mě napadla "hlavně ne černou" :D A jsem ráda, jak jsem nakonec vybrala. Mamce jsem kupovali 2 černé (jednu k narozeninám a jednu k svátku) a samozřejmě proti nim nic nemám! Jsou krásné! Ale já prostě musím mít vždycky něco extra :D A ještě se mi doecela líbí šedá :)
    Slevy jsem také letos v Čr vzdala a z celodenních nákupů si odnesla 2 knížky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha. Tak to já zase právě jak si chci něco koupit hned mi bliká v hlavě - vezmi to v černé!!! Celkově mi přijde, že jiné odstíny neumím nosit a ani se moc nechci pouštět do barevnějších kombinací :)

      Vymazat
  13. Peněženka je krásná, jen mi trochu začíná vadit jak teď najednou každý musí mít Korse. Dva roky zpátky po něm nikdo neštěknul, pak si Sabina koupila kabelku a teďka každá blogerka, která nemá hodinky, kabelku nebo minimálně peněženku tak je asi out. To není mířené na tebe, jen si myslím, že Kors za chvilku každému poleze krkem.... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Začínám mít stejný pocit :D Hlavně teď všude samá Hammiltonka :D

      Vymazat
    2. Ale když se holkám líbí, ať si koupí, co chtějí, to je nich :)

      Vymazat
    3. Určitě kdo nemá MK není out, ale je pravda, že ho je teď celkem všude moc na internetu. Leze krkem už určitě i teď, protože já čtu neustále samé: Jak MK kabelky má už každá druhá atd. Nevím přesně, která bloggerka to zapříčinila tuhle mánii, ale mě osobně se třeba Hamiltonka líbila na první pohled a myslím si ať si každý kupuje to co se mu líbí a chce :)

      Vymazat
  14. peněženka je hezká, jednoduchá. líbí se mi moc :) mám prakticky stejnou (stejný materiál i provedení), jen z Manga :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi líbí jak je jednoduchá. Jen si musím zvyknout na to, že je o trochu větší než má minulá :D

      Vymazat
  15. peněženka je nádherná a s těmi slevami souhlasím. někdy mě fakt rozesměje, co je v čr pokládáno za slevu. třeba v hmku mi většinou vadí i stav zlevněného zboží ( teď mluvím hlavně o kosmetice či doplňcích).. náušnice jsou rozkradené, kosmetika ušmudlaná.. jinak ve slevách jsem si koupila jen výbavu na lyže, kterou jsem nutně potřebovala a jinak šetřím. v létě chci cestovat po itálii, tak si na to musím našetřit:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně v tom H&M je to u šperků a kosmetiky někdy doslova fakt prasárna :/ fuj, vše opatlané, rozbité, bleee ... ani bych na to nesáhla natož za to dát peníze.

      Vymazat
  16. peněženka je krásná :) prosím, kolik stála v CA šála po slevě? dík :)

    OdpovědětVymazat
  17. hnus, jak se někomu muže líbitt taková obyčejná peněženka jak od Vietnamců :D přelepte MK a je to jak z popeláku :D Takže palec dolů

    OdpovědětVymazat
  18. Letos ve slevach fakt nic neni. Penezenka je krasna ale :)

    OdpovědětVymazat
  19. uuuaaa ta peněženka je krásná :)) já jsem byla v sobotu na obchůzce, ale podle mě žádné extra slevy nejsou a většinou všichni kecaj o původní ceně :D před Vánoci jsem si vyhlídla jedny šaty za 999,- a teď jsem je viděla prý s 50% slevou za 699,-. Akorát z nás dělají blbce :) takže jsem si koupila akorát jednu halenku, kterou jsem stejně chtěla :))

    OdpovědětVymazat
  20. Peněženka je nádherná, už jsem ji obdivovala na Insta :) Brzy budu muset do obchodu MK taky zajet :)

    OdpovědětVymazat
  21. Můžu se zeptat kolik peněženka stála? Taky bych si takovou podobnou chtěla pořídit, ale nevím no:) MK miluju, ted si budu kupovat Hemilton, je užasná:D:)

    OdpovědětVymazat
  22. je naozaj krásna :O ;)
    alexxieofficial.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  23. Peněženka je moc hezká, hlavně vnitřek má dobře udělaný. Mají u MK na Chodově i náramky a prstýnky? Pokud mají, nevšimla sis cen?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náramky mají určitě, ale prstýnky nevím a bohužel ceny také ne :(

      Vymazat
  24. nějak mě ty slevy u nás také nechávají chladnou... pořád za ty hadry chtějí bůhví jaké peníze a když je pak vidím naštosované na ramínkách, potrhané, špinavé - určitě ne. tou peněženkou mě trápíš :((( je nádherná, už o ní také nějaký ten pátek přemýšlím a váhám, zda do ní investovat či ne.

    OdpovědětVymazat
  25. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  26. Pěkná peněženka :-) . Hlavně, že v ní máš místo na věrnostní kartičky, to je pro mě při výběru nové peněženky nejdůležitější :-) . Taky mám černou, protože ta se hodí ke všemu. Sice je na ni všechno vidět, takže ji často myju, ale jsem s ní spokojená :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...