|| || || || || || || 

26. prosince 2013

... Vánoce 2013 :)

Přeji všem hezké odpoledne 2. svátku vánočního. Letos přináším opět pár random fotek z posledních tří svátečních dnů, které jste si doufám užili všichni v rodinné pohodě a ve zdraví stejně jako já :) Několik z Vás už mi psalo na e-mail i na ask.fm ať ukážu dárky, které jsem dostala. Já letos neměla žádné speciální přání. V listopadu jsem si nadělala již sama Hamilton kabelku, ale samozřejmě nějaké maličkosti i tak vždy potěší. Vždyť to znáte :) Takže jsem dostala od rodiny a přítele věci, které mi udělali velkou radost a moc jim děkuji. Některé věci jsem si koupila sama třeba v Drážďanech, kterých jsem si tento prosinec užila opravdu dost a jiné dárky bohužel teď už nemám po ruce a nestihla jsem je vyfotit. No a další věci mám ještě kdesi na cestě poštou a snad brzy dorazí (ukážu pak později na instagramu) Také mám v plánu vyrazit v lednu na slevy a jelikož jsem dostala od rodiny nějaké peníze a tak bych si ráda pořídila ke kabelce peněženku MK :) Co vy a letošní Vánoce? Co jste dostali hezkého? :)))

Košile značky ZALA, ano zaLa woman :D z aliexpress.com :) KIKO mělo v Drážďanech 30% slevu na vše. Takže jsem neodolala lakům a tvářence v nádherném odstínu (vypadá jako Orgasm od NARS), lak Lancome dárek od kamarádky a na vyzkoušení L'oreal make-upu už se také moc těším :) Sprcháč, který nádherně voní po malinách a maska od Lee Stafford u které se nemůžu dočkat až jí začnu používat :) Nakonec jsem usoudila, že La vie est belle na mě voní divně a proto jsem si vybrala radši jiný perfém od Lancome, který voní úžasně!
Nemůžu se dočkat!! :)
Truhlička od přítele na všechny "poklady", které jsem od něj dostala a ještě dostanu :)))))
Sluchátka a suprvá deka s rukávy k televizi :) Vínové kalhoty po kterých jsem toužila už dlouho a další dvě má milovaná pánská basic trička z H&M :)
Perfektně se hodí k popruhu k Hamiltonce :)

Lovely Things || FACEBOOK || TWITTER || ASK.FM || INSTAGRAM ||

22 komentářů:

  1. Teda, nádherný fotky. Moc se mi líbí dárky a co mě zaujalo je teda ten vánoční květník na okně! to je kouzelný, mám inspiraci na příští rok :D !

    OdpovědětVymazat
  2. No pěkné dárky jsi dostala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, tak ty chlebíčky bych si teď dala! A ty vánoční vosky, příští rok si je objednám s předstihem, musí navodit ještě lepší atmošku! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak :) navodí doma úžasnou amtosféru. Fakt doporočuju YC mají nádherné vůně, že nevím nikdy, kterou vybrat dříve :D

      Vymazat
  4. Je, tenhle parfém od Lancomu mi taky dal přítel k Vánocům, ale ten La vie est belle mám taky a miluju ho ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  5. krásné fotky, sice jsem přežraná, ale ty chlebíčky bych do sebe ještě nasoukala :D jo a na slevy vyrazím tento víkend s přítelem, určitě ale ještě pak po prázdninách v lednu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já teď snědla dva poslední a jsem taky pěkně přejedená :D hrůza! Už fakt končím s tím jídlem :) Já vyrazím nejdřív až tak v půlce ledna na slevy :)

      Vymazat
  6. Máš nějaké info, že by byly slevy v MK na Chodově? Já si tam chci koupit náramek k hodinkám, ale měli jich na výběr tak málo, takže i kdyby slevy byly, tak budu mít asi smůlu :)
    A super fotky, jedna hezčí než druhá :) Akorát ta košile ze Zary.. já jako milovnice Burberry tohle nerada vidím. Vím, že nemají na kostku patent, ale zrovna v tomhle provedení to ve mně evokuje nepříjemné pocity, že tak to být prostě nemá.. ale nepochybuji, že ti bude slušet!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene tu peněženku nepočítám, že koupím ve slevě. Ale kdyby byla nezlobila bych se samozřejmě :D Ano ta košile není ze Zary a právě mě pobavilo, že na ní byla cedulka "stejná" jako ze ZARY jen na ní bylo napsáno ZALA WOMAN a i cena v eurech tam byla :D velmi zvláštní. Objednávala jsem z aliexpress.com a přišla snad až za 2 měsíce (no prostě už jsem ani nedoufala a pomalu na ní zapomněla). Každopádně i mě taky překvapilo jak je podobná Burberry na fotce co jsem objednávala vypadala trochu jinak, ale nevadí. Líbí se mi a nosit jí určitě budu :)

      Vymazat
  7. Krásné dárečky jsi dostala, nejvíce se mi tedy líbí náhrdelník, přesně můj vkus :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viď také se mi moc líbí a to si představ, že jsem ho ulovila v Drážďanech v H&M ve slevě z 15eur na 1euro :D

      Vymazat
  8. Teď koukám, že to není ani Zara, ale Zala? Jsem z toho teda jelen :D to je fuk :))

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný dárečky mě zaujala ta panská trička basic ??? Nosíš je ty jak je kombinuješ k čemu a co je to za trička ??? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jestli mají nějaký přesný název asi ne, ale normálně v pánském H&M kde mají basic kousky tyhle jednobarevná trička najdeš jak s výstřihem do V (který mě osobně se líbí více) a nebo s klasicky kulatým. Mají je v plno barvách. Mě sedí jak XS tak S (nevidím mezi nima velký rozdíl) jinak cena 129,- a nebo 199,- (ty mají lepší materiál pevnější (víc bavny tuším v nich je) ale celkově oba typy jsou skvělé. Tady na blogu jsem je zatím nijak neukazovala, ale nosím je už nějaký měsíc a kvalitou jsou absolutně někde jinde než ty z dámského oddělení. Nevytahají se a perfektně drží. Mám je na sobě třeba tady http://web.stagram.com/p/551318723801380433_237708324 a tady http://www.flickr.com/photos/102977825@N07/10543559783/ :)

      Vymazat
    2. díky moc za odpověď vypadá to fakt moc dobře určitě to rychle omrknu....:) to je skvělěj tip.....:) díky moc...

      Vymazat
  10. Ty chlebíčky mě zaujaly ze všeho nejvíc :D ne vážně, ten modrý náhrdelník je dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  11. tak koukám, že jsi makeupu od lorealu neodolala :-) tak jsem zvědavá (já to asi zas nevydržím a načnu ho.. :D). jinak sakra, proč kiko nemělo slevu, když jsem tam byla já?
    no a ostatní fotky jsou super!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  12. Hneď by som brala boty, náhrdelník :) Krása :) Asi si poslúchala :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc krásné fotky a dárky. Ty sluchátka jsou bombový! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné vánoční fotky! u mě nakonec taky vyhrála Hamilton taška od MK :))

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. krásné Vánoce jste měli :) košile ZALA pobavila :D masku od Leeho miluju!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...