|| || || || || || || 

9. ledna 2014

... prosincové tipy :)

Hezký večer. Máme už sice nový rok, ale kosmetické tipy za ještě loňský měsíc tady nesmí chybět :)
KIKO - 103 Golden Peach tvářenka (KIKO ve slevě cca 5eur)
Při poslední vánoční návštěvě Drážďan jsem neměla v plánu jít vůbec do KIKO, ale kamarádka tam chtěla a tak já přeci nebudu čekat venku, když vidím ty plakáty 30% sleva na vše,že?! :D Takže jsem si nakonec odnesla tuhle krásnou tvářenku. Je podobná nebo vlastně skoro až stejná jako tvářenka Orgasm od NARS. V balení se to možná úplně nezdá, ale ve skutečnosti viz. fotka níže jsou dle mého fakt stejné. V určitém úhlu je takhle KIKO možná o maličkou kapičku červenější, ale to nic nemění na tom, že podobnější odstín slavnému Orgasm jsem ještě neviděla. Na tváři mi připadají úplně stejné. Co se týče kvality KIKO tvářenky, nepráší, je hezky pigmentová a výdrž je na jedničku! Jsem z ní velmi nadšená a za tu cenu jsem ráda, že jsem si jí koupila, protože momentálně nepoužívám žádnou jinou.
Balea - tělové mléko do sprchy (DM cca 2,60eur)
Měla jsem dříve dva vzorečky mléka do sprchy od Nivea a po použití mě bohužel pak celý večer hrozně svědila kůže. Tak jsem si říkala, že vyzkouším tohle nové a ještě levnější mléko od Balea. Co se týče vůně zdá se mi skoro stejná jako u zmíněné Niveii. Akorát s rozdílem, že po tomhle mléku mě kůže neštípe! Za což jsem tedy ráda. Mě osobně takhle aplikace ve sprše po umytí hrozně vyhovuje jelikož na pravidelné mazání "mimo sprchu" jsem docela lenoch. Hydratace není určitě nějaká zázračná, ale mě to stačí :)
Miss Sporty - Studio lash 3D Volumythic řasenka (Rossmann cca 70,-)
(omylem jsem řasenku zapomněla vyfotit společně s ostatními věcmi)
Řasenka je kosmetický kousek do které se podle mě až tak investovat nemusí a dávat za řasenku několik stovek mi přijde zbytečné. Proto když jsem viděla u France baby jak si pochvaluje tuto od Miss Sporty. Říkala jsem si, že za tu cenu jí vyzkouším. A musím napsat, že jsem fakt mile potěšená, protože je vážně skvělá. Řasenka má gumový kartáček, který mi naprosto vyhovuje. Dobře se s ní pracuje, neslepuje řasy a ani jsem si nevšimla nějakého opadávání. Řasy krásně natočí a odvede opravdu stejnou práci jako kterákoliv dražší řasenka.
 
p2 - antibakteriální gel na ruce (DM cca 2eura)
Pravidelně si kupuji tenhle gel na ruce od Carex, ale chtěla jsem nějakou změnu a tak jsem si v Drážďanech vybrala tento značky p2, která se u nás neprodává. Bohužel, ale s ním spokojená nejsem. Na můj vkus je dost řídký a jeho "vůně" je to silná až štiplavá.

Rimmel - báze pod makeup (DM cca 160,-)
Je celkem novinka na trhu a já jí dostala k cestování společně s make-up pěnovým (který jsem Vám už ukazovala) a řasenkou, kterou jsem zatím nevyzkoušela. Z báze jsem měla celkem radost a těšila se až jí vyzkouším. Má bílou barvu a konzistenci asi jako krém. Dobře se roztírá, nedělá hrudky a co se týče funkce tak make-up s ní je opravdu takový hezčí a vydrží i déle v lepším stavu. To jí vytknout opravdu nemůžu, ale bohužel jsem jí používala asi čtyři dny a na vánoční svátky mi tak "hezky" ucpala pory, že tolik černých teček jsem neměla už ani nepamatuji.

Maybelline - Baby lips, cherry me (DM 2,50eur)
Další produkt, který jsem si přivezla před Vánoci z Drážďan. V DM tam totiž mají pokud se nepletu na výběr ze 4 druhů asi určitě všem známý Baby lips balzámek. Já si vybrala červený odstín s názvem cherry me, který úžasně voní jako třešňové žvýkačky Hubba Bubba. Rtům dodá hezkou šťavnatou červenou barvu, nic výrazného takže ideální na denní nošení. Krásně rty hydratuje, je mastný, výdrž není úplně největší cca 2h, ale já mu to odpouštím a momentálně jsem přesně pro změnu z různých "chubby sticku" jen na Baby lips a už přemýšlím, který vyzkouším příště :)

p2 pískové laky SAND STYLE (DM cca 1,70eur/kus)
Jak už jsem tu několikrát zmiňovala mám momentálně hrozně ráda pískové laky a proto, když jsem viděla jak krásné odstíny má značka p2. Musela jsem si hned dva vybrat. Zvolila jsem zelený odstín 090 opulent, který mi připomíná barvu vánočního stromečku a pak červeno/růžový se zlatým odleskem, který je teda také nádherný. Balením mi velmi připomínají naše od GS a i celkově aplikací i kvalitou bych je k nim také přirovnala. Dobře se lakují a výdrž je velmi slušná!

H&M třpytky - Starstruck (H&M 3,50eur)
Krásné barevné třpytky, které jsem si koupila na "silvestrovné nehty" viz. dole poslední fotka s modrým KIKO lakem :) Je to klasický třpytkatý lak, který jde jak už to bývá velmi špatně odlakovat, ale jeho efekt je nádherný takže mu to odpouštím :D

... v kombinaci s OPI - Dulce de Leche

Lancome -165N (dárek ???)
Můj první Lancome lak od kamarádky k Vánocům. Je to krásná červená barva s kapkou růžové. Na nehtech je moc hezký. Dobře se s ním lakuje a nemám co mu vytknout.
KIKO modrý 830, průhledný 800 (KIKO ve slevě cca 1,30eur/kus)
Tahle nádherná výrazná modrá si mě získala hned na první pohled. Průhledný lak jsem si koupila jako top coat a funguje naprosto skvěle. Laky mají celkem širší štětečky, pracuje se s nimi velmi dobře + hrozně rychle schnou. 
Lovely Things || FACEBOOK || TWITTER || ASK.FM || INSTAGRAM ||

26 komentářů:

  1. ty laky jsou úžasné! a tvářenka je dokonalá, nádherná barva
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Laky od P2 jsou prostě boží, mám je moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Laky vypadají skvěle :)) Bázi chci vyzkoušet :) A Řasenku od Miss Sporty hlavně tu zelenou naprosto mi vyhovuje :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Laky P2 vypadají perfektně - já si na minulé návštěvě v Německu koupila zlatý ze stejné kolekce. Za tak nízkou cenu jsou opravdu skvělé!
    A Cherry Me Baby Lips mám taktéž a spokojenost největší! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tvářenka vypadá skvěle! :) A to mléko do sprchy už musím taky vyzkoušet, zatím jsem slyšela samé pozitivní ohlasy :) A ty laky, nádhera!
    Mimochodem, zdá se mi to, nebo jsi měla na ruce něco propiskou napsáno? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš velmi dobrý zrak ani já si nevšimla, že je to ještě trochu vidět. Ano, měla jsem tam tahák :D :D

      Vymazat
  6. Kruci, proč u nás není k sehnání Kiko, ty jejich laky jsou nádherné :(
    A btw. Máš nádherné fotky, takové ostré a tak vůbec kvalitní!


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě to mrzí :( Jinak děkuju. Začala jsem fotky nahrávat přes flickr.com a je to opravdu znát. Blogger mi je dříve vždy ošklivě rozostřil :/

      Vymazat
    2. Tak už vím, proč se mi rozmazávají fotky :( Pitomý blogger!

      Vymazat
  7. tu bázi mám také, tak uvidím uvidím. no a řasenku od Miss sporty chci také! jen rozmýšlím jestli žlutou nebo růžovou :D

    OdpovědětVymazat
  8. Hned zítra letím pro ten třpytkatý z H&M!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je opravdu krásný :) Já ho zahlédla, když jsem čekala u poklady frontu a hned mi padl do oka :)

      Vymazat
  9. Jééé na p2 laky jsem taky v Drážďanech čučela a vzala jsem si jenom jeden, nude, teď toho lituju... lak mi držel týden! :)) Chci víc :D

    OdpovědětVymazat
  10. Miss Sporty Volumythic je boží řasenka :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tu žlutou řasenku určitě omrknu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jéé Baby lis chci vyzkoušet ! :) Mě stejně moc dlouho balzámy na rtech nevydrží. A mám ráda , když to hezky voní. A ten třpytkatý lak od HM vypadá luxusně


    nicolexs.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. také jsem si z Drážďan dovezla pár ,,miláčků,,, nesměly chybět BabyLips, laky od P2 (to je taková moje klasika - bez nich domu nejedu) a nový makeupu a BB pudr od Lorealu :))

    OdpovědětVymazat
  14. Stále vidím ako ľudia ospevujú tu špirálu od Miss Sporty a tvrdia že im riasy nezlepuje, ale mne ich teda bohužiaľ zlepuje dosť :/ Je taká akoby príliš tekutá, naberie sa jej veľa a potom zlepuje. Ale tak za tú cenu to aspoň nie je taká katastrofa a dá sa vynosiť keď sa nesnažím vyzerať perfektne :D

    OdpovědětVymazat
  15. Rasenky Miss Sporty jsou moje nejoblibenejsi. Teda ty s klasickym kartackem, ty gumovy mi nevyhovujou, nedokazu si s nima nalicit obe oci stejne. Jednou jsem potrebovala nouzovou rasenku, k priteli na prespani, sahla jsem po nejlevnejsi Missce. No a spadla mi brada, lepsi rasenku jsem nemela. Neslepuje, drzi jak dlouho potrebujes, dobre se odlicuje. Za me rozhodne plus, mam MS kosmetiku rada.

    OdpovědětVymazat
  16. zrovna včera jsem si koupila to tělové mléko do sprchy, docela mile mě překvapilo :-) jen k němu ještě přidávám tělové mléko i po sprše a jelikož jsem taky lenoch, tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží :D

    OdpovědětVymazat
  17. Pískový laky jsou nádherný, ale asi mě přivede do hrobu to odlakovávání. A teď jsem četla u Moory, že když ho použila třikrát po sobě, tak si úplně odrovnala nehty, tak teda nevím no..

    www.zivotoc.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. koukám, že ta KIKO tvářenka je vyloženě dvojčátko Orgasmu :) také jsem na mazání hrozný lempl, takže tohle mléko do sprchy by mohla být super varianta, jak to obejít :D vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...