|| || || || || || || 

16. května 2014

... oblíbené aplikace/hry na mobilu/iPadu :)

Tenhle týden jsem měla ve škole zápočtový takže nebyl vůbec čas se ozvat. Jsem ráda, že je konečně víkend i když ty nejhorší týdny ve škole mám stále zatím před sebou. No ale nebudu si tím kazit víkend přeci :) Už po několikáté mi přišel dotaz zda někdy udělám článek o oblíbených aplikacích, které používám v telefonu nebo v tabletu. Dnes jsem pro Vás vše nafotila takže se do toho můžeme pustit. Nepoužívám určitě nic extra převratného a spoustu z toho budete znát, ale třeba ne a inspirujete se. Jak víte tak momentálně testuji LG G2 a pak vlastním Samsung S3 mini a Apple iPad 2. Aplikace mám většinou na všech zařízeních podobné, ale někde mám třeba nějakou navíc. Co se týče iPadu tak já nejsem moc typ, který hraje hry, ale mám jich tam přesto dost nainstalováno. Hlavně ze začátku, když jsem ho měla nový mě to celkem bavilo. Spíš pokud mi někdo nějakou doporučí. Stáhnu, hraju cca max týden a pak mě to přestane bavit :D Ale zpět k aplikacím, která ráda používám :) Jaká je Vaše oblíbená aplikace?

Začneme klasikou všech klasik a tím myslím Facebook. K němu myslím nemusím nic více dodávat. Všichni ho moc dobře známe. Nedávno jsem si stála Messenger což je vlastně taková doplňková aplikace právě k Facebooku na psaní zpráv a od té doby klasický FB už ani moc nezapínám, protože s Messengerem si bohatě vystačím. FB celkově v 90% využívám jen na psaní zpráv s přítelem a přáteli. Ask.fm aplikaci nepoužívám pravidelně, ale občas hlavně před spaním si ráda přečtu profil nějaké mé oblíbené bloggerky. Vlastně ani nikoho jiného než bloggerky tam nesleduji. Tribal Wars je teď za poslední cca 2 měsíce jediná hra, kterou hraju pravidelně. Nevím zda tuhle hru znáte, ale v češtině se to jmenuje Divoké kmeny a hraje se to normálně i na pc. Více info třeba -TADY- je to strategická středověká hra u které, ale nemusíte sedět celý den. Třeba 2x denně si tam zadáte pokyny na stavbu vesnice, utok vojáků aj. Navedl mě na to přítel a za pár dnů jsem té hře docela propadla. Kdyby to někoho zajímalo tak už jsem dobila 6 vesnic, hihi :D
Aviary na úpravu fotek. Používám hlavně v souvislosti s instagramem. Můžete zde fotky ostřit, rozmazávat, ořezávat, přidávat efekty, rámečky a mnoho dalšího. Aplikace je jednoduchá, snadná a rychlá. Pou virtuální tamagotchi asi také všichni znáte. Na zkrácení cesty vlakem, busem ideální záležitost. Překladač klasika, která mi v žádném zařízení nesmí chybět. Má slovní zásoba není u žádného jazyka tak velká a mít při sobě slovník se vždy hodí. Rossnann mám moc ráda a s touhle aplikací Vám tam neunikne žádná sleva. Máte tam i prodejny kde se nachází, otevirací dobu. Slevové akce aj. Milionář opět další hra při které se dozvíte i něco nového. PixWords další hra u které člověk musí přemýšlet. Jedná se o hlavolam se slovy, který je i v češtině. Photo Editor tohle je můj nejoblíbenější program na úpravu fotek. Upravuju přes něj skoro všechny fotky na instagram. Jednoduše si tam můžete upravit barvu, fotky, přidat text, oříznout jí a mnoho dalších super funkcí. Notebook byl už v LG G2 nainstalovaný a používám ho hlavně na zapisování nějakých úkolů co musím udělat nebo prostě jen když si chci něco někam poznamenat. OuickRemote další vychytávka, kterou jsem našla v již zmíněném LG G2. Jedná se o dálkový ovladač se kterým můžete ovládat klasicky TV, DVD přehrávač, plátno a dokonce jsem někde četla, že i klimatizaci. Já osobně s tím ovládám jen TV. Můžete ho zároveň používat na více zařízení stačí jen snadným postupem na který Vás aplikace sama navede spárovat a telefon pak sám už bude vědět a vše můžete ovládat pohodlně a jednoduše pomocí mobilu.
AntiVirus je bezplatná aplikace pro Android telefony proti virům a dokonce i krádeži přistroje. Tahle aplikace by dle mého neměla nikomu v telefonu chybět. Můžete si tam testovat výkon telefonu, kapacitu, teplotu nebo také to jaký je provozní stav. Po stáhnutí jiné aplikace se Vám AntiVirus dám spustí a udělá kontrolu zda nově stáhnuta aplikace je v pořádku a bezpečná pro Váš telefon. Pokud není doporučí Vám její odinstalování. AVG Cleaner doplňková aplikace pro zmíněný antivirus zde se můžete vyčistit telefon od zbytečných dat jako je historie aj.

MyDays aplikace výhradně pro ženy, které chtějí mít přehled o ženských "problémech". Zde si můžete vést menstruační kalendář. Aplikace dále vypočítává plodné dny, můžete si tam zapisovat pohlavní styk nastavovat upomínky a mnoho jiného. Printic o této aplikaci jsem dělala dokonce samostatný článek. Takže více viz. -TADY-. Twitter jedna z aplikací, která mě naprosto omrzela a víc jak rok jsem tam už nepřispěla nic nového. Moldiv super aplikace pokud chcete do jedné fotky vložit více fotek a udělat si tak třeba koláž na instagram. My Tom je velmi podobná aplikace jako Pou, ale jen tady se staráte o kočičku a mě osobně se její grafické zpracování líbí o hodně více než u Pou. Juice Cubes narazila jsem na ní nedávno a je suprová. Vyzkoušejte pokud neznáte :)

Teď se dostáváme k iPadu. Takže nějaké hry o kterých jsem mluvila v úvodu. Snake 97 hra, kterou určitě taky všichni znáte ze starých telefonů Nokia. Nebo pak mám ráda Farm Heroes nebo velmi populární Candy Crush.
Dále v iPadu na koláže mám PhotoCollage a z dalších her mě baví FN HD Free, Subway Surf, Hot Dog Bush, B.Bustle 2HD no a klasika jako Angry Birds nesmí chybět.

3 komentáře:

  1. mě spíš zaujalo tvoje galaxy pozadí :D přesně takové jsem hledala v Obchodě Play a nemohla jsem žádné takové pěkné najít :(

    OdpovědětVymazat
  2. 2048! Je to blbé, ještě jsem ani jednou nevyhrála, ale nemůžu přestat!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...