|| || || || || || || 

18. června 2014

... co je nového :)

Hezké odpoledne. Po týdnu jsem opět tady. Dnes s takovým menším přehledem fotek co mám za poslední max. měsíc v telefonu. Některé fotky znáte už klasicky z mého instagramu, ale pár jich ne :)

Jako první Vám chci ukázat mojí novou EQUA láhev z labeloo.cz. Pokud si pamatujete tak už jednu láhev od této značky vlastním nějaký ten pátek. Psala jsem o ní -TADY- a jednalo se o plastovou, kterou nejvíce využívám na mátový čaj, který si ráda nosím do školy. Protože do láhve můžete nalít i horké nápoje. Tato co vidíte dnes na fotce je zcela jiná. Jedná se o láhev, která je vyrobena ze speciálního skla tzv. borosilikátového, ano čtete správně opravdu je skleněná a je až neuvěřitelné jak lehká přitom je. Měla jsem z toho opravdu obavu, že skleněnou láhev do školy fakt tahat nebudu a budu z ní popíjet jen doma, ale opravdu láhev není nijak zvlášť těžší než kterákoliv láhev z plastu. Zase naopak to, ale neznamená, že je křehká a hned se Vám někde rozbije. Je sice pravda, že o zem jsem s ní nezkoušela fláknout, ale nějaký menší pád třeba na koberec by měla prý zvládnout bez problémů. Víčko je z nerezu a co mě se moc líbí je celkově její design, protože se hrozně dobře drží v ruce a díky silikonovému pásu v dolní části, láhev nikde neklouže po stole. Do láhve opět můžete nalít jak horké nápoje tak studené. Já si jí momentálně nejvíce oblíbila na čistou vodu do které si přidávám nejčastěji pomeranč nebo kombinaci limetky a máty. Zkoušela jsem i citron, ale ten díky kůře ve vodě dost hořkne, ale pokud kůru okrájíte a dáte ho jen trochu není to také špatné. Dále jsem zkoušela jahody, meloun ale to mi také moc nechutnalo. Nejlepší jsou rozhodně tyto dvě kombinace, které vidíte na fotce. A co se týče ještě láhve tak stojí 489,- a seženete jí na už zmíněném e-shopu labeloo.cz, kde můžete vybírat z více různých barev a druhů :)
V poslední době si také často dělám různé smoothie a mléčné koktejly. Naprosto miluju mléčný koktejl z jednoho banánu + jahod + jogurtového nápoje Jonáš a trochu selského mléka. Jedná se o mléčné výrobky z mlekozfarmy.cz. Pokud neznáte doporučuji se podívat, kde u Vás nejblíž jezdí "bučící" vůz a vyražte si pro nějakou mléčnou dobrotu. Já mléko nikdy nevyhledávala, ale od té doby co kupujeme tohle ho naprosto miluju. Doporučuju třeba ještě Radonáčka (něco jako Pribiňák), ale 100x lepší, nebo máslo, sýry a prostě všechno. Já tam už ochutnala skoro všechno a vždy jsem byla nadšená a spokojená :)
Venku je teď krásně a tak nesmí chybět ani trochu alkoholu. No i když já tvrdím, že cider je jen takový "džusík" :D Nejraději mám klasicky jablkový, ale nedávno jsem si koupila nový ostružinový a hruškový, který jsem také ještě neochutnala. A můžu říct, že jsou dobré všechny i když ten jablkovej je pro mě asi nej.  Nějak se nemohu rozhodnout :D Který je Váš oblíbený?
... a minulý víkend jsme byli s přítelem na pivovarských slavnostech. Dala jsem si oblíbené cuba libre, protože já normální pivo nepiju, ale nějakým ovocným nepohrdnu. To mi připomíná, že jsem měla včera to nové třešňové a bylo taky moc dobré :D 
Pár týdnu je teď u nás nově otevřená Boulevard Bageterie na kterou jsem se moc těšila. Takže se dá říct, že jsem tam momentálně pečená vařená :D jen čekám, kdy se přeměním v bagetu, haha :D ... Jinak zatím to u mě vyhrává brooklynská bageta a titul nejhnusnější má americká. Jaká je Vaše oblíbená? :)
Nedávno byla na slevomatu akce na frozen yogurt ve Funny Danny, který prodávají v Palladium. Já už tam okolo mlsně slídila hrozně dlouho, ale vždycky jsem si říkala, že je to drahé a prostě nedala jsem si. Až ta sleva mě přesvědčila takže za cca 69,- jsem měla poukaz na 200g jestli si to dobře pamatuju. Vybrala jsem si příchuť jahodovou a banánovou + jako topping borůvky a pár dalších věcí. Nemůžu říct, že by to bylo hnusný a nechutnalo mi to, ale já od toho asi čekala trochu víc. Jako jo dobrý, ale že bych si řekla wooow to je úžasný, příště si to dám klidně i za plnou cenu to fakt ne. Ještě zkusím frozen ochutnat jinde. Třeba v Drážďanech mě taky vždycky láká, tak uvidím třeba tam mi bude chutnat více :)
... no ale tohle je ta největší dobrota! Miluju oreo sušenky a když jsem viděla, že v Penny mají teď tuhle zmrzlinu musela jsem tam hned bežet a udělat si zásoby. U nás to teď prý mají také i v Tescu jsem někde četla :)
Minulý týden jsem si koupila pár drobnosti v drogerii. Příští měsíc jedem do Drážďan na velký nákup tak nakoupíme až tam, ale přece jen jsem tady u nás něčemu neodolala. Jak už jsem se zmiňovala značku Nivea mám teď moc ráda. Sáhla jsem po odličovači na oči, který jsem potřebovala a také jsem si koupila vůbec mojí první věc od značky Catrice. Jedná se o tzv. lak na rty v nádherné fuchsiové barvě a dále jsem sáhla po laku na nehty od Sally Hansen v krásném korálovém odstínu Coral Reef. Více Vám o produktech řeknu příští měsíc v kosmetických tipech ;)
Včera jsem byla po delší době v C&A a narazila jsem tam na tuhle super basic sukni za krásných 98,-. Co jsem koukala tak jí mají ještě v černé a tmavě modré. Takže pokud nějakou sháníte určitě mrkněte do C&A.
Dalších z věcí, které mám nové jsou tyhle nádherné sandály z martofchina.com. Byla to láska na prvním pohled a příště Vám je ukážu v outfit článku :)
A jelikož sandálků mám málo (ano opravdu mám z loňska jen jedny :D), které už letošní sezonu asi nezvládnou. Vyhlédla jsem si v Deichmannu tyhle klasicky černé. Nejdříve jsem si je byla jen zkusit a po víkendu jsem se pro ně vrátila :)
Bohužel, ale já jen netestuju lahve, nepiju cider, nejím a nenakupuju, ale musím se někdy i učit :D protože poslední zkoušku mám až 1.července, ale mám štěstí, že na mě přitom dohlíží má chlupatá čtyřnohá kámoška :))))) přeji Vám hezký zbytek dešního dne! ;)

Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

20 komentářů:

  1. Ta láhev vypadá skvěle! Sandálky z Deichmannu jsem si pořídila taky, ale tyto mi taky padly do oka, no možná se pro ně ještě vrátím :) Jinak se mi hrozně líbí ten odstín laku na nehty! Hodně štěstí u zkoušek ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva fotky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Bageterii taky zbožňuju, ty jejich patatas a domácí tatarka, mňam! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hele, mrazenejn jogurt me taky neoslovil .. Jako jogurtova zmrzlina s trochu divný posypem, proste nevim, proc bych za to mela davat takovy penize;)
    Mleko z farmy taky ne, resp mleko je dobry, i to maslo, ale zbytek takovej moc tvarohovej, treba radonacek byl vylozene zklamani, jak pribinak je krasne smetanovej, tohle bylo spis jako promichanejj tvaroh, docela kysely a s hrudkama

    Jo, a pritel je desne peknej!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak no. Za plnou cenu fakt ne. S tím Radoňáčkem máš pravdu je to spíš takový tvaroh, ale třeba Pribiňák nebo Bobík a tak já vůbec nemám ráda chuťově z obchodů, ale tenhle vanilkovej Radoňáček mi přijde skvělej no. Jo pěknej to on je :)))))))))

      Vymazat
  5. S přítelem vám to moc sluší :)
    Tuhle lahev mám v plastovém provedení, ale skleněnou bych teda nechtěla, měla bych strach že ji hned rozbiju a pořežu se :D
    A cider? Ten nepotřebuje slov! A hruška stále vede! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujeme :) No mě by docela zajímalo co vydrží, ale schválně to pokoušet co vydrží se mi až tak nechce :D Já měla hrušku poprvé a je fakt dobrá! Ale cider je prostě top jakýkoliv :D

      Vymazat
  6. tu lahev si jdu prohlídnout :D pořád po nějaké hezké pokukuju :))) jinak moc hezké fotky a sluší vám to!

    OdpovědětVymazat
  7. přítel je fešák :) a ty sandály červný se mi taky zdají fajné

    OdpovědětVymazat
  8. moc pěkné fotky, hned mám chut na jahody!:D

    OdpovědětVymazat
  9. O nějaké podobné láhvy přemýšlím dlouho, jelikož jsem docela nepoctivá co se pitného režimu týče :)

    Supr fotky a gratuluju k získání telefonu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta nová lahev je vážně skvělá . Už dlouho jsem si chtěla pořídit nějakou podobnou :)

    Můj blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  11. také ujíždím na smoothie a různých shacích :) léto je pro to jako stvořené! BB je závislost, já totálně ujíždím na těch jejich patatas - mňam! :D u mě vede švýcarská a bruselská, jsem prostě zatížená na sýry :)

    OdpovědětVymazat
  12. Láhev vypadá fantasticky, už jsem na ní koukala u Jíti na blogu a docela vážně uvažuji nad její koupí :). Smoothie milují v létě asi všichni! ♥ Neznám nic lepšího. Do té bageterie bych se taky ráda podívala a něco dobrého si tam koupila, jak zase pojedu s mamčou do Ostravy do Futura NK, tak si tam prostě musím zajít! :) Všichni si to šíleně vychvalují, tak jsem zvědavá, co to bude za zázrak :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...