|| || || || || || || 

26. srpna 2014

... bílé sako :)

Není to tak dlouho co jsem psala, že mám objednané bílé sako z martofchina.com. Z počátku jsem si vůbec nebyla jistá, zda ho budu vůbec nosit. Protože bílá barva a já nejsme zrovna kamarádky. Ukázalo se, že má obava byla naprosto zbytečná. Nosím ho teď totiž skoro neustále.. Ještě musím zmínit, že jsem i velmi překvapená jeho kvalitou. Za tu cenu jsem očekávala, že to bude nějaký slabý hadr, ale opak je pravdou. Na sobě tu mám také několik věcí, které jsem na blogu ještě neukazovala. Jsou to boty, které si původně objednala z asos.com má babička, ale jsou na ní moc úzké. Takže jsem se jich nakonec ujala já. Sama bych podobný typ bot asi nevyhledávala, ale nosím je teď celkem často a opět i u nich musím uznat, že jsou super. Klobouk mám také nový. Koupila jsem si ho asi 5 minut předtím než mě přítel vyfotil. Je z C&A (pánského) byl ve slevě za 30,- a navíc jak vidíte se mi k tomuhle outfitu perfektně hodil. Jasný osud :D No a také tu mám na sobě nové Ray Ban brýle, které jsem vám ukazovala v poslední článku a džíny z Adidas NEO, které jsem tady také ještě neuzkazovala na sobě.To je pro dnešek vše a já se jdu zase učit. Ano, i letos jsem si velmi "šikovně" nechala zkoušky i na srpen, aneb lempl lemplem zůstane :D 

Tričko - New Yorker
Kalhoty - Adidas NEO
Kabelka - Michael Kors
Boty - London Rebel
Brýle - Ray Ban
Klobouk - C&A

19 komentářů:

  1. Hezké :). Bílé sako hledám už dlouho, ale mají ho snad jen v těch čínských eshopech, a tam já zásadně nenakupuju. Jednou jsem si objednala košili, a přišel mi takový kus hadru, který byl vhodný maximálně na vytírání podlahy :D. A Ray Ban jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mas asi pravdu. Ja v obchodech nejak bila saka taky moc nevidim. Aha, no tak to chapu. Ja teda mam zatim asi stesti, ale vsechno co z podobnych e-shopu mam je stale hezke a nikdy mi zadny takovy hadr jak popisujes neprisel :)

      Vymazat
  2. Krásné sako, moc Ti to sluší a ty boty se mi hodně líbí :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Sako vypadá vážně skvěle :) jakou sis objednala velikost? a sedí?

    OdpovědětVymazat
  4. Ty botičky nemají chybu! A mas teda dost moderní babičku kdyz objednává z Asosu :D to by nezvládla ani moje mamka :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj .páni.to sako je krásný.zrovna nedávno jsme se spolu o tom bavily,můžu se jen zeptat zda ty rukávy jdouohnout až dolů nebo jsou 3/4? Jeansy jsem si taky zkoušela u AdidasNeo,ale měla jsem je velký :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, ano ja vim pamatuji si :) Jojo jsou 3/4, ale jen na jedne strane je to ohrnuti kousek prisite. Mozna by to slo i odstrihnout, ale nevim jak by to pak vypadalo no :)))

      Vymazat
    2. no stejně bych v něm už ted asi mrzla :( ale líbí se mi moc

      Vymazat
  6. tak to je mega super koupě! :D a moc se mi líbí botky :)

    OdpovědětVymazat
  7. To bílý sako je hodně super a ty jsi nejhezčí jak se směješ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. hezký outfit! :) opravdu skvělý kup :) Pokud ti to nebude vadit.. Ráda bych tě pozvala k sobě na blog na probíhající giveaway. :) Budu ráda, když se zúčastníš. :) Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  9. To sáčko ti náhodou moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, zvu tě na nový blog o tanci z názvem Twerk a průkopnicí tohoto tance Anet Antošové !!! Budeme rádi za nové čtenáře :) Krásný ještě doufám letní den :)

    http://indancebrno.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Opravdu povedený outfit, ale já mám docela respekt, co se objednávání oblečení týče. zkrátka si musím vždy všechno nejdřív osahat a vyzkoušet, než něco koupím. Stejně tak je to v kosmetice, kdy zase vše očichávám...:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...