|| || || || || || || 

29. října 2014

... podzimní random :)

Krásné odpoledne. Dnes jsem si připravila další velkou nálož fotek z mého mobilu :) Opět některé fotky znáte z mého instagramu, ale plno se jich tam neobjevilo.
... a nezapomeňte na stále probíhající GIVEAWAY o Rimmel novinky :)

Mamka jako každý rok vytvářela podzimní věnec na dveře. Já si minulý víkend koupila v IKEA pár drobnůstek, které se mi moc libí. Hlavně ty boží svíčky. V tomhle období doma pálíme jednou za druhou. Jinak nevíte někdo náhodou od kdy budou v IKEA prodávat nějaké trošku víc "vánočnější" vůně? :)

Nový "hrneček" momentálně poctivě testuji jelikož už mi pár dní není zrovna dobře :( Tyhle masové koule si v IKEA musím prostě vždycky dát :) Minulý víkend jsem na Černém Mostě nenavštívila jen IKEu, ale i Douglas. Tam jsem se zúčastnila make-up school se značkou Rouge Bunny Rouge. O celé akci budu psát již brzy samostatný článek :) Inglot bestsellery v podobě úžasného balzámu na rty v č.02. Voní nádherně po lesních plodech. Je velmi dobře mastný a rty perfektně hydratuje. Moc jsem si ho teď oblíbila. Jako druhá věc u mě v kosmetické sbírce je černá tužka na oči KHOL. Tužky na oči používám opravdu jen příležitostně. Tuto jsem už ale několikrát vyzkoušela a je opravdu dobrá! Barva je sytě černá, voděodolná, nerozmazává se a dobře se s ní pracuje. Pokud někdo z Vás ještě neví, tak Inglot má už kompletní e-shop ve kterém si můžete vybírat jejich produkty v klidu z pohodlní domova a při nákupuju nad 500,- je poštovné zdarma a zasílají i na Slovensko, kde poštovné je také zdarma, ale až od částky nad 2000,-. Pár dnů zpět jsem si ještě užívala, že venku nebyla až taková zima jako teď a pochutnávala jsem si na frozen yogurtu. Tohle léto jsem si ho vážně moc oblíbila a stále sleduju různé slevové portály, kde si nakupuji slevové kupony :) Nové náušničky od eppi.cz s červeným granátem jsem tady nedávno ukazovala v outfitu. Takže dnes ještě v krásně krabičce ve které jsem je dostala. Jsou vážně krásné a mám z nich velkou radost.
Velkou radost mi nedávno také udělal nový náhrdelník z e-shopu happinessboutique.com. Protože jak jsem tady už několikrát psala dříve jsem ujížděla na prstýncích, náramcích, ale dnes miluju velké náhrdelníky a tenhle je dle mého názoru naprosto nádherný a hodící se ke všemu :) ... a tak ho teď nosím skoro denně :D Díky instagramu jsem objevila tyhle vynikající raw ovocno-oříškové tyčinky, které teď hrozně ráda nosím na svačinu do školy. Nejvíce mi chutná meruňková a fíková. ... a v Lidlu jsem se nechala zlákat na novinku v jejich nabídce - sushi. Bohužel mi teda ale moc nechutnalo :( ... naopak v M&S jsem si pochutnala na tomhle výborném sendviči :) ... a také jsem si nedávno koupila v Julius Meinl tuhle určitě všem velmi dobře známou VOSS vodu, které je hlavně plný instagram. Jako neříkám, že mám doma málo lahví, ale takhle se mi prostě líbí a musela jsem jí mít. Lahev je z tvrdšího plastu a měli i skleněnou, ale ta byla už moc těžká. Dokonce jsem někde četla, že si jí někdo objednával i z netu a platil poštovné asi 130,- což mi přijde už opravdu ujeté. Zas taková senzace ta lahev není. Takže pokud jí někdo sháníte šup do Julius Meinl, protože jsem četla, že se má v Praze brzy zavírat. Je podzim a to znamená, že si to žádá častější "kafíčkování" i když teda já vlastně tuhle "činnost" provozuju po celý rok celkem vydatně :D Při poslední návštěvě jsem ochutnala v Costa Coffee jejich nové latte ze slaného karamelu a bylo naprosto boží. Určitě doporučuji tuhle novinky vyzkoušet :) Balzámů mám plno, ale EOS je ten který mi v mé sbírce chyběl. Takže mi udělalo velkou radost, když jsem ho dostala jako dárek od mé nejlepší kamarádky :) Boží cupcake (hlavně ten pistáciový) z kavasparou.cz :)
... a v září jsem si nemohli nechat s přítelem ujít vinobraní, protože burčák bych mohla pít celý rok :D ... "lifebarka" v akci ve škole :D ... latte z Tchibo, kde jsem momentálně stále častěji a častěji :D Také jsem ochutnala zajímavou novinku z McCafé. Pomerančové mocca pokud se nepletu. ... a už vážně poslední kafe :D V poslední době jsem si hrozně zamilovala mé nové boty z Deichmannu. Podobné jsem sháněla už hrozně dlouho a až letos jsem našla ty pravé :) ... nákupy v chlapeckém H&M :D ... jo i letos jsem si v září koupila ve slevě super džínové šortky v NY za 79,- :D příští léto jako když je najdu! :D ... a co bych teď mohla jíst denně, tak je avokádová pomazánka :) ... a taky rýži s kuřecím :) ... no a samozřejmě i tofu :D ... no a aby to nevypadalo jakože jím jen furt super zdravě (no i když ty kafe :D) a že fakt nejím! Tak něco z víkendové stravy u babičky :) Bramboráčky s kuřecí směsí. To miluju!! ... pizza z Globusu, kterou jsem tam neměla už asi sto let :D a to jsem jí tak milovala! ... a další velká dobrota u babičky. Borůvkový koláč! :))) Se začátkem nového semestru jsem si taky pořídila novou bobble lahev, protože tu starou mi mamka o prázdniny omylem vyhodila :D ... a konečně je opět období na mojí chlupatou vestu :) ... na skvělém křtu nového CD Chinaski v Hard Rock Cafe :) ... z víkendu s přítelem, kdy jsem po čase opět dělala domáci pizzu :) ... a samozřejmě i letos trénuju na můj oblíbený Halloween :D

22 komentářů:

  1. dokonalé fotky:O
    úžasné outfity a děkuji za typy k mlsání:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) jsem ráda, že jsem inspirovala a snad Ti budou ty dobroty co mám ráda já chutnat i tobě ;)

      Vymazat
  2. ten náhrdelník je prekrásny!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné fotky :) Přesně na tu červeno-černou košili z HM jsem si v pondělí zkoušela v sekáči, ale byla mi velká, jinak je krásná. Mmm, tolik vynikajích dobrůtek :). Ten náhrdelník i náušnice jsou nádherné. Sushi jsem v Lidlu viděla taky, ale mě nenalákali :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsi dobrá! Bohužel já se vždy na takové novinky hned nechám nalákat :D

      Vymazat
  4. Super random! Všechno to jídlo...<3

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, super fotky! Tu školu líčení ti teda závidím, ta značka je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  6. No to je nádhera,takových hezkých věcí,Inglot mám kousek na Chodově,ale pořád chodím obloukem. Mamince chválím věnec,babičce bramboráčky a koláč a tebe si vezmu na nákupy,máš krásný kousky :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty boty z Deichmanu jsem si kupovala loni, úplně stejné a hned se mi rozlepily a rozpadly :(

    OdpovědětVymazat
  8. Ty lahve jsou bozi! Bobble bottle uz mam nejakou dobu na Wishlistu. A tema kavama mi delas hrozny chute :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bobble lahev používám už několik let a nemůžu si jí vynachválit :)

      Vymazat
  9. Nadherne fotky
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. teda to je opravdová nálož fotek! A dostala jsem z nich neskutečnou chuť nějaký dobrý kafíčko :)

    OdpovědětVymazat
  11. jééé pizza z Globusu, mňam, také jsem si jí tam vždy dávala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si jí právě po hrozně dlouhé době zase z nostalgie dala :D

      Vymazat
  12. Podobné botky mám z loňska z CCC a prochodila jsem v nich snad celý podzim, problém je, že mám bot opravdu hodně, skladuji je přes sezony v krabicích a momentálně je nemůžu najít :D jinak to kafíčkování no mňam! musím si ještě aspoň jednou zajít na pumpkin spiced latte a už se těším na vánoční costu :) krásné fotky!

    fashionbeautyloverxy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo tak tenhle problém také moc dobře znám :D taky nikdy nemůžu najít ty které zrovna hledám :( Na Vánoce v Costa se také těším... hlavně na horkou čokoládu, která má být letos pomerančová jestli se nepletu :)

      Vymazat
  13. Svíčky z Ikei taky miluju:) A hrozně ti závidím ten křest Chinaski, já ještě nemám ani desku, čekám že ji dostanu k svátku takže si ji sama nekupuju ;D Ale podle ukázek je boží, ta dynamika hlavně u Láska&Hvězdy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Láska je také můj favorit oproti tomu jak zněla, když jí hráli nedopsanou na koncertech někdy před cca třemi lety, tak teď to aranžmá je vážně boží! Láska společně s Každý ráno jsou mé tipy na velké hity :) Jinak já mám ještě moc ráda Slovenská klín ...ta je taky dobrá a celkově to CD se jim hodně povedlo a moc mě baví :)

      Vymazat
  14. A já myslela že jsem jediná kdo nakupuje v klučičím H&M :D Jinak koláč teda excelentní !!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...