|| || || || || || || 

29. ledna 2015

... 30 Beauty Questions TAG :)

Žádný TAG tady už dlouho nebyl a tenhle beauty jsem viděla tento týden u Mii a Rendy a moc se mi zalíbil proto jsem si řekla, že ho také pro vás sepíšu. Přeji příjemné počtení :)

1. Vzpomínáš si na svůj první kosmetický produkt?
Zřejmě takový ten lesk s "kuličkou" to byl dřív velký hit. Vsadím se, že spousta z vás je taky milovala jako já. Jinak jsem tedy hodně "recyklovala" mamky malovátka. Pamatuji si, že jsem si často vzala její starou řasenku naplnila vodou a tvrdila jsem, že nikdy nebudu potřebovat novou, že mi stačí tahle naplněná vodu :D 
2. Specifikuj perfektní řasenku. Už jsi takovou objevila?
Perfektní řasenka nesmí nikdy slepovat řasy, musí být krásně rozčesané a měla by přidat i trochu na objemu. Tu svojí TOP jsem zatím asi ještě neobjevila. Používám pokaždé většinou jinou co různě dostanu a nebo která mě zaujme v obchodě (často i jen svým obalem) ale mám jich pár ke kterým, když nevím jakou vybrat se znovu vracím a vím, že budu spokojená (viz.fotka níže). Jinak momentálně bych ráda vyzkoušela řasenku od Benefit They're Real :)
3. Jaké krytí preferuješ u makeupu?
Jednoznačně střední, protože nemám ráda do očí bijící nánosy vrstvy make-upu, ale zase naopak úplně lehký make-up není také nic v čem bych se cítila dobře. Nejraději mám BB od Missha M Perfect Cover a Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation. 
4. Oblíbená high-end značka?
To bude asi MAC a Estée Lauder. Tyto dvě značky jsou mi velmi sympatické a se vším co od nich mám jsem moc spokojená.

5. Jakou kosmetickou značku jsi vždycky chtěla vyzkoušet, ale stále jsi se k ní nedostala?
Momentálně si na žádnou úplně nevzpomínám, kterou bych chtěla vyzkoušet a ještě od ní nic nemám. Ale napadají mě hned dvě značky od kterých mám doma maximálně dva produkty, ale ráda bych to časem změnila a rozšířila sbírku. Je to NARS a Benefit.

6. Oblíbená značka z drogerie?
Rimmel, Dermacol, Maybelline.
7. Nosíš umělé řasy?
Nenosím, ale moc ráda bych je někdy zkusila. Jen mám hrůzu z jejich aplikace. Takže se raději ani nepokouším. 
8. Je některý druh kosmetiky, bez kterého nevyjdeš ven z domova?
No pokud se chystám do školy nebo jdu někam do města třeba do obchodního centra, na kávu a tak celkově mezi lidi, tak nechodím bez líčidel. Necítila bych se mezi lidmi dobře. Ale pokud jdu třeba u nás ve městě na poštu, nákup potravin, tak se nelíčím vůbec a nedělá mi problém jít ven bez make-upu. Nelíčím se ani o víkendy pokud tedy opět nevyrážím někam mezi lidi.
9. Jakého produktu si nejvíce ceníš a opatruješ ho, jako mimino? /volně přeloženo/
Jeden takový produkt asi ani nemám, ale celkově miluju své "lepší" tvářenky :)

10. Jak často nakupuješ kosmetiku? Líbí se ti nakupovat makeup po jednom nebo jít na nákup jen jednou za čas a nakoupit produktů víc?
Tohle nějak neřeším. Když potřebuji něco dokoupit jdu a koupím si to. Nějaké cílené nákupy kosmetiky nedělám, ale celkově spíš asi nakupuji po jednom.
11. Máš "kosmetický rozpočet" nebo utrácíš, jak se ti zachce?
Nemám žádný rozpočet a docela si i myslím, že poslední dobou za kosmetiku nijak zvlášť neutrácím. Dost věci i dostanu takže nemám potřebu moc nakupovat. Momentálně spíš preferuji kvalitu nad kvantitou. Takže jednou za čas si udělám radost nějakým lepším produktem u kterého vím, že mi vydrží déle.
12. Používáš při nákupu kosmetiky kupóny, slevy a věrnostní karty? Ovlivňují tě různé akce k nákupu kosmetiky, kterou vlastně nepotřebuješ?
No to je jasné! :D Miluju slevy a mám plnou peněženku různých věrnostních kartiček do spousty obchodů/restaurací/kaváren. A akce mě samozřejmě často zláká....no koho ne, že? :)
13. Jaký typ kosmetiky asi nakupuješ nejčastěji?
To budou asi různá "patlátka" na rty a laky na nehty :)
14. Upřímně, existuje značka, kterou nemůžeš absolutně vystát?
Nejsou mi sympatické takové ty značky z "katalogů" Avon, Oriflame. 
15. Snažíš se vyhnout se určitým složkám ve složení (jako je olovo, sulfáty, parabeny,...)?
No upřímně já tomuhle nerozumím. Takže to nijak zvlášť neřeším......
16. Máš oblíbené místo, kde nakupuješ kosmetiku? 
Tak z klasických drogerií je to určitě DM a obzvlášť to v Německu. Když jsem už u toho Německa, tak miluji parfumerii/drogerii Müller, kde člověk sežene jak klasicky dostupné značky v drogeriích, tak i ty luxusní. Je to prostě ráj na zemi. Kdybych si měla vybrat jedno místo, kde budu nakupovat kosmetiku, tak by to bylo právě tady. Až na něj někde v zahraničí narazíte. Určitě se tam jděte podívat. A z těch u nás určitě Sephora, Manufaktura, Lush a nově otevřený Dermacol obchod v Palladium :)
17. Péče o pleť: Zkoušíš ráda nové značky a výrobky, nebo si ráda uchováváš svou rutinu?
Zkouším občas nové věci, ale nakonec se vždy vrátím k mé oblíbené zelené řadě od Bioderma.

18. Oblíbená "bath and body" značka?
Lush a Manufaktura.
19. Kdybys mohla od teď používat a nakupovat už jen jednu značku, jaká by to byla?
To je hrozně těžké, protože dle mého má každá značka své dobré věci, ale i propadáky. Z té vyšší cenové kategorie by to byl asi MAC a z té nižší Dermacol. 
20. Jaká značka má dle tvého názoru nejpovedenější obaly?
Mám ráda jednoduché/čisté obaly. Takže rozhodně MAC a NARS.
21. Jaká celebrita má vždy skvělý makeup?
Já moc celebrity nesleduji, ale když se řekne perfektní make-up vybaví se mi určitě první Kim Kardashian. Pak také moc ráda sleduji na FB youtuberku Carly Bybel a z českých asi Jitka Válková.
22. Na jakém e-shopu nejčastěji nakupuješ kosmetiku?
Dřív hodně na Strawberrynet.com, ale teď nějak moc nenakupuji kosmetiku na internetu, když zapřemýšlím.....možná občas něco ještě na asos.com a třeba laky na nehty objednávám z ebay.com. Jinak z žádných speciálních e-shopů neobjednávám pokud si dobře vzpomínám.
23. Pět tvých oblíbených youtube beauty gurus?
Tak pět jich dohromady vážně nedám, protože jich ani tolik neznám :D Já se přiznám, že mě moc tyhle beauty videa na YT neberou. Jak už jsem výše zmiňovala znám akorát Carly Bybel, ale tu sleduji jen na FB a instagramu. Její videa jsem nějaká viděla, ale pravidelně na ně nekoukám.
24. Máš ráda multifunkční produkty, jako stainy, lips and cheeks, shimmer bricks, atd.?
Nemám.
25. Jsi v nějaké fázi líčení nemotora?
Jednoznačně oční linky! :D
26. Používáš primer pod oční stíny?
Stíny moc často nepoužívám, ale když už ano, tak mám tyhle dvě báze :)
27. Kolik vlasových produktů použiješ během jednoho obyčejného dne?
Vlasy si upravuji jen večer. Takže si je umyji klasicky šamponem + kondicionér (nebo místo kondicionéru občas použiji masku na vlasy). Po umytí nastříkám do vlasů sprej od Aussie a poté nastříhám ještě sprej na ochranu vlasů proti teplu. Pak si je vyfoukám a občas ještě použiji do konečků suchý olej a to je vše. Ráno na vlasů už nic nedávám a večer celý postup opět zopakuji.
28. Co použiješ první - korektor nebo makeup?
Korektor
29. Zvažovala jsi někdy navštívit makeup kurz?
Ne, nijak zvlášť mě to neláká. Asi nejsem úplně takový beauty nadšenec jak by se možná mohlo zdát :D
30. Co na makeupu miluješ obecně?
Že si s ním připadám taková jistější. Cítím se prostě lépe a celkově mám pocit, že mi to sluší více než když žádný nemám. Což je asi logické a spousta z vás to má jistě stejně jako já. 
A jak to vidíte vy? Máme nějaké společné body? :)
(a nezapomeňte na stále probíhající GIVEAWAY o 6x Valentýnský Essence set. Soutěžit můžete až do konce tohoto měsíce!)
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

11 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle tag je super! Moc mě baví a spostu věcí máme společných :). Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  3. Jsme na tom nějak podobně. :) Jinak NARS je klasika, pro mě nejoblíbenější značka. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tag je super, přečetla jsem už všechny, na které jsem narazila a pořád mě hrozně baví. Udělám ho nejspíš také :). Ten lesk s kuličkou jsem měla taky :D byl to fakt hit, já ho myslím měla ještě z nějakého časopisu :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda :) mě také! Jojo to máš pravdu z časopisu jsem také nějaké měla :D

      Vymazat
  5. Fotky sú krásne aj článok je veľmi pekný. Úplne si ma dostala umelými riasami. Ja to mám také isté :D. Fakt sa bojím. Raz som sa ich rozhodla vyskúšať, no nedopadlo to dobre :DD.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :) No já přemýšlela, že na ples bych je teď možná zkusila....ale jako fakt asi nemám ani odvahu :D i když kdyby se to povedlo mohlo by to vypadat super no :) :D

      Vymazat
  6. zrovna dneska jsem tuhle tagovku taky sepisovala a fakt mě bavila - stejně jako u Tebe. o Kim jsem hodně přemýšlela, že ji zařadím, ale nakonec jsem se rozhodla úplně jinak :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...