|| || || || || || || 

4. srpna 2016

SOUTĚŽ: Vyhraj novinky od Dove + Rowenta fén na vlasy :)

Další měsíc je tady a ještě než publikuji kosmetické tipy za minuý měsíc, tak tu pro vás mám opět soutěž. Tentokrát je výhra zaměřená na vlasou péči, protože balíček, který můžete vidět níže na fotografiích obsahuje novinku na trhu od DOVE. Konkrétně řadu s názvem Advanced Hair Series Regenenerate Nourishment, která je určená pro namáhané vlasy. Sada obsahuje šampon, kondicionér, masku a olejové sérum. Navíc je balíček obohacen o tento krásný, výkoný, ale zároveň nejtišší fén od značky ROWENTA, který si automaticky nastaví správnou teplotu aby nedošlo k poškození vašich vlasů. Takže pokud chcete mít hezké a zdravé vlasy, tak se rozhodně musíte do této soutěže zapojit a třeba to zrovna vyjde ;)
NEWWW
A co musíte pro výhru udělat? Je to velmi jednoduché! :)

1) Do komentářů mi napsat svůj kontakt na sebe (e-mail).
2) Zároveň mi můžete napsat, jak pečujete o své vlasy a prozradit tipy na oblíbené produkty z vlasové péče :) Nebo třeba jestli už máte zkušenost s touto novinkou od Dove nebo fénem?

Soutěž končí 14. srpna v 23:50 a poté náhodně vylosuji jednu z vás za pomocí random.org.
Přeji hodně štěstí! ;)
DSC_1265_RGBMax DSC_1264_YMax DSC_1268_YMax
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

49 komentářů:

  1. Bezvadná soutěž. S Dove na vlasy zkušenost nemám a proto ráda vyzkouším.
    l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že moje vlasová péče není nic moc..:( Každopádně můj nejoblíbenější produkt je určitě sprej kondicionér od Aussie Miracle hair Insurance. minau2210@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. já se o ně snažím pečovat hodně, pravidelně používám masky, balzámy, vody a olejíčky a zkouším i přírodní kosmetiku :) peckovaveronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mookies@email.cz
    O vlasy se snažím pečovat tím, že používám pravidelně masku na vlasy a před vyfénováním používám ochranný sprej na vlasy. S Dove zatím zkušenost bohužel nemám, ale ráda vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je skvělá soutěž :). Vzhledem k tomu že žádný fén momentálně nemám, tak se ráda zapojím. Co se týče péče o vlasy, mám je hodně suché a docela zničené, tak ted používám šampon, kondicionér a masku s arganovým olejem. Nově jsem si oblíbila i produkty na vlasy od Lee Stafford, například ochranný sprej na vlasy či lak :). Zkoušela jsem i podobnou řadu od Dove a byla super. Nezbytností jsou pro mě suché olejíčky, které do vlasů dávám každý večer před spaním, jinak bych je měla jako slámu :D

    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. lindik1@gmail.com
    zkušenosti ani s jedním nemám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tělovou kosmetiku Dove miluju, ale z vlasové péče jsem zatím nic nevyzkoušela. Jinak mým svatým grálem ve vlasovce je olej na vlasy od Loreal Mythic oil.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. macu@seznam.cz
    Já používám akorát fén a lak na vlasy a občas vlasům dopřeju nějakou masku anebo zábal v kokosovém nebo ricinovém oleji.

    OdpovědětVymazat
  9. Ja pouzivam sampuky a tuhe kondicionery Lush a i kdyz se v nich teprve zacinam orientovat,tak musim rict,ze jsem nadsena a prijde mi,ze se mi vlasy tolik nenici. Snazim se taky nekulmovat tak casto a obcas dat masku z kokosoveho nebo olivoveho oleje. Chci je mit predevsim zdrave vypadajici,nez je porad pretezovat a nicit,jak jsem to delala spoustu let a podepsalo se to na nich. Dove vseobecne mam moc rada a rada vyzkousim i neco na vlasy :) Dana (Danulka.danca@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  10. S touto novinkou od Dove nemám zatím zkušenost ani z fénem proto by výhra potěšila :) Jinak o vlasy pečuji tak že používám šampon kondicionér a masku na vlasy teď zrovna Loréal pro fiber restore a můžu jen doporučit
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji,jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    No ráda používám profesionální řadu na vlasy od mé super kadeřnice Gábinky :-))

    OdpovědětVymazat
  12. vaculik.veronika@seznam.cz
    Na vlasy používám šampon Ducray, protože mám problémy se svědivou pokožkou hlavy a jako jediný mi pomáhá. Jinak samozřejmě kondicionér, olejíček a ochranu při fénování od značky Davines nebo Loreal Professionnel ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Jé, soutěž s výrobkama na vlasy, zkusím štěstí :). O vlasy pečuju ráda a žádný fén doma momentálně nemám, takže by se mi tento určitě hodil. Péče o moje vlasy se za poslední 2 roky hodně změnila, fakt si pořádně dopřávám při každém mytí oleje a masky a ještě různé regenerační spreje bez oplachování a na vlasech to jde znát, jsou krásný, lesklý :). Můj báječnej tip jsou taky vitamíny z DM, který mi konečně rozproudily růst mých vlasů a já jsem šťastná :)

    VeruKru@seznam.cz Krásný léto :)

    OdpovědětVymazat
  14. Klasika - vlasy myju šamponem (střídám několik, v poslední době mám ráda od Bione), potom masku (protože se myju vlasy 2x-3x týdně, používám masku místo kondicionéru). Klíčovým prvkem je určitě olejíček od CHI Silk Infusion, bez něho už bych si nedokázala představit péči o vlasy.
    luzzie.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj :) mám dlouhé barvené vlasy, které si žehlím, tudíž péče o ně mi dá zabrat. Vlasy si myji 3x týdně, používám šampon od Elseve na barvené vlasy, poté kondicionér a 2x týdně masku. Na vlhké vlasy nastříkám regenerační balzám ve spreji Total Repair 5. Před žehlením používám sprej od Baley.
    Kikina278@seznam.cz
    Zkušenost s těmito produkty zatím nemám, proto jsem se zapojila do této soutěže:)
    Hezký den!:)

    OdpovědětVymazat
  16. O vlasy se nijak zvlášť nestarám, používám jen šampón a objemovou péči + trošku fixace v lakovém přípravku, když je žehlím :-) littlesmitka@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ervulenka@seznam.cz
    Nemam zkušenost ani s jednim produktem

    OdpovědětVymazat
  18. 1) brazdova.p@seznam.cz
    2) Já jsem si oblíbila vlasovou kosmetiku Aussie, dokáže zkrotit i nepoddajné a krepaté vlasy. Mám suché konečky, takže po každém umytí používám vlasový olej. S novinkou od Dove ani s fénem zatím zkušenost nemám, ale ráda zkouším nové produkty.

    OdpovědětVymazat
  19. Momentalne pouzivam na vlasy masku s keratinom a sampon na suche a poskodene vlasy, moja momentalna vychytavka je olej na konceky z Avonu.
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dove jsem zkoušela před lety a moc jsme si nesedly, ale bez fénu od Rowenty si péči o vlasy představit nedovedu. Mám už druhý a tenhle vypadá krásně a nehlučně :)
      Evusak1@gmail.com

      Vymazat
  21. Ahoj, já mám dobrou zkušenost s tuhými přírodními šampony, špatná není také vlasová péče Lush.

    ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Úžasná soutěž :)
    Rozhodně se neobejdu bez balzámu, jinak bych vlasy nerozčesala. Vlasy už mám hodně dlouhé a nezvládají se sami vyživovat a mají tendence se třepit, takže jsem se naučila pravidelně používat různé olejíčky a spreje na konečky. Chci začít také používat nějaké vitamíny kvůli padání.
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. amy.morango@seznam.cz
    Nejradši mám přípravky od Garnier, ale ráda vyzkouším i něco nového :)

    OdpovědětVymazat
  24. Skvělá soutěž. :)
    Já určitě používám normálně šampon, kondicionér ale jelikož mám velmi se kudlící vlasy tak používám i olejíček pro lepší rozčesání a zpevnění vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  25. Šampony od Dove mám vyzkoušený, i když ne přímo tuhle řadu, ale vždycky jsem byla spokojená! :)
    Kudrnovarenata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Wau, tak ten fen je pecka, takovy by se mi urcite sikl😍 zkusenosti s Dove nemam, tak bych rada vyzkousela. A muj tip na pekne vlasy je Konsky sampon a kondicioner👍👍👍👍
    Gfc maria nadaska
    Marianadaska1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. 1) katkacileckova@gmail.com
    2) zkušenosti s těmito výrobky mám a spokojenost nikoliv. Ale to proto, že moje vlasy (vlnité, suché a tvrdé) potřebují absolutně jiné produkty. Nicméně to, že potřebují více starosti neznamná, že je to dražší, naopak jsem našla super produkty i v normálních produktech např: olejíček od ISANy pro poškozené vlasy. Moje vlnité vlasy dostanoui tvar, nekrapatí se, a když tam olejíčku dám požehnaně, pak se mi nezmastí, což se mi z ostatních stává. ISANA olejíček TOP.

    OdpovědětVymazat
  28. Báječná soutěž :)! Fén by se více než hodil a produkty od Dove mám velmi ráda, ale tuto novou řadu jsem ještě nezkusila. Ráda bych ji však vyzkoušela :).
    Mám dlouhé melírované vlasy po bedra, takže každodenní úprava je nezbytná. Používám šampon od Ducray, jelikož mě občas pozlobí přesušená pokožka hlavy - ten je výborný, doporučuji! Dále kombinuji klasický šampon s fialovým od značky Fanola (asi zatím nejlepší, který jsem vyzkoušela). Co se týče kondicionérů a masek, doteď jsem žádného favorita nenašla. Používala jsem Wellu z obchoďáků, měl 500 ml a bohužel už ho nevyrábějí. Takhle asi vše s mou péčí :).
    Mail: danielka.002@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Parádní soutěž! Já se o své vlasy starám jak nejvíc můžu,ale bohužel ani tak to na nich nejde znát. Příroda mě pěkně chtěla potrápit a nadělila mi něco neskutečného :D vlasy nemám ani rovné, ani vlnité. Spíš jeden pramen vlnitý, další zkrepatělý a další rovný :D Něco nositelného z toho vykouzlit je vážně boj, proto žehlička a fén jsou mými pravidelnými pomocníky a i proto jsem se rozhodla přihlásit do této GA :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Krásná soutěž, fén by se mi opravdu hodil! :) Já se o vlasy starám docela dost, používám na přeskáčku různé masky.. Nejraději mám žlutou od Loreal na zničené vlasy a černou gestil wonder. Šampony střídám úplně pořád, tyto od Dove jsem si také oblíbila. :) A úplně nejoblíbenějším produktem na vlasy je pro mě olejíček MYTHIC OIL, který ti vážně doporučuji! Musíš vyzkoušet. :)

    luckasumova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. sarka.fofonkova@seznam.cz

    S těmito produkty zkušenost nemám. Momentálně používám arganový olejíček na vlasy od Avonu, ale, bohužel, kromě vůně nezaznamenávám žádný jiný účinek.

    OdpovědětVymazat
  32. E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    S touto novinkou zatím zkušenost nemám:). Stále hledám nějaký fajn šampon:(

    OdpovědětVymazat
  33. slovakovairca95@seznam.cz
    S fénem zkušenost nemám, ale tento šampon od dove jsem měla a byl skvělý.

    OdpovědětVymazat
  34. No já je popravdě ted nějak zanedbávám. Tyhle přípravky jsem jeste nezkoušela. Šampony se snazím strídat, ted jsem si koupila masku na vlasy tak se ji snazím pouzivat zatím jsem ji vyzkoušela dvakrát a dobré, tak snad mi to vydrží :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com


    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  35. Ja jsem si v posledni dobe nejvic oblibila olejicek na vlasy Orofluido, krasne voni a hlavne mam po nem vazne krasny a jemny konecky:)))
    Simon.novotna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Nový fén by se mi opravdu hodil, ten co mám už je pěkně starý a přehřívá se. Na své vlasy používám hodně kosmetiku od Aussie, šampony střídám také se stříbrným šamponem od Shaumy. Místo kodicionéru používám nějakou masku. Buďto 3 minute miracle od Aussie nebo momentálně mi na vaně leží obrovská borůvková o Kallos. Po umytí vlasy přestříkám tekutým keratinem od Bione a do konečků vetřu olejíček. Olejíčky taky docela střídám, momentálně dodělávám Dove Pure Care dry oil.
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Momentalne na vlasy pouzivam specialni letni kosmetiku. To znamena sampon, bezoplachovy kondicioner, ktery sebou nosim na koupaliste nebo na plaz a olejicek do konecku, hooodne olejicku :D Davam ho pred i po sluneni a jeste po umyti vlasu do jiz suchych vlasu. V lete moje vlasy hodne trpi, mam je totiz zesvetlene, ale tato vyse zminena kombinace mi opravdu pomaha vlasy udrzet v dobrem stavu :) Uz se ale tesim na zari, kdy zajdu ke svemu kadernikovi, který me zbaví roztrepenych konecku a da mi novou barvu na vlasy :)
    S Dove vlasovou kosmetikou zkusenosti nemam, takze bych rada vyhrala a novy fen by se mi taky hodil. Ten muj stary uz dosluhuje a vubec nema takovy vychytany funkce jako tento, o ktery se soutezi.

    JanaRektorikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Musím se přiznat že péči o své vlasy občas flákám. Ale protože je mám dlouhé a celkem namáhané tak péči vyžadují. Co se týče šamponů, tak ty moc neřeším, vystačím si i s obyčejnou Beleou a když chci nějaký lepší tak sáhnu po Aussie. Balzám na vlasy musím použít vždy, jinak bych je nerozčesala. Oblíbila jsem si přírodní balzámy od Bione, myslím si že fakt vlasům pomáhají narozdíl od přípravků se samými silikony, které je jen "na oko" udělají hezčí. Masku používám od Kallosu z řady keratin, za tu cenu si ji nemůžu vynachválit. No, a mojím finálním přípravkem v péči je suchý olejíček od Dove, ten je můj nejoblíbenější a sedí mi asi ze všech nejvíc :)

    martina.steflova11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Momentalne pouzivam Assie sadu na lesk a olejcek striedam Biosilk a oranzovy Bumble and bumble. Dobre kombo. Spokojnejsia som vsak bola pri rakytnikovej sade od Natura Siberica a olejceku od Chi. :) Na masky stale zabudam, takze ich mam, ale plne :D/:(- Kalloos, Natura, Siberica. Spominam si, ze mi vhovoval aj olejcek na rostiepene konceky so zelenym vrchnacikom od Avon. Pouzivam tiez moju dlhorocnu konicku kulmu Remington, no nemam ju s cim porovnat. :) Zehlicku z Lidla od Britney Spears :D yuzijem, ked si spomeniem. :) Nedavno mi kamoska pozicala kulmofen a ten bol vyborny (znacku neviem), rychlo vyfukal mokre vlasy do sucha, zaroven aj vyrovnal a nezamotaval. :)
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj. Je to skvělá soutěž! S produkty značky Dove na vlasy nemám žádné zkušenosti, o to víc by mě jejich výhra potěšila. Snažím se, aby produkty na vlasy byly kvalitní a nezatěžovaly moje vlasy. Vlasy si suším fénem pokaždé, co si je umyji. Tudíž by mě takový fén potěšil. To, že si umí poradit teplotou vzduchu je super vychytávka! Na vlasy používám převážně kosmetiku z kadeřnictví od Lorealu nebo Kerastase. Avšak velmi účinným pomocníkem mi je kokosový olej. Ten moje suché konečky dovede ke kráse! Snad mi bude přát štěstí.
    Měj se hezky
    email: misa.machalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Super soutěž. :) Zkušenost zatím nemám. Používám olejíček na vlasy od L'oreal. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Fajn soutěž :)
    Nejvíce používám balzámy, jinak bych své vlasy ani nerozčesala :D
    va.lucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. já jsem si teď pořádila šampon od stop using water while using me a jsem s ním velmi spokojená, i když ta cena se mi příliš nelíbí. Na tuhle sadu od dove mám zálusk, slyšela jsem na ni jen samou chválu. MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. gabriela.miklosova@zoznam.sk
    Použvam rôzne oleje hlavne na poničené, suché končeky alebo práve odfarbené vlasy. A raz do týždňa masku na celé vlasy, ktorú tam nechávam hodinu. Úplne úžasné lesklé vlasy z toho sú! Tepelne upravujem málo, ale keď už, vždy použijem nejaký prípravok na pomoc ich zhydratovaniu. A nemôžem sa sťažovať! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Hmm, řadu Advanced Hair Series už dlouho plánuju vyzkoušet, ale zatím jsem se k tomu ještě nedostala. Dove obecně mě už kolikrát se svými produkty zklamal, tak snad tato řada bude lepší :)

    Personal Concepts

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...