|| || || || || || || 

6. října 2016

... červencové + sprnové + zářijové kosmetické tipy :)

Hezký den. Vzhledem k mé neaktivitě za poslední měsíce jsem bohužel nestihla sepsat kosmetické tipy za předešlé tři měsíce. Proto je tu tento článek ve kterém jsem to vše spojila a jedná se vlastně o takové kosmetické tipy za celé léto. Vyzkoušela jsem toho poměrně dost takže toho dnes bude více :)DSC_1372_YMax
Astor - Quick & Shine lak na nehty v odstínu 618 Blackberry Smoothie a 616 Dark Chocolate (drogerie 80,- )
Podzimní novinka od značky Astor v podobě tzv. "makronkových" laků. Inspirací k šesti novým odstínů byl právě tento sladký a oblíbený desert. Já jsem dostala tři odstíny. Světlý, který jsem zatím nevyzkoušela a pak tyto dva, které vidíte na fotografii. První v odstínů 618 se v lahvičce tváří jako starorůžová barva s kapkou hnědé. Jednoduše ideální odstín pro toto podzimní období. To stejné i u druhého laku v odstínu hořké čokolády, který v lahvičce působí jako tmavě hnědý, ale na nehtech spíš černý. S odstíny jsem tedy maximálně spokojená a co se týče toho, že výrobce uvádí zaschnutí do 45s, tak to se mi zdá přehnané, ale schne opravdu rychle. Cca do 5 minut. Štěček je takový akorát. Ani ne úzký, ale ani ne široký. Mě se s ním pracuje dobře. Výdrž je na mých nehtech cca 5 dnů. Což myslím je super. Rozhodně se v drogerii mrknu i po dalších odstínech.
DSC_1378_YMax Sally Hansen - Complete Salon Manicure laky na nehty s keratinem (drogerie 199,-)
Dále jsem vyzkoušela i další laky a to od značky Sally Hansen. Jedná se o inovované laky s unikátním obsahem keratinu, které zaručují pevnější nehty až o 64%. V průběhu léta jsem z této řady dostala asi celkem šest odstínů a tyto laky jsem používala opravdu vlastně skoro celé léto. Sally Hansen laky mám ráda už jen z důvodu jejich širokého štětečku se kterým jde aplikace jedna báseň. Co se týče výdrže, tak zde zase výrobce uvádí až 10 dní bez odlupování. Což u mě v testu tedy neprošlo. Výdrž je zde cca stejná jako u těch Astor. Zase nějakých těch 5 dní.
DSC_1307_YMax DSC_1309_YMax DSCN1355_YMax
Mimo jiné jsem si na aliexpress pořídila tuhle "super" vychytávku na lakování. Jenže, když mi to přišlo a já při lakování zjistila, že je to vlastně hrozně nepraktické, protože si s tím prostě nejdou nalakovat palce :D jelikož jak nahnete ruku, tak se Vám lak samozřejmě vylije... takže rozhodně nedoporučuji. 
DSC_1311_YMax
Astor - Perfect Stay Gel Color laky na nehty (drogerie 189,-)
Jak vidíte, tak laků jsem za poslední měsíce vyzkoušela opravdu hodně. Tyto poslední jsou opět od značky Astor a jedná se o gelové laky, které se aplikují ve dvou krocích (barevný lak + revoluční vrchní top coat), který gelovou vrstvu laků zatvrdí bez použití UV/LED lampy. Výrobce zde opět uvádí, že výdrž je až 14 dní. V tomto musím bohužel opět nesouhlasit a troufám si tvrdit, že neporušený a hezky vypadající lak na nehtech z drogerie dva týdny nevydrží určitě od žádné značky. To mi přijde opravdu nereálné. Ale pokud bych měla posoudit všechny výše uvedené laky, které jsem za poslední měsíce vyzkoušela, tak právě tyto gelové od Astor mě osobně vyhovují nejvíce. Moc se mi líbí výběr odstínů, široký štěteček se kterým se lak dobře aplikuje. Lesklé nehty po aplikaci top coatu a na závěr chválím i výdrž, která na mých nehtech je cca 7 dní v opravdu hezkém stavu. Takže za mne se tato řada laků Astor jednoznačně povedla. DSCN1362_YMax
Maybelline - Master Strobing stick rozjasňovač v odstínu 100 (drogerie 249,-)
Již delší dobu jsem chtěla rozjasňovač v tyčince. Měla jsem v plánu si pořídit Benefit, ale vzhledem k tomu, že zrovna rozjasňovač je zrovna produkt, který upřímně denně rozhodně nepoužívám. Většinou jen tehdy, když nepospíchám a mám na líčení více času. Což se většinou moc ráno, ale nestává. Proto se mi Benefit zdál na tento "rozmar", který bych ve finále stejně ani moc nepoužívala docela drahý. Takže když jsem uviděla tuto novinku od Maybelline v Rossmannu a ještě je všemu ve slevě, tak bylo rozhodnuto. Rozjasňovač je příjemně krémový, pigmentový a odstínově růžový což mi sedí. Aplikace je snadná a rychlá. Překvapivě i na mé mastné pleti vydrží prakticky celý den. Jako mínus však vidím to, že při aplikaci má tendenci rozmazávat make-up. Takže si to chce s ním trošku pohrát a opatrně aplikovat, ale je to jen o cviku.
DSCN1337_Xe847 DSCN1341_YMax DSCN1343_Xe847 DSCN1346_Xe847
L'oreal - Nude Magique BB Stick v odstínu Light to medium skin (drogerie cca 300,-)
Na řadu přichází další tyčinka a tentokrát je to BB stick od L'oreal. Úplně na rovinu se přiznám, že vlastně teď ani nevím proč jsem si tenhle BB koupila. Co se týče make-upu, tak já už roky používám asijký BB krém se kterým jsem spokojená na 200%, ale občas mám nějakou chuť vyzkoušet i něco nového a většinou to vždycky skončí špatně, protože mojí pleti v tomhle případě toho mnoho opravdu nesedí. Problém u tohoto BB je hlavně v tom, že mi nesedí svým odstínem. Je na mě celkem dost tmavý a až do oranžova. Je tedy pravda, že při důkladné aplikaci a zapracování si na pleti docela sedne a ten odstínový rozdíl není zase až tak špatný. No ale není to stejně úplně ono. Zároveň je dost mastný. Takže pro mojí pleti taky špatně. Jednoduše mi opravdu vůbec nesedí.
DSCN1367_YMax DSCN1369_YMax DSCN1371_YMax DSCN1373
Lirene - pleťová maska SKIN DETOX a FILLER & LIFTING (drogerie 35,-/ks)
Dostala jsem k vyzkoušení i tyto dvě nové masky značky Lirene. Vzhledem k typu mé pleti mi sedla ta první skin detox, která je vhodná i pro mastnou pleť. Jedná se o minerální masku, která by měla hloubkově čistit a stahovat rozšířené póry. Maska je na pleti velmi příjemná, pleť byla po umytí jemná  krásně vyčištěná a póry určitě nepatrně stáhla, ale jedná se samozřejmě o krátkodobý efekt. Druhá maska je rozdělená na dva kroky a je určená spíše pro suchou a vyzrálejší pleť. Takže nic pro mojí pleť. Tu jsem dala mamka a dle jejich slov byla spokojená. Takže pokud někde tyto masky uvidíte, tak určitě doporučuji k vyzkoušení, protože nejsou vůbec špatné.
DSCN1335_YMax
Rimmel - Wonder'full Wake Me Up Extreme Black řasenka (drogerie 229,-)
O této řasence už slyšelo určitě mnoho z Vás. Je to tzv. ta "okurkova", která opravdu voní jako okurka. Což mě osobně při aplikaci docela vadí. Ta vůně mi moc nesedí, ale to je spíš takový detail. Každopádně nápad super. Řasenka má kartáček ve tvaru přesýpacích hodin. Moc tyhle tvarované kartáčky nemám ráda, ale tenhle mi ve finále ani moc nevadí a aplikace s nim není vůbec špatná. Co se týče toho hlavního - funkce, tak řasenka dodá řasám objem a hezky je natočí a poměrně i prodlouží. Řasy vypadají opravdu hezky a přirozeně. Výdrž hodnotím také pozitivně jelikož jsem nezaznamenala žádné opadávání. Změnila bych jen ten tvar kartáčku + vůni a byla by perfektní.
DSC_1327_YMax DSC_1330_YMax
Dove - šampon a kondicionér Advanced Hair Series Regenerate Nourishment (drogerie 119,-/ks)
Jak si asi dobře pamatujete, tak o tuto řadu od Dove tu byla o prázdnin soutěž. Je to řada určená pro namáhané vlasy, které slibuje odstranění poškození vlasů a naopak jejich ozdravení, hloubkové posílení a lesk. Mě osobně šampon Dove obecně moc nevyhovují. Vyhovuje mi jen ta modrá řada. Tato novinka mi bohužel vlasy po umytí trochu mastní a mám spíš pocit, že jsou celkově zplihlé a nic moc. Takže pro mastné vlasy spíš nedoporučuji, ale pokud máte suché, tak Vám bude vyhovovat zřejmě více. Já jsem tyto výrobky po týdnu darovala dále.
DSC_1366_Xe847
Old Spice - roll on deodorant (drogerie ve slevě 30,-)
V drogerii TETA jsem před časem v regálu slev narazila na tento deodorant. Zaujal mě hlavně tím, že na něm byla sleva a původně než jsem si k němu přičichla jsem zamýšlela, že ho koupím pro přítele. Jenže jsem zjistila, že opravdu nádherně voní a překvapivě spíše jako nějaký pánský deodorant. Že se jedná o panský deodorant bych jinak opravdu nepoznala. Je to celkem dost sladká vůně. No jednoduše mi hrozně moc voní a tak jsem si ho vzala pro sebe. Nemám sice ráda tyhle kuličky, ale jinak nemám vůbec co mu vytknout. Je to jednoznačně nejlepší deodorant jaký jsem kdy měla. Příjemná vůně, nezanechává stopy na oblečení a proti pocení funguje na 100%. Rozhodně doporučuji se po něm někdy v drogerii podívat. Já si ho příště kupuji určitě znova. Jen zvolím tu tuhou variantu :)
DSC_1325_YMax
Rexona - Invisible Black + White (drogerie 80,-)
Dále jsem vyzkoušela i jeden antiperspirant a to tuto novinky od značky Rexona. Jedná se o tzv. stlačené antipespiranty, které má teď nově v nabídce právě Rexona a i Dove. Mají obsah 75ml takže jsou ideální na cestování a POZOR toto malé balení vám vydrží stejně dlouho jako to klasické o 150ml. Přiznám se, že jsem tomu moc nechtěla věřit. Ale tato malá Rexona mi vydržela při každodenním používání více jak měsíc. Nezanechává bílé ani žluté skvrny na oblečení a co se týče funkce, tak tu splňuje také na 100%. Jen můj osobní problém je v tom, že nemám spreje ráda. Ale pokud vy ano, tak určitě doporučuji vyzkoušet.
DSC_1370_YMax EOS - coconutmilk balzám na rty (drogerie 170,-)
Tyhle "vajíčka" mě hrozně baví a zároveň nebaví. Mám vždy takovou tendenci si koupit příchuť, kterou ještě nemám, ale ve výsledku mi tohle balení přijde prostě nepraktické. V tomhle případě jsem se nechala nalákat na mojí oblíbenou kokosovou vůni. Balzám voní opravdu příjemně po kokosu, ale já mám všeobecně s EOS balzám jeden problém. Po zakoupení mi prvních pár dnů ta vůně voní opravdu autenticky po čem by měla vonět. Jenže za pár dní mi přijde, že vlastně všechny ty vůní voní tak nějak stejně "sladce". Bavila jsem se o tom i s mamkou a ta mi to v podstatě taky potvrdila, že má takový "problém". Tak mi do komentářů můžete napsat jestli to máte třeba stejně :)
DSC_1318 DSC_1322
Rimmel - Exaggerate Full Colour lip liner (drogerie 90,-)
Pro konturky mám momentálně slabost, jak jsem tady poslední měsíce již zmiňovala. Osobně, ale nemám ráda tyhle vysouvací. Mám raději klasickou, která se musí ořezávat. Konturky jsou velmi dobře pigmentované, ale na můj vkus až moc měkké. Jelikož mám ráda je používat jen samostatně na rty bez rtěnky, tak výdrž mi u této řady nepřijde v porovnání s jinými značkami nic moc.
DSC_1354_Xe847 DSC_1355_Xe847 Rimmel - Lasting Finish by Kate 15th Anniversary (drogerie 150,-)
Rtěnky v krásném rose gold balení, které byly na trh uvedeny v rámci výročí 15 let spolupráce s topmodelkou Kate Moss. Mimo balení oceňuji i velmi příjemnou vůni, která byla ale mohla někomu vadit. Odstínově je to kolekce obsahující nude a červené odstíny. Já nude barvy nemám ráda, protože v takových odstínech vypadám vždy divně. Naopak klasická červená není také zrovna odstín ve kterém bych se cítila dobře. Proto Vás asi nepřekvapí, že mi nejvíce sedí odstín 53 RETRO RED. Je to nádherný vínový odstín, který se úplně hodí do tohoto podzimního období. Všechny tři rtěnky z této kolekce jsou krásně pigmentované a krémové. Na rtech vypadají opravdu moc hezky, nevysušují a naopak spíše příjemně hydratují :)
  DSC_1333_Xe847 DSC_1339_Xe847 DSC_1346_YMax

8 komentářů:

  1. Co se mi tak zalíbilo jsou jen rtěnky Rimmel :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Rozjasňovač Maybelline si chci kupit, stejně jako jednu z této edice Rimmle rtěnek a na cestování nebo do kabelky se bude hodit nová Rexona:-) Jinak, některé odstíny laků jsou jedním slovem nádherné:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluju všechny články s kosmetickýma novinkama :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak od Rimmel bych brala naprosto vše, to je jasné! Pak mě zaujaly laky od SH!

    OdpovědětVymazat
  5. ja som teda riasenku skúšala..ale mne sa akosi nepáči..tá vôňa mi ani tak neprekáža ako tá konzistencia tej riasenky..strašne "mokrá" mi prišla :/ ..a inak úplne si mi vnútila nápad na kúpu toho "stojančeka" na laky. už minula som ho obzerala,ale odolala som..ale teraz si ma teda úplne navnadila :D

    OdpovědětVymazat
  6. hot bikini This is a very good post. Just wonderful. Nice one foto artis

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...