|| || || || || || || 

13. října 2016

SOUTĚŽ: Vyhraj deodoranty Borotalco :)

Hezké odpoledne. Dnes jsem si pro Vás připravila soutěž ve spolupráci se značkou Borotalco. Jelikož deodoranty se neztratí u nikoho z nás a jejich zásoba není nikdy na škodu, tak proto tipuji, že se Vám tato soutěž bude určitě líbit. Jak asi víte značka Borotalco je na našem trhu již nějaký pátek, ale teď přišla s novinkou Pure, která je dostupná ve variantě spreje (150 ml) a kuličkového deodorantu (50ml). Řada Borotalco Pure je unikátní v tom, že neobsahuje hliníkové soli a slibuje až 48h ochranu před pocením. Já sama jsem již tuto řadu testovala byla jsem moc spokojená. Zejména se sprejem, protože jak jsem tu již několikrát zmiňovala kuličkové varianty deodorantů nemám ráda. Na můj vkus má řada Pure dosti výraznou vůni. Ocenila bych jemnější a sladší vůni, ale to je jen takový detail. Co se týče funkce, tak nezanechává bílé mapy na oblečení a podpaží opravdu udrží suché celý den. Vuně během dne slábne a není pak už nijak výrazná, ale zároveň je podpaží až do večera stále suché a voňavé. Takže pokud i vy máte zájem tuto řadu vyzkoušet, tak teď máte možnost. Výherkyně budou totiž dvě :)
DSC_1320_YMax
Pravidla soutěže:
1) Stačí do komentářů napsat svůj kontakt na sebe (e-mail)
2) Napsat mi jestli máte s deodoranty Borotalco nějakou zkušenost? Pokud ne, tak mi napište jaký je Váš oblíbený deodorant? A třeba jestli jako já máte raději tuhé deodoranty nebo zase naopak kuličky/spreje? :)

Soutěž končí 23. října v 23:50 a poté náhodně vylosuji dvě z vás za pomocí random.org a kontaktuji.
Každá výherkyně obdrží jeden Borotalco Pure sprej (150ml) a jeden Borotalco Pure kuličkový deodorant (50ml)!
Přeji hodně štěstí všem ;)
DSC_1323_YMax DSC_1324_YMax
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

31 komentářů:

  1. Výhra by mě potěšila určitě, protože jsem zrovna dopotřebovala mini verzi Borotalco, zrovna ji ukazuju i ve spotřebovánu dnes na blogu. Byla jsem hodně spokojená, hezky pudrově voněla a navíc jsem vůni ze sebe cítila po celý den, takže velké balení bych uvítala určitě :). Dříve jsem používala výhradě tuhé antiperspiranty a přes léto jsem zase začala používat spreje, takže určitě používám oba druhy :)
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. GFC Miška
    Já tuhle značku ještě nezkoušela. Moje oblíbená značka deodorantů je Dove a samozrejmě preferuji tuhé deodoranty. :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Borotalco už jsem zkoušela je mi sympatické, že je možné si vybrat i varianty bez hliníku. Upřednostňuji tuhé antiperspiranty, přijde mi, že spreje rychleji mizí.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super soutěž :) Borotalco deodoranty jsem měla možnost již vyzkoušet, ale jen tu základní řadu. Byla jsem s ní velmi spokojená a proto bych ráda vyzkoušela i tuto bez obsahu hliníku :) Mám ráda kuličkové deodoranty.

    můj email: misa.machalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Borotalco jsem zatím nevyzkoušela ale už se na něho delší dobu chystám :)Jinak nejraději používám sprejové deodoranty teď zrovna můj oblíbený je Rexona
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ervulenka@seznam.cz
    Znacku neznam. Nejraději pouzivam Rexonu ve spreji.

    OdpovědětVymazat
  7. S touhle značkou zatím zkušenosti nemám, nejradši mám tuhou Rexonu Maximum protection :)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Se značkou Borotalco nemám žádnou zkušenost, ale slyšela jsem na ní spoustu chvály, tak jí možná vyzkouším. Preferuji spíše spreje, nejradši mám asi Rexona - Maximum Protection.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě jsem zapomněla e-mail: slancova.m@seznam.cz

      Vymazat
  9. S Borotalco zkušenost nemám, ale četla jsem celkem pozitivní recenze :) Můj oblíbený deo sprej je jakákoliv Rexona nebo Dove, záleží na jakou vůni mám zrovna náladu. Jsou spolehlivé.
    amyle@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. S deodoranty Borotalco žádnou zkušenost nemám, ale jejich sprcháč je fajn. Jako deodorant používám krystal. evusak1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Nelarichterova@gmail.com
    Deodorant Borotalco znám, ale ještě jsem nevyzkoušela. Jako deodorant používám Rexonu nebo Dove ve spreji. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Borotalco neznám, preferuji spíše spreje, Dove je můj oblíbenec, i když to složení...petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. janca.holikova@seznam.cz
    Borotalco deodoranty jsem ještě nezkoušela, mezi mé oblíbence patří Dove nebo Rexona :)

    OdpovědětVymazat
  14. Miluju BOROTALCO, objevila jsem ho náhodou asi před rokem a půl a od té doby nepouživám jiný. Dříve jsem používala tuhý, ale u Borotalca jsem spokijena se všema variantama. Vydrží voní a neomrzí. Momentálně jsem propadla černé variantě. A co na něm obdivuji nejvic, že je unisexový ;-) , takže, když se jede na dovču, tak stačí jeden ve spreji pro mě i pro něj a to samé je i s mýdlem. Zkrátka je boží ♡.
    lenboda@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. macu@seznam.cz
    Mám ten druhý a je super, já hlavně koukám na to, aby to nemělo ty hliníkové soli, což tahle značka splňuje. Za mě by mohla být krapítek menší parfemace, ale i tak super.

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím....borotalco znám, měla jsem již zelenou řadu a byl opravdu dobrý a moc krásně voněl. Tuto bílou řadu jsem ještě nezkoušela. V oblibě mám více spreje.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Te-ri-nka@seznam.cz
    Zkušenost nemám, ale ráda bych vyzkoušela:). Používám deodoranty od Avonu, voní mi:) tuhý mám od Rexony, byl by super, kdyby nedělal fleky :(

    OdpovědětVymazat
  18. s Borotalcom zatial skusenost nemam, ale vcelku ma z blogov zaujal. Oblubeny antipespirant je dove invisible dry, nezanechava svrny, nesmrdim a nedrazdi moje citlive podpazusie. A jednoznacne preferujem spreje, aj ked ma mrzi, ze su vcelku neekologicke :)
    vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. 1)sobmar@seznam.cz
    2)s Borotalcem zkušenosti nemám, ale četla jsem o něm kladné recenze, tak bych ráda vyzkoušela
    3)Máme doma tuhé deodoranty i spreje a mnohem častěji požíváme spreje

    OdpovědětVymazat
  20. Se značkou Borotalco zkušenost zatím nemám. Mám ráda nejvíce asi antiperspitanty Dove. ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. S Borotalcem jsem se už setkala při dovolené v Itálii v době, kdy u nás ještě nebyly produkty této značky tak rozšířené. Značka je mi jako taková velice sympatická, zbožňuju hlavně velmi příjemnou vůni jejich deodorantů. Nejvíce mi vyhovují spreje, ale nemám problémy ani s ostatními typy deodorantů/antiperspirantů.
    camelie.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Od Borotalco jsem vyzkoušela sprej z řady Invisible. Jiný jsem zatím nezkoušela. Mám raději spreje.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. MikulkovaVendula@seznam.cz
    S borotalcem osobní zkušenost nemám. Nejraději zatím používám rexonu a v jaké formě? to je dle nálady. Někdy si koupím sprej, někdy kuličku, někdy tuhý deodorant.

    OdpovědětVymazat
  24. Deodoranty samozřejmě používám a mám radši tuhé varianty. Jednoznačně vítězí Rexona Maximum Protection, ale snažím se ho používat málo. Jednak je to vážně dryják a jednak mi vůbec nevoní. S Borotalcem zatím žádnou zkušenost nemám, proto mě tato soutěž zaujala. Petra factory123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Parádní dáreček! :) Borotalco jsem už měla a byla jsem nadšená z krásné silné vůně a výdrže. Vyhovuje mi i Rexona, Dove a Nivea. Většinou vybírám typ, který nebarví oblečení a nedělá skvrny. Preferuju nejraději spreje.
    Přeji krásné podzimní dny. :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. neznam tuto znacku mam rada hlavne rexonu tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Já mám poměrně čerstvou zkušenost s kuličkovým deodorantem a jsem z něj nadšená, takže by se mi určitě do mého arzenálu výhra hodila :-) :-)
    Dana
    Danulka.danca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. s touto značkou žádnou zkušenost nemám, aktuálně používám tuhou Rexonu :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. S touto značkou zkušenosti nemám ale zaujal mě už obal není přeplácaný což je dobře a ráda zkusím nějakou novinku.Pokud nevyhraji tak se po značce v obchodě podívám.mám ráda kuličky ani nevím proč ale vždy sáhnu po nich.Entnerovaradka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Se značkou Borotalco ještě žádné zkušenosti nemám, nicméně jsem o nich četla už několik recenzí a vypadají opravdu lákavě :) Aktuálně jsem si velmi oblíbila přírodní tuhý deodorant od značky Ponio :)
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...