|| || || || || || || 

18. července 2011

... červencové tipy!

... uff tak konečně jsem se dostala k tomuto článku, který mám v plánu už nejméně měsíc! Mám dojem, že podobný článek tu ještě nebyl a rozhodla jsem se, že takový nějaký článek budu psát asi každý měsíc (teda spíše podle toho jestli vyzkouším nějaké dobré/špatné výrobky) Dnes tu mám několik skvělých výrobků, ale i pár které mě docela dost zklamaly. Takže jdeme na to! :)

Jako první je tento krém z Lush, který používám už více jak měsíc a jsem z něj naprosto nadšená já i moje mamka, která mi ho neustále krade z nočního stolku :D (ale to bude za chvíli minulost, protože má za týden narozky a já jsem jí koupila už její vlastní :D) ale zpět k tomu krému. Krém voní krásně levandulově a jak si můžete přečíst je určen na suché ruce, které já mám neustále :( a musím říct, že mi opravdu pomohl, krásně se vstřebává a jeho vůně není nijak násilná ba naopak moc příjemná ... mažu si ruce vždy, když jdu spát a mám takový pocit, že při té vůni se mi i lépe usíná :))))))) Jinak tohle balení 100ml seženete v Lush za 295,-


Moje první čerstvá maska z Lush, která opět voní levandulově. Byla mi velice příjemná, voňavá, ale musím se přiznat, že pravidelně používám Mask of Magnaminty a kromě konzistence a vůně mi nepřišlá nějak jiná ... alespoň na mé pleti jsem nějaký velký rozdíl nepocítila, ale určitě stojí za vyzkoušení :)
Miluju všechno s vůni melounu!!!!!!!!!!! Tohle vitamínové mléko od Carroten na opalování mě hned zaujalo pro jeho úžasnou vůně. Bohužel ho dělají jen v této nízké ochraně, ale v DM sežente i 10tku s vůni ananasu, ale mě to vlastně ani nevadí, protože já se s ním stříhám, když jdu třeba jen do města a že bych se já nějak smažila na slunci to fakt ne, protože na mě se sluníčko stejně nechytá takže je to jedno :D
Seženete v DM za cca 170,-
Balea tělová pěna s vůní malin! Tenhle výrobek se musim zase přiznat, že jsem si koupila jen z důvodu, že se mi moc líbí jeho obal. Ale vůbec nelituji - úžasně voníííí ... konzistenci to pěnu teda vůbec nepřipomíná (alespoň já si teda představuji něco jiného) ale přirovnala bych jí ke konzistenci řídkého malinového jogurtu.
Opět seženet v DM a stojí cca 50-60,- (přesně už nevím) :)
Supreme hedvábné zkrášlující tělové mléko od Dove. Dlouhou dobu jsem výrobky Dove naprosto nestášela - všechno mi přišlo hrozně takové divně pronikavě "smradlavé" :D tohle mléko jsem si koupila kvůli těm třpytkám, které v něm jsou a musím uznat, že jsem si ho dost oblíbila. Ty třpytky na člověku vydrží až 3dny ... (a to se každý den myju haha :D) né vážně fakt dlouho vydrží a na sluníčku to na kůži vypadá opravdu moc hezky jak se třpytí :) cena je myslim nějak okolo 100,- ...
Už delší dobu jsem věrná jedné řasence od Yves Rocher, ale nedávno mi nějak docházela a i když jsem měla doma jednu v zásobě v DM mě zaujala takhle růžová od Dermacol a jelikož mám Dermacol ráda tak jsem se rozhodla po delší době koupit si zase řasenku z drogerie. Musím říct, že volume určitě dodává a hlavně dost zhusťuje řasy, ale menší vada je, že k večeru mi přijde, že se už začíná drolit. Jinak jí neni ale co vytknout!!
Její cena je myslím 199,-
LipSmacker myslím nemusím představovat. Já zatím vždy měla jen melounový balzám a nedávno, když měli u nás v Douglas ten velký výropdej koupila jsem si Fanta balzám a lesk na rty bubblegum ... no oba jsou prostě úúúžasný! ta vůně!!!!!! :)))
Cena je v Douglas myslím 79,-
Miluju tuhle jade green a tohle byla moje první objednávka z eyeko.com. Lak stál 5€ a poštovné bylo zdarma. Lakovalo se s ním moc dobře jen mě překvapila malá lahvička - myslela jsem si, že tyhle laky jsou o hodně větší, ale to už je detail :)
Moje první balistika z Lush. Space girl, která voní jako lipo, ale jen v suché podobě. Ve vaně šuměla, ale za chvíli bylo "po" a vůni že bych nějak cítila to teda ne ... vodu sic hezky do fialova obarvila, ale za ty peníze bych čekala asi víc. Další si určitě už nekoupím, ale vždycky mě ty balistky moc lákaly takže teď mám konečně klid, že jsem ji vyzkoušela :D Cena 95,-
Balea korektor - odstín 01 Natural. Nedávno jsem v DM objevila, že Balea má i dekorativní kosmetiku ... jediné co mě z nabídky zaujalo byl korektor. No ale teda barva je na mě docela tmavá, nevoní mi a nějak extra teda taky nekryje ... takže za mě určitě ne. Cena je cca 50,-
 Dirty tableky na zuby z LUSH. Když jsem viděla tuhle vychytanou novinku, kterou Lush nabízí musela jsem jí hned mít, protože o zuby si docela dost ráda pečuju. Ale opět teda pro mě žádná hitparáda to neni. Tableku rozkoušete a vezmete normálně svůj kartáček a čistíte jako klasickou pastou. Mám při tom pocit, že si čistím zuby mýdlem :X hnusná divná chuť. Za mě teda určitě tyhle tabletky NE! Ale na cesty jako poslední záchrana se určitě hodí. Cena 110,-
No a tohle je to největší zklamání minulého měsíce. Báze pod make-up od Loreal. Delší dobu jsem na internetu hlavně na omlazeni.cz četla na tuhle bázi veeeeeelkou chválu. Nejdříve jsem se rozhodovala ještě mezi Dermacol, která je levnější, ale jelikož mám Loreal moc ráda a používám make-up a pudr. Dala jsem přednost téhle za cca 399,- jako nevím jestli to je třeba tím make-up, kterým používám (Loreal matte morphose) ale když jsem si jí dala na obličej - přišel mi hrozně vysušený a poté co jsem nanesla make-up zase hrozně mastný ... (můj make-up jakoby vůbec nezaschnul a špatně kryl) no HRŮŮŮZA prostě! Šla jsem takhle do města a hned jak jsem přišla odlíčila jsem se ... jak jsem byla rozčílená. Nemám ani svojí fotku, protože hned ten den jsem jí darovala babičce ať jí vyzkouší. No prostě báze pod make-up už mi nesmí do bytu!!!! :-/ :D

14 komentářů:

  1. Skvělé recenze! Alespoň vím, co si pořídit a co naopak ne ;))

    OdpovědětVymazat
  2. ten melounový opalovák vypadá lákavě!

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva typy! Lak na nehty vypadá skvěle, ta barvička je fakt úžasná. A krém z Lush na suché ruce vypadá skvěle, suché je mám pořád! Zapřemýšlím o něm, díky za typy moc! :)

    OdpovědětVymazat
  4. musím říct, že jsem ráda, že jsem si koupila tu podkladovou bázi od dermacolu (chystám článek) než tuhle, co jsi koupila ty. taky jsem na ní četla samé ódy.

    OdpovědětVymazat
  5. neviem, ci to nie je s tou bazou tak, ze je taka silikonova akoby a preto ti na nej klze aj povrch sice aj dermacolova je taka, tuto mam este v suplicku nepouzitu(v lete by mi zbytocne upchavli pory), ale s dermacolom mne napr. vobec nesadol..

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle bázi pod make up jsem měla, hodně vysušovala (to jsem zjistila až potom co jsem ji dopaplala celou) a hrozně rychle se vypotřebovala :( Myslím, že za tu cenu rozhodně nestojí.

    OdpovědětVymazat
  7. tu bázi sem si taky chtěla koupit,ale po tvém komentíři k ní teda nwm

    OdpovědětVymazat
  8. Super tipy! Taky mám ráda všechno z vůni melounu. A ta pěna od Balea zaujala i mě podle obalu. :)

    OdpovědětVymazat
  9. super článek a moc se mi líbí,jak jsi nám zdokumentovala tu balistiklu ve vaně, já mám konečně na cestě taky svůj první Lush :),tak jsem zvědavá. Jinak teda tu bázi mám taky a mně osobně hodně vyhovuje a používám ji taky s mat morphose :), musí se dát jen maličko .)

    OdpovědětVymazat
  10. vyborne napisane, tesim sa na dalsi!

    OdpovědětVymazat
  11. To dirty od lush bělí zuby nebo co to má provádět ? : ))
    Láká mě třpytivý krém od Baley : ) ták šup na něj : )))


    http://teresastarling.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Ten opalovak od Carrottenu nedoporucuju, koupila jsem si ten s tou druhou vuni , a vubec mi nevyhovoval. Hrozna konzistence, uz kdyz jsem se mazala mi prislo, jakobych se potirala nejakou gumou a ten gumovej a lepkavej pocit na moji kuzi uz zustal..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...