|| || || || || || || 

6. září 2012

... srpnové tipy!

... hezký čtvrtek :) Kosmetické tipy za minulý měsíc jsou opět tady! enjoy it :)))
Garnier BB Cream (smíšená až mastná pleť) odstín Light (DM ve slevě 149,-)
Začnu tím největším překvapením za minulý měsíc a to byl jednoznačně tento BB Cream. Garnier jako značku všeobecně nemám moc v lásce ... jeho první verze mě vůbec nebrala (vyzkoušela jsem jen ze vzorečku a nesedl mi vůbec) tato druhá verze mě zaujala hned od prvního pohledu. Takže ještě před odjezdem na Slovensko jsem si ho koupila a vzala si ho s sebou, že ho důkladně otestuji. K mému překvapení mi naprosto perfektně sedí! Jako žádný jiný BB, který jsem doposud vyzkoušela. Odstín mi krásně sedne - na pleti vydrží, skryje rozšířené póry a pleť působí zdravě! Takže skoro hotový zázrak pro mojí mastnou pleť :))) Jako jediné mínus bohužel vidím celkem dost silný zápach po alkoholu :( což mu ale trochu odpouštím jinak s ním nemám opravdu sebemenší problém. Prakticky teď používám jen ten BB a nic jiného :) 
Balea Antiperspirativní krém (DM 29,90,-)
Tento "krém" jsem si koupila z pouhé nutnosti jen do kabelky a moc jsem od něj neočekávala, ale nakonec je to další velké překvapení. Celkem příjemně voní, trošku hůře se roztírá, ALE nezanechává fleky/bílé mapy na oblečení a jednoznačně funguje proti pocení velmi dobře. Na moje zkušenosti až nadprůměrně. Takže ho používám nejen jako poslední záchranu v kabelce, ale má své místo už i u ostatních deodorantů, které používám každé ráno ve skříni :) Za těch pár korun co stojí opravdu hotový zázrak! ;)
Ziaja - regenerační krém pro velmi suché ruce (drogerie Polsko cca 6 zlotých) 
Tento krém jsem Vám tady, al ev troch jiném balení schválila už před nějakým časem a tento je v podstatě skoro stejný jen trochu hutnější. Opět si ho ale nemůžu vynachválit. Ziaja kozí řada mi dělá na ruce prostě moc dobře :)
Ziaja - kaštanový gel na nohy (drogerie Polsko cca 5 zlotých) 
Gel hrozně příjemně voní. Má průsvitnou řidší konzistenci. Dodává pocit uvolnění, hezky hydratuje pokožku a měl by zlepšovat dokonce i krevní oběh. Každopádně je moc příjemný a hrozně rychle se vstřebává takže za to má velké plus! ;)
Balea - Balzám s heřmánkem pro větší lesk blond vlasů (DM 39,90)
Nejradši mám sice Balea kokosový balzám na vlasy, ale chtěla jsem změnu tak jsem sáhla po tomto a nelituji! Je stejně dobrý a možná o něco voňavější + má krásnou žlutou barvu :)))) Vlasy se rozčesávají jedním tahem .... ;)
Ziaja - micelární voda s mořskými řasami (noname dorgerie ??? cca 60,-)
Sice je pro 30+, ale já si jí koupila jen k odlíčení, protože se mi nechce zbytečně moc vypotřebovávat má oblíbená Bioderma Sébium tak mi tahle slouží k odlíčení jako o hodně levnější náhrada. Celkem příjemně voní a make-up odlíčí bez problémů ... nemám s ní žádný problém.
Essence - 02 LONDON BABY gel eyeliner (Rossmann ve slevě za 29,90)
Já a oční linky to nejde vůbec dohromady. Linky si za 1, moc neumím namalovat a za 2, mám pocit, že mi vůbec nesluší. Tyhle jsem si koupila jen z důvodu, že na ně byla sleva a hnědá mi na mě nepřijde tak tvrdá jako černá. Už jsem je pár krát měla a drží velmi dobře (nemám sice žádné zkušenosti s jinými) každopádně linky mi na mě připadají divné a necítím se v nich moc dobře (nejsem to prostě já) :)))) ale třeba si časem zvyknu uvidíme ;)
Yves Saint Laurent - třpytivý vyplňující rozjasňovač na rty 05 Starry Coral (z "jahody" ve slevě za cca 220,-)
Opět mě zlákala sleva na "jahodě" :) Ale nadšená nejsem vůbec. Tohle je naprosto průměrný třpytivý lesk ... takže opravdu nevím kdo si tohle kupuje za plnou cenu??! :X + navíc parfemace ani výdrž nic moc ....
Lee Stafford - BLEAch BLondes (šampon + kondicionér) (drogerie/parfumerie Müller 7eur/kus) 
Tyhle dva produkty používám více už jak měsíc takže myslím, že je můžu už s klidem zhodnotit. Jak šampon tak kondicionér nádherně voní (asi po heřmánku???!) šampon má tekutější konzistenci takže se s ním musí ve sprše velmi opatrně, aby ho neskončilo více na zemi než na vlasech :) "Fialových" šamponů jsem už pár vyzkoušela a tenhle je z nich jednoznačně nejlepší!! Měl by se používat podle návodu jen 1x týdně, ale já ho používám 2x (a žiji zatím, haha :D) těch 7eur za něj v Drážďanech příště určitě zase dám, protože je opravdu moc dobrý a vlasy mi krásně "vymyje". Ale s kondicionérem si bohužel nerozumíme :( Jeho konzistence už je sice klasická krémová, ale musím ho dát opravdu dost abych vlasy rozčesala. Takže kondicionér si příště už nejspíš nekoupím ... lépe mi poslouží zmiňovaný kokosový Balea balzám, který seženu v německé DM ani né za euro :)
ESSIE - Punchy Pink (z micky-nails.cz 220,-)
Tenhle lak mě vyšel opravdu draho :X Kupovala jsem ho na výše zmíněném webu jelikož na ebay jsem ho bohužel nesehnala, ale tak moc jsem ho chtěla, že teď nelituji. Je to nádherná fosforově růžová barva (jako růžový zvýrazňovač) kryje už v druhé vrstvě a schne také velmi dobře.
Rimmel - Peppermint 500 (DM cca 99,-)
Jooooo laky z drogerie mě přece jen stále občas zaujmou :) Hezčí mint odstín jsem asi ještě neviděla takže jsem ho musela hned mít. Má hezky široký štěteček a kryje hezky už v první vrstvě)

51 komentářů:

  1. Ty gelové linky mám taky a celkem super. Víc jsem se o nich rozepsala na blogu :)
    Ten antiperspirativní krém mě celkem láká - jako poslední záchrana do kabelky, proč ne? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super tipy.. děkuji :) BB cream asi vyzkouším, až bude někde v akci.. Ten lak Essie je nádhernej, já jsem si teď v Tetě pořídila podobný, také kryje v 2. vrstvě a představ si, že za 29,- :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten BB mám dojem, že zrovna je v Rossmannu za 149,- jestli se tedy nepletu :) Joojo v Tetě takové neonové laky mají už jsem je u nás také viděla, ale zatím žádný nezkoušela :)....

      Vymazat
    2. jéé, díky za tip..kouknu se do Rossmanna a alespoň zkusím :))

      Vymazat
  3. pěkný článek, ten essie lak má krásnou barvu, ale tolik peněz bych za lak asi nedala:(
    teď si nadávám, že jsem si v Berlíně nekoupila ten fialový šampon Lee Stafford , už byl skoro v košíku..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... téhle barvě se ale nedalo odolat :)))) Jinak ten šampon je opravdu super! Mě moc vyhovuje takže příště kupuju u "sousedů" další balení :)

      Vymazat
  4. Ten lak od Essie je krásnej :) Asi si zajdu koupit BB cream po tom co jsem si přečetla ten první mi totiž taky nesedel kuli mastné pleti tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jsem psala ten první jsem měla ve vzorku a fakt děs + i odstín byl nějaký divný :X to tenhle je perfektní! :) fakt překvapil ...

      Vymazat
  5. koukám, že z toho Garnieru je každý jen nadšený.. :) jen mi přijde ten odstín celkem do oranžova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo taky mi přijde, že jsem na tenhle snad nečetla ani žádnou špatnou recenzi ...

      Vymazat
  6. BB krém byl pro mě zázrak léta, také jsem si jej koupila než jsem odjela na Slovensko, chtěla jsem vyzkoušet něco nového, rychlého a to vše BB krém od Garnier splňuje... od té doby co jej mám jsem normální mape-up nepoužívala... Je pravda, že jsem si myslela, že mi nesedne odstín, ale sednul mi perfektně, takže určitě pro něj znovu do drogerie poběžím. :) A máš velkou pravdu, že pleť pak působí zdravě. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Essie lak vypadá úžasně, jen škoda že už léto končí, jinak bych do něj asi šla. Po balzámu s heřmánkem od Baley se poohlédnu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zrovna dnes v DM koukala, že u nás ho už nemají a ta řada na blod vlasy je asi v novém?? zlatém balení?? :((( tak snad bude také tak dobrý ...

      Vymazat
  8. BB je na mě moc tmavý :( Já mám neskutečně ráda micelárku od Ziaji z řady Ulga, Biodermu jsem nezkoušela, tak nemohu rovnat, ale určitě to bude jiná liga :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tmavý není vůbec. Možná ta fotka je špatná, ale ve skutečnosti see pleti krásně přizpůsobí a krásně s ní splyne :) Já zrovna jsem také celkem dost bílá a sedí mi skvěle ... není vůbec poznat :)

      Vymazat
  9. Lesk od Yves Saint Laurent jsem viděla asi před půl rokem v parfumerii Marionnad asi za 150 korun v růžovém odstínu. Byla jsem vážně nadšená, ale když jsem si přivoněla k ruce, na které jsem odstín vyzkoušela, tak bylo rozhodnuto. Něco, co tak smrdí si nekoupím, ani když je to od tak slavné značky a za tak málo. Později bych to určitě nepoužívala... :-) Jinak ostatní tipy jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hele ono je ho tam stejně tak málo, že mám pocit, že jsem ho nejspíš asi i dodělala, protože už nějak z něj nic moc neteče, když ho mačkám :/ takže vydržel asi dva týdny :X

      Vymazat
  10. Essie má nádhernou barvičku, je asi k nepřehlédnutí že :)?

    OdpovědětVymazat
  11. Na ten krem proti poceni si mě celkem nalákala, podívam se po něm:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je nejlepší! fakt jsem byla dost překvapená, že funguje :)

      Vymazat
  12. Ty laky mají nejkrásnější barvičky! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, teď zvažuju, zda objednat ze zahraničí nebo zkusit domácí Garnier ? Ty jsi s tímto více spokojená než se skin 79 ? Má větší krytí ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jsem více spokojená, protože ty co jsem měla od Skin79 vyžadovaly vždy přepudrovat po nanesení jak jsem se leskla, ale tenhle vytvoří hned hezky matný vzhled a pudr není ani potřeba :) Co se týče krytí rozdíly nevidím ... přijdou mi stejné.

      Vymazat
    2. Ještě mám jednu otázku. Když jsi si objednávala z ebay od idea seller , tak jak dlouho trvalo, než to došlo ? On tam uvádí cca 4 týdny do Evropy. To mi přijde hrozně dlouho

      Vymazat
    3. tak to už si přesně nepamatuji, ale celkově mi balíčky z Asie chodí za cca ty 2-3týdny :) jak kdy no ...

      Vymazat
  14. Ten BB Cream mě teda láká, já mám tu první verzi a dochází mi tak přemýšlím, že po druhé si koupím tenhle:)

    OdpovědětVymazat
  15. Mě ta micelárka od Ziaja skoro vůbec nevyhovuje :-(štípe mě v očích :-(

    OdpovědětVymazat
  16. Moc mě zaujal ten BB krém a možná se po něm mrknu (ač jsem tvridla,že Garnier nikdy :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tohle jsem také tvrdila, že tenhle druhý mi byl sympatický hned od první chvíle :)

      Vymazat
  17. Micelárka od Ziaji mi nevyhovovala a do micelárky má podle mě daleko, ale sto lidí, sto chutí. :)
    Lak od Essie má krásnou barvu!

    OdpovědětVymazat
  18. Tu micelárku od Ziaji se chystám vyzkoušet, tak snad mi bude vyhovovat :) BB cream mám taky od garnieru a jsem s ním naprosto spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ziaja kozí řadu mám taky nejradši :). Kaštnový gel jsem si pořídila v nějaké slevě a jelikož v práci každý den cca 6 hodin stojím, docela se mi hodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kozí mám také ráda + ještě pomerančovou (ta naprosto božsky voní) :)))

      Vymazat
  20. Ten deo krém vypadá zajímavě, určitě se po něm kouknu až půjdu kolem DM. A kokosovou masku od baley mám taky moc ráda, hrozně se mi líbí ta vůně a nemůžu se jí načuchat. :D

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. masku jsem kokosovou ještě neměla, ale už jsem na ní také koukala :) tak třeba příště ...

      Vymazat
  21. snažím se teď vypoužívat ten původní BB cream, abych si mohla pořídit tenhle nový :) těším se a jsem na něj hodně zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  22. na BB nedám dopustit!
    a od balei mám z téhle blonďaté řady šampon, myju s ním clip-iny a jsou po něm úžasně hebké!!

    OdpovědětVymazat
  23. ten rozjasňovač na rty vypadá dobře

    OdpovědětVymazat
  24. Navnadila jsi mě na ten antiperspirant. Ono i ta blbá Rexona, která je nehorázně drahá zas tak moc nefunguje, takže jestli to tak chválíš, tak za těch 30 korun to stojí ;-)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj! Ten krém na ruce s kozím mlékem mám a je opravdu bezkonkurenční! Díky za tipy, protože ten deo-krém určitě vyzkouším!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...