|| || || || || || || 

30. května 2013

... Artistry :)

Tento týden v úterý jsem měla možnost společně s pár dálšími bloggerkami se zúčastnit prezentace značky Artistry. Bohužel několik bloggerek nemohlo dorazit, ale nakonec to vůbec nevadilo a tuto komorní akci jsme si velmi hezky užily i ve třech :)
Než jsem se vydala na tuto akci dívala jsem se na internetu na různé diskuze a co jsem tak viděla tak značka Artistry má velmi dobré reference od svých uživatelek. Což mě ještě více utvrdilo v tom, že se na akci vydám. Celá akce se konala v sídle společnosti Amway (v Praze - Troje) pod kterou značka Artistry společně s několika dalšími spadá. Nevím jak vy, ale já doposud o této značce pouze jen něco málo zaslechala/četla takže vlastně jsem jí skoro vůbec neznala. Značka pochází původem z ameriky a je průkopníkem vědeckých a technologických poznatků v péči o pleť, na trhu je již od roku 1968. Nabízí jak dekorativní kosmetiku tak pleťovou kosmetiku. Co se týče cenové kategorie patří rozhodně k těm dražším značkám. Pro více informací se můžete podívat -ZDE- na web. Mě osobně moc zaujala limitovaná kolekce na jaro/léto 2013, kterou si můžete prohlédnout -ZDE- (hlavně ty tvářenky) :)))) Celkově jsem byla velmi ráda, že jsem se této akce zúčastnila a dozvěděla se zase něco nového o pro mě celkem neznámé značce. Moc se těším  až vyzkouším produkty, které jsem obdržela a rozhodně Vás budu informovat o mé spokojenosti/nespkojenosti. :) Znáte značku ARTISTRY? Používáte/Nepoužíváte? 
Tyto dvě tvářenky se mi hrozně moc líbí a jednu z nich jsem si odnesla i domů takže Vám jí brzo představím :)
Každá z nás absolvovala menší konzultaci o naší staroslivosti o pleť. Byl nám zjištěn stav pleti (poškození od sluníčka, hydratace, vrásky atd.) a na základě toho obdržíme ještě produkty vhodné přímo na naší pleť. Tak jsem moc zvědavá a určitě Vás o tom budu více informovat později. (na fotce Lucka z Život podle Lucie) 
... a bez občerstvení by to samozřejmě nešlo :)))))))
Za velmi milou společnost děkuji LucceAngel fashion inspiration a shodou okolností druhé LucceŽivot podle Lucie. Moc ráda jsem Vás holky poznala a doufám, že se ještě někdě potkáme :)
Produkty, které jsem si odnesla domů na vyzkoušení a nejspíše Vám je ukážu/ohodnotím přímo v líčení v některém z dalších článků :)
Závěrem děkuju týmu Amway za pozvání na akci a celkovou příjemnou a přátelskou atmosféru! ;)
Lovely Things || STORE  || FACEBOOK || TWITTER || FORMSPRING|| INSTAGRAM ||

37 komentářů:

  1. Vypadá to krásně! Těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuto značku neznám, ale vypadá to velice lákavě!!:)



      http://twonakedminds.blogspot.cz/

      Vymazat
  2. tak o této značce jsem neslyšela, o to víc se těším na recenze :) zaujal mě jejich design výrobků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápodobně :) design výrobku se mi take moc líbí!

      Vymazat
    2. Ahoj, kosmetiku lze předem vyzkoušet včetně analýzy a doporučení od specialistky. Návštěva trvá cca hodinu a půl v Praze 6. Objednávky na tel. 603 327 888 minimální počet účastníků 3

      Vymazat
  3. Jelikož jsem typ člověka, který nerad objednává kosmetiku, hlavně tu dekorativní, přes internet asi nic pro mě. Ovšem produkty vypadají skvěle a kvalitně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kosmetiku lze předem vyzkoušet včetně analýzy a doporučení od specialistky. Návštěva trvá cca hodinu a půl v Praze 6. Objednávky na tel. 603 327 888 minimální počet účastníků 3

      Vymazat
  4. Škoda, že jsem nemohla dorazit :) Moc ráda bych tě osobně konečně poznala, tak snad se mi to podaří na nějaké jiné akci :) Těším se na recenze produktů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě :) myslím, že bude ještě dost příležitostí :)

      Vymazat
  5. Já tuhle značku neznám, tak jsem zvědavá, jak s ní budeš spoojená:) Akce vypadá hodně dobře a to jídlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take se těším na testování :) ano jídlo bylo moooooooc dobré <3

      Vymazat
  6. Vyzera to vazne skvele! Tesim sa na recenzie (hlavne tuzku, ma krasnu farbu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je to krásný bronzový odstín, který mi bude myslím i slušet :)

      Vymazat
  7. O této značce teda slyším prvně, o to víc se těším na recenzi! :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle značku jsem používala , když jsem byla v pubertě , mají skvělou pleťovou kosmetiku !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super :) těším se až vyzkouším take něco z te pleťové řady ....

      Vymazat
  9. Vypadá to docela dobře, zaujala mě ta škála barevných odstínů u make-upů. Ale jsem v kosmetickém ohledu hrozný šetřílek :D Nejdražší věc je u mě BB krém za 300 :D

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten vyber odstínu make-upů je opravdu velmi široký :) Ja poslední dobou u kosmetiky jedu spíše na kvalitu než na kvantitu .... Takže se snažím nekupovat levne zbytečnosti a raději si třeba šetřím na něco kvalitnejsiho a drazsiho co mi vydrží dele :)

      Vymazat
    2. Ahoj, kosmetiku lze předem vyzkoušet včetně analýzy a doporučení od specialistky. Návštěva trvá cca hodinu a půl v Praze 6. Objednávky na tel. 603 327 888 minimální počet účastníků 3
      Anesa: Beatycycle je levnější řada pro mladé: ceny kolem 300 + možnosti různých slev

      Vymazat
  10. O značce čtu prvně, ale vypadá dobře :)

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat
  11. Značku neznám, ale to jídlo vypadá dobře :-))

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je super, že jste to měly i s "vyšetřením" o značce jsem nikdy neslyšela, ale vypadá zajímavě :)
    M.

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem Tě taky moc ráda poznala (ač jsem Tě úplně poprvé nepoznala:-). Taky o tom hodlám napsat, ale musím říct, že tak hezké fotky nemám. A z výrobků jsem nadšená, co Ty? Ta tvářenka je dokonalá!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo ta tvářenka je úplně nejlepší! Mám z ní radost. Snad se tedy brzy zase někde potkáme ;)

      Vymazat
  14. Na prezentaci výrobků této značky jsem byla cca před 6-7ti lety. Bylo to v Hradci Králové, a dostala jsem pozvánku od spolužačky. Bohužel, se mi vůbec, ale vůbec nelíbila prezentace. Paní stále opakovala, jak je nevhodné, aby si lidé kupovali tu špatnou "kosmetiku na A a na O" (- myšleno Avon a Oriflame) a jak jsou jejich výrobky super a nejlepší, a používají je filmové hvězdy, a jak je musíme bezpodmínečně mít. Také že jejich řada na problematickou pleť má zázračné účinky, a nakonec nám pomocí přístroje udělali dignsotiku pleti, a nabídli výrobky, které si máme zakoupit. Přesné ceny si nepamatuji, ale by to v řádu několika stovek. Možná bych si tenkrát něco zakoupila, kdyby "paní předváděcí" nedělala nátlak podobný tomu, jaký používají firmy, jež prodávají předrazené nádobí/elektro/apod na splátky důchodcům.

    Na recenzi jsem zvědavá, z mého okolí od nich kosmetiku nikdo nepoužívá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to Amwaye chtěla kdysi zlanařit bývalá spolužačka...ze zajímavosti jsem si začla na prezentaci, kde taky tvrdili, jak je ta kosmetika skvělá a nejlepší a používají ji filmové hvězdy...ježiš, takový klišé, to snad zabíralo maximálně před léty v reklamě na Max Factor...

      Přitom i v zahraničí nemá značka zrovna moc recenzí...kdyby byla tak skvělá a známá, jak se prezentuje, určitě by to bylo trošku jinak...hodně rychle jsem z tama vycouvala :)

      Vymazat
    2. Tak to Vám věřím holky, že po takové prezentaci se ta kosmetika člověku spíše "znechutí" protože takové podbízivé jednání opravdu nemám ráda!! Naštěstí ta naše prezentace v takovém duchu nebyla a bylo to opravdu jen čistě předtsavení značky/produktů což se mi líbilo :) Momentálně kosmetiku poctivě zkouším takže recenze určitě budou! ;)

      Vymazat
    3. díky za pěkný článek, Artistry používám už 6 let, pěstící i dekorativní kosmetiku, jsem s ní maximálně spokojená a těším se na září, kdy se na trh dostane nová pěstící sada Youth Xtend Collection :) moje první zkušenost s Artistry byla podobná jako vaše, holky, přesně, co popisujete - tady je vidět, jak záleží na tom, kdo značku prezentuje a je jedno, o co jde, platí to ve všech oborech...naštěstí jsem dala Artistry druhou šanci a vyplatilo se mi to! těším se na info, jak jsi s kosmetikou spokojena

      Vymazat
    4. Dashulka: Amway striktně nepoužívá reklamu. A každý amwayak dělá byznys po svém, stejně tak jste to mohla dělat vy a udělat vše pro to abyste měla přístup jiný, svůj vlastní, než ti co jste u nich byla.

      Vymazat
  15. Mají fakt super obaly, jsem zvědavá na recenze :)))

    OdpovědětVymazat
  16. myslím, že som kdesi o nej započula, ale inak je to pre mňa novinka:)

    OdpovědětVymazat
  17. pro mě úplně neznámá značka, jsem zvědavá, jak budeš spokojená s produkty :)

    OdpovědětVymazat
  18. Značku síce nepoznám, ale dostala ma tá torta :D

    OdpovědětVymazat
  19. O téhle značce jsem poprvé slyšela právě u Lucie na facebooku, takhle to nevypadá špatně, ale to, že spadají pod Amway mě dost odrazuje od jakéhokoliv zkoušení. Veronika

    OdpovědětVymazat
  20. úžasné fotky, díky za ně :-) Kosmetiku Artistry používám již pár let, je to neprosto luxusní záležitost. Včera jsem byla na prezentaci nové kosmetiky Youth Xtend, která na český trh dorazí začátkem září a už se nemůžu dočkat, bude to vážně bomba :-) kdo ještě váháte, zda zkusit kosmetiku Artistry - tak neváhejte, je opravdu skvělá.

    OdpovědětVymazat
  21. V současnosti přichází na trh revoluční kolekce Artistry Youth Xtend (promo video zde http://bit.ly/1dXZk5a). Od klientek mám zatím jen pozitivní zpětnou vazbu a nadšení, že je to skvělá řada. Pokud byste chtěli více informací nebo vyzkoušet vzorky, napište mi na objednavka21@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  22. Artistry znám už 10 let, jsem s její kvalitou nanejvýš spokojená, ale každá dáma at si ji vyzkouší sama :) Jen tak pozná, co znamená Artistry :) Já jen doporučuji :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...