|| || || || || || || 

15. září 2014

... letní random I.

Hezké odpoledne. Moc se omlouvám, že poslední dva týdny jsem nebyla na blogu aktivní, ale bohužel jsem se učila na poslední zkoušku a ještě ke všemu nám doma dělali novou elektriku a nešel nám celý týden internet. Takže jsem mohla být online jen díky mobilu a přes něj publikovat článek/fotky na blog by bylo dost obtížné. Proto jsem to nechala až na dnes, kdy je už vše v pořádku. Zkoušku jsem úspěšně zvládla a internet nám šlape jako vždycky. Tento týden mám před sebou poslední dny prázdnin a od příštího pondělí mi začíná již zimní semestr. Aktuálně jsem dost spokojená s rozvrhem, tak snad ve škole se s ním už nebude nějak dále hýbat a budu mít dosti volného času i na blog :) Dnešní článek nebo spíš bych ho nazvala jako takový foto-článek jsem zaměřila na shrnutí letošních prázdnin. Hlavně v mobilu se mi nahromadilo spousty fotek o které se chci s Vámi podělit. Fotek je opravdu hodně a proto jsem se rozhodla z toho udělat dva samostatné články. Takže dnes si dáme pouze první část :) Ještě bych Vás ráda upozornila a pozvala na můj profil na VotočVohoz, kde jsem přidala dost nových věcí ze kterých jsem už část prodala, ale stále tam ještě něco mám. Budu ráda, když se podíváte a třeba si něco vyberete :)

Letos v létě jsem poprvé ochutnala Aperol Spritz a moc jsem si ho oblíbila. Co se týče parfémů, tak ty jsem poslední týdny odsunula na druhou kolej a používala nejvíce tyto tři body spreje od Victoria's Secret. Kdo neznáte určitě doporučuji nějaký vyzkoušet! :)
Poprvé v životě jsem ochutnala batáty. Udělala jsem si z nich hranolky v troubě a k tomu jogurtovo-česnekový dip, který chuť sladkých brambor nádherně vyvážil. Často bych je jíst asi nemohla, ale jednou za čas na chuť proč ne :)
Vyzkoušela jsem upéct domácí rohlíky a pěkně jsem si naběhla, protože je teď doma po mě stále chtějí udělat :D Vůbec se nedivím, protože jsou vážně úžasný a musím se pochlubit, že i s postupem času jsem docela natrénovala jejich tvar. Kam se hrabou ty z obchodu :)
... a několikrát jsem byla v Praze :)
V H&M jsem si koupila tyhle nádherné podzimní boty v naprosto skvělé slevě. Už jsem je minulý týden měla poprvé na sobě a mám radost, protože jsou moc pohodlné :)
Poprvé jsem byla v Praze v Julius Meinl a ochutnala jejich makronky. Obzvlášť z té levandulové jsem byla nadšená. Takže určitě doporučuji :) V M&S jsem poprvé ochutnala kokosovou vodu. Nebylo to špatné, ale zase nadšená jsem z toho nijak zvlášť nebyla. Na facebooku OC Palladium jsem si asi 3x za léto vytočila poukaz zdarma na letní osvěžení do Funny Danny. Nedávno jsem tu psala, že mě frozen yogurt až tak nenadchl, ale přiznám se jak jsem tam byla vícekrát, že jsem si froyo docela dost oblíbila. Hlavně tedy příchuť řecký jogurt. Léto bez caramelového frappuccina ze Starbucks by prostě ani nebylo léto :D ... to samé platí o cideru od Somersby. Toho jsem letos létě vypila opravdu hoooodně :D ... a nesměl chybět ani můj oblíbený sojový jogurt, který si vždy vozím z Drážďan :) Letos byla moc dobrá úroda dýní Hokaido. Takže je úplně jasné co si budu vařit na podzim nejvíce :D No a samozřejmě jsme si s přítelem v létě dopřávali pizzu i když tu si dáváme v každém ročním období :)))) Úroda nebyla jen dýní, ale hlavně také cuket a rajčat. Takže jsem si velmi často z nich dělala polévku :) ... a z cukety jsem dělala také mé oblíbené placky :) Také jsem zjistila, že bohužel šmakoun není vůbec pro mě. Měla jsem myslím ten mexický a vůbec mi nechutnal. Raději zůstanu u oblíbeného tofu. Při letním grilování jsem snědla hrozně mooooc hermelínů s barbecue omáčkou :D ... a různě jsem experimentovala ve vaření :) Přišla jsem na chuť pestu a oblíbila si celozrná vřetena :) Byla jsem na výletě ve Znojmě :) ... a Telči ... a celé léto jsem si lakovala nehty "neonkama" :))) ... jako každé léto i letos jsem si rozšířila svojí China Glaze sbírku neonek :)
... a toto je konec 1.části. Pokračování zase zítra ;)
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

20 komentářů:

  1. skvělé fotečky :) opět na mě dýchla ta letní atmosféra :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek, fotky jsou super:) Boty z H&M mám taky, jsou fakt pohodlné a vypadají skvěle. Letos jsme taky pěstovali dýně a zrovna jíme k večeří polívku :D

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo jsou vážně super. Já se na polévku tento týden také chystám a děkuju moc ;)

      Vymazat
  3. Das nam prosim recept na rohliky?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně :) dělám je přesně podle tohoto receptu http://recepty.vareni.cz/uzasne-domaci-rohliky/ v domácí pekárně :)

      Vymazat
  4. Krásný fotky a klobouk dolů za ty rohlíky :D ty z obchodu minechutnají a moje pečivo mi prostě ztuhne a není křehký,hodil by se tip ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám je přesně podle tohoto receptu http://recepty.vareni.cz/uzasne-domaci-rohliky/ v domácí pekárně :) určitě holky vyzkoušejte jsou vážně boží!

      Vymazat
    2. děkuju moc,určitě vyzkouším jak bude čas a dám vědět jak dopadly :)

      Vymazat
  5. tohle prohlížení fotek mám vážně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten domácí rohlík se Ti fakt povedl, to se nedivím, že po Tobě chtějí, aby jsi pořád pekla :D. Lak na nehty jsou krásný. Ty boty v HM jsi teda vychytala za parádní cenu. Ostatní fotky jsou taky úžasný a to všechno jííídloooo :D
    VERU-LIFE

    OdpovědětVymazat
  7. Starbucks má nejlepší limitky! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jéééé já jsem z Telče ;-). Jak se ti u nás líbilo? Jinak super fotky a rohlíky vypadají luxusně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc :) Byli jsme na zámku, náměstí a opravdu krásné. Hlavně to náměstí znám hodně z fotek, ale naživo ještě hezčí :)

      Vymazat
  9. takových dobrot!!! neudělala bys recept na ty cuketové placky? mám jich doma tolik :D potřebovala bych je upotřebit a tohle vypadá moc chutně :) tyhle jogurty od Alpro miluju, nedávno jsem si kupovala příchuť rebarbora/jahoda a bylo to výtečný ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...