|| || || || || || || 

26. září 2014

... podzimní kosmetické novinky :)

Krásné odpoledne. Dnes žádný outfit ani recenze. Jen představení několika novinek, které právě teď testuji a o své dojmy se podělím někdy v příštích kosmetických tipech. Podzim je tady a s tím souvisí, že kosmetická značka Essence si pro nás přichystala plno novinek :)

(foto zdroj)
Produkt, který mě zaujal nejvíce jsou rozhodně tyto ochrané krémy na ruce . Budou k sehnání ve třech vůních: vanilka & skořice, třešeň & kokos a cookies &mandle. Prodávát se začnou začátkem října a dostupné by měli být v grogeriích TETA, DM, Rossmannu a také v Globusu. Doporučená maoobchodní cena je 54,90,-. Nevím jak vy, ale já potřebuju rovnou všechny tři :)))) 

Dále novinky v podobě řasenky lash princess, která se mi hrozně moc líbí už svým obalem, ale zatím jsem jí nevyzkoušela. Máte jí někdo? Tento týden pokud se nepletu jsem jí viděla v Rossmannu ve speciální akci s dárkem (tuším s tužkou na oči) na nějakých cca 95,-, 3D oční stíny, metal glam stíny - ty se mi obžvlášť líbí. Mám nádherný bronzový odstín, který rozhodně využiji. Nový broskový odstín tvářenky silky touch, balzám na rty s vůní malinového sorbetu, voní opravdu úžasně! Rudá konturka a k ní rudá dlouhotrvající rtěnka, která přichází na trh ve třech nových odstínech (dva nude a jeden tento rudý). Jako novinka přichází také 13 nových odstínů laků colour&go a plno nových efektových laků. Myslím, že je na co se těšit. Máte něco vyhlédnutého a nebo už jste si něco koupili z těchto novinek? :) 
Další novinka v podobě pleťové kosmetiky Essence. Já mám pleťový, matující krém pro smíšenou pleť s vůní liči a hroznových jader a matující čistící ubrousky. Zatím můžu říct jen, že obě věcí hrozně příjemně voní :)

Ještě o prázdniny jsem se zúčastnila akce Dove pro novou kampaň: How old are you? Kde jsem potkala po delší době hrozně ráda Miu a nově jsem poznala sympatickou Leu :) Takže už jen proto se mi akce moc líbila a celkově Dove má své prezentace velmi hezky přichystané.
Akce se konala na nádherném místě v oblacích a to přímo na Žižovském vysílači, kde je opravdu nádherný výhled na Prahu :)
A teď už k nejnovějším novinkám, které Dove nabízí. Jedná se o vlasovou péči z přelomové řady Oxygen & Moisture, která byla navržena tak, aby vdechla život jemným a zplihlým vlasům. Celé tajemství řady se skrývá v technologii Oxyfusion, díky které budou vaše vlasy nejen hydratované, ale okamžitě získají zpět svůj přirozený objem. Řada Oxygen & Moisture obsahuje šampon, kondicionér a vzdrušnou masku "sufflé" na vlasy :) Do této řady patří také Pure Care dry oil aneb klíč k hedvábným vlasům. Tato řada vylasy vyživí a dodá jim až pětkrát hedvábnější strukturu. Obsahuje šampon, kondicionér a suchý olej. Zatím testuji pár dní první řadu Oxygen řadu a suchý olej. Více se o všech produktech dozvíte jak už jsem psala výše v kosmetických tipech :)

15 komentářů:

  1. ty Dove produkty vypadají zajímavě, a Essence krém si taky budu muset pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, na ty krémy na ruce se také těším. Doufám, že pro mě zbydou všechny tři :-)
    http://www.denikzanetym.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty essence krémy potřebuju taky všechny 3 :D Novinky Dove mě zaujaly hodně
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. jůů zimní limitka essence krémů ♥ ty nesmím vynechat žádnou zimu, pořídím si všechny 3 pokud je seženu :) a na tu tiskovku Dove jsem byla pozvaná ale nevyšlo mi to, ach jo :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee tak to je škoda, protože to byla opravdu vydařená akce na krásném místě. Tak třeba příště to vyjde :) Jinak jak to vypadá ty krémy chceme všechny a všechny :D to bude boj :D

      Vymazat
  5. Ty krámy mám v plánu koupit všecky 3 .. jejich krémy jsou nejlepší !

    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Essence krémy si rozhodně taky pořídím, už se na ně těším. A Dove řada na vlasy mě také láká :).

    OdpovědětVymazat
  7. Dove rada vypada bajecne a o to vic me mrzi, ze jsem se akce nezucastnila. I Essence vypada pekne a zajimave!

    OdpovědětVymazat
  8. No jako já doufám, že nějaké ty novinky od Essence budou i tady v UK :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tie krémy na ruky... ja ani neviem, ktorý by som si zobrala. Asi všetky :DDD. Metal Glam eyeshadow mám aj ja a sú super.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  10. Ten sušenkový krém od Essence mě láká!

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  11. na ty krémy na ruce od essence se půjdu určitě podívat! :) kdysi jsem si kupovala všechny tři z té vánoční kolekce a vůně se jim vždy povedly - nejvíc mě láká kokos&třešeň.

    OdpovědětVymazat
  12. super článek, hodně mě lákají ty krémy na ruce!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...