|| || || || || || || 

7. července 2011

... ELF!

... ani já jsem neodolala a objednala si na zkoušku pár věcí od ELF kosmetiky! Jelikož recenze na tuto kosmetiku jsou tak dobré až se mi to zdálo nějaké podezřelé :) Objednala jsem takové ty základní věci - tři štětce, tvářenku, pudr, korektor a lak na nehty. Jak vidíte objednávala jsem převážně z řady STUDIO kde se mi moc líbí obaly, protože např. z řady ESSENTIALS mi ty obaly přijdou takové trošku fórové, že se to všechno z toho musí sypat (tvářenky, pudry, stíny) ale to je jen můj názor - nezkoušela jsem je takže to možná není pravda. Celkově hodnotím tuto koupi moc pozitivně a v budoucnu si určitě ještě něco objednám :))


Tvářenka - Candid Coral (79,-) Hrozně moc mi ten odstín připomíná jeden můj kdysi oblíbený od Maybelline, který se už nevyrábí. Barva je krásně pigmentová! Takže za mě určitě velká spokojenost!! :)
Tuhý pudr - Sand (79,-) jsem ráda, že u všeho co jsem si objednala jsem se trefila do odstínů ... u pudru jsem měla největší strach, ale naštěstí mi skvěle pasuje. Je moc příjemný, pigmentový a dobře zmatní.
Korektor - Beigne (79,-) s tím jsem hrozně moc spokojená. Nádherně kryje! Jediná jeho nevýhoda je, že je ho málo :D
 Lak na nehty - Mint Cream (35,-) zatím jsem ho nezkoušela, ale barva se mi v lahvičce moc líbí :)
Štětec na stíny (79,-), tvářenku (79,-) a make-up (35,-) ze všech jsem nadšená, ale co musím vyzdvihnout je ten na make-up. Je to můj první takový štětec a musím se přiznat, že jsem vždycky k aplikaci make-upu štětcem byla dost skeptická, ale co jsem vyzkoušela už ho nepustím z ruky! Za ty peníze je to vážně malý zázrak!!! :)

18 komentářů:

  1. Ten štětec si taky moc vychvaluju :) ELF je určitě skvělá kosmetika, ale teď má přijít zdražování, tak jsem zvědavá o kolik cena stoupne :(

    OdpovědětVymazat
  2. já si dnes jdu objednávat nějaký lak na zkoušku, tak uvidíme. jinak produkty vypadají moc dobře! :)
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. štětce od e.l.f. jsem si teď taky objednávala, též z řady STUDIO, tam mi ty věci přijdou asi nej, hlavně štětce, líbí se mi jejich design v černé barvě :) objednávala jsem 2, na tvářenku a velký štětec na tvář, měli poslední 1, tak jsem neváhala. no ale pak mi přišel mail, že už na skladě není :( jsem byla zklamaná. ale zkusím to příště, ať jim přijde nové zboží. snad už tam budou! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super skvělé, další pozitivní recenze :D Já se těším, až si objednám sadu štětců, protože to je věc, kterou zaručeně postrádám. :)

    OdpovědětVymazat
  5. aj mne prišiel dnes balíček od elf, mám od nich viac štetcov a so všetkými som spokojná, chcela by som ešte vyskúšať takú paletu s leskami na tvár a som spokojná aj ja so všetkým, tvárenka je super, aj tiene, ceruzky, akurát som dostala zadarmo takú špirálu 2 v 1, lebo teraz na svk akcia a tá je o ničom, riasy mi úplne zlepilo a no otras, ale inak všetko je super :)

    OdpovědětVymazat
  6. nalákala jsi mě natolik, že jsem si konečně taky objednala na zkoušku pár věcí. hlavně štětce, na ty se těším snad nejvíc, moje štětce jsou v příšerném stavu.

    OdpovědětVymazat
  7. Až budu mít trochu peněz, určitě si taky něco objednám. Vidím to skoro na každém blogu a nenašla jsem nic na co by někdo vyloženě nadával :)

    OdpovědětVymazat
  8. tyjo..:) už na plno blocích jsem viděla jak si někdo něco objednal ..:D taky si budu muset něco objednat abych furt nezáviděla..:D

    OdpovědětVymazat
  9. páni , další kdo je spokojený. fakt už odtamtud musím něco vyzkoučet. :D

    www.fanny-diary.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. na ten lak sa teším..vyzerá božsky! :)

    OdpovědětVymazat
  11. u ELF se chystám něco objednat už dliuho , ale pořád mně to nijak nevychází :D:D

    OdpovědětVymazat
  12. uvažovala jsem o elf štětcích, jsou na ně velmi dobré recenze;)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásná recenze, ten korektor a tvářenka se mi líbí ;)

    OdpovědětVymazat
  14. tvářenku beru v další objednávce na tvé doporučení))ja mela korektor v bastic verzi a perfektne drzi a kryje.laky jsem zadne nezkousela,budu muset napravit))

    OdpovědětVymazat
  15. Tvářenky a laky mám také ráda. Na ten štětec na make-up jsem zvědavá, také jsem žádný nezkoušela. Dlouho jsem používala minerální make-up, tak žádný štětec na tekutý nemám.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...