|| || || || || || || 

29. července 2011

... ELF2!

... na doporučení jedné kamarádky jsem vyzkoušela i pár výrobků z řady ESSENTIALS a jak si přečtete níže byla jsem příjemně překvapená :) Jinak mám šampon na štětce proto se Vás chci zeptat četla jsem tam, že šamponu malé množství, které se smíchá s vodou. Máte někdo zkušenost v jakém poměru to s tou vodou namíchat? :) ... a nezapomeňte na stále probíhající giveaway :)
1, Bronzující pudr ze základní řady ESSENTIALS.
Z tohoto výrobků jsem trošku v rozpacích ... jako bronzer bych ho určitě nenazývala. Je to spíš světlý pudr se třpytky! Na pleti není špatný takže ho určitě budu používat, ale jako obešla bych se i bez něj :)

2, Rozjasňující tuhý pudr - Ivory
Mám ten nejsvětlejší odstín a jsem ráda, že jsem se trefila a hezky mi sedí. Pudr příjemně zmatní, ale dost práší i když já to jako nějaké velké minus nevidím :) Takže ten určitě doporučuji!
Další tvářenka z řady STUDIO do sbírky - Blushing Rose
Barva je to taková červeno-růžová se zlatým odleskem. Moc se mi líbí a celkově tyhle STUDIO tvářenky jsou super! :)
 Blushing Rose
Oční stíny z řady STUDIO - Saddle
Dlouho jsem se rozhodovala jestli tyto nebo Coffee Bean, ale nakonec nelituji. Tenhle odstín se mi moc líbí je to takový hnědo-bronzový s trochou zlatého odlesku :) Výdrž je myslím perfektní, protože jsme je měla na sobě včera cca 9h bez báze a žádná čárka se nekonala :) Takže určitě doporučuji a já si ještě asi objednám i ty CB :)))
Lesk na rty z řady ESSENTIALS - Candlelight 
Tak z něj jsem vážně nadšená! Už jenom ta tuba hrozně příjemně voní, že mi provonila celou kosmetickou taštičku :) Vůni nevím jak přesně popsat ovocně/bonbonová?! No prostě příjemná :) Výdrž lesku je opravdu skvělá. Nebála bych se ho srovnat s Juicy Tubes od Lancome. Dokonce jsem ho stále na sobě cítila i po pudinku, který jsem jedla :D určitě si objednám ještě jiný odstín ...
1, Lehký hydratační make-up z řady ESSENTIALS - Ivory 
Opět mám nejsvětlejší odstín a naštěstí mi krásně sedí. Je to takový opravdu jenom lehký make-up na léto ideální + docela i trošku voní. Jako mínus vidím - malé balení!

2, Krycí krém v tyčince - Apricot Beigne 
Úžasně pomerančově voní. Krytí bych řekla, že je takové střední. Můj oblíbený korektor od Miss Sporty nepřekonal, ale určitě stojí za vyzkoušení :)
 Korektor - Apricot Beigne, make-up - Ivory
 ... a na závěr v mojí objednávce nesměl chybět bezvadný malý stojan na štětce :)

20 komentářů:

  1. ten šampón vyzerá zaujímavo, podla mna to treba namiešať podla potreby.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně ten korektor naopak moc vyhovuje, dobře kryje a má přijemnou pomerančovou vůni, lehký hydratační make up mám taky a tam jsem žádné krytí nezaznamenala, takže je vhodný spíš na léto nebo pro bezchybnou pleť, též krásně voní. A rozjasňující pudr mám ráda, málokterý pudr mi sednul jako tenhle, ale plánuji vyzkoušet i ten z řady studio :)

    OdpovědětVymazat
  3. vše moc pěkné :) chtěla bych u tebe videa jak si maluješ stínama oči! protože mi to vůbec nejde, tak bych se chtěla něco přiučit. :D

    OdpovědětVymazat
  4. no já už viděla na elf spousty recenzí a pořád jsem nějak v rozpacích :D asi je to o tom spíš, že někomu sedne a někomu ne no..
    www.nikolalondynova.com
    (giveaway)

    OdpovědětVymazat
  5. Čekám na výplatu a rozmýšlím se mezi kosmetikou z ELFu nebo dovolenou.. Těžké rozmýšlení :D

    OdpovědětVymazat
  6. Léa: já mám i ten STUDIO a osobně v nich teda nějaký velký rozdíl nevidím :)

    Lucy: u mě by ses toho moc nepřiučila, protože já se stíny také moc zacházet neumím jelikož je tak často nepoužívám :( tak video určitě zatím neplánuji dělat ...

    Nikolka: no jasný. Nejlepší je takové to když někde vidím recenzi na nějaký výrobek jak ho někdo chválí a já si ho "musím hned samozřejmě koupit" a na mě vůbec neúčinkuje/nesedí mi ... např. nedávno jak jsem tu už psala s tou bází pod make-up od Loreal. Všude jsem četla samou chválu a pro mě to byla naprostá katastrofa, vyhozené peníze ... :X
    Ale neboj se a určitě pár výrobku od ELF vyzkoušej! Třeba se zrovna trefíš :)))))

    Helen D.: tyjo za kolik chceš od ELF nakoupit? že by Ti to stačilo i na dovolenou? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé :) A mimochodem ty řasy♥ :P

    OdpovědětVymazat
  8. konečně se taky musím dokopat k vytvoření objednávky. vypadá to všechno skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak konečně po všech těch recenzích a chválách na E.L.F. jsem se konečně odhodlala taky k objednávce. Už se nemůžu dočkat, až mi balíček přijde:)

    OdpovědětVymazat
  10. taky plánuji nákup kosmetiky elf -mám vyhlídlí lak na nehty, lesky na rty, pudr, oční linky ve fixu a uvažuju o bronzeru či tvářence a také o hydratačním tónujícím krému, který vypadá také velice zajímavě ;)*

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. tien vyzera super, tiez som nad nejakymi uvazovala:D

    OdpovědětVymazat
  13. hezké :) lákají mě tvářenky. já už asi měsíc číhám na štětce STUDIO a oni tam pořád nejsou. našla jsem tam včera poslední kus té sady jedenácti štětců, tak snad se zadaří a pošlou mi to, byla bych happy, protože štětce nutně potřebuju, měla jsem dva, ale nedávno jsem je vykoupala a jsou nepoužitelné a teď se mi navíc ztratily ..

    OdpovědětVymazat
  14. H&M je taky super a stokrát díky za vše!!:)

    OdpovědětVymazat
  15. pořád se chystám něco objednat, ale nějak nemají barvičk na skladě co by jsem si představovala :D
    a lesk nejspíš teda objednám i s ostatníma věcma no uvidím :D jsem nerozhodná a nevím jestli to oc hcci by jsem využila :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  16. skvělý, asi něco od této značky vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  17. mě tak strašně láká si objednat něco z e.l.f. Ale bohužel jsem se k tomu ještě nedostala :(

    OdpovědětVymazat
  18. ten tieň vyzerá zaujímavo :o)

    truskawka-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Jaký korektor od Miss Sporty používáš prosím :)

    OdpovědětVymazat
  20. Thessi: ahoj, používám tuhý antibakteriální korektor So clear odstín 02 ... stojí nějak 49,90,- už ho používám hrozně dlouho a je vážně super!!! Jakože Miss Sporty kosmetiku jinak nepoužívám, ale tohle je TOP výrobek :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...