|| || || || || || || 

2. září 2011

... ELF3!

... zase jsem neodolala a musela jsem si prostě od ELF objednat dalších pár věcí :))) Na fotkách chybí ještě  HD powder z řady STUDIO, který nemám momentálně u sebe ... jinak tedy je to výborná věcička - pleť je po něm krásně jemná a matná opravdu celý den akorát mi teda vadí ta aplikace, že když ho otevřu a hrábnu do něj štětcem lítá mi ten "prášek" všude okolo :(
Napište mi i vy nějaké své oblíbené produkty od ELF, které stojí za vyzkoušení a třeba naopak ty, které by jste si už nikdy více nekoupily? :)))
PS. Koukám, že už se blížíme pomalu, ale jistě k 400 pravidelným čtenářům (DĚKUJIIII!!!!!!!) ... ufff to abych začala vymýšlet new giveaway!!! :))) stay tuned ... 
ESSENTIALS - Juiced Berry (tenhle lesk od ELF je prostě ten nejlepší! Mám už druhý a plánuji si ještě koupit asi tu sadu po 5ti) voní tak úžasně a hlavně držííííííí!! :))
ESSENTIALS - Butter Pecan tyhle oční stíny jsou moc pěkné i docela pigmentové. Měla jsem je na sobě jen jednou, ale jejich výdrž je opravdu slabá ... asi po 2h jsem na očích skoro nic neměla :(((
ESSENTIALS - Coy (já miluju tvářenky a tahle růžovo/fialová barva mě dost lákala. Její výdrž není nic extra, ale mě se líbí :)) + se dá hezky použít i jako oční stíny :))))))))
ESSENTIALS - Houbičkový štec (upřímně jsem si ho teda představovala jinak ... houbička je dost tvrdá/nepoddajná - pracuje se mi s ním špatně :(
 MINERALS - Runway pink (hezká růžová a hlavně matná rtěnka se slušnou výdrží :)))
ESSENTIALS - Báze pod stíny - NUDE (stíny mi tedy drží i bez báze dobře s pouhým přepudrováním víček, ale přece jen za těch 39,- jsem tuto bázi chtěla vyzkoušet) a určitě mne nezklamala stíny s ní drží celý den a jsou takové výraznější :)
STUDIO - Raspberry truffle - tyhle STUDIO stíny mám moc ráda. Mám už druhý odstín a jsem z nich opravdu nadšená. Jsou krásně pigmentované a drží i bez báze!! Jinak ve skutečnosti je tento odstín více tmavší takový hnědo/bronzovo/vínový :)))
ESSENTIALS - Matující papírky (tak tohle je prostě nezbytná výbava do každé kabelky, která perfektně funguje bez poškození make-upu) :)))

18 komentářů:

  1. Najviac sa mi páči ten lesk a rúž,má krásnu farbu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda ty Essentials Rozjasňující oční stíny, jsou skvělé, dlouho drží, v paletce jsou namíchané přesně tak, že spolu hezky ladí i na oku a vždy použiješ všechny barvy.
    Matující papírky chci příště taky objednat, Butter Pecan jsem měla v plánu taky, ale pokud nedrží, vyprdnu se na ně. :D
    Jediná věc, kterou jsem si od ELFu objednala a nejsem s ní (vůbec) spokojená je Essentials rtěnka v odstínu Nostalgic. Asi jsem chytla zrovna špatný kus, protože hodně blogerek píše, že je tuhá a musí se víckrát přejíždět po rtech, aby barvila - co já bych za to dala... Je to jako krém, zalézá to záhybů na rtech, zvláštně smrdí a celkově jsem jí jenom vyzkoušela a vyhodila - doslova.

    OdpovědětVymazat
  3. Tvou recenzi jsem opravdu potřebovala :) HD pudr mám v plánu na příští objednávku, dále minerální rtěnku, studio pudr a matující papírky. Jsem zvědavá na tu bázi pod make up, která mi má přijít :)

    Za sebe můžu doporučit Stipple Brush, který používám denně na make up, luxusní tekutou rtěnku - je to spíše lesk, ale mám na ní ráda to nanášení, barvu i vůni, celkově dlouho vydrží, dále studio sada na obočí - vydrží celý den :)

    A nedoporučuji tyčinku proti akné, voděodolnou řasenku a korektory ze základní řady, byla by to totiž zbytečná koupě

    OdpovědětVymazat
  4. ty matující papírky možná někdy zkusím, protože mou mastnou T zónu asi nikdy nic nespasí. pokud nepomůže pod makeup matující krém, co jsem si pořídila nově, tak už fakt nevíííím.

    OdpovědětVymazat
  5. Léa: Studio pudr mám - Buff a jsem s ním spokojená je to takový průměr ani moc nepráší narozdíl od toho z řady ESSENTIALS, který je ale podle mě o něco lepší :)))
    Stipple Brush se mi moc líbí, ale bohužel nepoužívím tekutý make-up takže bych ho nevyužila ...
    Korektor ze základní řady mám a taky z něj nejsem nějak odvázaná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super recenze :) Mně se nejvíc líbí ta rtěnka sama jednu mám a jsem s ní moc spokojená je hezky krémová a celkem i vydrží :) u těch bronzerů a tak mi přijde malinkaté to balení, ale tak za ty peníze je to dobré :)
    France baby fashion

    OdpovědětVymazat
  7. ty duo stíny mám také, ale přijde mi, že nejsou až tolik pigmentované. tvářenku mám také, s tou jsem moc spokojená :) a ta rtěnka má opravdu krásný odstín!

    OdpovědětVymazat
  8. ja odporúčam lícenku z rady studio, mám aj bronzer z rady studio, kazetu, kde su 4, ale je dosť bledý, takže skôr na bledé typy, tieň mam tento isty je super, dalej odporucam linku a tien v jednom, ruzz runaway pink je super tiez, akurat som cakala, ze bude viac nude a make up mist and set je uplne uzasny na leto, aj cistic stetcov je super a stetec na puder, chcela by som este vyskusat stipple brush :)

    OdpovědětVymazat
  9. eyelid primer je skvely, pouzivam ho uz dlho a neviem si ho vynachvalit!
    rlovesfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. s kosmetikou ELF nemám žádné zkušenosti, vždycky si radši výrobky zkusím v drogerii z testeru..ale ty papírky by se mi hodily :)

    OdpovědětVymazat
  11. Už si chci taky někdy něco objednat :)

    OdpovědětVymazat
  12. Určitě můžu doporučit studio bronzer, dokonalý make up, štětce ze studio řady, hypershine gloss, bázi pod make up...atd. určitě nikdy více nepořídím výživné pero na nehty, balzám na rty ze základní řady a řasenku ze základní řady!

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/
    (giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  13. Rendy: jojo ten studio bronzer mě také láká :))) já mám luminance z řady essentials a to je spíš jen takový třpytivý pudr než bronzer, ale jako není špatný :))

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám ráda tu bázi pod make-up. Je úžasná! A taky minerální rtěnku.:)

    OdpovědětVymazat
  15. štěteček mám taky a musím říct, že mě taky zklamal :(( Ale blending brush a báze elfu reputaci zase zlepšily :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tvářenku v odstínu Coy mám taky a je výborná. Sice strašně práší, ale ta barva se mi fakt líbí a na léto mi přijde ideální :) Jinak o bázi taky uvažuju, i když mi stíny drží perfektně i bez ní.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, ráda bych tě pozvala k sobě na GIVEAWAY!:)
    http://lencino.blogspot.com/2011/09/pani-necekala-jsem-ze-vas-sem-behem-asi.html

    OdpovědětVymazat
  18. ja elf nepouzivam,este som ani nevyskusala takze neviem:)ale kazdopadne gratulujem k followerom:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...