|| || || || || || || 

16. září 2011

... lovely things - Blush!

... název tohoto blogu Vám jistě překládat nemusím :) Rozhodla jsem se udělat takovou rubriku
tzv. mé LOVELY THINGS (nejspíše bude měsíční a nebo prostě jak budu mít nápad a nebude se týkat určitě jen kosmetiky a oblečení ... uvidíme co vymyslím) :))) Jako první tu máme moje milované tvářenky! Musím se přiznat, že jsem do nich opravdu blázen! Dnes tu můžete vidět devět krásek, které jsou mé TOP! Jak vidíte mám různé barvy ... hrozně ráda je denně střídám a občas i míchám dohromady. Myslím, že BEZ TVÁŘENKY prostě NENÍ líčení!! Osobně si připadám bez ... hrozně divně - no prostě nejsem to já. Když se tak zamyslím moje kamarádky třeba moc tvářenky nepoužívají což mi přijde divné ... co vy a tvářenky? já je vaše nej? :)))
PS. Omlouvám se za to první děsné foto s bleskem, ale takhle jsem alespoň zachytila reálné barvy ... jinak mi to moc nešlo :(
 ... ASTOR - 002 Coral VIP 3 TONE - nejnovější přírůstek v DM jí mají teď za 99,- no mohla jsem jí tam nechat?! :D Po smíchání všech tří barev je to krásná přirozená růžová barvička se kterou nic nepokazíte (jinak teda podle názvu jsem čekala, že bude více do oranžova, ale není tomu tak) Výdrž je velmi slušná!
... ELF - Blushing Rose - tohle je zase barva taková červeno/vínová, ale moc pěkná ráda jí nosím. Slyšela jsem od někoho, že tyhle ELF tvářenky nemají moc výdrž, ale mě v pohodě vydrží být pěkná celý den.
 ... ELF - Candid Coral - decentní, přirozená oranžová se zlatým odleskem opět pokud nemáte moc rádi výrazné barvy ... určitě s ní nic nezkazíte :) hlavně v létě je na slunci moc pěkná!! Tyhle STUDIO ELF tvářenky jsou prostě super ;)
 ... ELF - COY - studená barva, ale zajímavá je to taková růžová s fialovým odleskem. Někde jsem četla, že málo komu sluší (mě ale třeba jo, haha :D né fakt myslím, že vypadá moc hezky + mi ladí k oblíbeným stínům od ESTÉE LAUDER) :)))
... ELF - GLOW - nádherná oranžová třpytivá barva ... ještě bych chtěla k těmhle tvářenkám napsat, že výdrž není tak vysoká, ale myslím, že za tu cenu 39,- jsou naprosto perfektní!!
PS. Jen nechápu slečny, kterým se špatně otevírá ... já obě otevřela napoprvé úplně bez problémů :D na tom balení mi nepřijde nic neobvyklého ...
 ... L'oreal - 145 BOIS DE ROSE/ROSEWOOD - tuhle tvářenku mám už hrozně dlouho (přirovnala bych jí k již zmíněné ELF - Blushing rose i když ta je o něco tmavší.
 ... Bourjois - 95 ROSE JASPE (nejvoňavější tvářenka co mám) :))) je to jemná růžová přirozená, nenásilná barvička, kterou opět se nedá nic zkazit. Výdrž je u ní velmi dobrá :)
 ... ESTÉE LAUDER MICHAEL KORS VERY HOLLYWOOD (08 SUNSET PINK) no a tahle to je pro změnu docela pastelová barva a dost výrazná, když se to s ní přežene ... jinak abych nezapomněla (tahle má zase ten NEJ obal) :))))
 ... MAC - Peachtwist - poslední má velmi oblíbená oranžovo/bronzová krásná třpytivá barva ... u téhle také platí, že se s ní musí velmi opatrně ... jinak je dost výrazná :) Tahle MAC má z těch všech co používám určitě největší výdrž! Večer je stejná jako ráno nanesení!! :)
 ... myslím,že tohle foto se povedlo a barvy docela přesně odpovídají :)
 ... no a pro změnu na konec ta NEJHORŠÍ TVÁŘENKA jakou jsem kdy měla! Protože s touhle Vám zaručuji, že to nepřeženete, protože to je snad PUDR a né tvářenka???!!! :-///////// (Maybelline - AFFINITONE - 57 PEACH) 

40 komentářů:

  1. Ta od Estée má parádní barvu :) já jsem spokojená s tvářenkami od Rimmelu nebo od Elfu, žádné dražší jinak nemám :) Moc se mi tenhle článek líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta od Astoru se mi libi. Už delší dobu zvažuju nákup první tvářenky, ale nedokážu vybrat odstín. Ale asi půjdu do růžové.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta tvářenka od Astoru VIP je matná nebo má perleť? Díky

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se nejvíc líbí tvářenka od Astor! Vypadá naprosto úžasně. Jinak nad těmi od Elfu mám zálusk:-)Pěkné počteníčko, díky za tipy!:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta ASTOR vypada moc pekne. Jestli ji budou mit i tohle pondeli, az pujdu zas delat blog post o slovach za 99 Kc tak uz ji tam nenecham!!! Ta estee lauder vypada taky moc krasne. Moje nejoblibenejsi je NARS orgasm a MAC Ladyblush:-)

    OdpovědětVymazat
  6. L.A.N.Y: zase úplně matná není. Popsala bych jí spíše jako mírně perleťová :)

    Kate: mrkni na mail! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. PlumFoolery: NARS Orgasm bych si také ráda pořídila :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Já tvářenku nepoužívám... nepoužívám totiž ani make-up a pudr (jen na nějaké spešl příležitosti), tak nevím. Někdy si udělám líčka nějakou rtěnkou, přijde mi to celkem fajn:D Hlavně to bez toho pudru dobře jde :D
    Ale s tou od Astor si mě možná trochu nalákala. Já nechci mít dm v Brně po cestě do školy!!

    OdpovědětVymazat
  9. Máš úžasnú zbierku :) Ja tvárenky (po slovensky lícenky ?? ) nepoužívam :) Ale už dlhšie rozmýšľam, že si nejakú kúpim. :)

    OdpovědětVymazat
  10. jój fajnový článok, ja mám doma "zatiaľ" iba 4

    ja mám z elfu shy tu lacnú a som spokojná za tie prachy a tú od maybeline mám tiež ale neviem aký odtien len tá moja farbí dobre :-/

    OdpovědětVymazat
  11. Já miluju Bourjois tvářenky, ale do budoucna se chystám vyzkoušet nějakou NARS nebo MAC :-)
    Krásný článeček!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Já používám tvářeky Arabesque, jsou výborné. Jsou to profesionální tvářenky, které se používají v salonech. Jsou perfektní! Mám je od segry, která je kosmetička, takže máme velkou zásobu =) ale zaujala mě ta od MAC, a líbí se mi balení tvářenky ESTÉE. Jinak tvářenku považuji za nejdulezitejsi a hezké oživení obličeje, někdy na doma mám jen makeup a tvářenku, příjde mi to s tvářenkou prirozenejsi. Mám tvářenku od Lancome a ta je užasná =) EN

    OdpovědětVymazat
  13. moc se mi líbí Bourjois - 95 ROSE JASPE, ta barva :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Díky a tipy, asi se po první mrknu v drogerce. :) Ty od ELF jsou nejlepší, ale nechci nakupovat kosmetiku přes internet. :( Pěkný, máš jich fakt dost! :)

    OdpovědětVymazat
  15. tvářenky jsem si hodně oblíbila, dokázala bych je kupovat pořád a přitom mám doma jen tři. tu od Loreal,stejný odstín jako ty. taky jí mám asi rok. byla to moje první tvářenka. tj, tvářenku jsem začala používat asi tak před rokem a tak se bez ní už cítím divně, neúplně nalíčená. chci zkusit někdy určitě ještě tvářenky Bourjois, opravdu moc se mi líbí ty odstíny! :)

    OdpovědětVymazat
  16. tu maybelinku som zrovna vcera mala v obchode v rukach a kukala som, ci to myslia vazne, ze licenka, ked to vyzera fatk ako puder, mam od nej rosewood bohuzial je bledsia ako jej predchodkyna a rosewood mam aj ten co mas ty z lorealu:), radaby som vyskusala bourjois:) Inak pekny prispevok!

    OdpovědětVymazat
  17. Ta Estéé má skvělou barvu. Pak se mi líbí ta od Astoru :))))

    OdpovědětVymazat
  18. vidíš, já se ještě ke tvářenkám nepropracovala. občas si dávám jen trošinek pudru, nepoužívám ani make-up, jen trochu korektoru na nedokonalosti. ale plánuju to v brzké době začít obličej zatěžkávat různými dvaceti vrstvami. člověk pak vypadá úplně jinak :P

    OdpovědětVymazat
  19. Daniela: přesně také se bez cítím divně. Pamatuji si, že jsem si jednou ráno zapomněla použít ... jela jsem do školy a viděla se v zrcadle a připadala jsem si hrozně divná ... a pak mi to došlo :D vždyť já zapomněla na tvářenku!! :D
    Bourjois jsou super ... mají velký výběr odstínu nevěděla jsem poprvé jaký si vybrat :)))

    Jinak koukám, že se Vám hoďte líbí ta Astor tak neváhejte a vyražte pro ní, když je za 99,- (mám dojem, že i pudr stojí nějak kolem 130,-) co je ta akce teď :)))

    OdpovědětVymazat
  20. za kolik maji u MAC tvarenky? zrovna si totiz chystam nejakou koupit..a btw tu maybelline pouzivam (nevim,jestli stejny odstin) a jsem spokojena

    OdpovědětVymazat
  21. Katie: já jí kupovala přes strawberrynet.com ... cenu si již přesně nepamatuji, ale bylo to nějak okolo 500-600,- :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Super recenze o tvářenkách. Vidím, že máš super sbírku. Já mám akorát jen jednu od Astor. :) Ale taky ji ráda používám. :)

    OdpovědětVymazat
  24. od Bourjois mám také tvářenku a jsou naprosto úžasné :) ty od elfu chci také vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  25. Máš to moc hezky barevně poskládané :-) Já jsem si u sebe všimla, že strašně hromadím oranžové tvářenky :-D Zato růžové mi moc nesluší, ale nevzdávám to a občas nějakou vyzkouším :-) Ta Astor vypadá pěkně, asi se na ni půjdu podívat, díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  26. jejda ty toho máš tak ,,málo,, :D:D super článek těším se na další :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ách, tak tohle je něco pro mě! Miluju tvářenky, mám úplně stejný názor jako ty, bez ní to prostě není kompletní, pěkná tvářenka dělá zázraky! Já mám hrozně ráda ty Studio od Elfu, pak NYX a taky dermacol a strašně chci zkusit nějakou Bourjois,ale nevím,jaký odstín vybrat, protože se mi líbí asi 4 a to je vzhledem k ceně množství tvářenek, co mám doma, vážně zbytečné....

    OdpovědětVymazat
  28. Všechny výrobky vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky, tak já mám jen 4, ale moje potřeby plně pokryjí :-). Mám Astor - také tři odstíny - Purple - je hodně do červena a musí se sní velmi opatrně, jinak je naprosto perfektni. Pak dvě od Bourjois 32 a 34 - 32 bronzová a musím hodně přitlačit, aby byla vůbec vidět a 34 je růžová, nežná, vypadá přirozené.Musím přiznat, že mám pocit, že Bourjois vůbec neubývá. Poslední je dermacol rozjasňující č. 1 - je hodně třpitivá a asi by tmavší byla lepší. Jinak jsem zkoušela i miss sporty, maybelline a i loreal a musím říct, že jasně vede astor s 3mi odstíny. Poměr kvalita-cena-výdrž prostě perfektní tvářenky. Jinak závěrem? Bez upraveného obočí a tvářenky nevyjdu z domu. To je prostě základ. :-)

    Janča:-)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak tohle je teda slušná sbírka:) Já střídám celkem tři tvářenky, nejraději mám odstíny do hněda.

    OdpovědětVymazat
  31. Tvářenky MAC jsou super a vydrží dlouho!

    http://www.facebook.com/pages/Super-Sek%C3%A1%C4%8D/201827066511541

    OdpovědětVymazat
  32. Ten obal Estée Lauder vypadá vážně krásně, ale jinak já tvářenky nepoužívám zatím jsem s nimi viděla jen líčení, které mi přišlo až příliš umělé..ale když s tím někdo opravdu umí pracovat, tak proč ne...:)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  33. Téééda, pěkná sbírka. Souhlasím, že celkový make-up bez tvářenky, jako by ani nebyl, ale tolik jich teda ještě nemám :) Jinak skvělý blog, narazila jsem na tebe až dnes a nejspíš budu chodit častěji:)

    http://gabriela-braunova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  34. Já mám tvářenek spolu se segrou asi tak 20. segra je kosmetička a používá v práci profesionální kosmetiku. Používám dle náladičky. Někdy růžovou, někdy do hněda nebo oranžovou =) Miluju tvářenky, bez něj ani krok! Ale jsem alergická na slečny, které si s hezkým pocitem dají tvářenku, ale vypadají jako marfušky! =D EN

    OdpovědětVymazat
  35. Ta od Astoru! <33 Zítra si pro ní jdu! :D

    OdpovědětVymazat
  36. Používám nesrtelné kuliky od Avonu : )

    OdpovědětVymazat
  37. Páni těch je! Takovou krásnou sbírku ti závidím :P! :D

    OdpovědětVymazat
  38. Super článek, díky tvé recenzi jsem si byla koupit tvářenku od astor a je úžasná. Děkuji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...