|| || || || || || || 

14. září 2011

... srpnové tipy!

... uff tak konečně jsem se dostala k tomuto článku!!! :) enjoy it ...
... a začneme úplně tím nejlepším krémem na ruce, který jsem kdy měla! Od L'occitane jsem vyzkoušela již krém s bambuckým máslem, ale ten pro mě byl bohužel velké zklamání (mastný, špatně se vstřebával) ... no a nedávno mě to opět do L'occitane krámku táhlo - samozřejmě jsem neodolala a koupila tento levandulový krém na ruce (byl totiž ve slevě takže chápete, že sem ho tam nemohla nechat) :D a dobře jsem udělala, protože tak úžasně voní!!!!!! Po namazání se bleskově vstřebá, že ho opravdu necítím (cítím jen tu úžasnou vůni) jak vidíte tak v Drážďanech jsem naposledy koupila už i větší balení! :) Takže kdo nenávidí mastné, lepivé ruce jako já ... tak doporučuji vyzkoušet tenhle krém :)))
... lesk na rty MaxFactor 08 - Sweet Rose - lesk má sice moc hezkou barvu na rtech (růžová s fialový odleskem) ale bohužel jeho výdrž je hrozně slabá! Vůně je také nic moc ... takže za mě teda NEDOPORUČUJI!!!
 ... nedávno jsem rychle sháněla něco na ranní očistu obličeje (jelikož jsem byla nějaký čas mimo domov a zapomněla jsem si svojí sadu Clinique) a v DM mě zaujala tato emulze od Clean&Clear, která dodá pleti potřebnou energii a krásně jí po ránu osvěží a rozzáří. Je velice příjemná ... někde jsem četla, že vysušuje pleť, ale já nic takového nepociťuji takže za mě určitě ANO!
 ... začala používat tento okurkový pleťový krém od ziaja. (na obalu se píše, že intenzivně zvlhčuje a zklidňuje podráždění. Stabilizuje působení mazových žláz a rozjasňuje pleť) já ho používám v podstatě jako podklad pod make-up a jsem s ním moc spokojená. Docela i příjemně "okurkově" voní :) takže za cca 50,- nebo kolik stojí je to dobrá volba ...
 ... můj první šampuk z LUSH. Dlouho jsem vybírala a nevěděla který, ale nakonec u mě vyhrála ta jeho úžasná skořicová vůně, která je nepřekonatelná :))) mám dojem, že pomáhá proti padání vlasů ... s čímž problém nemám takže tento účinek neposoudím. Jinak ale stačí opravdu pár x přejet po vlasech a krásně se napění :))))
 ... Dermacol kompaktní pudr 02 (odstín na fotce moc neodpovídá ... šel mi špatně vyfotit tak se omlouvám :( Ve skutečnosti je odstín o něco tmavší. Jinak co mě nejvíce na tomto pudru zaujalo je jeho úžasná vůně ... připomíná mi to vanilku :) nejvoňavější pudr co jsem měla - je jemný a hezky se přizpůsobí, pleť obstojně zmatní, ale řekla bych, že jsou i lepší pudry!
 ... tento kabuki štětec asi nemusím ani představovat, protože ho má určitě spousta z Vás :) no kdo by taky odolal za 50,- že?!!! :D Je to ten nejemnější štětec jaký jsem kdy měla!!!
 ... MaxFactor - 03 NATURAL - tohle léto jsem si hodně oblíbila pudro-make-upy. Líbí se mi snadná, rychlá aplikace kdy nanesu jenom korektor a rozetřu houbičku tento "pudr" a je hotovo = výsledek je perfektní! Můj oblíbený je ESTÉE LAUDER - Double wear Stay-in-Place, který je samozřejmě o něco dražší než tenhle, ale kdybych je měla srovnat tak tento MF se mu podle mě vyrovná! Vyhovují mi oba!
 ... první dva laky Flormar (oba jsou ve skutečnosti fosforové barvy, ale bohužel mi to nešlo lépe zdokumentovat) nanáší se dobře a výdrž je také výborná = žlutý - 420 odstín, růžový 381 :) Třetí oblíbenec je Bourjois 24, který má hrozně dobrý štětec s kterým je aplikace hračka! Schne rychle a výdrž je též perfektní!
 ... Clinique - 3kroky čištění pleti (tuto sadu jsem si koupila o prázdniny v Drážďanech na vyzkoušení) a musím říct, že jsem z toho opravdu nadšená. Nemám nějak extra problematickou pleť, ale cca po tom měsíci se mi pleť zdá opravdu o hodně lepší, svěží, čistá :)))  Někde jsem četla, že tato tří kroková řada se moc nepovedla a je hrozně agresivní, ale na mojí pleť funguje skvěle! Hlavně jsem si také vypěstovala docela blbý pocit, že když si nevyčistím tímhle obličej mám prostě pocit, že jsem špinavá :(( takže plánuji v brzké době koupit větší balení) :)
 ... miluju deodoranty Bourjois! Používám vlastně jenom pouze od této značky! Líbí se mi obal a hlavně tento broskev/grep skvěle voní!!!

40 komentářů:

  1. Skvělé tipy. Ten okurkový krém miluju, používám ho už asi tři roky a je skvělý.

    OdpovědětVymazat
  2. TU Cliniques skin care radu uz jsem taky vyzkousela. A je super. Ale protoze me vzdycky prestane vsechno rychle bavit, zkousim dalsi veci, pretoze to fungovalo skvele. A na ten krem o dLoccitanu jsem koukala uz vickrat i zkousela na rukach, ale porad nechapu co je na nem tak zazracneho :D

    OdpovědětVymazat
  3. Asi vyzkouším to Clean&Clear .))

    OdpovědětVymazat
  4. Díky moc za tipy! Ten krém od Ziaji mě zaujal a určitě si ho napíšu do plánu věcí, co si chci pořídit:-) O tom Kabuki štětci jsem hodně na blozích četla a štve mě, že ho tu v okolí nikde nemohu sehnat, protože za 50,--Kč? Kdo by ho nebral, že:-) Ten pudro-makeup vypadá taky dost dobře, ještě o něm popřemýšlím. A ten levandulový krém na ruce, to musí bejt naprostej úžas! Miluju levanduli:-)

    OdpovědětVymazat
  5. PlumFooleey: ten krém je vážně skvělý! Na malíčku se mi vždycky dělal ekzém a když jsem ho pár x použila úplně mi to zmizelo a už se mi nedělá! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé skvělé tipy! Mám hrozně ráda takové články, vždycky najdu něco, co se mi zalíbí a chci to vyzkoušet :))

    OdpovědětVymazat
  7. Perfektné typ, a chcem sa spýtať kde si kúpila uhorkový krém? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dostala jsem zálusk na ten deodorant...Můžu se zeptat kde ho kupuješ, nebo kde bych ho popřípadě mohla koupit-kde ho prodávají? A kolik stojí? Jak dlouho ti vydrží? Děkuju předem, EN

    OdpovědětVymazat
  9. Ten deodorant Bourjois,taky používám a je skvělý,jinak tyhle tipy mě hodně baví :)!

    OdpovědětVymazat
  10. Baška (: v drogerii Schlecker :)

    Anonymní: tyhle deodoranty si kupuji nejčastěji v Douglasu, ale zrovna tenhle je z Fann Parfumerie, stojí 79,- a vydrží mi??! přesně nevím, ale řekla bych + - 2 měsíce :) teď o dny Marianne jsem si udělala zásoby a koupila další dva jiné ... určitě se tu v budoucnu o nich také zmíním!

    OdpovědětVymazat
  11. fajn tipy :) milujem taketo rady od blogerov, lebo mam istotu, ze hovoria pravdu a ze dane veci fakt vyskusali a poradia mi :) zial, ten okurkovy krem u nas nie je dostat :(

    OdpovědětVymazat
  12. ty tři kroky bych si chtěla pořídit :) a to od clean&clear vypadá velice slibně! něco podobného bych na raní osvěžení pleti potřebovala no. děkuju za tipy :)
    Nikola Londýnová

    OdpovědětVymazat
  13. L´Occitane krémy na ruce jsou úúúžasné! mám s třešňovými květy! a levandule voní taky nádherně, opravdu jako pravé levandule!

    OdpovědětVymazat
  14. Ty laky flormar mají úžasný barvy!

    OdpovědětVymazat
  15. super tipy! vyzkouším ,,okurku'' :)))

    OdpovědětVymazat
  16. taky jsem nad těmi barvami dost váhala, ale nakonec jsem si přece jenom vybrala :) a jsem za ty barvičky nakonec ráda.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak mám pocit, že ten okurkový krém vyhovuje každému, kromě mě :D Udělal mi na obličeji divný filtr, takže na to vůbec nešel make-up rozetřít :( teď mám nějaký obyčejný Balea a s tím jsem spokojenější :)

    OdpovědětVymazat
  18. Okurkový krém jsem měla někdy před rokem, ale pak jsem objevila měsíčkový a ten mi vyhovuje ještě víc :-) A Clean and Clear jsou super, mám od nich tmavě modrou čistící vodu.

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělé produkty. Kdysi jsem taky používala ten makeup/pudr od MaxFactor a nedávno jsem uvažovala, že se k němu vrátím, protože byl vážně skvělý:)

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělé, vše bych brala domů!:)
    Nezapomeň na článek s tipy na tvářenky, čekám na to. :P

    OdpovědětVymazat
  21. O tom štětci čtu všude, ale ještě nebyl čas se jít po něm podívat...

    OdpovědětVymazat
  22. plánuji si k vánocům nadělit nějaký pěkný dáreček od L'occitane, takže děkuju za tip! :) flormar laky mají úžasný odstín, miluju neonky! :)) o třech krocích také přemýšlím nebo ještě o dalších sadách, clinique je opravdu úžasná a hlavně kvalitní značka!

    OdpovědětVymazat
  23. bezvadné tipy, zaujalo mě to čištění pleti a také krém ziaja, mám ráda tyhle levné poklady,takže na ty krémy se určitě mrknu!

    OdpovědětVymazat
  24. my mame doma tiez ten bourjois deodorant a perfektny je:) a tie 3 kroky od Clinique som skusala tiez, ale mam z nich zmiesane pocity, este im planujem dat druhu sancu.)

    OdpovědětVymazat
  25. Ten okurkový krém mi taky vyhovuje:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Jsi milá holka a je vidět, že si na věcích potrpíš, hlavně na těch, co lidé zas tak nepotřebují ... Co takhle tomu dát nový rozměr, naučit se líp anglicky (lovely things= milé věci, milované by byly například beloved things a oblíbené zase favourite things) a taky co třeba říct co studuješ, jaké jsou tvé koníčky, co tě zajímá kromě tady těchhle cipinek? Neříkám, že to není oddechové čtení a že se mi to nelíbí, ale zkus se někam posunout.

    P.S Ten okurkáč si koupím.

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní: na věcech co lidé zas tak nepotřebují?! třeba deodorant potřebuje opravdu každý!! Co studuji jsem tu už a né jednou zmiňovala ve starších článcích (ale tak pro Tebe to ráda zopakuji - momentálně shodou okolností pomaturitní studium angličtiny) :))) (jinak co se týče těch zálib a koníčků tak bych se jim ráda věnovala právě v dalších článcích "lovely things" :))) a ještě něco ... nejsem si vědoma toho, že jsem tu někdy psala, že název tohoto blogu je v překladu milované či oblíbené věci?!

    OdpovědětVymazat
  28. Skvělý článek, můžu se jen zeptat, kde bych mohla sehnat ten okurkový krém? :) Byla bych ráda, kdybys odpověděla na blog, moc by mi to pomohlo, protože mě vážně zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  29. - angellovely-things- : deodorant, krém, čištění, parfém, make-up, řasenku a tak dál potřebuje skoro každá žena, něco je nutnost, něco už je pro někoho moc. Osobně bych ráda měla 1000 párů bot a obrovskou šatnu do které se mi už skoro nic nevleze a snáším to na sobě proto, že nejsem povrchní. Ale kdybych lidem říkala jenom o svém materiálním řáděníčku a věcech, co mám, určitě by nabrali dojem, že jsem moc moc povrchní holka. Třeba nejsi. Myslím, že bys mohla mít velký potenciál a značně oživit tento blog, kdyby měl i nějakou hlubší, ehm ideji, nebo anglicky SPIRIT. Nic víc, nic míň :)

    "O čem tento blog vůbec je/bude?
    Jak už název napovídá o věcech, která mám prostě a jednoduše ráda!! Od módy přes kávu až třeba po Rusko a mnoho dalšího :)))))))) ... No a to je asi vše pro začátek :) ostatní už vyplyne samo takže enjoy přátelé - xoxo Angel :)"

    Četla jsem celý tvůj blog a jak jsem se těšila, že to bude o něčem jiném, než jen o hadrech a kosmetice. Zatím jsem zjistila, že tě baví nákupy, ruské modelky a káva. To je všechno?

    A tvá poslední otázka:"O čem tento blog vůbec je/bude?
    Jak už název napovídá o věcech, která mám prostě a jednoduše ráda!!"

    A k tomu mi prostě slovíčko lovely jaksi nesedí, ale budiž. A pomaturitní studium angličtiny je dobrá věc, ale sama víš, že k native speakerovi máš daleko a ještě dlooouho mít budeš:)

    Ale jen tak dál, dej tomu spirit!

    OdpovědětVymazat
  30. Anonymní: jsem povrchní, protože si na na blog píšu o kosmetice a hadrech?! Vůbec mě přece neznáš - myslíš jako, že můj soukromý život se točí jen kolem kosmetiky a hadrů?! To jsi ale hodně mimo. Tento blog je sice zaměřený na tyhle věci to uznávám, protože je to jedna z věcí kterou mám ráda. Osobně nerada míchám věci dohromady, které spolu nesouvisí ... můj největší koníček je naprosto něco jiného co s módou fakt vůbec nesouvisí!! Ale opravdu nemám potřebu se tu nějak více svěřovat, protože blog beru jako jednu ze zábavných a oddychových činností a né jako nějakou zpovědnici ...

    No a k té angličtině. Ano tento blog se jmenuje Lovely Things a jmenovat se tak bude! Ať se Ti to líbí nebo ne ... za tím názvem si prostě stojím. Nevím co tu píšeš o nějakém native speakerovi?! Viděla jsi snad že bych tu sebe takhle někdy nazývala? Vedu snad tento blog v aj? NEVEDU! Protože jsem soudná a vím, že moje aj není až na takové úrovni abych v ní mohla psát třeba články ...

    OdpovědětVymazat
  31. Angell - Nevztekej se, já to nemyslela jako ofenzívu :). Občas mě u tebe i něco zaujme, ale nemůžu si pomoct, občas na mě působíš hloupě. A tak jsem ti chtěla naznačit, že i oddechovou činnost, jako je psaní blogu můžeš dělat chytře, s nápadem a zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní: já jsem v klidu :))) tenhle blog ani já nejsem rozhodně hloupá jestli to na Tebe někdy tak působí mě mrzí, ale vedu to tady tak jak uznám za nejvhodnější :) doufám tedy, že třeba v budoucnu se Ti tu bude více líbit ...

    OdpovědětVymazat
  33. First of all I would like to say terrific blog! I had a
    quick question which I'd like to ask if you do not mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your head prior to writing. I've had a difficult time
    clearing my thoughts in getting my thoughts out there.
    I truly do enjoy writing however it just seems like the
    first 10 to 15 minutes are usually wasted simply just trying to figure out how to begin.
    Any suggestions or tips? Many thanks!
    My website :: postpartum stretch marks

    OdpovědětVymazat
  34. Every patient in their body will break. A pain specialist at a back injury.
    Initial research suggests the American Diabetes Association ADA.
    Supplemental activities can create upper Nerve Pain generally lasts
    for days or possibly a tingling radiation that comes following a back ache.

    There are a candidate for glaucoma, so it's important to target upper Nerve Pain within a few of her pregnancy. The Acute patient is considered a core of the most common problems but i recommend doing it. It's worthwhile asking your
    GP before you.

    My webpage; Back Pain Specialist Longville
    My web page: back pain specialist Longville

    OdpovědětVymazat
  35. Why did I touch anything she touched, am I going to throw up.
    If you really need the stress experienced by those with a child that
    caused me 8-9 trips to the emetophobia cure for emetophobia.
    my page: lawton emetophobia treatment

    OdpovědětVymazat
  36. My run for the hebdomad has been concentrated on
    preparing for the to create and identical affordable.
    stair triad: The end caps you Merely create sealed to manage the
    real with attention. In Aquaponics 4 You, you volition to the fish tank volition be replaced
    with a individual hosepipe. You as well bring through money on the monetary value of grow that has
    been shipped thousands of miles crosswise the res publica, the hydroponic grower can be dining
    on impudently picked salad leafy vegetable, radishes,
    and carrots.

    My webpage - Hydroponics Orange County Ca
    My web site :: Hydroponics Orange County Ca

    OdpovědětVymazat
  37. I was able to find good advice from your blog articles.


    Feel free to surf to my web page ... 2012 family survival kit

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...