|| || || || || || || 

3. října 2011

... záříjové tipy!

... dnes tu mám už jak asi víte pravidelnou rubriku tipů pro minulý měsíc!! :) enjoy it ...
Dermacol - Hedvábný tónovací krém se třpytkami (NATURAL)
Po tomto krému jsem koukala již delší dobu, ale asi před dvěma týdny jsem si ho teprve pořídila. Je sice pravda, že třpytky mám ráda, ale v tomhle krému jsem se jich docela děsila, protože jako ono mít obličej plný třpytek není nic moc. Musím uznat, že obava byla zbytečná třpytky jsou sice na sluníčku trochu vidět, ale není to nic hrozného ... spíš jen hezké oživení a prosvícení obličeje! Celkově tento krém plní svůj účel a i odstín mi hezky sedí (prodává se jen ve dvou odstínech - a to v tomto NATURAL a BRONZE) :) Takže za mě určitě ano!
Maybelline - 80 Electric Blue a 54 Cherry Sweet.
Tyhle laky myslím nemusím představovat ... jsou to moje momentálně nejoblíbenější barvy laků. Ta modrá je úžasná a i když na červené laky moc nejsem tenhle cherry si mě získal na první pohled! ;)
ELF - lesk na rty v tubě ESSENTIALS - Pink pop ... o tomto lesku (jiném odstínu) jsem se tu již zmiňovala a musím prostě znova mám tento nový růžový odstín a jsem z něj prostě nadšená! Tohle jsou ty nejlepší lesky co jsem kdy měla!!!!!!!! Ta výdrž je prostě úžasná!! :)
ELF - rtěnka ESSENTIALS - Flirtatious ... téhle rtěnce jsem nedávala moc velké šance, ale když byla na ELF 30% sleva na základní řadu a stála 27,- nemohla jsem tomuhle růžovému odstínu odolat. No a dobře jsem udělala odstín je opravdu takový docela výrazný  "pink barbie" ale já si jí moc oblíbila. A musím opět zmínit úžasnou výdrž! Za 27,- vážně poklad ...
 rtěnka, lesk ...
BIOTHERM - Aquasource Biosentisive 
Tento krém byl vyvinut na odstranění 5 symptomů citlivé pleti (rudnutí, začervenání, pnutí, pálení a tendenci k tvorbě šupinek) kupovala jsem ho když už nás byl výprodej v Douglasu a asi před dvěma týdny jsem se k němu teprve dostala a je pro mě docela zklamání, protože je dost mastný a vůně je také nic moc :( Když se s ním namažu připadám si jak kdybych si mazala obličej framykoinovou mastí :X na krabičce je cena 1300,- což za něj až mi dojde určitě nedám ... na trhu jsou daleko lepší a levnější krémy než tento!
Dermacol PROTECTIVE - Eye make-up remover 
Dřív jsem používala na odlíčení očí odličovač od Balea, ale poslední dobou mi nějak přestal vyhovovat takže jsem pátrala po jiném a zaujal mě tento neparfémovaný odličovač pro citlivé oči od Dermacol. A byla to trefa do černého je naprosto super! Oči mě po něm vůbec nepálí a krásně se s ním odlíčím!
ELF - oprašovací štětec (vějíř) tento štětec mi prostě to mé výbavy chyběl ... používám ho na oprášení stínů pod okem! Za 27,- skvělá volba!!!
Garnier - oční roll-on 2v1 + korektor
Né že bych měla nějak moc kruhy pod očima, ale tahle pomůcka se mi již delší dobu líbila ... nepoužívám ho úplně každý den, ale občas mám ráno prostě oči takové divné takže pak ho použiji na projasnění. Upřímně musím říct, že nějakou změnu tedy, ale nevidím ... spíš bych asi musela mít opravdu ty kruhy pod očima, aby byl vidět rozdíl :)
ELF - paletka 32 stínů NATURAL 
No a teď to úúúúúplně nejlepší!!! Tahle paletka je prostě ÚŽASNÁ! Všechny stíny jsou krásně pigmentové a s podkladem (pudrem) mi vydrží celý den bez slití... opravdu mám pocit, že využiji každou barvu, protože se hodí na každodenní líčení!! :) Jako za nějakých 76,- kolik ta paletka stála je to naprostý zázrak ...

32 komentářů:

  1. Tak ta rtěnka a lesk jsou úžasné ty si koupím taky!! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to všechno luxusně, mně se líbí ty laky :)

    OdpovědětVymazat
  3. já si hodlám pořídit tu paletku! ta bude perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krémečky asi nebudou nic pro mě , ale ta dekorativní kosmetika to můžu ♥
    Taky jsem objednávala s elfu a kupodivu jsem spokojená ..

    OdpovědětVymazat
  5. Jo ta paletka je vážně super holky! Snad ještě bude na facebooku ELF jsem četla, že jí paní objednala, ale není jisté jestli ještě vůbec dorazí :(

    OdpovědětVymazat
  6. ta paletka má úžasné barvy!!! už ji asi za těch cca 76 korun neseženu co ? :D :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. já tu paletku prostě CHCI!! musím si jí konečně pořídit.

    OdpovědětVymazat
  8. no a už jí nemají. nikdy nic nestihnu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý tipy, nejvíc mě zaujala rtěnka+lesk a paletka, jdu se po ní hned podívat :))

    OdpovědětVymazat
  10. O tom shimmering kremu jsem cetla tolikrat ze si ho snad koupim. Mam rada tonovaci kremy. Ale zainvestovala jsem do Laury Mercier a bojim se, ze bych pak tenhle stejne nepouzivala..

    OdpovědětVymazat
  11. Ta sa ta kozmetika znacky elf kupit aj niekde cez net? Alebo skor sa opytam .. da sa to objednat aj do zahranicia? :P Este som nikdy nic od tej znacky nemala a nepoznam ju velmi ale kazdy chvali tak sa pytam

    OdpovědětVymazat
  12. Tak si mě navnadila na nákup lesku ELF. Jinak ten Roll-on mám taky, plní svou práci!


    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Objednávala jsem si z elfu, řadu 5 lesků bare basics a čekám až dorazí, tu paletku už mám na listě Koupit :) moc se mi líbí barvy a balení :) taky jsi teda objednavala když tam byly 30% slevy? J8 jsem si tuto paletku chtěla objednat hned, ale už tam nebyla..počkám až doplní zásoby, ale myslím mě elfík nezklame a bude to docela dobrá kosmetika. Hrozně se mi líbí štětce, máš nějaké odsud? Myslím že jsem viděla že jsi si koupila ten na makeup, můžu se zeptat jaké z něho máš pocity? Je dobrý? Heozně se mi líbí štětec na tvář kabuki a sada těch bambuckých...mimochodem, great tips Angel :)! -EN

    OdpovědětVymazat
  14. Robinka: kosmetika ELF se dá koupit JENOM přes net. Počítám, že bydlíš asi na Slovensku takže Vás e-shop je tady http://www.elfkozmetika.sk/ :))

    Anonymní: děkuji :) jsem ráda, že se líbí. Já ty lesky mám také i v tom balení po 5ti :) celkem jich mám snad už 8 kousků :D Jojo objednávala jsem také, když byla ta 30% sleva :) Štětce mám - na tvářenku (STUDIO) s tím jsem moc spokojená je krásně jemňoučký ten určitě doporučuji! Pak mám ze STUDIO štětec na stíny a ze základní řady ESSENTIALS na make-up je to můj první štětec na make-up a jako za 35,- je to skvělá věcička! Je sice pravda, že úplně denně ho nepoužívám, protože mi to s ním trvá trošku déle než prsty a ráno, když chodím do školy je pro mě každá minuta důležitá, ale když mám více času tak si s ním "vyhraji" moc jsem mu nevěřila a pak jsem byla hrozně mile překvapená! :) Jinak kabuki štětec mám taky, ale z Douglasu ...

    OdpovědětVymazat
  15. Ta paletka vypadá úžasně a za ty peníze, páni! :)

    OdpovědětVymazat
  16. ta paletka je newjlepší :) taky ji mám a pořád používám různé barvičky :P

    OdpovědětVymazat
  17. tu elfí paletku mám taky a je suprová! souhlasím, že se hodí a upotřebí naprosto všechny barvy :)

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuji Angel za info :) Paletku brzo doobjednám :)Ten roll-on bych taky vyzkoušela, mám docela viditelné kruhy-jak kdy- ale mám užasný korektor na ně určený, takže to umím zamaskovat :) může se ještě zeptat kolik stojí? -EN

    OdpovědětVymazat
  19. paletka je úplne dokonalá!! presne farby pre mňa.. škoda, že na slovensku som ju ani nevidela v ponuke, nie to že ešte za cca 3€ :( ak ju niekto zoženiete, kúpte dva a pošlite mi ju!!!! :D :D peniaze vám s radosťou pošlem

    OdpovědětVymazat
  20. Myslím že si od ELF něco objednám!

    www.tlustoprdka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. coloramy mám taky a ta modrá má úplně úžasný tón! :)) a ten lesk od elfu mám také, je skvělý, chci si ho pořídit i v dalších barvičkách :) stejně tak tu geniální paletku!

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní: já ho kupovala za nějakých 120,- už přesně nevím ... (brala jsem to na slevový kupon z DM - 50% sleva) takže normálně stojí okolo 240,- :))

    OdpovědětVymazat
  23. ty elfí věci jsou super! :) a i ten krém se třpytkama. vyzkouším!;)

    OdpovědětVymazat
  24. pomalu si připadám jako outsider, když nemám nic od elf :D

    OdpovědětVymazat
  25. Paletku jsem kupovala kamarádce na narozeniny, sice druhý typ, ale byla z ní naprosto nadšená :) jsem ráda, že se můžu podívat i na druhé odstíny a teď velmi lituji, že jsem si ji neobjednala. Na tu rtěnku z Elfu jsem docela "dostala chuť", asi ji přidám do další objednávky. Garnier Roll-on mám taky a musím říct, že taky nevím nějaké velké změny, ale musím říct, že mi vyhovuje a používám ho každý den, dobře se roztírá a zatím patří asi mezi nejlepší, co jsem měla :)

    OdpovědětVymazat
  26. Kde si koupila ten krém od dermacolu? Já ho nějak nemůžu sehnat a nebo sem slepá..:D

    OdpovědětVymazat
  27. Na Garnier roll-on nedám dopustit, kruhy pod očima opravdu zamaskuje a ještě k tomu má chladivý účinek. Jinak ta paletka vypadá báječně.

    OdpovědětVymazat
  28. Kde se dá sehnat ta paletka, ty odstíny jsou super!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...