|| || || || || || || 

5. prosince 2011

... listopadové tipy + výherci giveaway6!

... musím se přiznat, že když jsem začala s touto měsíční kosmetikou rubrikou - kladla jsem si otázku: Co když tam nebudu mít co dávat každý měsíc???! Ale jak na to tak každý měsíc koukám ... skoro se mi to ani nevejde do záběru :D a usilovně přemýšlím co ještě jsem si to koupila ...
Je to fajn rekapitulace i pro mě ... ono se to člověku vůbec nezdá co za daný měsíc domů natahá :)))))))))
Jako první tady máme dva štětce od ELF! :)
Černý (na tvář) je z řady STUDIO! Mám už jeden z této řady na tvářenku a jsem s ním moc spokojená ... je jemný a moc příjemný stejně jako tento nový! ;)

Další je z vánoční "diamantové" kolekce ELF - já si vybrala na tvářenku a upřímně jsem z něj trošku zklamaná ... je docela dost tvrdý a na tváři není moc příjemný! :( Jsem ráda, že jsem si objednala jen jeden, ale zase na druhou stranu tvářenka se mi s ním aplikuje celkem dobře ... takže ho určitě používat budu! ;)
Rtěnku od Rimmel by Kate asi nemusím představovat. Spousta z Vás jí má také ... já mám v odstínu 09 (tmavě malinová barva) a jsem s ní moc spokojená! Výdrž je ucházející a barva, vůně jsou moc hezké! :)

Další je rtěnka od Essence - korálové barvy. Je velmi mastná a na rtech není vůbec výrazná, ale bohužel její výdrž je velmi malá. Jinak opět oceňuji příjemnou vůni! (já jí kupovala ve výprodeji za 4,90,- = za tu cenu určitě perfektní koupě) :)))
Další věc, kterou myslím nemusím vůbec představovat. Tento extra krycí make-up od Dermacol. Já mám v odstínu 215 (na fotce vypadá celkem dost tmavě) ač jsem světlý typ mé pleti sedí velmi dobře. Jinak nepoužívám ho jako make-up, ale jako korektor na zakrytí malých nedokonalostí a celkem mi přijde i dost mastný na můj vkus ... (možná pro někoho mínus)
Paletka na dokonalou pleť od ELF! Přiznám se, že tu jsem ještě pořádně nezkoušela, ale bála jsem se abych neměla nějak moc světlý/nebo snad barevný obličej, ale nic takového se zatím nekonalo ...
Sprchový gel - Pomerančovník z Floridy z Yves Rocher
Momentálně můj nejoblíbenější ... naprosto úžasná vůně pomerančů!!! ;)
Další věc z Yves Rocher - šampon s chrpou na šedivé a blonďaté vlasy (fialový šampon, který vymývá z vlasů takový ten nežádoucí žlutý/zrzavý odstín z barvených/melírovaných vlasů) Pravidelně sice používám jiný z DM, ale i s tímhle z YR jsem moc spokojená a navíc hrozně příjemně voní! :)))
Regenerační tělové mléko - Freeman
Kdo zná výrobky značky Freeman ví, že všechno moc hezky voní. Tohle mléko není výjimkou voní tak hrozně svěže (je to bambucké máslo a lemongrass) ale já z něj spíš cítím lipo! Co musím pochválit je perfektní a rychlé vstřebání, ale naopak bych řekla, že až tak moc nehydratuje ... je to takové 50 na 50 :X
Kaolinová pleťová maska - máta & citron - Freeman
Na tuhle masku jsem četla nejednu chválu ... delší dobu používám Mask of Magnaminty z Lush, ale musím se přiznat, že jsem typ co nerad používá něco delší dobu (neustále ráda zkouším a zkouším nové věci) takže jsem se rozhodla tuhle masku koupit. Musím říct, že mi velmi vyhovuje a pleť je po ní opravdu moc hezky vypnutá a čistá (líbí se mi, když zaschne na obličeji - zvýrazní se Vám všechny póry) zajímavé :)))) určitě stojí za vyzkoušení a já u ní rozhodně nějaký ten čas zase zůstanu! :)
PS. opět příjemné citrónové voní :)
Osvěžující sprchový peeling z výtažkem z oliv - Cien
Tělový peeling jsem chtěla vyzkoušet nějaký ten pátek a nedávno mě v Lidlu zaujal tento ... za 30,- je to rozhodně dobrá koupě. Vůně není nic extra, ale nevadí mi :)
DEO SPRAY MINERAL FRAICHEUR od Bourjois Paris
Mám pocit, že jsem se Vám tu už zmińovala, že jsem velká fanynka deodorantů od Bourjois, která si pokaždé kupuje jinou vůni ... minulý měsíc byl můj favorit tento 100% přírodní obohacený o mořské stopové prvky! ;)
 ... o této O.P.I sadě jsem psala v minulém článku - TADY - :)
 ... další laky z výprodeje za 4,90,- no nekupte to, že?? :D laky Essence mám celkově moc ráda ... nemám s nima sebemenší problém. Nanášení, schnutí, vydrž hodnotím na jedničku! ;))
 ... pro změnu třpytky od Miss Sporty ;) miluju je akorát to odlakování :-// no znáte to :)))) ....
Essence barva na rty č.2 :)
Původně jsem myslela, že bude mít konzistenci lesku, ale omyl ... konzistence této barvy je velmi vodová - na rtech velmi výrazná a POZOR drží opravdu skvěle!!! Ráno po 7h aplikuji a v 13:30, když přijedu domů tak stále drží!! (zvládne pití i malou svačinku) :))
... a giveaway6 vyhrály slečny Karolína B. a Teresa Starling :)) Moc gratuluuji!!!!!  

30 komentářů:

  1. Zase jsi mě na několik věcí nalákala :)) Hlavně ten tvůj odstín rtěnky od Kate vypadá tak šťavnatě :D :) A mrzí mě, že u nás jsem ty výprodeje za 5 Kč nikdy nezastihla :( A vítězům gratuluju! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, moc pěkný článek, miluju články na tento způsob. Díky za tipy na nákupy, ale moje peněženka z nich asi moc odvařená nebude, ba naopak... :DD Jinak moc holkám gratuluji, a přeji, aby si výhru užily ;-)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa tiež podarilo ukoristiť nejaké veci od Essence za 5 kč, za tu cenu som to musela kúpiť, a potom som to všetko porozdávala :) Inak ten Rimmel rúž ti moc svedčal, pamätám si ho z nejakého staršieho postu :)

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. miluju tu masku od Freemana, je tak osvěžující! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nevěřím tomu ?! Opravdu tam je můj nick ♥
    Má první výhra ♥
    děkujůů ^^

    OdpovědětVymazat
  6. Blahopřeji k výhře a nějakou rtěnku si asi už budu muset koupit.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak,zase jsem nevyhrála a zase jsem nestihla výprodej u nás.. :D No.. ale všechno vypadá zajímavě a vítězce grataluji:)

    OdpovědětVymazat
  8. díky za typ ... yzkouším ten peeling od Cien .))

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Od Freeman jsem ještě nic neměla, ale láká mě čím dál víc, neco asi vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc zaujimave tipy!!! SLEDUJEM!

    http://thebluebusiscallinus.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. skvelé veci, ten deodorant si asi kupim, alebo aspoň podobný.

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji :)


    http://zuzizuzana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Štětec od Elfu mám taky a je úžasný. Yves Rocher, Bourjois a O.P.I to je moje :0)

    http://curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. tu rtěnku od Kate jsi vybrala ve skvělém odstínu a ty barvička na rty z upíří kolekce mě taky zaujala :) a ještě jednou děkuji za výhru! mám z toho šílenou radost :))

    OdpovědětVymazat
  15. Tak nakonec jsem docela ráda, že jsem si štětec z "diamantové řady" od Elfu nekoupila, když to není zas takový zázrak...
    Ale rozhodně si už musím pořídit tu rtěnku od Kate, ale stále nevím, jakou barvu:(
    A ten Dermacol make-up chci taky!:D
    A škoda, že jsem nestihla limitku z Essence:(

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. ta rimmel rtěnka se mi líbí, asi jí taky vyzkoušim :)

    OdpovědětVymazat
  17. skvělé:) zůčastni se mé první giveawy na http://dreamworld-e.blogspot.com/ :)

    OdpovědětVymazat
  18. Yves Rocher a Freeman taky miluju!

    OdpovědětVymazat
  19. Jaký je prosím tě ten odstín rtěnky od Kate? Vypadá na rtech do vínova nebo spíš do růžova :)? Děkuju

    OdpovědětVymazat
  20. theris: odstín je tam napsaný :) je to 09 a na rtech je do vínova! ;)))

    OdpovědětVymazat
  21. Suprové tipy! A ty si teda pořádný maniak na kosmetiku :D Já jí mám doma sice hodně, ale ne že bych si každý měsíc kupovala tolik nových věcí, neměla bych to kam dávat! :D

    OdpovědětVymazat
  22. No pěkné věcičky sis pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Demacol mám, jsem s ním spokojená. Je fakt že je ale trochu mastší :(

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuju moc za odpověď. Mám to s velikostí stejné jako ty, spíš 39, ale někdy 40. O větších jsem ani neuvažovala, spíš o těch 38, ale nebudu riskovat:) To věřím že jsou úžasně pohodlné, bohužel jsem tak dlouho otálela až mi do Vánoc nestihnou dojít. Mimochodem, za kolik je mají v Drážďanech?

    OdpovědětVymazat
  25. parádní typy tyjo :) hlavně mě láká tedy freeman.

    rtěnku od Kate a štětce od e.l.f. mám taky a jsem nejvíc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  26. Já to prostě nechápu!!! Jsi už několikátá blogerka, která píše o kořistech z výprodeje pod 10 kč a já pořád nic. Ani v pze, ani u nás kousek od phy. angryyy!! jinak fajn článek a super, blog :)

    OdpovědětVymazat
  27. Kde prosím tě nakupuješ kosmetiku Bourjois a Yves Rocher? :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...