|| || || || || || || 

9. ledna 2012

... Bioderma Atoderm krém!

... pěkné pondělí :) Dnes tu mám pro Vás další výrobek na zrecenzování z e-shopu biodermashop.cz :) Jak jste si jistě většina všimla tato spolupráce se objevuje na vícero blogů, ale co jsem zatím viděla každá jsme si vybrala většinou úplně jiné produkty ... takže snad tady nebude plno recenzí na jeden a ten stejný krém/balzám/šampón a všechny to bude otravovat apod. :))))
Já si jako druhou věc vybrala tento krém na suchou pokožku z řady Bioderma Atoderm! Tento krém je vhodný jak na tělo tak na obličej (to jsem ale nezkoušela). Já osobně ho používám nejvíce na nohy ... jelikož hrozně trpím na suchou pokožku hlavně na lýtkách (jsem schopná si je občas rozdrápat až do krve ... no jo každý má hold nějaký blbý zlozvyk :/) Jsem prostě ten typ, který se maže až když je to opravdu už akutní!!!! Tenhle krém mi dorazil zrovna ve chvíli kdy jsem byla přesně v té situaci to jsem před chvílí popisovala ... takže jsem ho alespoň mohla podrobit pořádnému testu - a můj dojem?? :) Celkem dobře se roztírá, na webu se píše, že je bez parfemace (ale já ze začátku cítím takovou jakoby "lékárenskou vůni" ale po chvíli opravdu není cítit vůbec) no a teď to hlavní (alespoň pro mne tedy) vstřebání - vstřebává se sice hezky, ale na pokožce ještě druhý den ráno je cítit takový ten lehce mastný "film" ... v mém testu, ale prošel velmi dobře, protože za 2 dny byl pocit suchých lýtek úplně pryč!!! Vylepšila bych jen vstřebání a byl by naprosto dokonalý!! :)
Jinak tedy kdo by měl zájem tento krém Atoderm ◄ (viz. odkaz) zakoupíte za 322,- (balení je na fotce sice s pumpičkou, ale mě přišel bez ... asi zřejmě starší verze obalu/balení, ale jinak je úplně stejný - popis odpovídá) :)))
... a nezapomeňte na stále probíhající giveaway7 !! :)

18 komentářů:

  1. Zd se mi to nebo je to tam tak trošku pod cenou ? :O

    OdpovědětVymazat
  2. s těma nohama mam stejny problem a zrovna tedka je uz mam rozskrabany :(( asi zakoupim a vyzkousim :) diky

    OdpovědětVymazat
  3. Teresa Starling: co jsem koukala tak v lékárnách jsou ty výrobky určitě dražší! :)

    Martina: je to děs no ... ale já si prostě taky nemůžu pomoct a škrábu a škrábu :(( ale určitě vyzkoušej a budeš mít hned po problému! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bezva recenze - já mám podobný problém s levým předloktí. Zajímavý je že jen na levým. Taky ho mám přesušený a svědí a tak škrábu až to bolí. Takže díky za dobrý tip.

    http://lencin-blog-o-vsem.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. z tohto som mala vzorku, asi 5 (alebo 8?) ml... používala som ho na tvár, lebo hoci mám zmiešanú pleť, v zime naopak trpím šupinkami a strašne suchou pleťou... tá vzorka mi vydržala neskutočne dlho, fakt stačí troška... ale nemám rada na tvári mastnejší film, tak som si ho dávala na večer a aspoň som sa ráno zobudila s príjemnou hebkou pleťou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá dobře, taky mám v zimě strašně suchou a svědící kůži :/


    janebeautiful.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. TUHLE ZNAČKU VŮBEC NEZNÁM :-O
    dobrá ispirace

    OdpovědětVymazat
  8. bioderma je všeobecně fajn =);)

    OdpovědětVymazat
  9. Na mém blogu právě probíhá výprodej šperků za 50 Kč. Koukni na to, prosím! :)
    http://maladominika.blogspot.com/2012/01/na-prodej-for-sale.html

    OdpovědětVymazat
  10. Tím mažeme pětiletou dceru, jako podpůrný krém při atopickém ekzému je skvělý!

    OdpovědětVymazat
  11. Bioderma ma veľmi dobré výrobky..mám od nich celú výbavičku na plet :-)

    Na fb prebieha mini-giveaway I.

    OdpovědětVymazat
  12. Krémy od Biodermi jsou super. Většinou používám na mé suché ruce.
    http://curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Biodermu používám na obličej. Momentálně, ale bohužel ne - mám ekzém, takže mám předepsané věci od doktorky. :-/ Na velmi suchou pokožku používám jinak tělové máslo, nebo Niveu S.O.S. - funguje oboje skvěle. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...