|| || || || || || || 

27. ledna 2012

... Bioderma Sébium Gel Moussant!

... hezké páteční odpoledne :) Dnes Vám chci představit úplně poslední výrobek, který mi byl zaslán ke zrecenzování z e-shopu biodermashop.cz! A cože to je? Čistící pěnivý gel (Gel Moussant) s praktickou pumpičkou z řady Bioderma Sébium! Na úvod chci říct, že z řady Sébium používám již několik měsíců micelární vodu a pleťový krém (viz. tento článek) a jsem opravdu spokojená! Nějaký ten čas jsem hojně využívala pleťové produkty z Lush na problematickou pleť, ale co jsem objevila zelenou řadu od Bioderma používám je už jen sporadicky, protože opravdu za sebe můžu říct, že tahle zelená řada mi velmi sedí a chystám se její produkty kupovat nadále! Takže co bych Vám řekla k tomuto gelu?! Používám ho ve sprše na dočištění po kompletním odlíčení micelární vodou. Oceňuji praktickou pumpičku a také jsem na webu četla, že se dá používat i jako pěna na holení (ale to jsem nezkoušela takže nemůžu hodnotit) jinak určitě pleť nevysušuje (alespoň mojí) nemusíte se také bát, když se Vám dostane do očí, protože vůbec neštípe. Já si ho vybrala hlavně z důvodu, aby mi doplňoval tu tzv. "trojitou" péči (micelárka + tento gel + pleťový krém) - denně tuto kombinaci používám a jak už jsem se zmínila opravdu mi to moc vyhovuje! Po mnoha recenzích jak je Bioderma kosmetika doslova ZÁZRAČNÁ ... můžu i já potvrdit, že na tom přece jen asi něco bude :)) Přeji hezký víkend všem a kdo má zájem tento Bioderma Sébium Gel Moussant ◄ (viz. odkaz) zakoupíte za 170,- :)
... co vy a Bioderma? jaká řada je vaše nej? nebo naopak co Vás zklamalo?

31 komentářů:

  1. Také používám celou jejich řadu a jsem moc spokojená. Gelík jsem si koupila asi před měsícem a super.

    OdpovědětVymazat
  2. Já zatím od Biodermy ještě nikdy nic nezkusila, ale dělám si zálusk právě na micelárku.. a asi by bylo fajn, pořídit si k ní i tento gel :)) Vypadá to dobře, tak až vypotřebuju můj od LRP, tak asi vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako určitě fakt doporučuji :) Já už pomalu dodělávám jak micelárky tak krému druhé balení ... takže budu muset brzy doplnit zásoby! :))

      Vymazat
  3. Tento gel jsem ještě nezkoušela, ale chystám se na něj. Celkově mi Bioderma, hlavně řada sebium mooc vyhovuje:)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Bioderma je super, ked som bola mladšia (uff, znie to divne) používala som to a bola som spokojná :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Mám v plánu tenhle gel vyzkoušet prototže mi taky nejvíc sedla zelená řada od Biodermy. Musim rychleji vypotřebovávat čističe obličeje, abych mohla jít na tenhle :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja si planujem teno gel tiez kupit pretoze Bioderma je TOP znacka kozmetiky a zatial mi vsetko od nich sadlo :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja mam od nich kremy na opalovani a jsem spokojena
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. S Biodermou žádné zkušenosti nemám, zatím používám řadu na problematickou pleť od Vichy, ale chystám se změnit značku, tak možná zvolím právě Biodermu když si jí všichni tak chválí :)
    evelinbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. s biodermou nemám ziadne skusenosti, ale rozmyslam, ze začnem pouzivat nejaké ich vyrobky :)

    OdpovědětVymazat
  10. já mám z této řady pouze micelární vodu, a zkoušela jsem vzorek AKN krému, a ten mi přišel docela dobrý :) Akorát se pořád rozhoduji, jestli pak investovat peníze do Biodermy - Sébium, nebo do La Roche Posay - Effaclar :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mě osobně ten AKN krém docela vyhovoval, ale potíž nastala, když sem si ho omylem rozetřela i do obočí :X vůbec mi tam nedělal dobře :( divně mě pak kůže pálila ... teď používám jiný z řady sébium a s tím ten problém nemám :)

      Vymazat
    2. ja už zhruba rok užívam kozmetiku La roche - konkrétne radu Effaclar, na moju zmiešanú problematickú pleť je vynikajúca... teraz pre zmenu postupne prechádzam na Biodermu - mám zopár výrobkov zo zelenej rady, aj z rady Hydrabio :)

      Vymazat
  11. Od Biodermy mám ráda opalováky a krémy po opalování, i micelárka je dobrá, ale ta červená - ale nejvíc se mi líbí asi LRP.
    Naopak zelená řada je podle mě příšerná, mám vyzkoušenou zelenou micelárku a ten krém Sébium AKN. Vůbec mi to nesedlo, přijde mi to jako stejnej dryák jako Normaderm od Vichy...Nějak mi strašně vadilo, že krém nechává na pleti jakejsi povlak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po opalováku už také pokukuji ... v létě do nějaké asi půjdu :) jo? No já měla akorát problém s tím AKN krémem (viz. moje odpověď na předchozí příspěvek) ale tak každému hold sedne něco jiného no :) ...

      Vymazat
  12. tenhle gel mám také, je skvělý, celá řada mi hodně zlepšila pokožku. jen po něm mám dost vysušenou pleť :/

    OdpovědětVymazat
  13. já používám micelárku a je super, až mi dojde a budu si jí objednávat, určitě k tomu přihodím i tenhle výrobek a nějaký krém ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Používala jsem vodu Bioderma Sébium, byla jsem velmi spokojená,ale cena byla pro mě docela vysoká,takže jsem se opět vrátila ke Garnier vodám.

    OdpovědětVymazat
  15. Od Biodermy jem ještě nikdy nic neměla, ale myslím, že to asi ry napravím :D

    OdpovědětVymazat
  16. jj,tohle mám taky,je to OK :)

    OdpovědětVymazat
  17. S Biodermou nemám žádné zkušenosti,ale určitě si v nejbližší době něco pořídím:-)

    OdpovědětVymazat
  18. od Biodermy jsem měla jelení lůj a byl to nejlepší lůj jakej sem kdy měla :-)
    Pája
    http://abeautifulcatch.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Od Biodermy jsem ještě nic nevyzkoušela, ale po této recenzi se to na 100% změní!!:)

    OdpovědětVymazat
  20. Já používám micleárku, ta je super, ale jejich krémy nesnáším. Zato krémy LRP mi naprosto sedly. :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Taky právě používám produkty z této řady a nejsem nijak uchvácená. Neříkám, že kosmetika není dobrá, ale více mi teda vyhovovala zelená řada od Eucerin.

    OdpovědětVymazat
  22. Podla mna sa najprv pouziva gel az potom micelarna voda! nic v zlom, ale je to dost divne.ze sa odlicis vodou a potom docistis gelom. tento gel cisti najlepsie z tych co som mala, a vyskusala som ich naozaj dost. a s vodou tvar docistis, az po sprche, nebude taka napnuta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a to se mám odličovat tímhle gelem??! :) jinak neboj já tu micelárku používám 2x, protože tenhle gel používám ve sprše a mám prostě pak blbý pocit kdybych si už nanesla jen krém ... takže ještě jednou si přetřu obličej micelárkou a až pak krém :) (možná se to tak nemá dělat, ale mě to takhle vyhovuje) :)))

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...