|| || || || || || || 

5. ledna 2012

... prosincové tipy!

... ani v lednu Vás neošidím o mé prosincové kosmetické tipy! :)) Není tam úplně vše, protože chystám samostatné články zaměřené na (OPI, LUSH a Bioderma) :))
... a nezapomeňte na stále probíhající giveaway7 !! :)
Syoss - suchý šampon pro mastící se vlasy
Je to má úplně první zkušenost se suchým šamponem a musím říct, že jsem byla opravdu mile překvapená jak skvěle to funguje! :) Také mě překvapilo jak příjemně voní a vlasům dodá po aplikaci objem! Se Syoss produkty nemám nějak velkou zkušenost ... mám doma jen tužidlo, které používám příležitostně a vyhovuje mi! Tohle je tedy další věc, kterou můžu doporučit :) 
Gliss Kur - denní elixír s pečujícími oleji 
Po tomhle výrobku jsem pokukovala hned jak jsem na něj zahlédla reklamu. Protože různé masky, zábaly na vlasy to je moje :) sice jsem se nejdříve trošku bála abych neměla nějak moc po použití "umaštěné" vlasy, ale vůbec nic takového se nekoná! :) Olejíček si aplikuji většinou tak 4x do týdne (jak si prostě vzpomenu) od cca poloviny délky vlasů až ke konečkům po umytí vlasů! Vlasy jsou po něm krásné lesklé, voňavé a hlavně se netřepí!! :) Je to vážně super věcička ... až mi dodejte kupuji 100pro další balení! ;)
 Ryor - dvoufázová odličovací emulze
Myslím, že tenhle "odličovač" nemusím vůbec představovat ... bylo toho o něm napsáno už dost. Já osobně mám na něj rozporuplný názor :X Sice dobře odličuje make-up, neštípe (vůně mi ale trošku vadí - nevím k čemu jí přirovnat, ale odněkud jí prostě znám) Až ho dodělám asi si další už nejspíš nekoupím. Poslední měsíce jsem si hodně zvykla na odličování micelární vodou od Bioderma (Sébium H2O) ta mi vyhovuje ze všechno nejvíce :)
 Benefit - rtěnka (hug it out)
Dárek od Ježíška :) Opět první zkušenost s Benefit kosmetikou. Upřímně rtěnka mě nějak zvlášť vůbec nenadchla ... odstín mám takový hnědo/bronzový. Na rtech je příjemná, hydratuje, není parfémovaná takže jako celkově mi v podstatě vyhovuje, ale její výdrž není nijak slavná ... čekala jsem od ní prostě více :) sama si jí příště určitě už nekoupím ...
 Bourjois Paris - Déodorant Doux (Jemná harmonie)
Deodoranty Boujois jsou mé úplně nejoblíbenější kupuji si je vždy ve Fann Parfumerii kde u nás mají pokaždé jiný (jinou vůni) takže vždycky beru jiný. Tenhle má vonět po přírodním extraktu vanilky, ale bohužel teda tohle je první od Boujois, který mi vůbec nevoní (připomíná mi nějakou pánskou voňavku) :((( Jinak ale svůj účel plní na 1+ ... jen škoda té vůně no :/
 Essence - espress dry drops 
Na tyhle kapky na rychlé zaschnutí laku jsem četla také dost chvály a byla určitě oprávněná, protože jsou vážně skvělé!!! Dávám na čerstvě nalakované nehty dvě kapky a za chviličku jsou nehty perfektně suché!! :))
 Skvělý balzám na suché rty od La Roche - Posay o kterém jsem psala - TADY - :)
 Essence - eyebrow
Moje první tužka na obočí takže nemůžu porovnávat. Je pravda, že aplikace se trošku bojím na zvýrazněné obočí nejsem vůbec zvyklá, ale aplikuje se dobře, oceňuji kartáček, odstín mi také vyhovuje a výdrž je myslím také slušná! :)
 Calvin Klein - Euphoria
Další dárek od Ježíška :) opět se trefil do mého vkusu ... Euphorii jsem si přála už nějaký ten pátek a konečně jí mám - okamžitě se stala mojí nejoblíbenější vůní! :)) V popisování vůni nejsem vůbec dobrá takže napíšu jen, že je prostě úžasná :D ale myslím, že spousta z Vás tuhle vůni zná a určitě i používá :)
 ! BONUS FOTO !
Včera zmiňovaný TOP z asos.com v "akci" :)))
(Jako zázrakem jsem vybrala dobrou velikost (10) a sedí mi skvěle ... né jako nedávno objednané šaty také z asos.com, které jsem musela hned obratem prodat) :(

52 komentářů:

  1. Euphorii mám taky a je prostě úžasná!

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. jestli ty kapky na schnutí laku fungujou, jdu pro ně :)
    Misa

    OdpovědětVymazat
  3. Euphoria je moje nejoblíbenější vůně a ten top je opravdu krásný :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten to je užasný ! Já si teď pořídila šaty na jedno rameno.. ! Mě to úplně fascinuje ! Přijede mi to dost sexy elegantní no všechno ♥

    Deodorant Boujois až uvidím určitě vyzkouším : )

    OdpovědětVymazat
  5. Teresa Starling: mě také :) momentálně mám vyhlídnuté i plavky ve stylu - one shouder! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Kolik stojí ten Bourjois Paris? :)

    OdpovědětVymazat
  7. ten suchý šampon jsem sháněla jak blbá a nikde jsem ho zaboha sehnat nemohla :D tak to mi musíš prozradit odkud jsi ho ty štěstěno pořídila :D

    OdpovědětVymazat
  8. blzám La roche-posay jsem si díky tvému minulému článku koupila a je vážně dobrý:)) tyjo všem ta euphoria voní a mě vůbec, přitom mě voní skoro všechno:D

    a jinak ty boty mi z celnice ještě bohužel nepustily, ale už jsem jim napsala naštvaný e-mail tak snad s tím hnou.

    OdpovědětVymazat
  9. Ten top je moc hezký a nestraš, já jsem si taky objednala šaty z assosu, tak doufám, že mi budou sedět no :D

    janebeautiful.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. kosmetika Sanoflore se dá zakoupit v lékárnách, možná nějakých těch lepších :)
    kdyžtak tady si můžeš vyhledat svou lékárnu a zjistíš, jestli to tam prodávají: http://www.sanoflore.net/cz/StoreLocatorG.aspx :)

    OdpovědětVymazat
  11. jinak ten top je super, ale mamka by mě s ním hnala :D jakmile si koupím něco, co nemá tvar jako obyčejné sportovní tričko, tak nadává, že to nejde vyžehlit :D

    OdpovědětVymazat
  12. my sme si raz v ceskom Fanne kupili ten deodorant, ale bol bledomodry a tiez spokojnost..vtedy mali len ten bledomodry a zeleny:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Parfém Calvin Klein dostala mamka k vánocům. Vůně je uplně skvělá.

    OdpovědětVymazat
  14. super tipy :) něco určitě vyzkouším ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Úplný súhlas so syoss, la roche posay a gliss kur! Sedia aj mne.. a dala si mi dobry typ na deodorant :-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  16. Ten odličovač musím vyzkoušet! :)A tu tužku mám také a jsem s ní spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ten topík vypadá strašně zajímavě, určitě bude na nějakou párty skvělý! A pro balzám na rty od LRP si zítra zajdu, mám tu značku moc ráda :)

    www.markvitkysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Tak benefitovou rtenku mam take a jsem moc spokojena, prijde mi ze prijemne rty hydratuje a je to trosku i balzam :-)

    A na ten gliss kur olej koukam uz nejaky ten patek, ale vzdycky si rikam, jestli si poridit jen tuto drogerkovou verzi, nebo original od kerastase...protoze co si budem povidat, nepotrebuju ani jedno ale desne to chci:D

    OdpovědětVymazat
  19. jakto že ti ryor odličovač nesedí? :) to jsi snad první člověk který na něj nepěje chválu. já ho používám na oči teď už akorát, na pleť je dobrý ultrabland od lush a sébium pletovou vodu mám též a je super ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Bourjouis deo taky používám a i spoustu další kosmetiky, jsem naprosto spokojená, zrovna o nich budu brzy psát :)

    OdpovědětVymazat
  21. Pekné tie kvapky ma zaujaly :)

    http://lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Taky mám v plánu koupit si ten syoss a tím gliss kurem si mě taky docela inspirovala :))

    OdpovědětVymazat
  23. 1. Máš úžasné nehty!
    2. Ty šaty jsou boží ♥ :-))

    OdpovědětVymazat
  24. Tak na ten článek zaměřený na Lush se vážně moc těším :)) zbožňuji jejich kosmetiku. Teď jsem si tam udělala zásoby, když byly ty povánoční slevy :P

    OdpovědětVymazat
  25. Souhlasím s tou tužkou na obočí. ;)

    Nat
    http://world-by-us.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. Essence kapky na schnutí laku mám taky a jsou vážně skvělé.

    OdpovědětVymazat
  27. Gliss Kur sa mi síce neosvedčil, ale Syoss musím len pochváliť - to sú všetko perfektné produkty. Ja si dosť zakladám na dobrom laku a dlho som nemohla nájsť taký, ktorý by mi sedel ale zelený Syoss je jednoducho top-produkt, ktorý musím mať v zásobe :)

    OdpovědětVymazat
  28. jé to jsou dobré tipy! a jinak máš moc hezký lak na nehty!

    OdpovědětVymazat
  29. Ten suchý šampon si musím koupit! ;)) dobré tipy

    OdpovědětVymazat
  30. no tady jde právě o to, že nejde o to, že by se ti blog nelíbil, ale že mají anonymové neuvěřitelnou radost, když se ti něco nepovede a nevypadá něco nejlíp :D

    A Gliss Kur niky nezklame :), děkuju za tip

    OdpovědětVymazat
  31. Báječné tipy a krásný blog! :)

    OdpovědětVymazat
  32. ooooooo bože, ten top! Je dokonalý! A dobré kosmetické tipy, od rtěnky Benefit bych teda čekala víc, škoda jí...

    OdpovědětVymazat
  33. Moc pěkný článek, miluju monthly favourites/tipy!

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Taky nakupuju Bourjois ve Fann parfumerie, ale absolutně nechápu ty ceny - odličovací mléko za 99, plaťová voda za 119??! Na značku Bourjois strašně levný, nevíš čím to??

    OdpovědětVymazat
  35. DANIELA: jo moje mamka na podobné "beztvaré" topy také nadává :D ale já si je většinou žehlím sama :))

    Plum Foolery: jo máš pravdu je trošku jako balzám jak jsem psala hezky hydratuje!! :))

    Natálje: jak jsem psala prostě mi nesedí jeho vůně, ale jako vůbec neříkám, že je špatný ... já jsem hold teď víc spokojená s tou micelárkou od Bioderma! :)

    Sára: no já se radši povánočnim slevám schválně vyhnula, protože jsem toho dostala dost k vánocum takže opravdu nic nepotřebuji zbytečně kupovat :)))

    Anonymní: já mám pocit, že odličovací mlék stojí nějak kolem 149,- (ale přesně teď nevím ... nějaký měsíc už si ho nekupuji) neřekla bych, že je to zase tak hrozně levná kosmetika ... spíš takový průměr :))

    OdpovědětVymazat
  36. možná jak které, ale já mám růžové na citlivou pleť 150ml a stálo 99 i když třeba na netu ty ceny šplhají i k 200...a myslela jsem levná v porovnání třeba s Niveiou...a rozdíl Bourjois vs. Nivea je podle mě v kvalitě docela markantní:)

    OdpovědětVymazat
  37. senza blog,
    prijdi k nám
    http://handbagforladies.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  38. Milujem Euphoriu! Tak často som ju chodila do parfumérky očuchávať až sa predavačka naštvala a vyhodila ma :)
    Myslím, že si predsa len ten Syoss suchý šampón kúpim. Chcela som nejaký kvalitný - oplatí sa? Koľko asi stál?

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní: aha tak to je možné :) já totiž používala vždy jen to zelené ... jako rozhodně :) jak tělová kosmetika tak i dekorativní mi přijdou od Bourjois kvalitní! :) Ráda tuhle značku používám ...

    Jane: jee tak to já k nám do parfumerie chodím také často "očuchávat" :D a občas si taky říkám ty už mě brzy určitě vyhodí :D:D ale zatím ne ...

    OdpovědětVymazat
  40. Jane: jinak přesně cenu toho šamponu nevím ... kupovali jsem ho v Tescu a měli jsme velký nákup, ale mám takový dojem, že nějak okolo 109,- :))

    OdpovědětVymazat
  41. Taky jsem si tenhle suchý šampon s nadšením koupila,ale na rozdíl od tebe jsem byla záhy velmi zklamána.. Ta vůně mi přijde moc agresivní,prášek mám všude jen ne tam kde ho chci mít a zdá se mi, že po nastříkání, pročesání nevidím žádný rozdíl, vlasy jsou mastné stále :/..Naštěstí jsem ho koupila ve slevě za 80-90Kč..ale můžu říct,že o 200% větší službu mi udělá(dlouho používaný) suchý šampon Amica(prášek) cca.za 30Kč
    Veru

    OdpovědětVymazat
  42. ten suchý šampon vypadá fakt skvěle;) kde se dá koupit krom billy?

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj:) Ten top z asosu je super! Už delší dobu váhám, že si něco objednám, ale nějak jsem nepochopila, jak je to s poštovným u asosu. Na kolik tě vyšlo? Děkuju moc předem za odpověď:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, na asos je standardní poštovné ZDARMA (mě zatím balík přišel vždy přesně za 7dní) :)) jinak placené poštovné (tuším nějak okolo čtyř liber je nějaké kdy Ti to dojde snad do 3-4dnů - přesně nevím, nevyužívám to) :))) Jinak já si tam zrovna dnes objednala naušnice a prstýnek :)

      Vymazat
    2. Tomu se mi právě nechtělo věřit :D Potřebovala jsem to mít potvrzený od někoho, kdo s tím má zkušenost. Tak děkuju moc:))

      Vymazat
    3. Fakt se toho neboj a klidně objednávej!! :) Já tam už objednávala mnohokrát a žádný problém nikdy nebyl :)))))

      Vymazat
  44. Me se NIKDY nelibi shatter laky, ale ty tvoje jsou moc pekny.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...