|| || || || || || || 

6. února 2012

... lednové tipy!

... pěkné pondělní odpoledne :)
Pravidelná a oblíbená rubrika - mé měsíční kosmetické tipy pro Vás je tu i v únoru! enjoy it! :)))
Balea - Cellulite BodyCreme (krém na zadeček, boky a bříško) :)))
Je to už něco málo přes měsíc co denně cvičím na eliptickém trenažeru, dělám dřepy aj. cviky. Přiznávám, že tenhle krém jsem si koupila jen pro dobrý pocit, ale k tomu hlavnímu co se týče celulitidy - na kterou nějak výrazně netrpím, ale na levém stehně mám cca dva/tři takové "důlky" ale jinak nic hrozného. Nemůžu říct, že po tomhle krému po nich není ani památka, ale víte jak "ten pocit" :)))) Jinak tedy tenhle krém by se měl mazat 2x denně ráno a večer. Já ho mažu jen večer ... ráno fakt na to nemám čas. Celkem rychle se vsákne než si většinou večer po vykoupání vyfoukám vlasy už ho skoro ani necítím :)) Ale uvidíme třeba po delším používám "budu mít zadek jako Pippa", haha :D:D
L'Oocitane - lehký levandulový krém 
O tomhle krému jsem psala již v srpnu - TADY - Tehdy jsem Vám ho vychvalovala, ale jak vidíte na aktuální fotce už se začal vyrábět v novém obalu (a i se zdražil) ale co mě nejvíce naštvalo, že bylo změněno i jeho složení :((( Už se vůbec tak dobře nevstřebává, nevoní a hlavně na mě už NEÚČINKUJE!! :((( ruce vůbec nevyživuje takže další balení za 400,- si už rozhodně nekoupím :( je mi to fakt líto, protože jsem si ho hrozně oblíbila ...
Neutrogena - Rychle se vstřebávající krém s Norskou recepturou
Jelikož jak jsem psala výše můj "oblíbený krém" je mi momentálně úplně k ničemu a jelikož jsem teď poslední týdny měla díky zimě velmi rozpraskané ruce v Rossmanu mě zaujal tenhle krém, který slibuje mé oblíbené  (rychlé vstřebávání) a realita? To rychlé vstřebávání není žádná slává (na můj vkus) ale já mu to odpouštím, protože díky němu jsem druhý den měla krásné, hebké ruce a po rozpraskání ani památka :))))
Jinak koukala jsem, že i Nivea nabízí nějaký rychle se vstřebávající krém (v novém balení) máte ho někdo?? Doporučíte mi ho? a nebo nějaký úplně jiný Váš oblíbený? :) Budu ráda, když mi do komentářů napíšete své tipy ;) .... 
Essence - tvářenka (01 Better Way To Sky)
Dekorativní kosmetika Essence mě nechává celkem v klidu, ale tahle tvářenka se mi zalíbila hned na první pohled ... hlavně díky obalu (připomínající MAC tvářenky) odstín se mi v obchodě zdál velmi hezký, ale doma mě zarazilo, že není v podstatě vůbec třpytivá. Je to matná vyloženě oranžová barva. Takže pokud chcete mít tvářičky jako pomeranč - DOPORUČUJI :D Pro mne osobně odstín tedy nic moc ... pigmentová je sice dobře, ale nějak odvázaná z ní určitě nejsem.
Sleek - Pout Polish (balzám na rty s leskem) - odstín Pink Cadillac 
Hned jak jsem se dozvěděla, že Sleek se dá u nás objednat neváhala jsem a jako první si objednala tento tónující balzám. Původně jsem chtěla od MAC, ale řekla jsem si, že nejdříve odzkouším tento. Voní vanilkovo/kokosově???! vůně je příjemná, dobře se nanáší, ale mám s ním menší problém, když ho na rty nanesu trochu více tak mi přijde, že hrozně divně chutná ... takový nějaký hořký :X ale to cítím opravdu jen málokdy ... někdy zase vůbec :D takže vážně nevím!! Mám z něj pocity spíš 50 na 50, ale jako určitě hezky vyživuje, ale podruhé si ho už nekoupím a půjdu spíš do toho od MAC :) Jinak teď je na něj 30% sleva takže kdo by měl zájem - objednat ho můžete - ZDE - :)
PS. Na rtech jsem ho měla v tomto článku! ;)
Sleek - True Colour (Fuchsia)
Jako další objednávka byla po doplnění skladu tato dlouhotrvající rtěnka v odstínu Fuchsia (nádherný "barbie odstín", které jsem si poslední dobou opravdu zamilovala) Tuhle rtěnku můžu rozhodně doporučit! Velmi sytá barva, neparfémovaná, hydratuje a hlavně opravdu na rtech krásně drží!!! :) Ještě musím říct, že mě docela překvapilo její balení, které je takové roztomile malé, oválné a matné (tím mi připomíná trošku NARS obaly).
S-he 255 
Tenhle lak mě nedávno zaujal u Dashulky :) Lak má konzistenci jak už napsala Dashulka "želíčko se třpytky" Já jsem použila čtyři vrstvy a výsledek se mi moc líbí. Lak mi vydržel 7 dní a stále byl krásný!! :))
Essence - lash & brow (gel mascara)
Tato gelová řasenka se dá použít jak na řasy tak na obočí. Na druhé zmíněné ji používám já ... kdy mi lehce zafixuje obočí :) za 49,- super věcička!
Donto Dent - mezizubní kartáček
Mezizubní kartáčky jsem chtěla vyzkoušet už nějaký ten pátek. Používám pravidelně k čištění nit, ale chtěla jsem změnu tak jsem sáhla v DM po balení těchto kartáčků (momentálně balení nemám u sebe, ale je jich tam asi 6?!) a stojí okolo 50,- další super pomůcka, ale přece jen nit mám raději :)) (ale je to jen asi o zvyku) :)))

35 komentářů:

  1. jdu se mrknout na ty stránky, rtěnka vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mmm.. ten lak je nádherný!.. mám takový tmavě červený a je taky super :).. Jinak ty mezizubní kartáčky jsou hrozný :D.. já s nimi nemohla nic vyčistit, asi mám zuby moc u sebe nebo co a zbytečně jsem si rozbyla dásně, takže nit je 100% lepší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to s nima takový divný no ... niť mi také přijde lepší :)))

      Vymazat
  3. L'Occitane krémy mě lákají, i když ty cena..říkám si, že za to si můžu koupit skoro tři jiné krémy..Tou tvářenkou bych se taky asi nechala "nachytat", v obalu vypadá pěkně..A ta růžová rtěnka je super, hodně dobrá barva :)

    OdpovědětVymazat
  4. ta rtěnka se mi líbí velmi :)

    OdpovědětVymazat
  5. skvělý tipy!já mám nejradši mezizubní kartáčky curaprox, ty jsou fakt super.
    a nechtěla bys ukázat rtěnku na puse?:) díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě se tu na puse objeví v nějakém dalším outfit postu :)

      Vymazat
  6. Super:) můůj nej krém na ruce je od Dolivy, kráásně voní :) a taky vanilkový od Essence

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. S tím krémem to vyloženě naser*.
    Znám o dělaj to vždycky, když je něco fajn, snaží se to ještě "vylepšit" , ale docílí úplného opaku a totálně to zmrvý.
    Škoda škoda ..

    Já mm takovou zkušenost u barev na vlasy :( .. ale i u potravin aj.
    .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to máš pravdu u potravin mě tyhle inovace také vytáčí :((

      Vymazat
  8. Ta rťenka je krásná, ale asi bych neměla odvahu nosit tak výrazný odstín růžové ;D

    OdpovědětVymazat
  9. Jak se ti hezky povedlo zachytit ten třpyt laku! Krása.
    Jinak mám strašně ráda tyto typy článků! U krémů na ruce-taky trpím na praskliny a nejvíce se mi osvědčilo - jedno čím mazat, ale hlavně mazat každou chvilku :)

    OdpovědětVymazat
  10. na věci Sleek se chystám už dlouho, takže až budu mít víc peněž určitě si objednám jejich stíny, vypadají užasně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stíny se mi také moc líbí, ale mám doma paletku od ELF a spousty jiných ... takže si říkám, že je docela zbytečné objednávat další :X protože stejně všechny samozřejmě ani nepoužívám!

      Vymazat
  11. Nejlepší krém na ruce jsem si dovezla z Anglie, jmenuje se Hand Food od Soap and Glory a dobře mi posloužil také krém značky Florena z Německa.

    OdpovědětVymazat
  12. Řasenku od Essence používám taky na obočí, je fajn, a na tu Neutrogenu budu muset mrknout :)

    http://linysblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. gelová řasenka mi zrovna došla, takže si asi pořídím tedy tuhle :)

    OdpovědětVymazat
  14. haha, na sleek si taky brousím zuby! :D skvělá kosmetika.

    OdpovědětVymazat
  15. Ta rtěnka vypadá skvěle, úžasná barva! :) A ta tvářenka se mi náhodou moc líbí, aspoň z fotek :)

    OdpovědětVymazat
  16. rtěnka má boží barvu! mě by teda určitě neslušela, ale ten odstín se mi fakt líbí :) a jinak ten lesk od Sleek mi to taky někdy dělá, ta hořkost v puse, nesmím dát velkou vrstvu, nevím čím to je, ale M.A.C je určitě lepší, tohle nedělá a ještě krásně voní, takže doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee tak to jsem ráda, že nejsem jediná :D já už si říkala jestli třeba nemám nějaký starý??! ale tím to tedy asi není ... no určitě do toho MAC půjdu :)

      Vymazat
  17. Pokud bys chtěla krém od Nivei,tak si kup určitě Smooth Nourishning (makadamový olej).Ten je ze všech nejlepší (vyzkoušeno)!Rychle se vstřebá a ruce jsou po něm krásně jemný a vyživený :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělý článek, tu řasenku si určitě pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  19. Krém na ruce od Neutrogeny mohu jen doporučit :)) Super článek ;)

    OdpovědětVymazat
  20. hello your blog is lovely !

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Tu řesenku od essence mám taky. Na řasách mi přišla, jak kdybych si řasy akorát namočila a měla je slepené :D Takže jí používám na obočí taky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? No já jí na řasy nezkoušela a ani mě to nějak neláká :))

      Vymazat
  22. lak, rtěnka a tvářenka vypadaj fakt dobře!:)

    OdpovědětVymazat
  23. A já si ten krém na ruce od L'occitane chtěla koupit, tak teď váhám...

    OdpovědětVymazat
  24. Teď taky používám tenhle krém na ruce od Neutrogeny a přijde mi fajn. Můj oblíbený je krém na ruce od Kamill.

    OdpovědětVymazat
  25. Ja som už vyskúšala aj neutrogenu aj niveu SOS a na mojich rukách mali oba rovnaký účinok a to ja fakt potrebujem na zimu dobrý krém lebo ruky sa mi veľmi sušia...jediný rozdiel v nich je, že nivea je lacnejšia :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...