|| || || || || || || 

9. července 2012

... Michael Kors hodinky!

... pěkné pondělí :) Dnes konečně o té "záhadné věci", která se skrývala v taštičce z nákupů v Drážďanech co jsem Vám tady nedávno ukazovala :)))))))))))))) ...............
Jak můžete vidět jedná se o hodinky Michael Kors po kterých jsem toužila hrozně dlouho a jelikož v srpnu slavím KULATINY (dvacáté narozeniny) :))) Dostala jsem nějaké peníze jako dárek už teď + jsem si přidala co jsem měla našetřeno. V Drážďanech jsem je koupila v OC KARSTADT. Z počátku jsem uvažovala o nějakých DKNY, ale co jsem se dívala tady v ČR tak ani jedny se mi nějak nelíbily + stály okolo 6tis. a to se mi dávat za DKNY fakt nechtělo ... Prvně jsem měla vybrané tyto MK, ale když jsem je viděla naživo tak se mi vůbec nelíbily :X Chtěla jsem nějaké velké/masivní a nejvíce mi padly do oka tyhle co mám (jsou vedeny dokonce jako pánské nebo jako unisex co jsem koukala na netu, ale to mi je celkem jedno ... já prostě malé ciferníky nemám ráda) Měli je ješte stříbrné (ty jsem zavrhla hned) a zlaté, ale na můj vkus jsou moc "žluté" takže to také ne ... no a jak vidíte vyhrál to odstín rose gold, který mi přijde takový neokoukaný, zvláštní (alespoň já teda tenhle odstín na nikom snad ani nikdy neviděla). Na místě jsem si je hned nechala zkrátit na mojí ruku (bylo to už v ceně hodinek). Co se týče ceny, která Vás asi bude zajímat tak to napíšu rovnou stály 239eur. Na ofic. webu MK stojí sice 250dolarů a nebo si je objednat z ebay, ale když jsem spočítala dopravu + DPH tak by mě vyšly ještě dráž než v Německu. Pro zajímavost kdo by měl taky zájem si je třeba koupit v Drážďanech  tak ta cena se tam pohybuje okolo těch 200eur i méně. Úplně stejné stříbrné stály třeba 199eur a zlaté 229eur. Podle toho jaké chcete no ... já si bohužel vybrala jedny z nejdražších :X ale tak když už tak už .. no né? :) Můžu napsat, že i přes tu vysokou cenu jsem z nich opravdu velmi nadšená (jak nečekané, že? :D) a pevně věřím, že je to investice na několik let dopředu a hlavně se mi líbí, že mají i datumovku, svítí jim ve tmě ručičky, čísílka(čárky) + mají stopky-chronograf. Jsou prostě úžasné a naživo ještě hezčí!!!! ;)
... a jaké hodinky se líbí Vám? Máte nějaké vysněné? Nebo si na ně nepotrpíte??? :)

84 komentářů:

  1. vypadají hezky! :) já na hodinky nejsem, takže tohle neřeším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeee to já si neumím představit nemít na ruce hodinky ... jsem pak nesvá :)))

      Vymazat
  2. Pání!!! Mé vysněné jsou přesně tyhle! :) <3 Jsou krásné a určitě jsi peníze za narozeniny nejlépe investovala! :) Já si zase koupila telefon a Urban Decay, takže jsem také spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viď taky si myslím :) nechtěla jsem ty peníze rozfofrovat za hadry, kosmetiku aj. věci pro které mám slabost (jelikož samozřejmě toho mám doma více než dost) ;))

      Vymazat
  3. hezky kousek :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty jsou nejhezčí :)! Od MK bych si přála, taky nějaké hodinky, je to skvělá investice.

    OdpovědětVymazat
  5. Jee ty jsou nádherné :) Ta barva je hrozně zajímavá, přesně jak píšeš neokoukaná :)

    OdpovědětVymazat
  6. jsou skvělé! :) takové bych si taky přála na narozeniny :))

    OdpovědětVymazat
  7. jsou krásné:) moc se mi líbí hodinky MK i DKNY, a čím větší, tím lepší...moje vysněné jsou zlaté s velikým ciferníkem:) a je to určitě dobrá investice, vydrží ti několik let..lepší peníze investovat do něčeho dražšího, co budeš mít jako památku na 20. narozeniny:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty mam taky na wishlistu:DAkorat ty, co maji olem ciferniku kaminky....bohuzel se jich dockam asi az k Vanocum. Jsou fakt krasne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo když on MK jich má tolik krásných, že jsem fakt nevěděla které :D s kamínky se mi taky líbí, ale to by člověk nebyl nikdy hotov :D ....

      Vymazat
  9. Jej od Michaela chci taky už delší dobu strašně moc!!! závidím ti :(

    lifestylebyaltesse.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Sú nádherné:) Aj ja túžim po nejakých pekných hodinkách . Ešte neviem ale akú značku.
    http://stoker-dewy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Sú nádherné :)

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ty jsou nádherné, moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jsou moc hezké, ale já jsem pravý opak - já mám raději menší ciferník. :) Původně jsem chtěla loni k promoci nějaké podobné, ale když jsem si je zkoušela, tak mi přišly moc mohutné. Nakonec zvítězila občejná značka Bentime, ale vypadají spíše jako šperk. Kdo ale říká, že si nemohu pořídit nějaké jiné, že. :) A do kolika ATM jsou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si právě zkoušela i jiné MK s menším ciferník a nebylo to prostě ono ... jsem zvyklá nosit velký ciferník a když jsem si zkusila tyhle tak jsem hned věděla, že to je přesně ono! ;) Jinak jsou do 10 ATM, ale já stejně plavat s nimi zatím určitě nehodlám :)

      Vymazat
  14. ty jsou fakt nádherné! chci si pořídit nějaké podobné, ale spíš stříbrné :) fakt skvělý kup :)

    OdpovědětVymazat
  15. jsou krásné :) já sním o zlatých od DKNY! tak snad jednou ..

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný! Já mám právě dilema, co si pořídit za promoci. A hodně uvažuju o MK právě v rose gold nebo obyč zlaté s tmavěmodrým ciferníkem, ta kombinace je boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jednoznačně doporučuji - jdi do nich!!! a nejlepší je podle mě si je prostě vyzkoušet na ruce a pak sama uvidíš, které se Ti na tobě budou více líbit :)

      Vymazat
  17. Tak ty sou parádní, a nejlépe se kombinují s nejrůznějšími náramky:)

    OdpovědětVymazat
  18. Musim pochvalit barvu, tu jsi vychytala! :) Plus vypadaji hezky na
    ruce :) Ja si zatim vystacim se stribrnyma Swatchkama, ktere az tak casto nenosim ... :)

    OdpovědětVymazat
  19. Parádní Angíí, moc ti je závidím ♥

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojky já nosím taky ráda hodinky má esprit a jsou báječné:).

    OdpovědětVymazat
  21. nádherné sú :) ja mám vyhliadnuté tiež v MK ale biele s ružovým zlatom :)

    OdpovědětVymazat
  22. já nosím hodinky každý den, takže taky přemýšlím o nějaké větší investici, nejspíš bych si vybrala podobné jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  23. Holky jen se zeptám,nemáte problém se skrácenim pásku,myslim tohodle kovovýho? Já mám hodně úzkou ruku. Od přítele jsme jedny dostala,ale byly moc volné a v hodinářství je nedokázali zkrátit,prootže by na tom zůstaly asi jen 4 políčka + zapínání:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hlavně si na ně teprve zvykám, protože je to pro mne celkem nezvyk takový kovový pásek nosit ... vždy jsem nosila klasické na zapínání do "dírek", ale jak jsem si je nechala zkrátit tak mi vyhovují ... nějakou vůli samozřejmě mají (úplně na pevno je na ruce nemám) ale v pohodě ;) Jinak je pravda, že nějak extra úzkou ruku zase nemám ... spíš normální bych řekla ;)

      Vymazat
  24. závist neskutečná :D...ne, jsou moc krásné, po podobných taky koukám, ale nejdřív musím trochu šetřit :D :-)

    OdpovědětVymazat
  25. krásné hodinky :-) já ted dostala jedny od babičky, která mi je přivezla z řecka, gumové fialové a jsou taky super, ale ty tvoje jsou třída :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Jsou moc krásné takové jedinečné :). Já mám zase vybrané od Fossilu, tak se těším moc :).

    OdpovědětVymazat
  27. Jsem tu asi jediná, ale hodinky nenosím a ani se nechystám začít, strašně mi na ruce vadí :)). Takže mě tyhle nechávají chladnou, stejně jako všechny ostatní modely. (alespoň na něčem člověk ušetří)

    OdpovědětVymazat
  28. páni, tak ty jsou opravdu nádherný. hodinky sice nenosím, ale dala bych si hned říct :) rozhodně souhlasím, že je to inevstice, která se ti vyplatí, hlavně jde-li o poměr kavlita x cena. růžové zlato mi také učarovalo :))

    OdpovědětVymazat
  29. MK má nejhezčí hodinky, taky jedny chci jedny zlaté :)

    OdpovědětVymazat
  30. Já v zimě (kdy chodím v dlouhém rukávu a hodinky nejsou vidět) nebo jen tak na chatu či na dovolenou nosím obyčejné Casio, které stály asi 600,- a mám je asi deset let. Jsou už mírně ošoupané, ale hodinky potřebuju mít pořád na ruce a u těch obyčejných mi nevadí. Jinak reprezentativní mám hodinky Storm, tahle značka byla mým snem už od střední školy (strašně se mi líbily ty barevné ciferníky), tak jsem je nakonec dostala před pár lety k Vánocům. Ale v srpnu budu mít taky narozky (sice ne kulaté), tak začínám pokukovat taky po nějakých , které vypadají jako pánské... Tak uvidím, co nakonec vyberu...

    Tyhle mají úžasnou barvu. Růžové i žluté zlato se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Casio se mi líbí takové ty zlaté jak mají na asosu a nosí je teď také dost bloggerek, ale na sobě si je nějak neumím představit. Mě se právě to žluté zlato moc nelíbí :) Ale v pánském stylu ty já také můžu!!!!

      Vymazat
  31. ja bych presne take chtela ruzove zlato!!!
    jsou nadherny!!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  32. vypadají moc pěkně:) i když takové hodinky nenosím líbí se mi :)

    http://vitaestbonum.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Na tý ruce vypadají úžasně! Prostě dokonale!

    OdpovědětVymazat
  34. Tyhle hodinky jsou přesně můj typ ! :)

    OdpovědětVymazat
  35. jeeej, tie su prenadherne! zavidim ti ich v dobrom..ja hladam nieco podobne v striebornje farbe :)

    OdpovědětVymazat
  36. páni, ty jsou krásné. Báječný dárek k narozeninám. Já bez hodinek taky nevyjdu z domu, o nějakých podobných musím začít uvažovat.

    OdpovědětVymazat
  37. jsou krásné! :) já hodinky nenosím, pro mě by to byla škoda peněz, ale věřím, že takto je to velice funkční záležitost i zajímavý doplněk :)

    OdpovědětVymazat
  38. Nádherné! Přijde mi, že se z MK hodinek stalo must-have pro každého, kdo se zajímá o módu...vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to máš pravdu také mi to poslední dobou tak přijde, ale vlastně se ani nedivím ty hodinky dělá opravdu nádherné! ;)

      Vymazat
  39. Tleskám! Jsou nádherný! Dobře jsi vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ugh, tenhle post mně zabíjí. Mám je slíbené k narozeninám, ještě měsíc! :(

    OdpovědětVymazat
  41. Jsou krásné, hlavně ta barva, ale já na hodinky nejsem zvyklá. Měla jsem dvoje krásné Swatchky, ale příliš nahlas tikaly, takže jsem je nezvládla dlouho nosit... A už jsem se k tomu nikdy nevrátila. Jediný ukazovač času, který mi vydržel déle (kromě mobilu) byly hodinky z Fleru - jednoduchý stroječek mezi spoustou korálků ve formě bláznivého náramku nebo karabiny na džíny. Veronika

    OdpovědětVymazat
  42. Nádherné! Přesně o takových už sním dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  43. Jsou krásné, úžasné, nadpozemské a bůh ví co ještě! Hrozně moc se mi líbí, vážně

    OdpovědětVymazat
  44. Jsou nádherné! Já ty samé ve zlatém musela nechat v butiku ve Španělsku :( Mamka je odmítla tátovi povolit, aby mi je koupil. :D:( Ale asi si je dopřeju k maturitě

    OdpovědětVymazat
  45. Jsou nádherné.. Mě se nejvíce z těch dražších líbí Chanel. :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Krásné! Snad moje budu mít už do 14-i dnů :)

    OdpovědětVymazat
  47. Pekny! Miluju MK hodinky, taky mam jedny rose gold. V zahranici jsem je koupila na cesky asi za 6,500kc

    OdpovědětVymazat
  48. To já si na hodinky svým způsobem potrpim, ačkoliv mám jen jedny. Jsou stříbrné, červený řemínek s imitaci tuším že krokodyli či jiné kůže, od Tiimexu a vím, že i o ne byla soutez na Evropě 2, ale já je dostala dárkem k vánocům a staly kolem 2500 Kč, tuším :) Jednou si je nevezmu - přijdu si jak bez ruky :D

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, chci si pořídit taky hodinky od MK, tedy menší rozměr, ale rozhoduji se mezi stříbrným, žlutým a růžovým provedením? Vypadají opravdu ty ve stříbře hodně "obyčejně"? Rose gold je asi taková zlatá střední cesta mezi yellow gold a silver, že? No, spíš mám stříbrné doplňky, ale věkem(22)prostě tíhnu stále více ke zlatým...Kombinuješ ty rose gold i se stříbrem a žlutým zlatem? Dík za vyjádření a přeji, ať hezky oslavíš narozky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, děkuju moc!:)) A k těm hodinkám mám to asi takhle, když se řekne hodinky MK tak si je vybavím buďto ve zlatém nebo růžovém provedení (mám to prostě tak zafixováno) ty stříbrné mě osobně se líbí z nich úplně nejméně. Zase naopak ty zlaté mi přijdou moc takové svítivě "žluté" což se mi taky nějak nelíbí. Takže toho, že jsem si vybrala tyhle v růžovém zlatě vůbec nelituju!! :)) Zrovna včera jsem si k nim koupila náramky (takové barevné dřevěné kuličky, které jsou kombinované právě i se zlatými) a vypadá to myslím moc hezky! Každopádně je určitě lepší, když je uvidíš při koupi živě a sama zhodnotíš, které provedení Ti více líbí :)

      Vymazat
  50. Dík za rady, no už jsem poběhala pár hodinářství, bydlím kousek od Brna, ale nikde jsem na ně netrefila, mám toho už docela dost!! a tak budu spoléhat na internet! Nejspíš zvolím taky rose gold, i když mám většinu stříbra, teď se budu zaměřovat bižuterii.. Mohla bych i případně kombinovat se stříbrným řetízkem není to nějaký velký prohřešek, viď?
    Kdybys měla čas, pořídila bys mi nějaký záběr, na kterém by se barva více ukázala, tady je fotka, kde jsou ve stínu a tak barva řemínku ani ciferníku není moc poznat...Promiň, že tě tak obtěžuji a užij si víkend :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prodávají je v klenotech Aurum co jsem zatím u nás viděla :) Co se týče těch fotek tak bych další klidně Ti mohla udělat, ale upozorňuji, že se dost špatně fotí ... už tohle mi dalo práci vybrat nějaké, které se budou nejvíce podobat realitě, ale našla jsem u jedné slečny přesně ty mé a ta je má moc hezky vyfocené ;) tak mrkni sem http://retailtherapy.onsugar.com/Haul-Michael-Kors-Oversized-Rose-Gold-Watch-13931641

      Vymazat
    2. http://www.hanymany.cz/detail/hodinky-michael-kors/undefined/hodinky-michael-kors-mk8096/

      Vymazat
    3. http://www.lacne-tipy.sk/moda-a-oblecenie/michael-kors-hodinky/

      Vymazat
  51. Nádhera. Já kupovala podobné na http://www.brawat.cz/michael-kors-hodinky/. Jsem s nimi hodně spokojená. Hodí se naprosto ke všemu :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Hodinky sa mi veľmi páčia podobné si idem kupiť ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...