|| || || || || || || 

1. listopadu 2012

... říjnové tipy!

Dnes snad poprvé mám kosmetické tipy za minulý měsíc pro Vás přichystané/nafocené hned první den v měsíci.Tentokrát tam najdete samozřejmě i pár výrobků z beauty boxíků, které jsem již stihla vyzkoušet :)
Dermacol AROMA RITUAL sprchový gel - Belgian Chocolate (Rossmann ve slevě cca 40,-)
Tahle řada sprchových gelů mě láká už dlouho a když byla nedávno na ně v Rossmannu akce - neodolala jsem už prostě :) Vybrala jsem si tento s vůni čokolády/pomerančů a je to naprosto omamná vůůůůně ... nejraději bych ten gel ve sprše vždy ochutnala :)))) Pak mám doma ještě pistácii tak se těším až vyzkouším i ten :)
Balea - UREA krém na nohy pro velmi suchou pokožku (DM 39,90,-)
Poslední čas si celkem potrpím na péči o nohy/chodidla a na tenhle krém jsem četla spousty chvály a i já ho rozhodně nebudu hanit :) Je opravdu výborný! Má celkem dost hutnější konzistenci, stačí ho málo a překvapivě se celkem i rychle vstřebává (já ho používám vždy večer a po namazání si natáhnu na noc ponožky) a ráno mám nádherně hebká a hydratovaná chodila :) Za tu cenu je to opravdu super výrobek!
Garnier BB Cream - odstín Light (DM 199,- já ho mám z Ladyboxu)
Nedávno jsem Vám tady psala, že mě moc překvapilo jak mi sedl "BB Cream" od Garnier pro mastnou pleť (ten novější - recenze -TADY-) a psala jsem Vám, že jsem tento původní měla ze vzorku a nic moc ... Takže když byl teď v Ladyboxu, který jsem dostala minulý měsíc vůbec mě to nepotěšilo, ale dala jsem mu druhou šanci ... každopádně mě ale stále nepřesvědčil :( Odstín je po vymáčknutí z tuby opravdu tmavý, na pleti sice trochu splyne, ale stejně to není ono ... je na mě prostě tmavý a celkově moje pleť s ním nevypadá vůbec dobře + se po něm dost lesknu :X
PURE FIJI - tělové máslo, bílý zázvor (cena ??? byl na zkoušku v Ladyboxu)
Máslíčko spíše vonělo po kokosovém mléku než po zázvoru ... což mě tedy ale vůbec nevadilo :)) Kokos ten já můžu!! :) Malé balení (15ml) jsem vypotřebovala zhruba za týden. Hezky hydratovalo, líbila se mi hutná konzistence a vůně ... sama si ho asi objednávat nebudu, ale kdybych na něj někde v obchodě třeba narazila tak po něm klidně sáhnu :)
Nobilis Tilla - balzamický krém (opět součást Ladyboxu)
Tento krém s Aloe Vera a kozí syrovátkou velmi zvláštně voní (vůně nedokážu vůbec pojmenovat, ale mě osobně je moc příjemná). Krém je vhodný pro citlivou tak i suchou pleť, ale hlavně také pro problematickou (kterou mám já) měl by působit i proti akné a já zrovna, když mi přišel dodělávala můj oblíbený Hydra krém od Bioderma takže jsem si otevřela hned tento. Na pleti je velmi příjemný, má vodovější konzistenci, necítím se po něm "ulepená". Ale zase naopak, že bych zaznamenala na mé pleti nějaké velké "zázraky" to Vám napsat nemůžu ...
Dermacol - Satin make-up base (ze Senzaboxu)
Tuhle bázi myslím nemusím vůbec představovat. Plno z Vás jí zná a hlavně používá ... četla jsem na ní snad jen samou chválu, ale odvahu si jí koupit jsem nikdy neměla. Takže mě mile potěšilo, když jsem jí našla v Senzaboxu. Upřímně musím napsat, že já z ní nějak extra odvázaná nejsem. Nepřijde mi ani špatná, ale zase ani nějaká extra dobrá. Výdrž make-upu možná o trochu prodlouží, ale jinak na mé pleti žádné jiné "zázraky" nedělá :) Jako používat jí budu, když už jí mám, ale že bych si pak šla koupit další balení to určitě ne ... to mi už opravdu více vyhovuje Pore Refiner od Bioderma :)
L'Ooccitane - tělové mléko VERBENA (ze Senzaboxu)
Verbena je moje velmi oblíbená vůně takže tohle mléko mě hrozně potěšilo! Škoda, že ho je jen 30ml :( Má vodovější konzistenci, příjemně se roztírá, rychle vstřebává a samozřejmě úžasně voní a hydratuje!!
Už jsem se po něm byla dokonce i podívat v obchůdku L'Ooccitane a pokud si dobře pamatuji tak 200ml stojí cca 550,- což mi tedy za tělové mléko přijde opravdu dost ... no sama si ho asi koupit nepůjdu, ale zkusím napsat Ježíškovi :D
Maybelline - OnebyOne Volum Express (Rossmann cca 220,-??)
Mám moc ráda tu klasickou OnebyOne a tahle podle popisu je v podstatě stejná jen by měla mít černější barvu (čehož já si vůbec nevšimla) :D Vyhovuje mi prostě stejně jak ta klasická takže té dávám 100%! :)
Dermacol - laky na nehty (Rossmann v akci cca 55,-/kus) 
Tyhle laky jsem si koupila jen díky tomu, že jsem je viděla ve slevě .... normálně stojí nějak 80,-
"modrý" - č. 125 (nádherná barva a splňuje to co je napsáno na lahvičce - kryje krásně v jedné vrstvě)
růžový - č. 109 (krásná žvýkačkově růžová barva, ale tady krytí v jedné vrstvě alespoň u mě tedy neplatí ... dávala jsem tři)
Dermacol - kapky (vysoušeč laku) (Rossmann v akci cca 55,-) Používám neustále ty od Essence a tak jsem chtěla zkusit tyto (normálně stojí asi 130,-) Kdybych je měla porovnat tak já v nich rozdíl nevidím ... oboje odvedou svojí práci dobře :) akorát tyhle Dermacol jsou o dost dražší ... takže rozhodně zůstávám u Essence ;)
Essence - Colour & Shine stíny (02 stage beauty) koupila jsem je ve slevě za 29,90,-
Mám je doma z těch slev už několik měsíců a až nedávno jsem je začala používat.
Odstín je takový zlato/hnědo/oranžový, ale na víčku není vůbec špatný. Celkem práší a drží mi na víčkách klasicky tak půl dne jen s přepudrováním víček. Já celkově s Essence stíny nemám nějaký velký problém a drží mi obstojně tak nějak všechny co od nich mám dobře :)
Cien - gel pro intimní hygienu (Lidl 29,90)
Intimní gely moc nepoužívám, ale nedávno jsem měla první od Dove a byl naprosto strašný (jedno vím jistě - tento typ gelu by určitě neměl NIKDY ŠTÍPAT) :X Tak mě v Lidlu zaujal tento ... za tu cenu je ho opravdu hodně, má praktickou pumpičku (vůni nedokážu identifikovat, ale není špatná) každopádně si stále myslím, že tyhle gely by se měli vyrábět neparfémované ... za tu cenu/obsah u mě uspěl a klidně si ho koupím příště znova :)

70 komentářů:

  1. one by one špirála je skvelá,mám ju tiež :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aroma rituals mam pistacii ale telove mleko a jsem nadsena. Baleu krem na nohy mam taky a taky jsem nadsena. Na bazi od Dermacolu mam stejny nazor, dalsi koupit nepujdu. Z teloveho mleka L'Occitane z tolik nadsena nebyla,za to z pivonkoveho parfemku ano!:)

    kejtsworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si chci pořídit k tomuhle čokoládovému taky tělové mléko :)) Jojo máš pravdu ten parfémek je super ... já ho zapomněla k těmhle věcem přidat :/ tak příště no :)))

      Vymazat
  3. Ten krém na nohy s Ureou si už musím konečně koupit :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám gely pro intimní hygienu docela dlouho a kupodivu mi nejvíc vyhovuje ten neparfémovaný z Avonu. Považuji Avon za hodně "chemickou" značku a snad nic dalšího od něj mi nevyhovuje, ale tenhle gel je špičkovej. Zkoušela jsem intimní gely i od jiných značek (Bourjois, Lactacyd, Oriflame), ale buď dostatečně nemyly (Oriflame), nebo příšerně štípaly a pálily (zbylé dva). Ten z Avonu opravdu doporučuji vyzkoušet, mají víc variant, mně vyhovuje průhledná lahvička se světle zelenou pumpičkou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Avon kosmetiku nemusím, ale po tom gelu se určitě podívám! Díky za tip :) Jak jsem psala pro mě by prostě intimní gel měl být bez parfemace ...

      Vymazat
    2. aj ja som mala bourjois a štípal teda dosť :/

      Vymazat
    3. Měla jsem od avonu a po častých výtocích sem přešla k lactacydu a super..

      Vymazat
    4. Lactacyd je asi nejlepší :)

      Vymazat
  5. ten krém na nohy mám už asi mesiac a je vynikajúci!

    OdpovědětVymazat
  6. hm, ten sprchac od Dermacolu mam taky ( i pistacii) a jsou uzasne oba! Dal mam ten krem od Balea - s Ureou a i ten je super!

    OdpovědětVymazat
  7. BB krém jsem také měla v boxu a katastrofa sama o sobě.
    Řasenku mám taky a pro mě je mnohem černější než ta obyčejná verze :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já intimní gel z Lidlu mám a jsem s ním na výsost spokojená! Pokud ti nebude vyhovovat, tak jdi do značky Lactacyd, tak je skvělá! POkud by tě to zajímalo blíže, tak v srpnu jsem o gelech psala článek: http://evelinsbook.blogspot.cz/2012/08/intimni-hygiena.html

    OdpovědětVymazat
  9. Na laky od Dermacolu už si taky dělám zálusk, ale nevím, jak na tom budou s výrdží... Jak dlouho ti na nehtech vydrží bez porušení? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za tu plnou cenu bych si je už nekoupila ... já od nich čekala trochu víc, ale drží mi dobře i když já mám celkově nějaké zvláštní nehty ... mě vydrží naprosto v klidu lak od neděle do neděle ať je v podstatě jakýkoliv takže týden rozhodně i tyhle vydrží :)

      Vymazat
  10. ja mam taky ten pomerancovej dermacol,mam k nemu i telove mleko,a je to parada..zatim jsem to teda jen vyzkousela,protoze zatim dodelavam jiny veci,ale tesim se az na to vlitnu:-)a mam taky ten pistaciovej,a ten voni taky bajecne!!!:.-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mléko si prostě musím také pořídit! ta vůně je fakt božská :)

      Vymazat
  11. Ten sprchový gel Dermacol - Belgická čokoláda - je prostě dokonalej, je to moje závislost! Jinak mám stejný názor jako ty na Baleácký balzám na rty a Dermacol bázi.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezký článek :). Stejné věci mám akorát ze senzaboxu a ty teprve testuji :).

    OdpovědětVymazat
  13. Moc mě zaujal ten sprcháč od Dermacolu.
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám tu bázi ráda, akorát mi přijde, že se mi pak dělají pupínky a to není moc dobré :/ tak jí dám šanci znova a bohužel pupínky se také znova objeví. Proto je spíš vhodná někam na párty jednou za čas :)
    a laky vypadají moc pěkně :)

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pupínky jo?! tak toho jsem si na sobě zatím nevšimla (a snad ani nevšimnu) to by mě pěkně naštvalo :/

      Vymazat
    2. Spíš viditelně ucpané póry na čele :/

      Vymazat
  15. Všechno s čokoládou a pomerančem voní nádherně :) Jinak bázi mám taky a teda přijde mi, že opravdu ucpává póry, takže jí používám už jen občas, ale jinak funguje opravdu skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš pravdu :) Já tu bázi střídám s již zmíněným Pore Refiner a nějaký velký rozdíl, že funguje na sobě jsem opravdu nezaznamenala :/ tak nevím no ... čekala jsem víc prostě! Každodenně jí ale určitě neplánuji používat :)

      Vymazat
  16. díky za tipy :) a na ten sprcháč od Dermacolu si dělám taky zálusk!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... s těma sprcháčema určitě nešlápneš vedle! Voní úžasně všechny :)))

      Vymazat
  17. ten sprcháč od dermacolu mám, i tělové mléko a je to božská vůně!
    jinak intimní gel mi hrozně vyhovoval chilly - mentolový :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na Chilly jsem také už koukala ... a mentolový jo?? zajímavé to bych neřekla, že zrovna ten bude dobrý :) mrknu po něm! díky ;)

      Vymazat
  18. Já si stejně jako Martinka nademnou nemůžu vynachválit mentolový Chilly gel...hrozně příjemně chladí :D Můžeš ho někdy zkusit...;)
    a s tou bází jsem na tom stejně...budu jí používat jen jednou za čas na ňákej ples a tak...ucpávají se mi po ní póry :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodně Chilly zkusím ta značka je mi sympatický vždycky, když jí vidím v drogerii, ale zatím nemám ozkoušeno nic :) do toho gelu, ale určitě půjdu až tenhle Cien vyplácám :) Já taky jen jednou za čas ... na to denní používání je mi příjemnější Pore Refiner :)

      Vymazat
  19. Zhodou okonosti som si dnes k tomu dermacolu v obchode privonala, mala som sto chuti ho aj okostovat ;))

    OdpovědětVymazat
  20. Milujem taketo clanky :)

    pozyvam ta na svoju giveaway :) secrets-of-wonderland.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  21. Ten krém ELizabeth už jsem taky zkoušela a je docela fajn, je hodně lehkej, ale že bych ho značila jako krém vyloženě na suchou pleť, to asi ne.. Uvidím, až ho spotřebuju, jestli mě přesvědčí pro další nákup nebo ne:) To máslo z Pure Fiji bylo moc příjemný, ale moje oblíbený z The Body Shop nepředčilo:) Laky od Dermacolu vypadají super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu je opravdu dost lehký a pro suchou pleť zrovna asi 2x vhodný nebude, ale nevím ... já mám mastnou pleť a vyhovuje mi :) Na másla z The Body Shopu se já zase chystám už dlouho a stále jsem žádné nevyzkoušela :((

      Vymazat
  22. Já gely na intimní hygienu používá už pár let, kvůli zánětům. Vyzkoušela jsem od nivei a ten pro mě byl super a Ziaju ten je taky peckovej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ani nevím, že Nivea má :) každopádně teď mám od Vás tady tipů až až ... takže všechny určitě omrknu :)

      Vymazat
  23. Super článek. :) Ty laky od Dermacolu mají super barvu!
    Jinak gel na intimní hygienu mi vyhovuje i z DM značka Jessa.

    OdpovědětVymazat
  24. na pistáciovej gel jsi mě teda dost nalákala .))

    OdpovědětVymazat
  25. na tie sprcháče od Dermacolu uz dlho pozeram, najvyssi cas ist do nejakeho :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj :) Otagovala som ťa na mojom blogu :)
    http://msl3nik.blogspot.sk/2012/11/11-zaujimavosti-odpovedi-tag.html

    OdpovědětVymazat
  27. Pěkné tipy :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. na ten pore refiner od biodermy mám celkem zálusk. pokud je ještě lepší, než báze od dermacolu, tak si ho asi koupím :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mě rozhodně ano :) Pokud jsi nečetla tak jsem už o něm tady nedávno psala - http://angellovely-things.blogspot.cz/2012/07/cervnove-tipy.html ;)

      Vymazat
  29. tahle kolekce aroma rituals je božská - když jsem byla v DM nemohla jsem se za boha rozhodnout, kterou "příchuť" si vybrat. hrozné dilema :D tuhle bázi od Dermacolu jsem také měla a nejspíš se mi také objeví v SenzaBoxu, nebyla špatná, ale opravdu dost ucpává a měla jsem po ní dost problémy s akné, takže opravdu jen občas. tuhle řasenku mám také, ale nepracuje se mi s ní zrovna nejlíp - řasenku mám opatlanou úplně všude jen ne na řasách :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co jsem zatím četla tak tuhle řasenku buď prostě člověk miluje a nesnáší se mi zdá ... já tedy patřím rozhodně k těm milovnicím :)))) Jinak jsem zvědavá až vyzkouším tu řasenku od YR co byla teď v Ladyboxu ...
      Vůně Aroma Rituals jsou prostě božské!!! :)))))

      Vymazat
  30. Když začalo "šílenství" s BB krémem, tak jsem se těšila, jak si konečně moje pleť odpočine od hutných make-upů, jenže...prostě mi BB krém vůbec nesedl.
    Příjde mi, že jeho popis je naprosto nepravdivý.
    Mě například na obličeji udělal prapodivné skvrny, ačkoliv s roztíráním opravdu problém nemám. Za mě tobylo velké zklamání...
    http://ida-wants-to-be-different.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ty jsi zkoušela jen tenhle Garnier?! Pokud ano tak se moc nedivím, že Ti nesedl ... jak jsem psala mě také moc nesedí + recenze co jsem četla má většinou jen negativní i od ostatních. On moc s pravým BB nemá společného ... je to spíš jen takový "tónovák" v dost divné odstínu teda. Doporučuji zkusit nějaký opravdový asijský BB cream třeba od značky SKIN79 nebo Missha (na jeden budu dělat brzo recenzi) :)

      Vymazat
  31. ten sprcháč od Dermacolu - belgická čokoláda nemusí být vůbec špatnej :))

    OdpovědětVymazat
  32. Super článek ! :) Tu bázi od Dermacolu si chchi koupit už dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  33. z tých vecí čo tu máš som vyskúšala iba ten intim gel. a ten je teda parádny. pred tým som používala z DM taký biely so zeleným vrchnáčikom ale ten zrušili a ten druhý mi narobil galimatiáš tam dole tak išiel preč. ale tento je vážne dobrý. a ešte sa chystám na ten urea krém na nohy. mám geneticky danu tvrdu kožu tak takýchto krémov miniem dosť vela...

    pozývam na minigiveaway :-) http://nadkinsvet.blogspot.sk/2012/10/moja-prva-rozdavacka-pre-milovnikov.html

    OdpovědětVymazat
  34. Řasenka vypadá že má dost dobrý kartáček.
    A BB prostě nemám ráda, taky mi přijde dost tmavý a prostě .. divný.

    OdpovědětVymazat
  35. Aroma Ritual za 40 Kč?? Páni, já chci takyyyy!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  36. Všichni básní o tom Balea krému na nohy, že si ho asi taky konečně koupím. Jinak intimní gel používám Lactacyd a ten je zatím nejlepší ze všech co jsem kdy měla.

    OdpovědětVymazat
  37. Ten sprcháš od Dermacolu je naprosto k sežrání! Poprvé když sem jej ucítila v DM tak se mi podlomily kolena a moje ruka jej bez váhání strčila do košíku :D One by One to je prostě pro mě už taková klasika :) kdykoliv chci krásné řasy i bez kleštiček šáhnu po téhle řasence :) zítra valím do města takže si v DM určitě koupím ten balzám na nohy (konečně). Toužila jsem i po BB od Garnier ale bohužel jsem jako porcelánová panenka takže bych vypadala děsně.. :(

    http://elitiethebeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  38. ten sprchový gel od Dermacolu je niečo užasne, tiež ho mám a musim teda povedat, že vonia asi najkrajšie zo všetkých čokoládových voni, čo som kedy mala.
    http://stylzeny.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  39. A ta řasenka je na objem řas nebo na jejich prodloužení? Hledám totiž nějakou řasenku na prodloužení řas, ale zatím jsem žádnou nenašla :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ten dermacol je fakt bezva ♥

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj ten lak od dermacol mám aj ja č. 125! Je uplne kráásnya krásne sa trbliece, nelutujem že som si ho kupila :)))
    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...